• Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic

Sweet ZZ Automatic

Sweet ZZ Automatic on edelläkävijä autoflowering-sukuisten lajikkeiden joukossa. Voimakkuudellaan, maullaan ja koollaan se jättää muut lajikkeet varjoonsa.
(334) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Osta ja voita 25 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (289)
 • Asiakkaiden kuvat (4)

Sweet ZZ Automatic: Poikkeus autoflowering-lajikkeiden joukossa

Aloittelevia kasvattajia kehotetaan yleensä aloittamaan autoflowering-lajikkeilla, koska niiden kasvattaminen on helppoa. Kokeneet kasvattajat sen sijaan valitsevat useimmiten valojaksoisia lajikkeita saadakseen parempia satoja. Sweet ZZ Auto yhdistää nämä aloittelijoiden ja kokeneiden kasvattajien vaatimukset. Sen kasvattaminen on suoraviivaista ja se tuottaa useimpien kilpailukykyisen sadon useimpiin valojaksoisiin kasveihin nähden.

Taitavat kasvattajamme loivat lajikkeen käyttämällä korkealaatuisia emolajikkeita. Aluksi tavoitteena oli parantaa tavallista autoflowering-lajikkeiden genetiikkaa. Sadon suuruus ja vaikutus olivat oleellisia tekijöitä, mutta myös mausta haluttiin tehdä loistava. Tästä syystä kasvattajemme valitsivat Zkittlezin ensimmäiseksi emokasviksi. Sen palkintoja voittanut maku ja tuoksu hellivät aisteja samalla, kun sen indica-pilvi sai aikaan rentouttavan vaikutuksen. Sitten meidän oli vielä löydettävä yhdistelmään jotain yhtä maistuvaa autoflowering-genetiikkaa. Auto Fruit oli täydellinen vaihtoehto. Siinä on reilusti makeutta ja sen kasvuvauhti on vauhdikas. Asiantuntevat kasvattajamme yhdistivät näiden kahden lajikkeen genetiikat huolellisesti, ja tulos oli häikäisevä. Sweet ZZ Automatic oli syntynyt, ja sen ominaisuudet löivät meidät ällikällä.

Video id: 484158925

SWEET ZZ AUTOMATICIN VAIKUTUKSET, MAKU JA AROMIT

Sweet ZZ Automatic peri indica-dominantin genetiikan. Se tarjoaa pääasiassa kehoon kohdistuvan pilven, jonka kuvaaminen rentouttavaksi olisi vähättelyä! Veimme näytteen labraan, ja tulos oli valtava 18 %:n THC-pitoisuus. Sellainen kannabinoidikoostumus laittaa kropan helläksi syvästi rentouttavalla vaikutuksella, joka pysäyttää ahdistuksen ja stressin alkuunsa. Sweet ZZ Auto on loistavasti viihdekäyttöön sopiva lajike, kun haluat yhdessä polttelukaveriesi kanssa uppoutua muihin maailmoihin. Tilatkaa ruokaa, laittakaa hyvä leffa pyörimään ja paetkaa todellisuutta hetken ajaksi!

Joukko rentouttavia terpeeneitä lisää voimakasta ja pitkäkestoista päihdyttävää vaikutusta. Nämä molekyylit tekevät mausta herkullisen ja vaikutuksesta voimakkaan. Sweet ZZ Auton runsain terpeeni on karyofyleeni, josta voi aistia mausteiden ja pippurin aromit. Mielenkiintoista kyllä, molekyyli vaikuttaa myös kannabinoideihin. Karyofylleeni aktivoi endokannabinoidijärjestelmän CB2-reseptoreita tuottamaan tulehduksia lievittävän vaikutuksen. Tämä mekanismi lisää entisestään Sweet ZZ Auton terapeuttista potentiaalia.

Lajikkeessa on myös korkeita määriä humuleenia, mikä antaa sille humalan maun ja tuoksun. Limoneeni on toinen yhdistelmän merkittävä terpeeni, joka lisää tuotteeseen sitruunaisia vivahteita ja ahdistuneisuutta vähentäviä vaikutuksia.

SWEET ZZ AUTOMATICIN KASVATTAMINEN

Se on siis täynnä THC:tä ja maukkaita terpeeneitä. Mitä muuta voisi toivoa? No, valmistaudu hyviin uutisiin. Sweet ZZ Automatic tuottaa vaikuttavan sadon lyhyessä ajassa. Siementen idettyä tuloksena on tiheä kasvusto kypsiä kukkia keskimäärin 75 päivässä. Tässä ajassa se saavuttaa noin metrin korkeuden.

Jos suunnittelet tämän lajikkeen kasvattamista sisätiloissa, voit valmistautua 400 g/m² maksimituottoon. Jos olet ulkokasvattaja, tulet saamaan kasvia kohden mukavan 160 gramman tuoton.

Sweet ZZ Automatic data sheet
Siementyyppi: Autoflowering
THC: 18%
CBD: Matala
Sato sisällä: 350 - 400 gr/m2
Sato ulkona: 90 - 175g/plant
Korkeus sisällä: 70-120 cm
Korkeus ulkona: 100 - 120 cm
Kukkimisaika: 6 - 7 viikkoa
Sadonkorjuuaika: 9 - 11 viikkoa itämisen jälkeen
Geneettinen tausta: Sweet ZZ x Diesel Auto
Tyyppi : Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
Vaikutus: Jumittava
Ilmasto: Pitkä kesä
Maku: Hedelmä, Karkki, Sitrus

  Arvostelija E. G. Päivämäärä 18/Oct/2021 :

  Titteli : Uitstekend
  Kommentti : 5 van 5 zaadjes ontkiemd, groeien en bloeien nu in de laatste weken (oktober 2021) Ben benieuwd naar de oogst

  Arvostelija P. M. Päivämäärä 13/Oct/2021 :

  Titteli : Awesome
  Kommentti : 100% germ rate, these babies are growing :)

  Arvostelija L. K. Päivämäärä 17/Sep/2021 :

  Titteli : Peacemaker
  Kommentti : Super Genetik und klar zu empfehlen gerade für Anfänger da die Dame sehr Straight ist also Fehler verzeiht Top Strain!

  Arvostelija E. T. Päivämäärä 29/Aug/2021 :

  Titteli : EXTREMELY QUICK GROW
  Kommentti : These babies took just 14 weeks from Seed to Smoke!! As mentioned previously, not a great yield, ( although I am using just 300w LED), but good smoke nonetheless. Would recommend 👍 thanks RQS.

  Arvostelija M. J. Päivämäärä 15/Aug/2021 :

  Titteli : Joachim
  Kommentti : super merci

  Arvostelija H. G. Päivämäärä 11/Aug/2021 :

  Titteli : TopMac
  Kommentti : Just sprouted 🤭

  Arvostelija M. C. Päivämäärä 30/Jul/2021 :

  Titteli : The business
  Kommentti : Super tasty sweet aroma and a good kick of a stone. Found it really straightforward to grow, yield a bit on the small size but quality of smoke more than makes up for. I've been going through all the US Auto RQS strains this top notch, was v smelly in later stages of grow, beware. Currently have Sherbet Queen Auto n Watermelon Auto on the go in week 2, looking forward to trying new strains :)

  Arvostelija M. B. Päivämäärä 26/Jul/2021 :

  Titteli : Maxime
  Kommentti : Top à bien germer. 5/5

  Arvostelija W. L. Päivämäärä 20/Jul/2021 :

  Titteli : Elle pousse tres vite
  Kommentti : Germé en un jour dans un verre d'eau, puis en 2 jours j'ai déjà les deux premières feuilles Service client RQS au top et livraison rapide!!! Emballage très soigné et discret. Je recommande!!!

  Arvostelija N. W. Päivämäärä 19/Jul/2021 :

  Titteli : Sweet Zz
  Kommentti : Stärksten Samen bis jetzt 3/3

  Arvostelija L. V. Päivämäärä 09/Jul/2021 :

  Titteli : The best
  Kommentti : Z 5ti semínek byli Sweet ZZ nejrychlejší a nejstatnější. Těším se na požitek a chuť

  Arvostelija M. L. Päivämäärä 07/Jul/2021 :

  Titteli : perfetta
  Kommentti : top

  Arvostelija E. J. Päivämäärä 05/Jul/2021 :

  Titteli : 3/3
  Kommentti : 3/3 seeds germinated and is now growing rapidly!!

  Arvostelija M. P. Päivämäärä 30/Jun/2021 :

  Titteli : Michael
  Kommentti : Good eshop, and super seeds

  Arvostelija R. G. Päivämäärä 25/Jun/2021 :

  Titteli : boudhisme
  Kommentti : que du bon !!!!!! R.G.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.