Autoflowering Kannabiksen Siemenet

Kattava valikoimamme autoflowering -kannabiksen siemeniä on ammattimaisesti jalostettu kukkimaan valojaksosta riippumatta. Autoflowering-kannabiskasvit kukkivat nopeammin ja niiden sato voidaan korjata useita kertoja kaudessa.

 • Cherry Pie Auto
 • Trainwreck Auto
 • Granddaddy Purple Auto
 • Pink Runtz Auto
 • Grape Ape Auto
 • Fat Banana Auto
 • Triple G Auto
 • Cookies Gelato Auto
 • Royal Runtz Auto
 • Haze Berry Auto
 • Royal Cookies Auto
 • Watermelon Auto
 • Northern Light Auto
 • Apple Fritter Auto
 • Royal Critical Auto
 • Mimosa Auto
 • HulkBerry Auto
 • Purple Queen Auto
 • Royal Gorilla Auto
 • Wedding Cake Auto
 • Royal Dwarf
 • Easy Bud
 • Quick One
 • Royal Bluematic

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Mitä ovat autoflowering kannabiksen siemenet?

Autoflowering kannabiksen siemenet kehittyvät kasveiksi, jotka kukkivat automaattisesti, mikä tekee niistä aloittelijaystävällisempiä ja helpompia kasvattaa.

Siinä missä valojaksoiset lajikkeet vaativat muutoksen valojaksossa kukkimisensa aloittamiseksi, kasvavat autoflowering-kasvit yksinkertaisesti siemenestä sadonkorjuuvaiheeseen saakka ilman valaistusmuutoksia.

Autoflowering kannabiksen siemenet sisältävät geenejä Cannabis ruderalis -alalajikkeesta, joka on peräisin Venäjältä ja sen ympäröiviltä alueilta.

Automaattisen kukkimisensa lisäksi on näillä kasveilla huomattavasti nopeammat elinkaaret. Ne myös kykenevät tehokkaasti vastustamaan tuhohyönteisiä ja sairauksia sekä säilyttävät pienen ja huomaamattoman koon koko kasvukauden ajan.

Ovatko autoflowering-siemenet feminisoituja?

Kyllä, autoflowering-siemenemme ovat feminisoituja, joten kasvattajat voivat olla varmoja siitä, että siemenistä kasvaa vain naaraspuolisia kasveja. Autoflower lajikkeet kuitenkin eroavat feminisoiduista valojakso-lajikkeista.

Siinä missä feminisoidut valojaksolajikkeet vaativat muutoksen valojaksossa kukkiakseen, eivät autoflowerit sitä tarvitse.

Autoflower siementen kasvattamisen edut

Autoflower siemenet sisältävät monia eri hyötyjä, jotka tekevät niistä ideaalin vaihtoehdon aloittelijoille ja rakastetun lajikkeen kokeneemmille kasvattajille:

 • Sitkeät geenit: Autoflower siemenet ovat anteeksiantavaisia aloittelijoiden virheille ja selviävät usein sitkeästi kasvattajan laiminlyönneistäkin. Valojaksoisiin lajikkeisiin verrattuna ne kestävät tuhohyönteisiä, sairauksia ja vaihtelevia lämpötiloja poikkeuksellisen hyvin.
 • Kompaktit ja huomaamattomat: Autoflowerit ovat myös sopeutuvaisia pieniin ja suljettuihin tiloihin, sillä tyypillisesti ne kasvavat 60–100 cm:n mittaisiksi. Niiden huomaamattomat luonteensa tekevät niistä ideaaleja kasvattajille, jotka haluavat pitää matalaa profiilia.
 • Nopeasti koittavat sadonkorjuut: Keskimäärin autoflower kypsyy sadonkorjuukelpoiseksi 8–10 viikossa. Tämän ominaisuuden ansiosta pääsevät kasvattajat jatkuvasti korjaamaan satoja kasvukauden aikana.
 • Pullollaan huippulaatuisia geenejä: Autoflowering-siemenet tarjoavat kuuluisien valojaksollisten lajikkeiden geenit helposti kasvatettavassa ja nopeassa muodossa. Kasvattajat ovat yhdistäneet autoflowerien kanssa esimerkiksi Skunk-, OG Kush- ja Haze-genetiikkoja.

Video id: 673601992

Miksi valita autoflowering-siemenet?

Monet kasvattajat joko aloittavat autoflowering-siemenistä tai vaihtavat niihin johtuen siitä, kuinka helppoa niiden kasvattaminen on. Tässä on muutamia syitä sille, miksi kasvattajat valitsevat autoflowerit ennen muita:

 • Helppohoitoisuus: Ne ovat nopeakasvuisia, paksuvartisia ja jämäköitä. Ne ovat kuin kotonaan niin ensiluokkaisessa kasvatusteltassa kuin osittain varjoon jäävässä ojassakin.
 • Pieniruokaisuus: Ne tarvitsevat myös vähemmän ravinteita kuin valojaksolajikkeet keskimäärin. Hyvä multaseos tukee niitä koko niiden 8–10-viikkoisen elinkaaren ajan, minkä ansiosta kasvattajien ei tarvitse kuluttaa rahojaan ravinteisiin ja kompostiin.
 • Kätevyys: Autoflowering-lajikkeiden pieni koko tarkoittaa sitä, että niitä voivat kasvattaa hekin, joilla on käytettävänään vähän tilaa. Lisäksi sadonkorjuu vaihekin koittaa vain viikoissa. Ne ovat ideaali vaihtoehto parvekkeille, terasseille ja jopa ikkunalaudoille.

Kasvattajat eivät ole ainoita, jotka voivat hyötyä autoflowering -pilven siementen ominaisuuksista. Itse polttajatkin saavat paljon irti näistä nopeista pikku ihmeistä:

 • Paljon vaihtoehtoja voimakkuudelle: Autoflowering-lajikkeita on tarjolla niin runsaasti, keskivertoisesti kuin vähän THC:tä sisältävissä muodoissa, mikä tekee niistä loistavan valinnan kaikentyyppisille polttajille. Monet uudemman koulukunnan autoflowerit sisältävät myös suuria määriä CBD:tä ja muita kannabinoideja.
 • Poikkeukselliset maut ja vaikutukset: Autoflowering-lajikkeita polttamalla pääset kokemaan klassisimpiin kannabislajikkeisiin kuuluvien lajien arvostettuja makuprofiileja ja vaikutuksia. Yhdistämällä ne ruderalisin kanssa saadakseen aikaan autoflowering-ominaisuuden, ovat kasvattajat luoneet autoflowering-siemeniä, joita on lähes mahdoton erottaa valojaksoisista alkuperäisistä, mitä itse kukkien testaamiseen tulee.

Millaisen kasvualustan autoflowering-siemenet tarvitsevat?

Kun hankit ruukkumultaa tai kasvualustaa kasveillesi, täytyy sinun valita kevyt ja ilmava kasvualusta, jossa on vähän ravinteita.

Tähtää ruukun kasvualustaan, joka sisältää materiaaleja seuraavassa suhteessa:

 • 3 osaa rahkasammalta
 • 3 osaa kompostia
 • 2 osaa perliittiä
 • 1 osa vermikuliittiä

Autoflowering-kannabis menestyy myös suhteellisen pienissä kasvatussäiliöissä. Käytä kasvualustaseostasi täyttääksesi 11-litraisen kangasruukun.

Voit joko kylvää siemeniä suoraan niiden lopulliseen ruukkuunsa tai siirtää idätysalustalle istutetut 1–2-viikkoiset taimet niiden lopulliseen kotiinsa.

Kuinka kasvattaa autoflowering-siemeniä sisällä

Autoflowering-kasvien kasvattaminen sisällä antaa kasvattajille enemmän hallintaa tekijöihin, kuten valaistukseen ja veteen liittyen.

Autoflowerit eivät ole valosta riippuvaisia kukkimisensa suhteen, joten kasvattajat voivat pitää valoja päällä 18–24 tuntia mieltymystensä mukaan.

18–6-valojakso antaa kasveillesi kaiken niiden tarvitseman energian samalla, kun säästää rahaa energialaskusi muodossa.

Jos kulut eivät huoleta, voi valojen pitäminen päällä 20–24 tuntia joka päivä koko kasvukauden ajan johtaa suurempiin satoihin ja nopeampaan kasvuun.

Kuinka kasvattaa autoflowering-siemeniä ulkona

Autoflowereja on helppo kasvattaa ulkona lähes missä vaiheessa vuotta tahansa, kunhan ilma on tarpeeksi lämmin.

Siinä missä valojaksoiset lajikkeet ovat vuodenaikojen valojaksojen armoilla, eivät jaksot autoflowereita hetkauta. Voit kylvää ne helmikuusta syyskuuhun saakka ja odottaa saavasi satoja, ottaen huomioon, että vältyt hallalta.

Suosittelemme kylvämään siemeniä erissä muutaman viikon välein koko kasvukauden ajan. Näin voit korjata uuden sadon parin viikon välein.

Kasvattaessasi eri osissa puutarhaasi opit myös ymmärtämään, missä kannabiskasvisi pärjäävät parhaiten ja minne keskittää ponnistuksesi seuraavana vuonna.

Täydellinen kosteus ja lämpötila autoflowereillesi

Vaikka autoflowering-lajikkeet ovat sitkeitä, vaativat ne silti tietynlaisia lämpötila- ja kosteustasoja tarjotakseen optimaaliset tulokset. Pyri näihin arvoihin:

 • Lämpötila: 21 °C
 • Kosteustaso vegetatiivisen vaiheen aikana: 50–60 %
 • Kosteustaso kukkimisen aikana: 40 %

Kuinka kasvattaa autoflowering-siemeniä sisällä

Millaisia ravinteita autoflower siemenet tarvitsevat?

Autoflowerit tarvitsevat vähemmän ravinteita kuin niiden valojaksoiset vastineensa. Johtuen niiden pienemmästä koosta, vaativat ne vähemmän mineraaleja ja ainesosia, jotka avustavat energian, proteiinien ja muiden kasvin fysiologisten osien luomisessa.

Nyrkkisääntönä ehdotamme, että käyttäisit puolet suositellusta annoksesta käyttäessäsi RQS-tuotteita, kuten Easy Boostia , Easy Grow'ta ja Easy Bloomia.

Millaista vettä autoflowering-lajikkeet tarvitsevat?

Autoflowering-kannabiskasvit vaativat vettä ja ravinneliuoksia, joiden pH on 6–7 (kun niitä kasvatetaan kasvualustalla). Käytä pH-mittaria varmistaaksesi liuoksiesi arvon ja käytä pH:ta kohottavia tai laskevia valmisteita ylläpitääksesi oikeanlaisen tason.

Mitä kasteluun tulee, varo, ettet liioittele. Autoflowereilla on pienemmät juuristot kuin valojaksoisilla lajikkeilla ja ne tarvitsevat huomattavasti vähemmän vettä.

Varmista, että kasvualusta on täysin kuiva, ennen kuin kastelet. Tämä auttaa ehkäisemään juurimätää ja juurten tukehtumista.

Mistä ostaa parhaat autoflowering-siemenet?

Saatavilla on satoja autoflowering-lajikkeita ja kukin niistä tarjoaa käyttäjilleen ja kasvattajilleen jotain erilaista. Voit käyttää RQS:n suodatintyökaluja kaventaaksesi mielenkiintoisten vaihtoehtojen määrää ja tehdäksesi autoflowering-siementen valinnasta huomattavasti helpompaa.

Käytä vasemmassa yläkulmassa sijaitsevaa suodatinta valitaksesi haluamasi koon, THC-tason, korkeuden, sadon ja kukkimisajan. Voit käyttää oikean yläkulman "Lajittele:"-suodatinta tarkastaaksesi suosituimmat lajikkeet.

Siemeniä on saatavilla 1, 3, 5 tai 10 kappaleen pakkauksissa. Jos haluat kokeilla eri genetiikkoja, valitse Autoflowering Mix

Jos olet aloittelija, etkä varma siitä, mistä aloittaa, suosittelemme käyttämään Starter Kit Autoflowering -aloituspakkaustamme tehdäksesi kokemuksestasi helpoimman mahdollisen.

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

SUODATTIMET
KASVATUSPAIKKA
Korkeus
Korkeus
Sato
Sato
Kukitus
THC
CBD
Tyyppi
Ilmasto
Vaikutus
Flavor
Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37752 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.