Cheese-kannabislajikkeet

Tutustu RQS:n Cheese-lajikkeisiin. Niistä pitävät rauhoittavia ja euforisia vaikutuksia kaipaavat. Alkuperäinen Cheese-lajike saapui markkinoille 1980-luvulla mystisissä olosuhteissa. Tutustu tämän brittiklassikon upeimpiin jälkeläisiin ja nauti niiden tunnusomaisista mauistaan uppoutuen niiden ainutkertaisen pistäviin aromeihin.

5  Tuotteet
  • Royal Cheese (Nopeasti kukkiva)
  • Blue Cheese
  • Royal Cheese Auto
  • Blue Cheese Auto
  • Fast Eddy Automatic CBD

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Cheese-lajikkeet kuuluvat kannabismaailman tunnetuimpiin genetiikkoihin. Niiden vaatimaton perimä on Isosta-Britanniasta – suhteellisen tiukasta lainsäädännöstä tunnetusta maasta. Tästä esteestä huolimatta brittikasvattajat kykenivät tuottamaan Skunk #1 -fenotyypin pohjalta lajikkeen, joka kuuluu maailman voimakastuoksuisimpiin.

Kuinka loimme tarjontamme Cheese-lajikkeet

Taitavat jalostajamme käyttivät Cheese-genetiikkaa pohjana luodakseen aallon uusia Cheese-lajikkeita. Käyttäen risteytystyössä Cheesen, Afgaanin, vanhan liiton Skunkin ja Juanita la Lagrimosan tapaisia legendoja, he onnistuvat luomaan kovaiskuisia lajikkeita, jotka suorastaan valuvat hartsia.

Cheese-lajikkeidemme edut

Cheese-kannabislajikkeemme ovat erityisesti fyysisestä pilvestä nauttivien mieleen. Niissä on tuhti annos THC:tä ja terpeenipuolelta myrseeniä, jotka yhdessä aikaansaavat punaisia silmiä, hillitöntä naurua ja syvää rentoutumista. Rakenteen puolesta kasvit ovat kompakteja, joten ne sopivat erityisen hyvin diskreettiin sisäkasvatukseen.