• Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Auto
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic

Sweet ZZ Auto

alias Zkittlez Auto, Skittles Auto

Sweet ZZ Auto on edelläkävijä autoflowering-sukuisten lajikkeiden joukossa. Voimakkuudellaan, maullaan ja koollaan se jättää muut lajikkeet varjoonsa.
(413)
Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (354)
 • Asiakkaiden kuvat (3)

Sweet ZZ Auto: Grape Apen ja Grapefruitin jälkeläinen autoflowering-erikoisuus

Aloittelevia kasvattajia kehotetaan yleensä aloittamaan autoflowering-lajikkeilla, koska niiden kasvattaminen on helppoa. Kokeneet kasvattajat sen sijaan valitsevat useimmiten valojaksoisia lajikkeita saadakseen parempia satoja. Sweet ZZ Auto yhdistää nämä aloittelijoiden ja kokeneiden kasvattajien vaatimukset. Sen kasvattaminen on suoraviivaista ja se tuottaa useimpien kilpailukykyisen sadon useimpiin valojaksoisiin kasveihin nähden.

Taitavat kasvattajamme loivat lajikkeen käyttämällä korkealaatuisia emolajikkeita. Aluksi tavoitteena oli parantaa tavallista autoflowering-lajikkeiden genetiikkaa. Sadon suuruus ja vaikutus olivat oleellisia tekijöitä, mutta myös mausta haluttiin tehdä loistava. Tästä syystä kasvattajemme valitsivat Zkittlezin ensimmäiseksi emokasviksi. Sen palkintoja voittanut maku ja tuoksu hellivät aisteja samalla, kun sen indica-pilvi sai aikaan rentouttavan vaikutuksen. Sitten meidän oli vielä löydettävä yhdistelmään jotain yhtä maistuvaa autoflowering-genetiikkaa. Auto Fruit oli täydellinen vaihtoehto. Siinä on reilusti makeutta ja sen kasvuvauhti on vauhdikas. Asiantuntevat kasvattajamme yhdistivät näiden kahden lajikkeen genetiikat huolellisesti, ja tulos oli häikäisevä. Sweet ZZ Automatic oli syntynyt, ja sen ominaisuudet löivät meidät ällikällä.

Video id: 484158925

Sweet ZZ Automaticin Vaikutukset, Maku Ja Aromit

Sweet ZZ Automatic peri indica-dominantin genetiikan. Se tarjoaa pääasiassa kehoon kohdistuvan pilven, jonka kuvaaminen rentouttavaksi olisi vähättelyä! Veimme näytteen labraan, ja tulos oli valtava 18 %:n THC-pitoisuus. Sellainen kannabinoidikoostumus laittaa kropan helläksi syvästi rentouttavalla vaikutuksella, joka pysäyttää ahdistuksen ja stressin alkuunsa. Sweet ZZ Auto on loistavasti viihdekäyttöön sopiva lajike, kun haluat yhdessä polttelukaveriesi kanssa uppoutua muihin maailmoihin. Tilatkaa ruokaa, laittakaa hyvä leffa pyörimään ja paetkaa todellisuutta hetken ajaksi!

Joukko rentouttavia terpeeneitä lisää voimakasta ja pitkäkestoista päihdyttävää vaikutusta. Nämä molekyylit tekevät mausta herkullisen ja vaikutuksesta voimakkaan. Sweet ZZ Auton runsain terpeeni on karyofyleeni, josta voi aistia mausteiden ja pippurin aromit. Mielenkiintoista kyllä, molekyyli vaikuttaa myös kannabinoideihin. Karyofylleeni aktivoi endokannabinoidijärjestelmän CB2-reseptoreita tuottamaan tulehduksia lievittävän vaikutuksen. Tämä mekanismi lisää entisestään Sweet ZZ Auton terapeuttista potentiaalia.

Lajikkeessa on myös korkeita määriä humuleenia, mikä antaa sille humalan maun ja tuoksun. Limoneeni on toinen yhdistelmän merkittävä terpeeni, joka lisää tuotteeseen sitruunaisia vivahteita ja ahdistuneisuutta vähentäviä vaikutuksia.

Sweet ZZ Auto Kasvattaminen

Se on siis täynnä THC:tä ja maukkaita terpeeneitä. Mitä muuta voisi toivoa? No, valmistaudu hyviin uutisiin. Sweet ZZ Automatic tuottaa vaikuttavan sadon lyhyessä ajassa. Siementen idettyä tuloksena on tiheä kasvusto kypsiä kukkia keskimäärin 75 päivässä. Tässä ajassa se saavuttaa noin metrin korkeuden.

Jos suunnittelet tämän lajikkeen kasvattamista sisätiloissa, voit valmistautua 400 g/m² maksimituottoon. Jos olet ulkokasvattaja, tulet saamaan kasvia kohden mukavan 160 gramman tuoton.

Sweet ZZ Auto data sheet
Siementyyppi: Autoflowering
THC: 18%
CBD: Matala
Sato sisällä: 350 - 400 gr/m2
Sato ulkona: 90 - 175g/plant
Korkeus sisällä: 70-120 cm
Korkeus ulkona: 100 - 120 cm
Kukkimisaika: 6 - 7 viikkoa
Sadonkorjuuaika: 9 - 11 viikkoa itämisen jälkeen
Geneettinen tausta: Sweet ZZ x Diesel Auto
Tyyppi : Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
Vaikutus: Jumittava
Ilmasto: Lyhyt kesä
Maku: Hedelmä, Karkki, Sitrus

  Arvostelija M. G. Päivämäärä 13/Apr/2024 :

  Titteli : Sweet ZZ
  Kommentti : great yields and tasty frosty buds

  Arvostelija M. K. Päivämäärä 11/Apr/2024 :

  Titteli : DerRheinlandgrower
  Kommentti : Mega geile Sorte Gut gekeimt und Super Performer wirklich schnell und Gutes Teipenen Profil kann ich getrost weiter Empfehlen

  Arvostelija P. Z. Päivämäärä 27/Mar/2024 :

  Titteli : Zichla
  Kommentti : Wie immer schnelle Lieferung. Schon bei der ersten Bestellung war ich mit meinen Samen vollkommen zufrieden. Ich habe mein Growplatz auf einem überdachten Balkon ohne künstliches Licht nur Wettergeschützt und ich war begeistert von diesen Auoflowsamen. Nächsten Monat bestelle ich noch welche 😀

  Arvostelija F. M. Päivämäärä 28/Feb/2024 :

  Titteli : M.M.
  Kommentti : lovely :) and big yield!

  Arvostelija B. B. Päivämäärä 02/Feb/2024 :

  Titteli : Rasta Safari
  Kommentti : Hosianna - ich habe keinen " Gärtnerdaumen " aber das Sweet ZZ , hatte mir sehr gut " gemundet " Wirkung, Geschmack, Aussehen waren optimaxi. Auch die Kommunikation zu RQS ist mit positiv zu bewerten. Thanx

  Arvostelija T. K. Päivämäärä 09/Jan/2024 :

  Titteli : Out Dirt
  Kommentti : Top terpents and the effect!

  Arvostelija R. S. Päivämäärä 21/Nov/2023 :

  Titteli : Goulmi
  Kommentti : Super plante très bon goût fruité je recommande 👍🏻

  Arvostelija K. P. Päivämäärä 20/Nov/2023 :

  Titteli : homme
  Kommentti : livraison en 3 jour 3sur3 germer👌🏼

  Arvostelija A. D. Päivämäärä 06/Nov/2023 :

  Titteli : beautiful autoflowering!
  Kommentti : Sweet zz is a top autoflowering, it gave an excellent harvest with a strong and pleasant flavour, I also recommend it for beginners.

  Arvostelija Z. H. Päivämäärä 19/Oct/2023 :

  Titteli : sweet zz
  Kommentti : plant is dense and compact with bud. Smells AMAZING during flower.

  Arvostelija L. Z. Päivämäärä 01/Sep/2023 :

  Titteli : Larz
  Kommentti : Die Sorte hat mir ein Freund empfohlen und ich habe mich sofort verliebt. Super Geschmack und gute Dröhnung

  Arvostelija G. F. Päivämäärä 30/Aug/2023 :

  Titteli : Straordinaria
  Kommentti : Ho collezionato molto prodotti di rqs ma questa varietà la pongo alla vetta della classifica, davvero molto produttiva e un gusto delizioso..forse un pochino lenta nella fioritura per il resto una bomba

  Arvostelija S. R. Päivämäärä 21/Aug/2023 :

  Titteli : Beautiful strain!
  Kommentti : I received my seeds quickly and packaged well; no damage done during shipping! Seeds germinated in about 48 hours using the wet paper towel method. Indoor grow exceeded my expectations as far as yield and plant size! Also such a petty plant with tons of nice and dense buds!

  Arvostelija L. B. Päivämäärä 24/Jul/2023 :

  Titteli : Outdoor growing
  Kommentti : Live in colder climate, last time got great buds by growing it in greenhouse - half time outdoor!

  Arvostelija F. C. Päivämäärä 17/Jul/2023 :

  Titteli : Flo
  Kommentti : Très belle plante, très facile à cultiver, elle sent fort et très bon, manque plus qu'a y gouter.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37800 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.