• Critical Kush
 • Critical Kush
 • Critical Kush
 • Critical Kush

Critical Kush

Kannabiksen kasvatuksen maailmassa kahden lajikkeen parhaita puolia yhdistelevät hybridit ovat nousseet suosituimpien lajikkeiden joukkoon. Critical Kush on eräs tällaisista hybrideistä. Risteyttämällä Critical Mass ja OG Kush kasvattajat ovat luoneet korkean THC:n lajikkeen joka tarjoaa myös mainion maun ja täten huikaisevan polttelukokemuksen.
 4.5/5 (167) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
€ 21.50
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Runsas sato keskikokoiselle kasville

Tämä Kushin variaatio on indican dominoima keskikokoinen lajike ja siten ideaali tilarajoittuneisiin kasvatusprojekteihin. Koostaan huolimatta se tarjoaa runsaita satoja keskiarvon ollessa jossain 500-550 gramman tuntumassa neliömetriä kohti. Näin suuri sato johtuu kukintojen suuresta lukumäärästä, mikä sitten johtaakin suureen määrään poltettavaa budia. Karkeasti 55-60 päivän kukkimisajalla kyseessä on myös erittäin nopea, minkä johdosta kasvatusten kiertoaika lyhenee.

Royal Queen Seedsin Critical Kushin siemenistä kasvaa kasveja, joiden ideaali käyttökohde on rentoutuminen jointti huulessa. Korkean THC-pitoisuuden siivittämänä lajike rentouttaa sekä kehoa että mieltä ja auttaa lievittämään stressiä sekä kipuja. Kyseessä ei kuitenkaan ole yksi niistä lajikkeista, jotka tyrmäävät polttajan sohvan pohjalle määrittelemättömäksi ajaksi, vaan pilvi auttaa lievittämään jännitystä ja stressiä vaikuttamatta liikaa vireystilaan. Tästä on luonnollisesti hyötyä silloin, kun päivän ohjelman ei ole tarkoitus loppua jointtiin tai hittiin. Tämä budi sopii myös ilta-aikaan ja ennen nukkumaan menoa nautittavaksi.

Critical Kushin maku on erinomainen ja sitä saattelee miellyttävä, muttei liian päällekäyvä pilvi. Maussa voi aistia maanläheisiä sävyjä kera aromikkaan ja mausteisten pohjavireen. Jotkin lajikkeet ovat yksinkertaisesti liian myskisiä täysin nautittavaan polttohetkeen, mutta tämä kasvi on suorastaan täydellinen sekoitus voimakasta makua ja hiuksen hienoa moniulotteisuutta, tehden tästä äärimmäisen miellyttävää poltettavaa.

Rikas, mauntäytteinen ja aromikas poltettava

Jos olet kiinnostunut testaamaan ja kasvattamaan tätä mielenkiintoista hybridiä itsellesi voit nyt ostaa Critical Kushin siemeniä suoraan Royal Queen Seedsiltä. Tämä hybridi erottuu edukseen muiden kushiin pohjaavien hybridien joukossa. Vaikka tarjolla on vahva ja tyydyttävä vaikutus, ei sinun tarvitse pelätä jumittuvasi sohvan uumeniin koko illaksi. Lajikkeen tarjoama makumaailma on niin rikas, täyteläinen ja aromaattinen, että se tyydyttää taatusti myös tarkemman makuaistin omaavan polttajan tarpeet. Keskikokoinen kasvi suurella sadolla, tässä siis oiva valinta kelle tahansa kasvattajalle joka haluaa repiä irti kaiken potentiaalin operaatiostaan.

Jos siis hakusessa on uusi lajike entistä miellyttävämmällä maulla kera tyydyttävän ja kestävän pilven, tai jos vain yksinkertaisesti haluat lisää tuottoa kasvatustilastasi, niin tässä sinulle oiva hybridi vastaamaan huutoon. Royal Queen Seeds tarjoaa kaikki tarvitsemasi siemenet järkevään hintaan. Aloita kokeilusi tämän erinomaisen kushin kanssa jo tänään ja jo joidenkin viikkojen kuluttua voit ihailla isoa kuivuvaa kasaa korkean THC-pitoisuuden budia.

 • Siementyyppi: Feminisoidut
 • THC: 20%
 • CBD: Medium
 • Sato sisällä: 500 - 550 gr/m2
 • Sato ulkona: 500 - 550 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
 • Korkeus ulkona: 100 - 140 cm
 • Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: Critical x OG Kush
 • Tyyppi : Sativa 20% Indica 80%
 • Vaikutus: Todella jumittava, pitkäkestoinen ja kroppaa rentouttava
 • Ilmasto: Mild
 • Maku: Maanläheinen, Pistävä, Mänty

  By F. M. on 02/Apr/2020 :
  (5)

  Title : kuuuush
  Comment : aroma increíble, me vinieron de regalo, lo único raro es que una se puso a florecer sola, siendo que eran fotodependientes

  By M. M. on 01/Apr/2020 :
  (4)

  Title : Classique
  Comment : Fruite et bonne def

  By A. M. on 30/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Germination 100%
  Comment : Germination en 2 jours actuellement en C+12 de beaux plants à suivre 🌱👍

  By M. T. on 30/Mar/2020 :
  (3)

  Title : Germogli
  Comment : Ho comprato cinque semi e ne ho ricevuto uno in omaggio. Sono germogliati e li ho travasati in vasi piccoli, al momento ne sono sopravvissuti solo tre. Forse ho sbagliato qualcosa e le ho bagnate troppo.

  By D. P. on 28/Feb/2020 :
  (5)

  Title : R
  Comment : Super

  By M. F. on 25/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Strong & resilient plant
  Comment : Good yields and a complex, woody flavour. The high seems to plateau out a bit but strongly recommended nevertheless.

  By R. H. on 24/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Everything perfect
  Comment : The description is on point, a great strain.

  By D. H. on 24/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Honest Grower
  Comment : One of the most reliable strains. Very easy to grow. Very potent, turns purple at the end, dense nugs, big yield, resistant to stress. Tried the rest only grow the best!

  By P. D. on 27/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Critical kush
  Comment : Recomendo

  By B. J. on 23/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Love everything
  Comment : I love the strain and the fact that you get free shipping, seeds and gifts with every shipment! Would definitely recommend trying these seeds!

  By S. K. on 21/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Critical Kush
  Comment : Due to the high Critical Kush THC combined with the ICE I intend to make Rick Simpson's oil from it. I just don't have time before surgery. Okay, maybe one day ...

  By M. S. on 14/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Hervorragende Qulität
  Comment : Kann ich nur weiter empfehlen !

  By T. G. on 30/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Envoi rapide, bien emballé. 5/5 germées en 3J.

  By A. K. on 09/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Grow
  Comment : Perfekto

  By P. G. on 11/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Reliable, great value, great service
  Comment : Extremely happy with Critical Kush and the service from Royal Queen is always excellent.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.