• Punch Pie
 • Punch Pie

Punch Pie

Nyt voit kasvattaa Mike Tysonin suosikkia. Punch Pie polveutuu Tyson 2.0:n Cherry Punch Piesta ja tuottaa tiiviitä ja tyrmäävät vaikutukset tuottavia indicanugetteja vain 9 viikon kukituksen seurauksena. Tilaa siemenesi ja nauti tämän 90-prosenttisesti indicadominantin hybridin iskusta.
(15) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 11.00
3x
€ 28.00
5x
€ 42.50
10x
€ 76.50
On sale!
Alennettu hinta!
€ 28.00

€ 28.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (5)

Punch Pie: kolossaalinen indica, joka tyrmää

RQS:n ja Tyson 2.0:n yksinoikeudella tuotettu yhteisyö tuo Iron Miken lempilajikkeet kotikasvattajien saataville, jotta jokainen voisi jakaa nyrkkeilyn GOATin intohimon loistavaan budiin. Ja Punch Pie, hirviömäinen hybridi 90-prosenttisella indicadominanssillaan on korkealla Kid Dynamiten suosikkien listalla. Kylvä tämä siemen puutarhaasi tai kasvatustelttaasi ja valmistaudu keräämään tuhtien budien sato, joka vie sinut kanveesiin vain yhden hitin seurauksena.

Tyson 2.0:n Cherry Punch Pien (Purple Punch x Purple Kush) massiivisen kokoinen jälkeläinen

Tyson 2.0:n Cherry Punch Piesta polveutuvassa Punch Piessa yhdistyvät kahden mestari-indican geenit – nämä ovat nimeltään Purple Punch ja Purple Kush. Tuloksena on sitkeä ja vanttera kasvi, joka kasvaa valtaisasti vegetatiivisen vaiheensa aikana. Kukkiessaan se tuottaa nopeasti rotevia pääkukintoja täynnä tiiviitä ja trikomien täyteisiä kukkia.

Punch Pien vaikutukset, maut ja aromit: sulava yhden hitin ihme marjan vivahteilla

Tämän superhartsisen indican tuoksu on tarpeeksi viemään jopa kokeneiden pössyttelijöiden jalat alta. Murra Punch Pien paksu nugetti, niin kohtaat makean ja viettelevän kypsien mustikoiden tuoksun kerrostettuna pehmeillä maanläheisillä vivahteilla. Vedä henkeen sen paksua, maukasta savua, niin Punch Pie päällystää kitalakesi rikkailla marjapiiraan sekä maanläheisten, karamellisoitujen leivonnaisten mauilla. Vain minuuttien päästä ensihitistä tulet tuntemaan tämän raskassarjalaisen täyden voiman. Punch Pie suorittaa nopean yksi-kaksi-yhdistelmän, joka osuu sinua suoraan silmien väliin sulattaen koko muun kehosi ja jättäen sinut miellyttävän uneliaaseen, nälkäiseen ja onnelliseen huumaan. Täydellinen lopetus raskaalle päivälle.

Punch Pien kasvatusominaisuudet: nauti suurista sadoista vain 9 viikossa

Herkullisten aromiensa ja makujensa sekä kovaa kolisevan pilvensä lisäksi Punch Pie on myös miellyttävä kasvatettava. Kylvitpä tämän häränniskaisen indican siemenet ulos auringon alle tai telttaan tekovalaistukseen, tulee se takuulla ilahduttamaan sinua sen sitkeydellään, elinvoimallaan ja – tietysti – erinomaisilla sadoillaan. Kiitos 90-prosenttisen indicageeniperimänsä tuottaa Punch Pie pensasmaisia kasveja, jotka kohoavat sisällä 80–110 cm:n korkeuteen ja ulkona 120–150 cm:n korkuisiksi. Kukittuaan 9 viikkoa, notkuu tämä vanttera yksilö tiiviitä kukkia, tuottaen jopa 600 g/m² sisällä ja 750 grammaa kasvia kohti ulkona auringossa. Mitä siis enää odotat? Tilaa Punch Pie -siemenesi ja lisää raskaansarjan mestari puutarhaasi!

Punch Pie data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 22%
CBD: Matala
Geneettinen tausta: Purple Punch x Purple Kush
Tyyppi : Sativa 10% Indica 90%
Kukkimisaika: 7 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Korkeus sisällä: 80 - 110 cm
Korkeus ulkona: 120 - 150 cm
Sato sisällä: 550 - 600 gr/m2
Sato ulkona: 650-750 gr/plant
Ilmasto: Lyhyt kesä
Vaikutus: Euforinen, Fyysisesti rentouttava, Rauhoittava, Unelias
Maku: Karkki, Multainen, Mustikka

  Arvostelija T. M. Päivämäärä 20/May/2024 :

  Titteli : Die einzige wahre Keimung
  Kommentti : Warum dieser Titel? Bei ca 3 Verschiedenen Samen die ich hier bestellte Keimte sie als erstes, in einen Kräftigen Grün! Keim zeit ca 2 Tage im Keimautomat. Bei all denn anderen Bestellungen befürchte ich eine Überzüchtung. (Zero Keimung)

  Arvostelija G. F. Päivämäärä 17/May/2024 :

  Titteli : Amazing
  Kommentti : The early growth of this strain is awesome!

  Arvostelija P. D. Päivämäärä 29/Apr/2024 :

  Titteli : 2:1
  Kommentti : 2 von 3 Samen haben unter den selben Bedingungen gekeimt.

  Arvostelija F. Y. Päivämäärä 11/Apr/2024 :

  Titteli : Healthy
  Kommentti : Healthy and robust plants so far. Can't wait to see the flowaah

  Arvostelija T. A. Päivämäärä 12/Mar/2024 :

  Titteli : Tyson 2.0 Seeds
  Kommentti : This was a true Gift from Tyson him self that Is If your Interested In a Strain that truly speaks for Its self with Its Fruity notes along with the smoke all connoisseurs can love to say the least, If Grown by a Non beginner.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias