• White Widow Regular
 • White Widow Regular

White Widow Regular

White Widow regular tarjoaa vaihtoehdon feminisoiduille ja autoflower-siemenille. Näistä siemenistä kasvatat uros- ja naaraskasveja, eli ne antavat täydellisen pohjan omille risteytyskokeiluille ja jopa omien lajikkeiden luomiseen. Regular-siemenistä kasvatat myös parhaat ja elinvoimaisimmat pistokkaat.
(5)
Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (3)

White Widow Regular: Vankka Ja Luotettava Genetiikka

White Widow regular on erinomainen vaihtoehto tämän klassikkolajikkeen autoflowereille ja feminisoiduille variaatioille. Nämä siemenet varttuvat joko uroksiksi tai naaraiksi, joten voit hyödyntää näitä omiin risteytyskokeiluihisi kotioloissa. Tavallisista siemenistä otetut pistokkaat ovat elinvoimaisempi vaihtoehto pistokkaiden ottoon ja kloonaamiseen.

White Widow regularin geneettinen analyysi

White Widow regularin esiäiti on White Widow S1. Tämä modernin kannabisskenen kiintotähti omaa tasapainoisen 50 % indicaa ja 50 % sativaa sisältävän geneettisen profiilin. Regular-siementen genetiikka on erittäin vankkaa laatua, joten näiden siementen pohjalta voit risteyttää omiin mieltymyksiisi sopivia lajikkeita, jotka suorastaan pursuavat elinvoimaa.

White Widow regular: runsas, millä mittapuulla tahansa

White Widow regular suoriutuu erinomaisesti niin ulkona kuin sisälläkin. Sisäkasvatuksessa lajikkeen korkeus asettuu välille 60–100 cm ja pysyy näin ollen helposti hallittavassa mitassa koko elinkaarensa ajan. Satoa tämä kaunokainen voi tuottaa 8–10 viikon kukituksen jälkeen jopa 500 grammaa neliömetriä kohti jopa rajallisemmissa tiloissa.

Ulkona lajike kasvaa korkeammaksi auringon tuella ja saavuttaa huippukorkeuden jossain 150 ja 190 sentin välillä. Tällainen monsteri voi venyttää vaa’an aina 550–600 grammaan asti kasvilta. Viileämmässä ilmastossa kasvattaville suosittelemme kasvihuoneen käyttöä kasvukauden pidentämiseen.

White Widow Regularin aromi, maku ja vaikutukset: kaikki mitä toivoa voit

Moniin muihin markkinoilta löytyviin lajikkeisiin verrattuna White Widown makuprofiili on poikkeuksellisen maukasta tavaraa. Löydät siitä multaisia, pippurisia ja mausteisia sävyjä, joten nauti täyteläisestä savusta täysin keuhkoin ja anna sen vaikutusten pyyhkiä pois huolet ja murheet.

White Widown vaikutukset ovat monitahoisia, jotka tuntuvat kehossa miellyttävänä jumina, mutta antavat pääkopalle energisen potkun. Lajikkeen THC-pitoisuus kohoaa 19 prosenttiin, joka rentouttaa lihakset ja tuntuu koko kehossa. Hieman myöhemmin voit tuntea jännittävän energialatauksen, joka voi viedä keskustelut filosofisiin sfääreihin.

Jos olet kiinnostunut tämän genetiikan muista vaihtoehdoista, käy tarkistamassa myös feminisoitu ja autoflower-versiomme.

White Widow Regular data sheet
Siementyyppi: Tavalliset
THC: 19%
CBD: Matala
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 550 - 600 gr/plant
Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
Korkeus ulkona: 150 - 190 cm
Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Original White Widow
Tyyppi : Sativa 50% Indica 50%
Vaikutus: Jumittava, Voimakas
Ilmasto: Pitkä kesä
Maku: Mänty, Multainen, Pippurinen

  Arvostelija A. S. Päivämäärä 02/Jan/2023 :

  Titteli : An
  Kommentti : Wundervolle Samen, 9/10 gekeimt. Sehr zu empfehlen!

  Arvostelija J. V. Päivämäärä 26/Jan/2022 :

  Titteli : Jim
  Kommentti : Great seeds! Thanx!

  Arvostelija S. L. Päivämäärä 21/Nov/2021 :

  Titteli : Marty
  Kommentti : Best quality


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37800 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.