Meidän siemenemme

Feminisoidut kannabiksen siemenet

Kattava valikoimamme feminisoituja kannabiksen siemeniä on ammattimaisesti jalostettu tuottamaan vain naaraspuolisia kannabiskasveja. Naaraspuoliset kannabiskasvit tuottavat taatusti runsaasti kannabinoideja sisältäviä kukkia kasvattajien kerättäviksi.

 • Royal Runtz
  € 25.00 € 25.00
 • Wedding Crasher
  € 32.50 € 32.50
 • Shogun
  Shogun
  € 27.00 € 21.60
 • Triple G
  € 32.50 € 26.00
 • Cookies Gelato
  € 30.50 € 27.45
 • El Patron
  € 32.50 € 22.75
 • Sweet Zkittlez
  € 30.50 € 24.40
 • AMG - Amnesia Mac Ganja
  € 30.50 € 21.35
 • North Thunderfuck
  € 27.00 € 18.90
 • Green Punch
  € 29.00 € 20.30
 • Sherbet Queen
  € 25.00 € 15.00
 • Wedding Gelato
  € 32.50 € 26.00
 • Legendary Punch
  € 29.00 € 17.40
 • Royal Gorilla
  € 27.00 € 24.30
 • Fat Banana
  € 25.00 € 20.00
 • Purple Queen
  € 20.00 € 16.00
 • Royal Cookies
  € 27.00 € 18.90
 • Kush Banner 3
  € 29.00 € 23.20
 • Green Gelato
  € 32.50 € 26.00
 • ICE
  ICE
  € 20.00 € 14.00
 • White Widow
  € 20.00 € 18.00
 • Fruit Spirit
  € 20.00 € 14.00
 • Power Flower
  € 20.00 € 14.00
 • Shining Silver Haze
  € 23.00 € 16.10

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

MITÄ OVAT FEMINISOIDUT SIEMENET?

Feminisoitujen siementen valmistuksessa käytetään geneettisiä työkaluja, joiden takia käytännössä kaikista siemenistä (99,9 %) varttuu naaraskasveja.

Feminisoidut siemenet ovat yleensä valoriippuvaisia kasveja. Valoriippuvaisella kannabiksella tarkoitetaan lajikkeita, joiden kukkiminen on riippuvaista valoisien tuntien määrästä. Luonnossa kannabis alkaa kukkia geeniensä ohjaamana päivien lyhentyessä kesän kääntyessä syksyyn. Sisätiloissa kasvatettaessa kasvi pidetään vegetatiivisen kasvun vaiheessa siihen asti, kunnes kasvattaja päättää sen olevan valmis kukitettavaksi. Tämä prosessi laitetaan liikkeelle säätämällä valo-pimeäjaksot 12–12 asentoon.

FEMINISOIDUT SIEMENET PÄHKINÄNKUORESSA

 • Suuri kannabinoidien määrä uroskasveihin verrattuna. Lajikkeet on usein jalostettu vahvuuden ja aromien maksimoimiseksi.
 • Siemenet ovat 99,9 % feminisoituja, joten näistä siemenistä kypsyy lähes aina naaraskasveja
 • Ei tarvetta sukupuolen tarkistukseen. Ei tarvetta heittää uroskasveja pois.
 • Feminisoidut lajikkeet ovat useimmiten valoriippuvaisia, eli niiden kukintaa määrittää valoisien tuntien määrä.

Royal Queen Seedsin feminisoidut lajikkeet kategorisoidaan ja merkitään feminisoiduiksi, joten erehtymisen vaaraa ei ostaessa ole.

Everything You Need To Know About Feminized Cannabis Seeds

KUKA KASVATTAA FEMINISOITUJA LAJIKKEITA JA MIKSI?

 • Viihdekäyttäjät nauttivat feminisoitujen kannabislajikkeiden jumittavista, euforisista, rentouttavista ja piristävistä vaikutuksista. Tällaisten lajikkeiden kirjo on laaja, joten käyttäjät voivat haluistaan ja tarpeistaan riippuen hakea kannabikselta esimerkiksi energiaa päiväsajan askareisiin tai rentoutusta illan ratoksi.
 • Kannabista sen kokonaisvaltaisen vaikutuksen vuoksi käyttävät valitsevat myös feminisoidut siemenet voimakkaiden vaikutusten takia. THC voi auttaa kohottamaan alakuloista mielialaa, purkaa jännittyneisyyttä ahdistaviksi koetuissa tilanteissa tai lievittää erilaisiin terveysongelmiin liittyviä oireita.

SATIVA-, INDICA-, HYBRIDI- JA RUDERALIS-LAJIKKEET

Näillä tarkoitetaan erilaisia kannabiksen alalajikkeita.

Aiemmin ajateltiin, että kannabiksen vaikutukset riippuivat siitä, mihin alalajiin – indica tai sativa – se kuului. Indicoihin perinteisesti yhdistetyt vaikutukset ovat fyysisen jumittavia, kun taas sativoiden ajatellaan olevan energisoivia ja sitä kautta erityisesti päiväkäyttöön sopivia. Moderni tutkimustieto viittaa kuitenkin siihen suuntaan, että vanhaan tietoon perustuvan indica-sativa -jaottelun sijaan vaikutusten taustalla näyttäisivät pikemminkin olevan teoreettisten alalajien sijaan lajikkeiden terpeeniprofiilit.

Kasvien rakenteiden, kasvun ja morfologian näkökulmasta jaottelu indicoihin ja sativoihin on sen sijaan perusteltua, sillä niissä on havaittavissa selkeämpiä eroja.

 • Indicat ovat matalampia ja puskamaisempia ja niiden lehdet ovat leveämpiä. Indicat ovat usein sitkeitä kasveja ja soveltuvat monenlaisiin kasvuolosuhteisiin ja ympäristöihin.
 • Sativat puolestaan ovat usein rakenteeltaan korkeampia ja laihempia niiden lehtien ollessa kapeampia muodoltaan. Nämä aurinkoa rakastavat lajikkeet ovat usein parhaimmillaan aurinkoisessa ympäristössä. Sativoiden kukkimisajat ovat usein pidempiä indicoihin verrattuna.

Sativan ja indican lisäksi kannabisperheeseen kuuluu myös usein vähemmälle huomiolle jäävä alalaji Cannabis ruderalis. Ruderalis-lajikkeet ovat rikkaruohomaisia ja niitä kasvaa vapaana luonnossa esimerkiksi Siperian alueella. Kannabiksen kasvattajan näkökulmasta tämän alalajin tekee kiinnostavaksi sen genetiikasta johtuva automaattinen kukkimistapa. Tätä ominaisuutta voidaan hyödyntää risteyttämällä ruderaliksen genetiikkaa valoriippuvaisten klassisten lajikkeiden kanssa, jota kautta voidaan luoda perinteisesti suosittujen lajikkeiden autoflower-versioita.

NOPEASTI KUKKIVA KANNABIS

Suurin osa kannabislajikkeista vaatii vähintään 60–70 päivää kukkimisaikaa budien kypsymiseen. Tämä on ongelma ulkokasvatuksessa alueilla, joilla kesät ovat lyhyitä ja syksyt sateisia.

Nopeasti kukkivat lajikkeet on jalostettu tätä ongelmaa silmällä pitäen. Ne kypsyvät nopeammin, kenties jo 6–7 viikon kukituksen jälkeen, jolloin sadonkorjuuseen päästään syyskuun puolivälin tai lopun paikkeilla ennen kuin sääolot muuttuvat liian epäedullisiksi.

MITEN KASVATTAA KANNABISTA FEMINISOIDUSTA SIEMENISTÄ

Olemme jo todenneet feminisoitujen siementen käytön virtaviivaistavan ja helpottavan kannabiksen kasvatusta tavallisiin käsittelemättömiin siemeniin verrattuna.

SISÄKASVATUS VS. ULKOKASVATUS

Growing Indoors vs Outdoors Cannabis Plants

Sisätiloissa kasvatettaessa valoajan säätäminen on onnistuneen kasvatuksen edellytys. Kasvattajat vaihtavat valot kasvuvaiheen asennosta kukitukseen yleensä suunnilleen silloin, kun kasvit ovat sopivan kokoisia, eli esimerkiksi noin puolet toivotusta lopullisesta koosta. Yksinkertaistettuna tämä johtuu siitä, että valojakson vaihtamisen jälkeen kukituksen ensimetreillä kannabis ottaa vielä tyypillisesti kasvuspurtin korkeutta venyen. Niille kannattaa siis varata riittävästi kasvutilaa, jottei tämä aiheuta ongelmia.

Feminisoiduista siemenistä kasvatettujen kasvien kukituksen aloittaminen edellyttää sisätilassa valojaksojen säätämistä siten, että kasvit viettävät 12 tuntia pimeässä ja saavat sen jälkeen 12 tuntia valoa. Kasvukautta pidempi pimeän jakso simuloi syksyn saapumista luonnossa ja saa kasvin siirtämään painopisteen vegetatiivisesta kasvusta kukkien kehittämiseen.

Ulkona feminisoiduista siemenistä kasvatettaessa oleelliset tekijät ovat suotuisa ilmasto ja kasvatuksen oikea-aikainen aloitus. Tämä johtuu vuodenaikojen aiheuttamasta vaihtelusta valoisien tuntien määrän suhteen. Kannabis on tämän asian suhteen tarkka kasvi. Vaatimusten täyttäminen ei kuitenkaan ole järin vaikeaa, sillä käytännön tasolla ja eurooppalaisissa olosuhteissa projekti kannattaa aloittaa keväällä kelien salliessa matalien lämpötilojen väistyttyä tai viimeistään alkukesästä, jolloin sadonkorjuu ajoittuu syksyyn.

OPTIMI LÄMPÖTILA JA KOSTEUS FEMINISOIDULLE KANNABIKSELLE

Nyrkkisääntönä feminisoitu kannabis pitää keskilämpimistä, 21 °C asteen tuntumassa lämpötiloista. Äärimmäiset lämpötilanvaihtelut voivat johtaa kasvun hidastumiseen tai muihin ongelmiin.

Kannabiksen kasvatustilan optimaalinen kosteusprosentti riippuu sen elinkaaren vaiheesta. Taimet ja vegetatiivisen kasvun vaiheessa olevat yksilöt suosivat kosteampaa ilmastoa. Kukkivan kannabiksen kohdalla taas liika kosteus voi johtaa homeongelmiin, joten suhteellisen kosteuden olisi hyvä olla 40–50 % tuntumassa.

MINKÄLAINEN MULTA SOPII FEMINISOIDUILLE SIEMENILLE?

Kannabis kasvaa parhaiten ravinnerikkaassa ja hyvin vettä läpäisevässä mullassa. Useimmat grow shoppien myymät multasekoitukset on optimoitu kannabiksen vaatimuksia silmällä pitäen. Luonnosta peräisin olevan mullan ominaisuuksia voi parantaa kannabikselle paremmin sopivaksi lisäämällä joukkoon perliittiä, vermikuliittia, kompostia tai matokompostia.

MINKÄLAISIA RAVINTEITA KÄYTTÄÄ FEMINISOIDUN KANNABIKSEN KASVATUKSESSA?

Kolme tärkeintä makroravinnetta ovat typpi, fosfori ja kalium. Näiden lisäksi tarvitaan pienemmissä määrin erilaisia mikroravinteita kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kuparia ja monia muita.

Kaupalliset kannabislannoitteet sisältävät yleensä kaikki tarvittavat makro- ja mikroravinteet, mutta kasvattajan on syytä pitää huoli siitä, että annostus on enintään suositellulla tasolla, tai mieluummin hieman alakantissa.

On tärkeää ymmärtää, että kannabiskasvin tarvitsemien ravinteiden pitoisuudet vaihtelevat sen mukaan, onko se vegetatiivisen kasvun vaiheessa vai kukkimassa. Tästä syystä lannoitevalmistajat tarjoavat yleensä kahta erilaiseen koostumukseen perustuvaa kaavaa vastaaman kunkin vaiheen tarpeisiin.

MINKÄLAISTA VETTÄ KÄYTTÄÄ FEMINISOIDUN KANNABIKSEN KASVATUKSESSA?

Kannabiksen kastelussa käytetyn vesi ja ravinneseoksen pH:n tulisi mullassa kasvatettaessa olla optimaalisessa 6–7 haarukassa. Tästä poikkeaminen johtaa siihen, etteivät kaikki ravinteet ole kasvin käytettävissä, vaikka niitä kasteluveden mukana ruukkuun laitetaankin. Jos käytettävissä oleva vesi ei täytä tätä happamuusvaatimusta, voi kasvattaja käyttää tarkoitusta varten kehitettyjä tuotteita, jotka alentavat tai nostavat pH:n halutulle tasolle.

Feminisoidut kannabiksen siemenet: Kysymykset ja vastaukset

Kuinka paljon aikaa vaaditaan feminisoidun kannabiksen kasvattamiseen?
Kannabiksen sadonkorjuuseen asti kasvattamiseen vaadittava aika määrittyy sen genetiikan mukaan, riippumatta tapahtuuko itse kasvattaminen ulkona vai sisällä. Jotkut lajikkeet, eritoten indicat, ovat nopeimmillaan valmiita jo 6–7 viikkoa kukituksen aloituksesta. Hazen-suvun sativaisilla yksilöillä kukkimisprosessin vieminen kunnialla loppuun voi toisaalta viedä puoletkin pidempään.

Jos tavoitteena on saada satoa lyhimmässä mahdollisessa ajassa, ovat nopeasti kukkivat feminisoidut lajikkeet tai autoflowerit paras vaihtoehto. Joissain tapauksissa nämä ovat valmiita sadonkorjuuseen jo 60 päivää itämisestä.
Voiko erilaisia feminisoituja lajikkeita kasvattaa samassa tilassa?
On mahdollista kasvattaa erilaisia lajikkeita samassa tilassa, mutta tämä voi johtaa helposti johtaa suurempiin haasteisiin monokulttuurin kasvattamiseen verrattuna.

Tähän on useita erilaisia syitä. Eri lajikkeiden huippukorkeuksissa voi olla merkittäviä eroja, niiden vaatimukset ravinteiden suhteen saattavat olla hyvin erilaisia ja ne saattavat valmistua eri aikaan. Myös erilaisten kasvunmuokkaustekniikoiden (latvominen, taittelu) käyttö saattaa olla tarpeen tasaisen kasvuston aikaansaamiseksi.
Miksi kannabis tuottaa terpeenejä?
Kannabis ja muut kasvit tuottavat näitä aromaattisia molekyylejä tiettävästi pääosin luonnonmukaisena puolustusmekanismina tuholaisia vastaan ja toisaalta houkutellakseen läheisyyteensä pölyttäjiä. Tämä voi selittää myös kannabiksessa havaitun taipumuksen tuottaa voimakkaampaa tuoksua silloin, kun se on tuholaisten hyökkäyksen alla.
Mitä on sinsemilla?
“Sinsemilla” on espanjaa ja tarkoittaa ”ilman siementä”.

Ajan voi siis ajatella ajaneen sinsemillan ohi ja konseptin kuuluvan menneisyyteen. On hyvä pitää kuitenkin mielessä, että joissain yhteyksissä termiä voidaan yhä vieläkin käyttää korostamaan huippulaatuisen kannabiksen laatua ja erottamaan sitä oletettavasti heikommista tuotteista.
Mitä hermafrodiitit ovat?
Binäärisen uros-naaras-jaottelun lisäksi kannabis voi olla sukupuoleltaan hermafrodiitti. Tällaisissa tapauksissa kasvi ilmentää molempia sukupuolia, eli siihen ilmestyy kukkimisen aikana niin budeja kuin siitepölypussejakin.

Yleisin syy tälle ilmiölle on kasvin kokema stressi. Syitä stressiin voivat olla esimerkiksi pimeäjakson häiriintyminen, jonka johdosta kasvi kääntyy takaisin vegetatiiviseen kasvuun kukinnan jo alettua. Muita potentiaalisia syitä ovat ympäristön aiheuttama stressi, kuten esimerkiksi äärimmäiset lämpötilat, tuholaiset tai kosteuden heittelyt.
Mitä ovat maatiaislajikkeet?
Maatiaislajikkeella tarkoitetaan biologiassa paikallisia, ympäristöönsä luonnonvalinnan kautta sopeutuneita lajikkeita, eikä kannabis muodosta poikkeusta tässä suhteessa. Tällaisten lajikkeiden kutsuminen puhtaiksi alkuperäislajikkeiksi on oikeutettua tieteen näkökulmasta. Maatiaislajikkeita tavataan ja viljellään yhä mm. Hindukuš-vuoriston alueella Afganistanin ja Pakistanin rajaseudulla, mutta myös Afrikassa, Jamaikalla, Aasiassa, Venäjällä ja Etelä-Amerikassa.

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

SUODATTIMET
KASVATUSPAIKKA
Sato
Korkeus
Sato
Height
Kukitus
THC
CBD
Tyyppi
Ilmasto

Categories

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.