• El Patron
 • El Patron
 • El Patron

El Patron

El Patron on tasapainoinen hybridi, joka aktivoi mielen ja rauhoittaa kehon. Tämä lajike istuu tilanteeseen kuin tilanteeseen, mielialasta riippumatta.
(30) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 13.50
3x
€ 32.50
5x
€ 49.50
10x
€ 90.00
25x
€ 180.00
On sale! Alennettu hinta!
€ 32.50

€ 32.50 Verollinen hinta (-0%)

Osta ja voita 33 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (24)
 • Asiakkaiden kuvat (8)

El Patron: Moniulotteinen Lajike Nautittavaksi Mihin Aikaan Tahansa

Kannabiksen siementen ostaminen voi olla riskaabelia puuhaa. Jollet ole koittanut lajiketta aiemmin, on täysin mahdotonta olla varma, minkälaista lopputuotetta olet hankkimassa. On kuitenkin olemassa muutamia tapoja perehtyä kannabiksen laatuun ilman fyysistä kontaktia. Ilmiselvä ratkaisu on tutustua lajikkeen mahdollisesti voittamiin palkintoihin. El Patron on yksi tällainen palkittu lajike. Se voitti ensimmäisen sijan normaalien mullassa kasvatettujen kannabislajikkeiden kategoriassa Highlife Cupissa. Tuomaristo koostui tietenkin verifioidusta kannabisammattilaisten paneelista, mikä tekeekin kunniamaininnasta todellisen todistuksen tuotteen erinomaisuudesta.

El Patron luotiin risteyttämällä AMG ja Shiva. AMG (Amnesia Mac Ganja) on sativavoittoinen hybridi, joka tarjoaa muhkean 22% THC-prosentin lisäksi piristävää pilveä. Shiva sitä vastoin on indicalajike, joka tuo pöytään kardemumman makua ja terapeuttisen pilven. Näiden kahden lajikkeen risteyttäminen johti uuden tasapainoisen 60-40 sativa-indica -hybridin syntyyn. El Patron on ladattu täyteen THC:ta ja hedelmäisiä terpeenejä.

VAIKUTUKSET, MAKU JA AROMI

Jotkut polttelijat rakastavat sativan aiheuttamaa energistä pärinää, kun taas toiset arvostavat indican fyysistä pilveä. El Patron osuu vaikutuksiltaan näiden kahden profiilin liitoskohtaan. Lajike tarjoaa pilven, jossa on molempia elementtejä, ja vieläpä lähes täydellisessä tasapainossa. El Patronin kukintoa höyrytettyäsi tai poltettuasi huomaat ensin psyykkisten vaikutusten nousun. Neuronit saavat lisää virtaa, tarkkaavaisuutesi paranee ja luovat ajatukset nousevat pinnalle. Hieman myöhemmin nämä vaikutukset antavat periksi ja pilvi laskeutuu taivaista kehoon rentouttaen ja rauhoittaen antaen eväitä itsetutkiskeluun ja mietiskelyyn. El Patronin moniulotteiset vaikutukset tekevät siitä käyttökelpoisen yrtin monenlaisiin tilanteisiin ja mihin kellonaikaan tahansa. Lajike sopii hyvin sosiaaliseen bilepössyttelyyn, mutta myös yksin rauhoittumiseen ja nautiskeluun.

El Patron on kannabiskokkien suosikki. Sen kukinnot tuottavat vahvoja sitrushedelmiin ja kushiin viittaavia tuoksuja ja makuja. Tällainen maku- ja aromiprofiili on luonnollisesti erittäin käyttökelpoinen vaikkapa muffinssien, kakkujen ja vastaavien leivonnassa.

EL PATRONIN KASVATTAMINEN

El Patron ei ole turhan tarkka. Lajike kasvaa erittäin hyvin sekä sisällä että ulkona. Puhtaasti kasvutapaa tarkastelemalla tämä yrtti kallistuu enemmän indican suuntaan pysyen suhteellisen matalana ja tuottaen reilusti sivusuuntaista kasvua. Kasvattajat voivat suitsia El Patronin villiä luontoa latvomalla tai LST:n avulla. Sato-odotukset kannattaa asetella keskitasolla niin ulkona kuin sisälläkin.

El Patron data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 22%
CBD: Matala
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m
Sato ulkona: 550 - 600 gr/plant
Korkeus sisällä: 90-130 cm
Korkeus ulkona: 140 - 200 cm
Kukkimisaika: 9 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun loppu
Geneettinen tausta: AMG x Shiva
Tyyppi : Sativa 60% Indica 40%
Vaikutus: Jumittava, Voimakas
Ilmasto: Warm
Maku: Pippurinen, Yrttinen

  Arvostelija M. M. Päivämäärä 13/Jan/2021 :

  Titteli : El patron
  Kommentti : Perfect!

  Arvostelija C. G. Päivämäärä 14/Dec/2020 :

  Titteli : VERY NICE SUPRISE
  Kommentti : I am from Portugal, and it adapt perfectly OUTDOOR.

  Arvostelija F. D. Päivämäärä 11/Dec/2020 :

  Titteli : Yes
  Kommentti : Bon produit , reçu rapidement

  Arvostelija G. R. Päivämäärä 10/Dec/2020 :

  Titteli : Purple buds
  Kommentti : Fantastic strain and great looking buds with lots of colours.

  Arvostelija J. L. Päivämäärä 10/Dec/2020 :

  Titteli : Augustana
  Kommentti : Reçues très vite avec d'autres graines, germination immédiatement de toutes mes graines!! En croissance, en attente de la flo

  Arvostelija G. S. Päivämäärä 20/Nov/2020 :

  Titteli : seme el patron
  Kommentti : ne ho piantato uno e mi si è bruciato, molto probabilmente essendo alle prime armi, ho sbagliato ad accendere subito la lampada al secondo giorno di germogliazione. l'avrò stressato molto ed è morto. ora ho messo il secondo e vi farò sapere da qui a breve.

  Arvostelija T. B. Päivämäärä 11/Nov/2020 :

  Titteli : El Patron
  Kommentti : It starting to grow and it is every day bigger and I am very pleased with product. Happy to see when it will be ready to tasted.

  Arvostelija C. S. Päivämäärä 10/Nov/2020 :

  Titteli : El patron
  Kommentti : très belle plante ,vraiment ravi

  Arvostelija T. B. Päivämäärä 09/Nov/2020 :

  Titteli : Best seeds
  Kommentti : Alle seeds gekeimt!

  Arvostelija E. B. Päivämäärä 09/Nov/2020 :

  Titteli : El patron
  Kommentti : Très bonnes graines de bonne qualité , ont germées très vite , je suis satisfait et je vous les recommande

  Arvostelija C. C. Päivämäärä 04/Nov/2020 :

  Titteli : el patron
  Kommentti : crescita corretta, buona qualità ma resa scarsa

  Arvostelija J. L. Päivämäärä 29/Oct/2020 :

  Titteli : Royal queen seeds arnaque!!!
  Kommentti : Paiement en btc et la convention en euro ne correspond pas un écart de 20€!!! deuxième commande je n'ai pas eu les 10 graines offerte!!!! 3e commande je fais le paiement embêter c'est sur l'adresse qui m'est indiqué le paiement est bien parti mais il faut croire qu'ils n'ont rien reçu malgré toutes les preuves que j'ai. je suis constamment embêter avec ce site obligé de faire des réclamation constante pour essayer d'obtenir réparation et tout cela sans aucun geste commercial à part une fois ils m'ont offert 10 % sur ma commande je vous déconseille fortement de commander sur ce site de plus les graines il y en a beaucoup qui ne germent pas ce site est une arnaque totale, au moins sur sensi seed il n'y a aucun problème( prochainement une vidéo va sortir dénonçant toutes les arnaque de royal que en seed avec toutes les peuvent.

  Arvostelija G. D. Päivämäärä 21/Sep/2020 :

  Titteli : Annsa
  Kommentti : Salude

  Arvostelija R. B. Päivämäärä 13/Aug/2020 :

  Titteli : Yep
  Kommentti : Pas mal

  Arvostelija C. D. Päivämäärä 04/Aug/2020 :

  Titteli : El patron
  Kommentti : Consegna e disponibilità eccellente ma nn ancora piantati, vi faro' sapere l anno prossimo ✌️


  You cannot post a review because you have not purchased this product

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.