Uusi kannabissiemenhaku – löydä suosikkisi!

By Luke Sumpter

Nämä ensiluokkaiset lajikkeet edustavat vuoden 2021 hienoimpia feminisoituja siemeniä. Ne tarjoavat reippaasti THC:tä, uskomattomia terpeeniprofiileita ja satoja, jotka täyttävät budipurkkisi pitkälle tulevaisuuteen. Esittelyssä olevista siemenistä kasvaa vain naaraskasveja, joten puutarhurilta säästyy uroskasvien kasvattamiseen, erotteluun ja kasvatustilasta poistamiseen tuhlautuvat resurssit.

Nämä lajikkeet seuraavat ulkona vuodenaikoja, eli ne kukkivat loppukesää ja syksyä kohti edettäessä. Sisäkasvattajalla on täysi valta vegetatiivisen kasvuvaiheen pituuteen. Voit siis antaa näiden lajikkeiden kasvaa niin kauan kuin haluat ja sysätä kukinnan liikkeelle säätämällä valot 12–12-asentoon sopivaksi katsomanasi hetkenä.

1. Royal Gorilla

Royal Gorillamme on Royal Queen Seedsin valikoiman vahvimpia lajikkeita. Toimme tämän vahvapotkuisen kannabislajikkeen suoraan Yhdysvalloista, eli ainoilta markkinoilta, jossa tämän lajikkeen hankkiminen oli aiemmin mahdollista. 25 % THC-pitoisuus – tai parhaissa fenotyypeissä jopa 30 % – lennättää nauttijan helposti kiertoradalle tai vaihtoehtoisesta saattaa myös liimata hänet sohvan pohjalle.

Royal Gorilla

Royal Gorilla
Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
500 - 550 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 viikkoa
THC: 27%
Sativa 50% Indica 50%
550 - 600 gr/plant
130 - 170 cm
Lokakuun puoliväli
Rauhoittava, Selkeä

Osta Royal Gorilla

3. Wedding Gelato

Tämä upea lajike tuottaa tumman purppuraisia budeja, jotka ovat paksun hartsikuorrutuksen peitossa ja joita koristavat tumman oranssit emit. Vetävä ulkomuoto on perua jalostuksessa käytetyiltä lajikkeilta, Wedding Cakelta, Gelatolta ja Gelato 33:lta. Nopea indica-voittoinen Wedding Gelato voi parhaassa tapauksessa tuottaa satoa jopa 450–550 g/m² nopean 8–9 viikon kukituksen päätteeksi. Kannabismaailman aatelisiin kuuluvat vanhemmat ovat antaneen jälkikasvulle huiman aina 25 %:in asti kohoavan THC-pitoisuuden ja planeetan makeimpiin kuuluvan terpeeniprofiilin. Valmistaudu kehoon voimalla iskevään pilveen, joka purkaa jännityksen ja nostaa mielen euforisiin tunnelmiin useiden tuntien ajaksi.

Wedding Gelato

Wedding Gelato
Wedding Cake x Gelato x Gelato 33
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 viikkoa
THC: 25%
Sativa 40% Indica 60%
350-400 gr/plant
130 - 200 cm
Lokakuun alku
Euforinen, Fyysisesti rentouttava, Piristävä, Rauhoittava

Osta Wedding Gelato

3. Green Crack Punch

Green Crack Punch on perua pitkästä jalostusprojektista, jossa käytettiin Green Crackia ja Purple Punchia. Nämä lajikkeet sijoittuvat indica-sativa-janalla täysin vastakkaisille puolille ja ovatkin tästä syystä täydellinen pari. Jälkikasvu kallistuu geneettisesti kevyesti sativan puolelle 60 % osuudella lopun 40 % ollessa indicaa. Maksimi tuotto-odotukset ovat sisällä jopa 500 grammaa per neliömetri 8–9 viikon kukituksella. Lajikkeen budit kasvavat pitkiksi ja leveiksi. Visuaalisen ilmeen kruunaa upea väriloisto, jossa silmille iloa antavat purppura, vihreä, oranssi ja jopa keltaisen häivähdykset. THC-pitoisuus on 18 % luokkaa, joka takaa lempeän pilven, joka antaa kehon levätä, mutta pitää mielen terävänä ja aktiivisena.

Green Crack Punch

Green Crack Punch
Green Crack x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 18%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
180 - 220 cm
Lokakuun alku
Euforinen, Rauhoittava

Osta Green Crack Punch

4. Sherbet Queen

Tämä indicaan taittuva lajike tuottaa budiensa koristeeksi suurimpia näkemiämme hartsimääriä. Ne ovat rakenteeltaan pieniä ja kompakteja. Trikromikerroksen paksuus saa niiden värin näyttämään lähes valkoiselta ja visuaalisen ilmeen täydentävät upeat, sitruunankeltaiset emit. Sherbet Queenin geneettinen tausta on yhdistelmä Pink Pantiesin ja Sunset Sherbetin välillä. Näiltä on peräisin myös massiivinen, aina 24 % asti kohoava THC-pitoisuus makean hedelmäinen terpeeniprofiili. Muutama imaisu jointista tai yksi bongihitti on tarpeeksi lajikkeen raskaan iskun tuntemiseen fyysisellä tasolla. Voit tuntea lihastesi suorastaan sulavan, ruokahalun nousevan ja mielen lähtevän harhailemaan filosofisille ja eksistentiaalisille urille.

Sherbet Queen

Sherbet Queen
Pink Panties x Sunset Sherbet
450 - 525 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 10 viikkoa
THC: 24 %
Sativa 15% Indica 85%
450 - 500 gr/plant
140-180 cm
Lokakuu
Raskas, Rauhoittava, Selkeä, Unelias

Osta Sherbet Queen

5. Royal Runtz

Royal Runtz pakkaa potkuunsa runsaasti voimaa. Lajikkeen tiukat ja hartsia tihkuvat budit sisältävät massiivisen THC-annoksen ja terpeenejä, jotka herättävät henkiin makunystyräsi. Aina 27 % asti kohoava THC-pitoisuus nostaa tämän lajikkeen RQS-valikoiman vahvimpien joukkoon. Voit tuntea piristävän ja euforisen pilven puskevan päälle jo parin hatsin jälkeen. Royal Runtzin makean karkkimainen ja hedelmäinen maku saattaa houkuttaa polttamaan yli omien tarpeiden, mutta on parempi nautiskella rauhassa ja etsiä itsellesi sopiva taso.

Lajikkeen tuotto on mainio niin ulkona kuin sisälläkin. Sisätiloissa kasvit asettuvat välille 90–130 cm ja pumppaavat sato-odotuksen aina 500 grammaan neliömetriä kohti. Saksia kannattaa teroitella 8–9 viikon kukituksen jälkeen. Ulkona korkeutta kertyy enemmän, suunnilleen 160–180 cm, joka voi tuottaa purkintäytettä kasvia kohti jopa 400–450 grammaa. Valmista tulee ulkona lokakuun puolivälin paikkeilla.

Royal Runtz
Gelato x Zkittlez
450 - 500 gr/m2
90-130 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 27%
Sativa 50% Indica 50%
400 - 450 gr/plant
160 - 180 cm
Lokakuun puoliväli
Euforinen, Piristävä

Osta Royal Runtz

6. Legendary OG Punch

Legendary OG Punch kasvaa korkeaksi, leveäksi tuottaen lehvästön täyteen budeja. Budit ovat rakenteeltaan tiheitä ja niiden tummanvihreää taustaväriä koristavat suuret määrät kiiltäviä trikromeja. Jalostajamestarimme loivat tämän uniikin hybridin risteyttämällä taidolla Legend OG:n ja Purple Punching genetiikkaa useiden sukupolvien ajan. Lopputulos on sitkeä variaatio, joka kykenee loistaviin tuloksiin monenlaisissa ympäristöissä. Sisällä huippusato asettuu vain 8 viikon kukituksella 500–550 g/m² luokkaan. Kevyesti indican suuntaan kallistuvat budit tarjoavat 19 % tuntumaan THC-annoksen kera virkistävän ja hedelmäisen terpeeniprofiilin, joka on limoneenin ja pineenin dominoima.

Legendary OG Punch

Legendary OG Punch
Legend Og x Purple Punch
350 - 400 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 19%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 550 gr/plant
180 - 220 cm
Lokakuun alku
Rauhoittava, Selkeä

Osta Legendary OG Punch

7. Fat Banana

Fat Bananan vanhemmat ovat maineikkaat Banana ja OG Kush. Tältä pohjalta on selvää, että se on pakattu täyteen niin makua kuin potkuakin. Lajikkeen genetiikka painottuu indicaan 70/30-suhteessa. Fat Bananan timmit ja hartsia tippuvat budit sisältävät jopa 25 % THC:tä. Lajikkeen pilvi iskee rajusti kehoon trooppisen maun säestämänä sisäiset paineet purkaen. Stressi ja ahdistus sulavat pois ja euforia ottaa vallan. Lajikkeen erittäin hedelmäinen maku sopii hienosti myös leivonnaiskäyttöön, ja voitkin terästää sillä vaikkapa banaanileipää tai muffinsseja.

Fat Banana ei odotuta sinua turhaan, sillä sen lehvästö täytyy hartsikoristelluilla kukinnoilla vain 7–8 viikossa kukkimisen alkamisesta. Sisäkasvatuksessa satoa voi saada parhaassa tapauksessa 400 grammaa neliömetriä kohti, eikä lajikkeen korkeus ylitä 140 senttiä. Ulkona Fat Banana tarjoaa hienon palkkion vaivannäöstä ja enintään 2 metrin korkeuteen ulottuvan kasvin oksilta saattaa taitava kasvattaja poimia 450–500 grammaa budia. Ulkona Fat Banana valmistuu ennen syyskuun loppua.

Fat Banana

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 viikkoa
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Lokakuun alku
Rauhoittava

Osta Fat Banana

8. Sweet ZZ

Moni kasvattaja valitsevat siemenensä vain vahvuuden perusteella. Sweet ZZ:n vetovoima ulottuu kuitenkin paljon sen psykoaktiivisia vaikutuksia pidemmälle. Sen pitkät ja makua täyteen pumpatut budit saavat polttelijan palaamaan niiden tykö uudestaan ja uudestaan. Sweet ZZ:n maku on perua sen vanhemmilta, Grape Apelta ja Grapefruitilta. Jokainen imaisu jointista ja jokainen bongihitti hellii makunystyröitä sitruksen maulla. Lajike on geneettisesti pääosin indicaa ja parhaassa tapauksessa sen THC-pitoisuus voi kohota aina 22 % tuntumaan. Vaikutukset ovat ennen kaikkea fyysisiä ja nopeasti päälle puskeva pilvi tarjoaakin keholle rentoutusta tunneiksi.

Sweet ZZ on erittäin tuottoisa lajike ja 7–9 viikon kukkimisajalla myös nopeammasta päästä. Sisäkasvatuksessa sen tuotto neliömetriä kohti voi yltää aina 600 grammaan asti. Pituuden huippu tulee vastaan sisällä noin 140 sentin kohdalla. Ulkona ruukuissa kasvanut Sweet ZZ piikkaa 2 metrin korkeudessa ja satoa saattaa siunaantua tällaisesta kasvista jopa 550 grammaa. Sadonkorjuu ajoittuu ulkona syyskuun loppupuolelle.

Sweet ZZ

Sweet ZZ
Grape Ape x Grapefruit
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 viikkoa
THC: 22%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
160 - 200 cm
Lokakuun alku
Jumittava, Rauhoittava

Osta Sweet ZZ

9. Purple Queen

Purple Queen on henkeä salpaavan upea näky. Tämä kuninkaallinen kannabislajike säteilee auraansa koko kasvatustilan tai puutarhan täydeltä. Huomion kiinnittävät budit omaavat kirkkaan vihreän pohjan, jonka koristeena toimivat häivähdykset syvää purppuraa. Kasvin aurinkolehdet ovat yhtä lumoava ilmestys loistaen kirkkaan pinkkeinä. Ainutlaatuinen väritys on peräisin antosyaanina tunnetulta flavonoidilta, joka tuottaa punaisen ja mustan spektrin pigmenttiä. Purple Queen on geneettisesti pääosin indicaa ja sen vanhemmat ovat Hindu Kush ja Purple Afghani. Lajike istuu erityisesti ilta-ajan polttoon, sillä sen sedatiiviset vaikutukset pääsevät silloin eniten oikeuksiinsa. Moniväriset budit on ladattu 22:lla THC-prosentilla ja terpeeniprofiili tanssii sitrushedelmien nuottien mukaan.

Purple Queenin kukitusaika on pidemmän puoleinen, noin 9–11 viikkoa, mutta sadon määrä kompensoi kuluneen ajan. Sisäkasvattaja voi saada parhaimmillaan 500 g/m² 80–120 korkeista kasveista. Ulkona taasen huippukorkeus on 210 sentin luokkaa ja huippusato jopa 700 grammaa per kasvi. Purple Queen valmistuu ulkona lokakuun aikana.

Purple Queen

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Lokakuu
Euforinen, Rauhoittava

Osta Purple Queen

10. Cookies Gelato

Cookies Gelato on kahden markkinoiden maukkaimpiin kuuluvien kannabislajikkeiden rakkauslapsi. Sen terpeeniprofiili on omiaan sytyttämään makunystyrät tuleen. Girl Scout Cookies toi pakettiin hedelmiä ja multaisia sävyjä, ja Gelato 33 tarjosi perilliselleen tuhtia sokeriannosta ja makean jälkiruokamaista makumaailmaa. Maku ei kuitenkaan ole ainut mainitsemisen arvoinen asia, sillä Cookies Gelato on RQS valikoiman potentein budi, kellottaen aina 28 % kohoavia määriä THC:tä. Genetiikka on täydellisen tasapainoinen yhdistelmä indicaa ja sativaa. Lajikkeen pilvi ravistelee kroppaa ja räjäyttää tajunnan euforisen stimuloituneeseen tilaan.

Cookies Gelato

Cookies Gelato
Girl Scout Cookie X Gelato 33
550 - 600 gr/m2
90-130 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 28%
Sativa 50% Indica 50%
600 - 650 gr/plant
140-180 cm
Lokakuun puoliväli
Fyysisesti rentouttava, Rauhoittava, Tasapainoinen

Osta Cookies Gelato