Tyson 2.0 -kannabiksen siemenet

Mitä syntyy, kun kaksi kannabismaailman jättiä kohtaavat? Erinomaisia genetiikkoja tietenkin. Esittelemme Tyson 2.0 -siemenet – eksklusiivisen kannabislajikkeiden joukon, joka on luotu yhteistyössä Iron Miken ja Royal Queen Seedsin kanssa.

6  Tuotteet
  • Gelato 44
  • Dynamite Diesel
  • NYC Sour D Auto
  • GOAT'lato Auto
  • Punch Pie
  • Corkscrew Auto

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Titaanien kohtaaminen – Tyson 2.0 ja RQS yhdistävät voimansa luodakseen uniikkeja lajikkeita

Mike Tyson, Dynamite Mike and Royal Queen Seeds collaboration

Tyson 2.0 -siemenet polveutuvat voimakkaista geeniperimistä ja ovat Tysonin kannabisharrastuksen inspiroimia. Ne ovat luoneeltaan sinnikkäitä ja runsastuottoisia sekä tarjoilevat voimakkaita vaikutuksia, jotka sopivat kaikille käyttäjille – aina raskaan sarjan asiantuntijoista terveyskäyttäjiin ja kaikkeen tältä väliltä. Tutustu kuratoituun valikoimaan mestarigenetiikkoja, jotka on suunniteltu nostamaan kotikasvatuskokemuksesi täysin uudelle tasolle. Valikoiman tarjoilee raskaan sarjan kannabisharrastaja sekä tiimi, joka tuntee kasvin läpikotaisin.

Tyson 2.0 -siemenet – todiste kestävästä siteestä kannabikseen

Mike Tyson, koko kansan nimi niin nyrkkeilykehässä kuin sen ulkopuolellakin, on kanavoinut innostuksensa kannabikseen luodakseen Tyson 2.0 -brändin. Hän on jo kauan aikaa sitten ripustanut hanskansa naulaan, mutta hänen voidaan sanoa nousseen kehästä niin kiistattomana mestarina kuin totisena kannabisharrastajana. Tyson suhtautuu todellisella intohimolla tätä ikivanhaa kasvia kohtaan, kiitos ensikäden parantavien kokemuksiensa. Näinpä hän ja hänen tiiminsä ryhtyivät yhteistyöhön Royal Queen Seedsin kanssa luodakseen uuden valikoiman mestarigenetiikkoja jokaiselle kotikasvattajalle.

Tilaa Tyson 2.0 -siemenesi eksklusiivisesti RQS:ltä ja täytä kasvatustelttasi mestareilla

Tyson 2.0 -siemenvalikoiman lajikkeet ovat todellinen kouriintuntuva osoitus Iron Miken rakkaudesta kannabikseen. Joka ikinen lajike on huolella jalostettu, voidaksemme varmistaa niiden sinnikkyyden, elinvoimaisuuden ja vakaat kasvuominaisuudet. Tuloksena kannabiksen kukka, joka on ehdottoman huippuluokkaa. Tutustu koko valikoimaan Tyson 2.0 -kannabiksen siemeniä alla, tee tilauksesi ja liity mukaan matkallemme, joka toimii todisteena itse GOATin, RQS:n ja ikivanhan kannabiskasvin kestävästä siteestä.