White Widow -kannabislajikkeet

Tutustu White Widow -lajikkeiden sukuun, johon kuuluvat niin alkuperäiset geenit kuin sen aikaansaamat parhaat risteytykset. Nämä jälkeläiset tarjoavat käyttäjälleen sosiaalisen ja motivoivan kokemuksen, joka on juuri täydellinen aktiivisiin päiviin. Tutustu niihin alla.

5  Tuotteet
  • Royal Moby
  • White Widow
  • White Widow Auto
  • White Widow Regular
  • Fruit Spirit

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

White Widow -kannabisgeenit: mistä ne ovat peräisin?

White Widow on yksi tunnetuimmista kannabislajikkeista. Mutta mistä se oikeastaan on peräisin? No, tarina saa alkunsa ryhmästä maineikkaita jalostajia ja lajikekeräilijöitä. Scott Blakeyllä (Shantibaba), Arjan Roskamilla ja Ingemar De Sjamaanilla oli kaikilla osansa emogenetiikan luomisessa ja jälkeläisten kehittelyssä. White Widow sai alkunsa brasilialaisen sativa-maatiaisrodun sekä eteläintialaisen indica-lajikkeen risteyttämisestä.

White Widow -lajikkeiden edut

White Widow ja sen monet jälkeläiset tunnetaan niiden energisoivista, luovuutta tehostavista ja puheliaisuutta lisäävistä vaikutuksistaan. Modernien standardien mukaan sisältää alkuperäinen lajike vain kohtuullisia määriä THC:tä. Puumaisten, mausteisten ja yrttisten terpeenien mukanaolo kuitenkin voimistaa vaikutuksia. White Widow -genetiikat sopivat sinulle erityisen hyvin, jos tykkäät henkisiä vaikutuksia tuovista lajikkeista, jotka tarjoilevat motivaatiota päivän mittaan.