Uusi kannabissiemenhaku – löydä suosikkisi!

 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic

Sweet ZZ Automatic

Sweet ZZ Automatic on edelläkävijä autoflowering-sukuisten lajikkeiden joukossa. Voimakkuudellaan, maullaan ja koollaan se jättää muut lajikkeet varjoonsa.
(353) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Osta ja voita 25 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (307)
 • Asiakkaiden kuvat (4)

Sweet ZZ Automatic: Poikkeus autoflowering-lajikkeiden joukossa

Aloittelevia kasvattajia kehotetaan yleensä aloittamaan autoflowering-lajikkeilla, koska niiden kasvattaminen on helppoa. Kokeneet kasvattajat sen sijaan valitsevat useimmiten valojaksoisia lajikkeita saadakseen parempia satoja. Sweet ZZ Auto yhdistää nämä aloittelijoiden ja kokeneiden kasvattajien vaatimukset. Sen kasvattaminen on suoraviivaista ja se tuottaa useimpien kilpailukykyisen sadon useimpiin valojaksoisiin kasveihin nähden.

Taitavat kasvattajamme loivat lajikkeen käyttämällä korkealaatuisia emolajikkeita. Aluksi tavoitteena oli parantaa tavallista autoflowering-lajikkeiden genetiikkaa. Sadon suuruus ja vaikutus olivat oleellisia tekijöitä, mutta myös mausta haluttiin tehdä loistava. Tästä syystä kasvattajemme valitsivat Zkittlezin ensimmäiseksi emokasviksi. Sen palkintoja voittanut maku ja tuoksu hellivät aisteja samalla, kun sen indica-pilvi sai aikaan rentouttavan vaikutuksen. Sitten meidän oli vielä löydettävä yhdistelmään jotain yhtä maistuvaa autoflowering-genetiikkaa. Auto Fruit oli täydellinen vaihtoehto. Siinä on reilusti makeutta ja sen kasvuvauhti on vauhdikas. Asiantuntevat kasvattajamme yhdistivät näiden kahden lajikkeen genetiikat huolellisesti, ja tulos oli häikäisevä. Sweet ZZ Automatic oli syntynyt, ja sen ominaisuudet löivät meidät ällikällä.

Video id: 484158925

SWEET ZZ AUTOMATICIN VAIKUTUKSET, MAKU JA AROMIT

Sweet ZZ Automatic peri indica-dominantin genetiikan. Se tarjoaa pääasiassa kehoon kohdistuvan pilven, jonka kuvaaminen rentouttavaksi olisi vähättelyä! Veimme näytteen labraan, ja tulos oli valtava 18 %:n THC-pitoisuus. Sellainen kannabinoidikoostumus laittaa kropan helläksi syvästi rentouttavalla vaikutuksella, joka pysäyttää ahdistuksen ja stressin alkuunsa. Sweet ZZ Auto on loistavasti viihdekäyttöön sopiva lajike, kun haluat yhdessä polttelukaveriesi kanssa uppoutua muihin maailmoihin. Tilatkaa ruokaa, laittakaa hyvä leffa pyörimään ja paetkaa todellisuutta hetken ajaksi!

Joukko rentouttavia terpeeneitä lisää voimakasta ja pitkäkestoista päihdyttävää vaikutusta. Nämä molekyylit tekevät mausta herkullisen ja vaikutuksesta voimakkaan. Sweet ZZ Auton runsain terpeeni on karyofyleeni, josta voi aistia mausteiden ja pippurin aromit. Mielenkiintoista kyllä, molekyyli vaikuttaa myös kannabinoideihin. Karyofylleeni aktivoi endokannabinoidijärjestelmän CB2-reseptoreita tuottamaan tulehduksia lievittävän vaikutuksen. Tämä mekanismi lisää entisestään Sweet ZZ Auton terapeuttista potentiaalia.

Lajikkeessa on myös korkeita määriä humuleenia, mikä antaa sille humalan maun ja tuoksun. Limoneeni on toinen yhdistelmän merkittävä terpeeni, joka lisää tuotteeseen sitruunaisia vivahteita ja ahdistuneisuutta vähentäviä vaikutuksia.

SWEET ZZ AUTOMATICIN KASVATTAMINEN

Se on siis täynnä THC:tä ja maukkaita terpeeneitä. Mitä muuta voisi toivoa? No, valmistaudu hyviin uutisiin. Sweet ZZ Automatic tuottaa vaikuttavan sadon lyhyessä ajassa. Siementen idettyä tuloksena on tiheä kasvusto kypsiä kukkia keskimäärin 75 päivässä. Tässä ajassa se saavuttaa noin metrin korkeuden.

Jos suunnittelet tämän lajikkeen kasvattamista sisätiloissa, voit valmistautua 400 g/m² maksimituottoon. Jos olet ulkokasvattaja, tulet saamaan kasvia kohden mukavan 160 gramman tuoton.

Sweet ZZ Automatic data sheet
Siementyyppi: Autoflowering
THC: 18%
CBD: Matala
Sato sisällä: 350 - 400 gr/m2
Sato ulkona: 90 - 175g/plant
Korkeus sisällä: 70-120 cm
Korkeus ulkona: 100 - 120 cm
Kukkimisaika: 6 - 7 viikkoa
Sadonkorjuuaika: 9 - 11 viikkoa itämisen jälkeen
Geneettinen tausta: Sweet ZZ x Diesel Auto
Tyyppi : Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
Vaikutus: Jumittava
Ilmasto: Lyhyt kesä
Maku: Hedelmä, Karkki, Sitrus

  Arvostelija T. L. Päivämäärä 01/May/2022 :

  Titteli : Tom
  Kommentti : Top

  Arvostelija B. C. Päivämäärä 15/Mar/2022 :

  Titteli : Una garanzia!
  Kommentti : Top

  Arvostelija M. A. Päivämäärä 07/Mar/2022 :

  Titteli : great Germination
  Kommentti : Grows fast, great product. Yummy

  Arvostelija R. A. Päivämäärä 06/Mar/2022 :

  Titteli : Muitos bom
  Kommentti : Muito agradecido pela rápida entrega e tenho a dizer plantei dia 9 de fevereiro e passado uma semana rebentou e já tem um mês e está fantástica Aconcelho

  Arvostelija S. M. Päivämäärä 06/Mar/2022 :

  Titteli : One of the best
  Kommentti : I loved this strain, very good sweet taste and fantastic colours. Also it grows very fast

  Arvostelija S. Z. Päivämäärä 13/Feb/2022 :

  Titteli : Sweet zz
  Kommentti : Cresce lentamente ma una bomba

  Arvostelija A. F. Päivämäärä 30/Jan/2022 :

  Titteli : It’s popped
  Kommentti : 1 day germination it popped on second day, fits now day 3 and it’s now 3-4ish tall, looking forward to growing this strain

  Arvostelija S. R. Päivämäärä 19/Jan/2022 :

  Titteli : Sully
  Kommentti : Bonne culture en extérieur en climat breton 2 récoltes sur la saison bon high après affinage impeccable 👍🏻

  Arvostelija M. W. Päivämäärä 11/Jan/2022 :

  Titteli : Manu
  Kommentti : Hatte 2 von diesen Samen als Zugabe, beide sind super schnell gekeimt. Habe jetzt die 12. Woche nach Keimung fertig, Gesamthöhe allerdings nur ca. 60cm (unter 300W LED Vollspektrum), allerdings voll mit fetten Buds, hätte ich so nicht erwartet. Ich denke in ein paar Tagen kann ich ernten. Bin schon sehr gespannt auf das Ergebnis.

  Arvostelija K. J. Päivämäärä 09/Jan/2022 :

  Titteli : Sehr schön
  Kommentti : Gute Qualität

  Arvostelija K. S. Päivämäärä 04/Jan/2022 :

  Titteli : Kolja
  Kommentti : 3/3 Samen sind zu fantastischen Pflanzen geworden. Das Ergebnis ist ein ordentlich starkes und trotzdem mild zu rauchendes, supersüßes Weed.

  Arvostelija U. S. Päivämäärä 31/Dec/2021 :

  Titteli : A new experience for a Beginner - Great new catalogue
  Kommentti : Order came within 4 days. Wait and see. Since some serious beginner mistakes previously by over watering (nursery) all seeds germinate well. Direct into a little moistened soil cab, with 25-27C temp. and 3 spoon of mineral water (and dont touch it until the next 10 days!) work fine. I was really happy about the new catalogue which makes sense and been handed around with pleasure. Well done! No useless posters like b4. Real lecture. With an 8 liter pot in a 40x40x120cm tent, a 90$ Niello light, and an ordinary 11W light bulb (6000Kelvin!) you can do nursery outside for 3 weeks, swap after harvest for flowering into the tent, and you will harvest 40-60 gram per month. Already to much for me. Its fun to test various sorts, there is really a big difference sometimes.

  Arvostelija A. F. Päivämäärä 27/Dec/2021 :

  Titteli : Really Sweet
  Kommentti : Nice auto. Good taste

  Arvostelija M. P. Päivämäärä 14/Dec/2021 :

  Titteli : Mike Vibe
  Kommentti : The name says it all!

  Arvostelija A. J. Päivämäärä 18/Nov/2021 :

  Titteli : Arnaud
  Kommentti : Très bonne production….. je recommande fortement


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 12551 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.