• Critical Kush
 • Critical Kush
 • Critical Kush
 • Critical Kush
 • Critical Kush

Critical Kush

Critical Mass x OG Kush

Kannabiksen kasvatuksen maailmassa kahden lajikkeen parhaita puolia yhdistelevät hybridit ovat nousseet suosituimpien lajikkeiden joukkoon. Feminisoidut Critical Kush -kannabissiemenet ovat tästä erinomainen esimerkki. Risteyttämällä Critical Mass ja OG Kush kasvattajat ovat luoneet korkean THC:n lajikkeen joka tarjoaa myös mainion maun ja täten huikaisevan polttelukokemuksen.
(281)
Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (2)
 • Arvostelut (236)
 • Asiakkaiden kuvat (3)

Critical Kush -kannabissiemenet: koe Criticalin ja OG Kushin jälkeläinen

Tämä kovapotkuinen indica on sekoitus Criticalin ja OG Kushin genetiikkaa. Tämä Kushin variaatio on indican dominoima keskikokoinen lajike ja siten ideaali tilarajoittuneisiin kasvatusprojekteihin. Koostaan huolimatta se tarjoaa runsaita satoja keskiarvon ollessa jossain 500-550 gramman tuntumassa neliömetriä kohti. Näin suuri sato johtuu kukintojen suuresta lukumäärästä, mikä sitten johtaakin suureen määrään poltettavaa budia. Karkeasti 55-60 päivän kukkimisajalla kyseessä on myös erittäin nopea, minkä johdosta kasvatusten kiertoaika lyhenee.

Royal Queen Seedsin Critical Kushin siemenistä kasvaa kasveja, joiden ideaali käyttökohde on rentoutuminen jointti huulessa. Korkean THC-pitoisuuden siivittämänä lajike rentouttaa sekä kehoa että mieltä ja auttaa lievittämään stressiä sekä kipuja. Kyseessä ei kuitenkaan ole yksi niistä lajikkeista, jotka tyrmäävät polttajan sohvan pohjalle määrittelemättömäksi ajaksi, vaan pilvi auttaa lievittämään jännitystä ja stressiä vaikuttamatta liikaa vireystilaan. Tästä on luonnollisesti hyötyä silloin, kun päivän ohjelman ei ole tarkoitus loppua jointtiin tai hittiin. Tämä budi sopii myös ilta-aikaan ja ennen nukkumaan menoa nautittavaksi.

Critical Kush -lajike tarjoilee erinomaisia makuja, jotka sopivat yhteen sen miellyttävän, muttei liian voimakkaiden, vaikutusten kanssa. Maussa voi aistia maanläheisiä sävyjä kera aromikkaan ja mausteisten pohjavireen. Jotkin lajikkeet ovat yksinkertaisesti liian myskisiä täysin nautittavaan polttohetkeen, mutta tämä kasvi on suorastaan täydellinen sekoitus voimakasta makua ja hiuksen hienoa moniulotteisuutta, tehden tästä äärimmäisen miellyttävää poltettavaa.

Rikas, mauntäytteinen ja aromikas poltettava

Jos olet kiinnostunut testaamaan ja kasvattamaan tätä mielenkiintoista hybridiä itsellesi voit nyt ostaa Critical Kushin siemeniä suoraan Royal Queen Seedsiltä. Tämä hybridi erottuu edukseen muiden kushiin pohjaavien hybridien joukossa. Vaikka tarjolla on vahva ja tyydyttävä vaikutus, ei sinun tarvitse pelätä jumittuvasi sohvan uumeniin koko illaksi. Lajikkeen tarjoama makumaailma on niin rikas, täyteläinen ja aromaattinen, että se tyydyttää taatusti myös tarkemman makuaistin omaavan polttajan tarpeet. Keskikokoinen kasvi suurella sadolla, tässä siis oiva valinta kelle tahansa kasvattajalle joka haluaa repiä irti kaiken potentiaalin operaatiostaan.

Jos siis hakusessa on uusi lajike entistä miellyttävämmällä maulla kera tyydyttävän ja kestävän pilven, tai jos vain yksinkertaisesti haluat lisää tuottoa kasvatustilastasi, niin tässä sinulle oiva hybridi vastaamaan huutoon. Royal Queen Seeds tarjoaa kaikki tarvitsemasi siemenet järkevään hintaan. Aloita kokeilusi tämän erinomaisen kushin kanssa jo tänään ja jo joidenkin viikkojen kuluttua voit ihailla isoa kuivuvaa kasaa korkean THC-pitoisuuden budia.

Critical Kush data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 20%
CBD: Medium
Sato sisällä: 500 - 550 gr/m2
Sato ulkona: 500 - 550 gr/plant
Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
Korkeus ulkona: 100 - 140 cm
Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Critical x OG Kush
Tyyppi : Sativa 20% Indica 80%
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Pitkäkestoinen, Voimakas
Ilmasto: Lyhyt kesä
Maku: Hedelmä, Mänty, Multainen, Pistävä

  Arvostelija G. L. Päivämäärä 21/Sep/2023 :

  Titteli : Kiff
  Kommentti : Bravo, une de mes favorites, un goût kush plus fruité

  Arvostelija A. C. Päivämäärä 19/May/2023 :

  Titteli : Una favola
  Kommentti : Crescita vigorosa dai primi giorni....fiori buonissimi ,complimenti a royalgueenseeds

  Arvostelija U. P. Päivämäärä 03/May/2023 :

  Titteli : connects to inner you
  Kommentti : I had a good yield outdoor. Harvest was in early October because I wasn't aware that the flowers are more leafy than with buds. A bit of mould formed due to that - my fault though. The effect is grounding, it lets you sink into yourself and focus. When smoking a lot, it can be even transcendental.

  Arvostelija F. U. Päivämäärä 02/Feb/2023 :

  Titteli : non male
  Kommentti : molto buona consiglio di provarla

  Arvostelija S. B. Päivämäärä 12/Dec/2022 :

  Titteli : nice
  Kommentti : i like it

  Arvostelija F. H. Päivämäärä 15/Nov/2022 :

  Titteli : 100% sprout rate
  Kommentti : I ordered the first time. Ordered 5 seeds and all 5 sprouted. One little beauty died, but that was my mistake. The shipping took about 10 days and was very discrete from spain.

  Arvostelija S. R. Päivämäärä 30/Sep/2022 :

  Titteli : Amazing
  Kommentti : Super Seeds, alle gekeimt.

  Arvostelija F. W. Päivämäärä 21/Jun/2022 :

  Titteli : Kickers68
  Kommentti : Excellent rapport qualité prix

  Arvostelija C. M. Päivämäärä 06/Jun/2022 :

  Titteli : Nice and frosty
  Kommentti : Didn't grow very tall but what it lacked in height it made up for in width, grew as wide as it did high and packed full dense frosty buds

  Arvostelija R. S. Päivämäärä 29/May/2022 :

  Titteli : Top
  Kommentti : Super variété. Grosses têtes parfumées.

  Arvostelija S. S. Päivämäärä 29/May/2022 :

  Titteli : Sabri
  Kommentti : Nice genetic...

  Arvostelija T. P. Päivämäärä 26/Apr/2022 :

  Titteli : BEST SEEDS EVER!!
  Kommentti : Best seeds, nothing else to say. Will order many many times more.

  Arvostelija F. R. Päivämäärä 02/Dec/2021 :

  Titteli : T.J.
  Kommentti : Super Seeds, alle gekeimt, pflanzen nicht zu gross.

  Arvostelija K. P. Päivämäärä 10/Oct/2021 :

  Titteli : Great for outdoor
  Kommentti : One of the few strains that still does pretty well without high maintenance in the North European wet climate. In a big pot they got about 1,8m high. Very strong body high.

  Arvostelija K. K. Päivämäärä 04/Oct/2021 :

  Titteli : Up there with the very best!
  Kommentti : Germinate quickly producing eventual strong bushy magnificent plants.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.
Keneltä Big budz | 2017-11-16 22:57:07

What food would you recommend for this strain to get the best results ?

Royal Queen Seeds Team

There are several nutrients out there, however we can only recommend our products. In this case, please take a look at our line of nutrients and boosters Vertafort. https://www.royalqueenseeds.com/growing/334-easy-boost-organic-nutrition.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/355-easy-grow-booster-tablets.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/356-easy-bloom-booster-tablet.html

Keneltä Nicola Nervo | 2017-11-05 21:36:29

Does this weed smell a lot ? I mean, if I grow this strain , is my room going to smell Critical Kush ?

Royal Queen Seeds Team

There is no one good answer for this, the smell of your plants depends on different factors. What is sure is that if the plants are healthy and happy their smell intensity will increase as they get closer to the harvest time. The below link contains some tips on how to control the smell. https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-to-control-the-smell-of-cannabis-n224

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37800 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.