Critical Kush: tuottelias ja aromaattinen indica

Critical Kush on indicadominantti lajike, joka sisältää runsaasti THC:tä ja maukkaita terpeenejä. Se syntyi legendaaristen genetiikkojen yhdistelmässä ja edustaakin sukunsa nimeä hyvin. Critical Kush on jättänyt jälkensä kannabismaailmaan tyynnyttävänä ja rauhoittavana hybridinä, joka kykenee tuottamaan euforiaa ja karkottamaan alhaisen mielialan.

Critical Kush

Critical Kush: Geneettinen tausta

Royal Queen Seeds loi Critical Kushin tavoitteenaan pumpata uutta eloa indicadominanttien lajikkeiden markkinoille. Tämän päämääränsä saavuttaakseen kävivät risteyttäjät läpi kattavan geenipankkimme. Kävi järkeen valita kaksi vankinta ja aromaattisinta indicalajikettamme.

Critical oli ensimmäinen emolajike, joka määrättiin tehtävään. Se on indicadominantti lajike, joka polveutuu Afghanista ja Skunkista. Risteyttäjät valitsivat lajikkeen maanläheisten ja makeiden maku- ja tuoksuominaisuuksiensa sekä korkean tuottoisuutensa ansiosta.

OG Kush oli toinen ilmeinen emolajike. Risteyttäjämme valitsivat lajikkeen sen valtavan indicadominanssinsa, korkeiden THC-tasojensa ja männyn ja hedelmien täyteisen kompleksisen makumaailmansa ansiosta. Se on legendojen Chemdawgin, Lemon Thain ja Pakistani Kushin jälkeläinen.

Critical Kush prameilee geneettisellä rakenteellaan, joka koostuu 80- prosenttisesti indicasta ja 20-prosenttisesti sativasta perien molempien puolien esivanhempiensa tuottoisuudet, korkeat THC-pitoisuudet ja terpeeniprofiilit.

Critical Kushin vaikutukset

Critical Kush tuo polttajalleen nopeasti tehoavan aallon indican rentouttavaa vaikutusta. Jointti tai bongin pesä pullollaan näitä kukkia saa aikaan välittömästi muuttuneen tajunnan tilan. Jos olet stressaantunut, tulee sinulle sellainen tunne kuin lajike vapauttaisi sisäisen paineventtiilisi. Lihassyyt alkavat rentoutua, huolehtiminen lakkaa ja hyvinvoinnin tunne valtaa mielesi. Tämä on täydellinen lajike iltoihin auttamaan rentoutumisessa hektisen päivän päätteeksi. Hartsiset kukat tuottavat 20 % THC-pitoisuuden, keskimääräisen tason CBD:tä ja eri terpeenejä (mukaan lukien myrseeniä).

CBD:n mukanaolo saa aikaan tasapainoisen vaikutuksen ja runsaat myrseenitasot rauhoittavat. Lääkinnällisen käytön suhteen on anekdoottisia todisteita siitä, että lajike auttaisi kivuista, uniongelmista ja matalasta mielialasta kärsiviä. Maksimoidaksesi vaikutukset voit käyttää Critical Kushia valmistaaksesi tehokkaita uutteita ja syötäviä herkkuja.

Critical Kushin maku ja tuoksu

Critical Kushin trikomit viettävät suurimman osan kukkimisvaiheesta tuottaen eri terpeenejä. Monoterpeeni myrseeni tuo lajikkeelle sen hedelmäiset ja maanläheiset makunsa ja tuoksunsa. Muut terpeenit lisäävät joukkoon männyn omaleimaisen tuoksun. Yhdessä nämä terpeenit saavat lajikkeen tihkumaan raikasta metsän makua, joka antaa viitteitä tulevista nautinnon hetkistä.

Critical Kush

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 viikkoa
THC: 20%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Lokakuun alku
Fyysisesti rentouttava, Pitkäkestoinen, Voimakas

Osta Critical Kush

Critical Kushin kasvuominaisuudet

Indicadominanttina lajikkeena jää Critical Kush lyhyeen ja helposti hallittavaan pituuteen. Havaittavissa on merkittävää sivuttaissuuntaista kasvua ja leveitä aurinkolehtiä.

Sisätiloissa kasvatetut kasvit kasvavat 60–100 cm:n pituisiksi. Niitä voi helposti kasvattaa kustomoiduissa laatikoissa tai komeroissa kasvatusprojektin piilossa pitämiseksi. Tällaisessa ympäristössä voit odottaa saavasi 500–550 g/m²:n satoja 8–10 viikon kukkimisajan päätteeksi.

Ulkotiloissa säiliöissä tai penkeissä kasvatetut kasvit saavuttavat hieman korkeamman, 100–140 cm pituuden, mikä on kuitenkin tarpeeksi lyhyt, jotta ne saa piiloon ympäröivien kasvilajien sekaan. Ne tuottavat palkitsevia, 500–550 gramman satoja kasvia kohden ja ovat valmiita sadonkorjuuseen syyskuun loppupuolella.

Yhteenveto: rentouttava Kush, joka pitää mielen selkeänä

Kaiken kaikkiaan on Critical Kush erinomainen lajike, jota polttaa, kun haluat rentoutua. Rentouttava vaikutus vapauttaa kehon jännitystiloja ja rauhoittaa lihaksia. Keskisuuret CBD-tasot estävät kuitenkin mieltä jumittamasta. Tästä syystä Critical Kush on ideaali lajike, jota käyttää kohtuudella päivän mittaan säilyttääkseen rennon ja keskittyneen tilan. Kirsikkana kakun päällä voimme todeta, ettei sen legendaarinen geneettinen koostumuksensa koskaan epäonnistu tyydyttävän sadon kasvattamisessa!

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias