Meidän siemenemme

Autoflowering kannabiksen siemenet

Kattava valikoimamme autoflowering -kannabiksen siemeniä on ammattimaisesti jalostettu kukkimaan valojaksosta riippumatta. Autoflowering-kannabiskasvit kukkivat nopeammin ja niiden sato voidaan korjata useita kertoja kaudessa.

 • Watermelon Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Do-Si-Dos Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Purple Punch Automatic
  € 25.00 € 25.00
 • Mimosa Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Sherbet Queen Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Sweet ZZ Automatic
  € 25.00 € 20.00
 • Green Gelato Automatic
  € 27.00 € 24.30
 • Haze Berry Automatic
  € 21.50 € 15.05
 • HulkBerry Automatic
  € 27.00 € 24.30
 • Purple Queen Automatic
  € 23.00 € 18.40
 • Fat Banana Automatic
  € 23.00 € 20.70
 • Royal Cookies Automatic
  € 25.00 € 17.50
 • Royal Gorilla Automatic
  € 27.00 € 24.30
 • Royal Dwarf
  € 15.00 € 12.00
 • Easy Bud
  € 17.50 € 12.25
 • Quick One
  € 15.00 € 13.50
 • Royal Kush Automatic
  € 21.50 € 12.90
 • Royal Critical Automatic
  € 21.50 € 12.90
 • Royal Haze Automatic
  € 21.50 € 17.20
 • Northern Light Automatic
  € 23.00 € 20.70
 • Royal AK Automatic
  € 21.50 € 15.05
 • Royal Bluematic
  € 23.00 € 13.80
 • Autoflowering Mix
  € 21.50 € 19.35
 • Royal Creamatic
  € 20.00 € 12.00

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Mitä Ovat Autoflowering Kannabiksen Siemenet?

Autoflowering kannabiksen siemenistä kasvaa kasveja, jotka lähtevät kukkimaan itsestään 2–4 kasvuviikon jälkeen. Kasvattajan ei tarvitse säätää valojaksoa kukkimisen käynnistämiseksi tai ylläpitämiseksi, kuten feminisoitujen valoriippuvaisten siementen kanssa tulee toimia.

Autoflowerit tarvitsevat vähemmän aikaa elinkaarensa läpikäymiseen ja jotkut lajikkeet voivat olla kypsiä korjattavaksi vain 8 viikkoa itämisen jälkeen. Autoflowerit ovat yleensä myös kompakteja kooltaan, eli ne soveltuvat mainiosti sisäkasvatukseen. Helpon luonteensa vuoksi autoflowerit sopivat erinomaisesti tuoreemmille kasvattajille, mutta myös pidempään harrastuksen parissa viihtyneet löytävät varmasti käyttöä autoflowerien ainutlaatuisille ominaisuuksille.

Ei-valoriippuvaiset lajikkeet: mitä tällä tarkoitetaan?

Feminisoidut (valoriippuvaiset) kannabikset kukkivat valon ohjaamana. Ulkona luonnossa niiden kukkiminen alkaa kesän kääntyessä syksyyn ja valoisan ajan lähtiessä laskemaan. Sisällä kasvattavat sysäävät kukkimisen liikkeelle eli aloittavat kukituksen syksyä simuloiden säätämällä lampun valojakson asentoon 12 tuntia valoa, 12 tuntia pimeää.

Tästä poiketen autoflower-lajikkeiden sytyke kukkimiseen tulee niiden geeneistä ja on sidoksissa aikaan. Ne ovat siis ei-valoriippuvaisia lajikkeita.

Autoflowereilla on monia mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia:

 • Kasvit lähtevät kukkimaan automaattisesti 2–4 viikossa.
 • Keskimääräinen aika siemenestä sadonkorjuuseen on vain noin 10 viikkoa.
 • Autoflowering siemenet ovat myös feminisoituja. Ei tarvetta uroskasveista murehtimiseen.
 • Kasvit ovat matalia (30–100 cm).
 • Eivät herätä huomiota. Mainio valinta salassa kasvattaville.
 • Voit kasvattaa useamman sadon kasvukauden aikana.

Autoflowerien erikoisuudet

Modernit autoflower-lajikkeet kilpailevat tasapäisesti feminisoitujen kanssa mitä makuun, vahvuuteen tai aromeihin tulee. Tämän lisäksi ne omaavat edelleen edellä mainitun listan mukaiset hyödyt ja ovat sitkeiden ja elinvoimaisten kasvien maineessa.

Tämän päivän autoflowerit tyydyttävät jopa kaikkein nirsoimpien käyttäjien vaatimukset. Viihdekäyttäjille ei tuota ongelmia löytää vahvalla THC-annoksella varustettuja lajikkeita. Kokonaisvaltaisempia vaikutuksia hakeville taas on tarjolla matalan THC- ja korkean CBD-pitoisuuden omaavia vaihtoehtoja, jotka antavat käyttäjälle mahdollisuuden nauttia kannabiksesta ilman sen psykotrooppisia vaikutuksia.

Kuka kasvattaa autoflowereita ja miksi?

 • Kasvattajat: Kasvattajat istuttavat autoflowereita, sillä ne ovat käteviä ja helppoja kasvatettavia ja voivat tuottaa nopeasti hyvän sadon. Kasviyksilöiden kompakti koko tekee niistä kenties parhaan vaihtoehdon pienessä tilassa kasvatettavaksi – ne sopivat siis erinomaisesti parvekkeella kasvatettavaksi tai pieneen kasvatusoperaatioon. Ruderalikseen pohjaavien lajien elinvoima ja sopeutuvaisuus ympäristöolosuhteiden muutoksiin tekevät niistä mainion vaihtoehdon ulkokasvatukseen, sillä nämä kasvit eivät vähästä hätkähdä. Kasvien pieni koko helpottaa myös salassa kasvattajia välttämään huomiota.
 • Polttelijat: Kannabista viihdekäyttävät voivat nauttia autoflowereista tavallisten feminisoitujen lajikkeiden tapaan. Jos tavoitteena on päästä pilveen, tarjoavat autoflowerit samanlaisen valikoiman toivottuja vaikutuksia kuin feminisoidut lajikkeetkin, riippumatta haetaanko naurua, rentoutusta vai mielialan piristystä. Jotkut autoflowerit omaavat hieman alhaisemman THC-pitoisuuden, joten tällaiset voivat sopia erityisesti tasapainoisempia ja miedompia vaikutuksia hakeville ja kokemattomille käyttäjille.

Miten kasvattaa kannabista autoflower-siemenistä

 • Valitse kevyt ja hyvin vettä läpäisevä multa

Autoflowerille hankittavan mullan tulisi olla kevyempää kuin normaalisti valoriippuvaisten feminisoitujen kannabiskasvien kanssa käytetyn mullan. Tähän tavoitteeseen pääset esimerkiksi jatkamalla laadukasta multaa perliitillä ilmavuuden ja vedenläpäisykyvyn parantamiseksi.

 • Sisäkasvatus vs. ulkokasvatus

Sisällä kasvattavan ei valoriippuvaisista lajikkeista poiketen tarvitse puuttua kasvatustilan valojaksoihin. Autoflowerien kanssa voi käyttää koko elinkaaren ajan esimerkiksi 18/6 (18 tuntia valoa, 6 tuntia pimeää) tai 24/0 (valot päällä 24 tuntia vuorokaudessa).

Ulkokasvattajalle autoflower-kannabis antaa enemmän liikkumavaraa kasvatusajankohdan suhteen, niitä kun voi istuttaa ulos mihin aikaan vuodesta tahansa, kunhan vain lämpötilat sallivat. Satoa pääsee korjaamaan parhaassa tapauksessa jo 8–10 viikossa istutuspäivästä. Istuttamalla autoflowereita porrastetusti voi ulkona kasvattava puutarhuri juhlia sadonkorjuuta monta kertaa vuodessa! Autoflowerit ovat kooltaan pienemmän puoleisia ja kompakteja, eli ne soveltuvat erinomaisesti huomiota vältteleviin matalan profiilin kasvatusoperaatioihin.

 • Autoflowerien optimaalinen kosteus ja lämpötila

Parhaan lopputuloksen ja terveen kasvun takaamiseksi kasvatustilan lämpötilan tulisi jäädä 21 °C paikkeille. Tätä kylmempi tai kuumempi lämpötila voi johtaa ongelmiin.

Optimaalinen kosteus vaihtelee myös autoflowerien kanssa kasvin elinkaaren vaiheen mukaan. Muutaman ensimmäisen viikon aikana kasvi hyötyy korkeammasta suhteellisesta kosteudesta, mutta kukkimisen alkaessa kosteus olisi syytä saada 40–50 %:n haarukkaan homeongelmien riskin minimoimiseksi.

 • Minkälaisia ravinteita autoflowerit tarvitsevat?

Yleisellä tasolla autoflowerit ovat kooltaan valoriippuvaisia lajikkeita pienempiä. Pienempien kasvien ravinnevaatimukset ovat suuria kasviyksilöitä vähäisempiä.

Kaupallisia kannabislannoitteita käyttävä voi pudottaa annostuksen ½ tai ¼ suositellusta annoksesta. Mikäli käytössä on grow shopista hankittu kannabikselle suunniteltu multasekoitus, ei ravinteita yleensä tarvitse lisätä ennen kuin autoflowerit rupeavat kukkimaan viikkojen 3–4 paikkeilla.

 • Minkälaisia vaatimuksia autoflowerit asettavat vedelle?

Autoflowerien koko ja siten myös juuristo ovat suuria valoriippuvaisia lajikkeita pienempi kooltaan, joten ne eivät tarvitse samanlaisia vesimääriä. Älä ylikastele ja anna kasvualustan kuivua kasteluiden välillä.

Mullassa kasvatettaessa vesi-ravinneseoksen optimaalinen pH on 6–7 välillä. Oikea pH on tärkeää ravinteiden imeytymisen kannalta ja tarvittaessa sen säätämisessä tuleekin käyttää pH:ta nostavia tai laskevia tuotteita.

 • Autoflowerit ja kasvunmuokkaustekniikat

Latvomisen, FIM:in, super croppingin ja lehvästön harvennuksen kaltaisia kasvunmuokkaustekniikoita ei suositella käytettäväksi autoflowerien kanssa. Kaikki kasvin rakenteita vahingoittavat tekniikat hidastavat kasvua ja vaativat toipumisajan, jota autoflowereille ei ole niiden lyhyen elinkaaren takia. Muokkaustekniikoiden lopputuloksena on mitä luultavimmin pienempi sato.

Toisaalta on myös olemassa tekniikoita, jotka eivät varsinaisesti vahingoita kasvia. LST (low-stress training) eli alhaisen stressin muokkaustekniikka ei riko kasvin rakenteita, vaan perustuu varren ja sivuhaarojen kasvun varovaiseen muokkaamiseen niitä alas taivuttelemalla. Idea on luoda tasakorkuinen lehvästö, jotta kasvin eri haarat pääsevät nauttimaan optimaalisesta valomäärästä. Jätä väliin kaikki leikkelyä tai nipistelyä vaativat tekniikat.

Autoflowering kannabiksen siemenet: Kysymykset ja vastaukset

Kuinka pitkä on autoflower-lajikkeiden elinkaari?
Tämä riippuu lajikkeesta, mutta nyrkkisääntönä autoflower-siemenestä alkunsa saanut kannabis on korjuukypsä huomattavasti feminisoitua valoriippuvaista sisartaan nopeammin. Keskimäärin prosessiin kuluu noin 10 viikkoa, mutta jotkut lajikkeet pursuavat kypsiä budeja vain 8 viikossa.
Voiko autoflowereita kasvattaa samassa tilassa feminisoitujen lajikkeiden kanssa?
Kyllä voi, mutta tämä ei ole optimaalinen kasvuympäristö autoflowereille. Ongelmia voi syntyä autoflower-lajikkeiden pienemmästä koosta, sillä ne saattava jäädä suurempien varjoon. Toinen ongelma on valon määrä, sillä autoflowerit voivat genetiikkansa puolesta hyödyntää 18–20 tuntia valoa, joka ei ole yhteensopiva määrä kukkivan valoriippuvaisen feminisoidun lajikkeen valovaatimuksen kanssa. Optimia vähäisempi valon määrä johtaa vajaaseen tulokseen.
Miten autoflower-lajikkeet tehdään?
Autoflower-lajikkeet luodaan risteyttämällä indica tai sativa ruderaliksen kanssa. Ruderalis on kannabiksen villi alalaji, joka kasvaa alueille, joilla kesät ovat lyhyitä, mutta kesäpäivissä on paljon valoisia tunteja, kuten Siperiassa tai Pohjois-Euroopassa. Nämä kasvit ovat kehittyneet siten, ettei niiden kukkiminen perustu valoisan ja pimeän ajan suhteeseen, vaan niiden ikään.
Terpeenien rooli autoflower-lajikkeissa
Terpeenit ovat kannabiksen (ja muiden kasvien) tuottamia aromaattisia yhdisteitä. Eri lajikkeilla on erilaiset terpeeniprofiilit, jotka antavat niille niiden tunnusomaisen tuoksun ja maun. Autoflower-lajikkeiden budeja poltettaessa erilaiset maut ja tuoksut, sitruuna, kukat, hedelmät, mänty ja jopa polttoaineita muistuttavat aromit ovat perua lajikkeen erilaisista terpeeniprofiileista.

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

SUODATTIMET
KASVATUSPAIKKA
Sato
Korkeus
Sato
Height
Kukitus
THC
CBD
Tyyppi
Ilmasto

Categories

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.