By Luke Sumpter

Kannabisharrastajalle, joka on monien viikkojen ajan huolehtinut kallisarvoisen kasvin tarpeista, ei melkein mikään ole tärkeämpää kuin saada suuri sato ensiluokkaisia budeja. Trikromien säihkyessä kypsien kukintojen pinnalla ja ilman täyttyessä intensiivisestä tuoksusta ei ole epäilystäkään, etteikö kaikki vaiva olisi ollut lopputuloksen arvoista.

Kaikki lajikkeet eivät kuitenkaan tarjoa samansuuruista palkintoa sadonkorjuun päätteeksi. Jos siis haluat maksimoida kasvatukseen panostamasi ajan ja vaivan tuoton, lue tämä lista 10 Royal Queen Seedsin tuottoisimmasta lajikkeesta. Nämä lajikkeet sopivat niin sisä- kuin ulkokasvatukseenkin.

TUOTTOISIMMAT FEMINISOIDUT KANNABISLAJIKKEET

1. ROYAL MOBY

Royal Moby on espanjalainen klassikkolajike. Tämä huomionarvoinen sativa kasvaa jopa 2 metrin korkuiseksi myös sisällä. Ulkona auringonvalossa optimaalisissa olosuhteissa voivat suurimmat yksilöt venyä jopa kolmeen metriin. Lajike kasvattaa pitkiä ja venyviä sivuhaaroja, jotka täyttyvät paksuista budeista.

Tämän suuren koon takia myös lajikkeen potentiaalinen tuotto on suuri. 600 watin lampun alla kasvaneet yksilöt voivat tuottaa 75 grammaan per kasvi ja jopa 600 grammaa per neliömetri. Jos kuitenkin haluat kaiken irti Royal Mobysta, istuta se ulos aurinkoiselle paikalle Italian tai Espanjan välimerelliseen ilmastoon ja voit saada parhaassa tapauksessa jopa kilon kukkaa!

Royal Mobyn genetiikan indicainen puoli ei suuremmin kasvissa näy, paitsi mitä tulee sen parhaimpiin lukeutuvaan puoleen, eli lyhyehköön 9–10 viikon kukkimisaikaan. Suuren sadon ja kohtuullisen kukkimisajan yhdistelmä tekee tästä lajikkeesta erinomaisen ehdokkaan niille, jotka haluavat kasvattaa satoisaa sativaa, mutta ilman ylipitkiä kukitusaikoja.

Royal Moby kuuluu THC-pitoisuutensa puolesta vahvimpiin kannabislajikkeisiin, joka takaa uskomattoman hienon pilven. Hienojen ominaisuuksien ja massiivisten sato-odotusten yhdistelmä ansaitsee Royal Mobylle sijoituksen satoisimpien lajikkeidemme top 10 listalla.

Royal Moby

2. PURPLE QUEEN

Indica-valtaistuimen huipuilla istuva Purple Queen johtaa valtakuntaansa rauhoittavalla, mutta silti vahvalla nyrkillä. Kun lajikkeen geneettinen tausta on sekoitus Hindu Kushia ja Purple Afghania, ei muuta voi odottaakaan, vai kuinka? Lajike latoo THC:tä pöytään 22 %:n edestä, eli kyseessä on varsin potentti budi. Indicaan kallistuva genetiikka takaa rentouttavan liennyttävät vaikutukset, jotka tekevät matkasta sohvan pohjalle leppoisan tuntuisen. Purple Queenin makumaailma nojaa maukkaaseen sitrushedelmään, minkä lisäksi havumetsien aromit tuntevat löytävät seasta myös mäntyä.

Huomion ansaitsee myös se seikka, että Purple Queenin kasvattaminen on lähes yhtä letkeää puuhaa kuin sen budin nautiskelu. Lajike kasvaa nätisti sekä sisällä että ulkona ja suoriutuu hyvin keskilämpimässä ja kuumassa ilmastossa. Normaalisti tätä laatua tarjoavat lajikkeet vaativat merkittävää huolenpitoa ja kukitusaikaa, mutta Purple Queen valmistuu ilman suurta draamaan vain 8–9 viikon 12–12-valojakson päätteeksi. Ulkokasvattajat voivat suunnitella sadonkorjuutta syyskuun puolivälin ja lokakuun alun väliin. Kompakti ja haarautuva kasvi ylittää harvoin yhden metrin rajapyykkiä. Satoa voi sisältä saada jopa 450–500 g/m² ja ulkona huippusato on 650–700 gramman tuntumassa.

Purple Queen

3. GREEN GELATO

Thin Mint -keksien murentaminen sorbettikulhoon rakentaa epäilemättä varsiin toimivan jälkiruoan. Samaan tapaan on varsin loogista, että risteytettäessä Thin Mint Cookiesin ja Sunset Sherbertin aromikkaita geenejä on lopputuloksen makuominaisuudet markkinoiden huippua. Tältä pohjalta ponnistaa Green Gelato. San Franciscon Bay Arean suunnalta kotoisin oleva houkutteleva hybridilajike hellii nauttijaansa hedelmäisillä aromeilla ja täyttää huoneen vastapaistettujen keksien tuoksulla. Käden ulottuville kannattaa luultavasti varata myös oikeita keksejä, sillä 25 %:iin asti kipuava THC-pitoisuus on omiaan herättämään himon mässyihin. Green Gelaton ulkonäkö on linjassa sen potkun kanssa ja timmit budit säihkyvät purppuran ja oranssin vivahteita.

Tämä lajike on onneksi nopeakasvuinen, eli sadonkorjuuta tarvitsee odottaa vain noin 8–9 viikkoa kukituksen aloituksesta sisätiloissa. Lehvästön karsiminen ja kasvunmuokkaus tekevät ihmeitä sadolle ja ScrOG-metodi, kuten myös latvominen, mainlining, fimming ja LST ovatkin erittäin suositeltavia toimenpiteitä. Huomaa myös, että pitkien budien sijaan tämä lajike muodostaa kukkiessaan pikemminkin tiukkoja klustereita, jotka ovat kooltaan pienehköstä keskikokoiseen. Viimeisenä vinkkinä sana väreistä: jos tavoitteesi on saada lopputuotteelle purppuraisia sävyjä, kannattaa kasvatustilan lämpöä pudottaa pimeän ajaksi kukkimisen viime metreillä.

Green Gelato

4. SHOGUN

Aivan kuten vanhojen aikojen Shogun, on myös RQS Shogun päättäväinen ja voimakas taistelija. Amnesia Hazeen ja Gorilla #4:ään pohjaava genetiikka yhdistää vahvuuden, maut ja muhkean sadon moniulotteiseksi paketiksi. Shogun tarjoaa käyttäjälle pilven, jonka osalta nimi ei lajiketta pahenna, eikä lajike nimeä. Voit odottaa keskittymiskykyä ja hillitöntä voimaa. Lajike kellottaa THC-prosentiksi 25, joten kokemus voi helposti olla liian intensiivinen noviiseille. Toisaalta, jos kyseessä on kokeneempi polttelija, voi oikea annos Shogunia antaa potkua ja energiaa koko päivän mitalle. Annosten kasvaessa indica valtaa alaa vaikutuksista ja tuudittaa kehon lepoon, jättäen kuitenkin pääkoppaan mukavan piristävät vaikutukset.

Shogun on simppeli kasvatettava, joten tästä näkökulmasta lajike istuu yhtä hyvin aloittelijoille kuin pidemmälle ehtineillekin. Lajikkeen kasvu on elinvoimaista ulkona ja sisällä, mutta ravinnepuolta tarkasteltaessa on syytä huomata, että ravinnevaatimukset ovat tukevammasta päästä. Paranna siis menestyksen mahdollisuuksia äläkä nuukaile lannoitteiden kanssa. Oikeissa olosuhteissa satosi voi sisällä olla jopa 600 g/m² 9–11 kukitusviikon jälkeen. Ulkona maksimit kasvia kohti ovat 750 gramman tuntumassa.

Shogun

TUOTTOISIMMAT AUTOFLOWERING KANNABISLAJIKKEET

5. ROYAL CHEESE AUTO

Royal Cheese Auto kuuluu valikoimamme suosituimpiin autoflowereihin monesta eri syystä. Kannabisharrastajat tuppaavat rakastamaan Royal Cheese Auton upeaa ja äärimmäisen voimakasta juustoista tuoksua, joka erottaa sen muista lajikkeista. Lajike on erittäin helppo kasvatettava ja ilahduttaa puutarhuria vain 10 viikkoa siemenestä sadonkorjuuseen kestävällä elinkaarella, josta viimeiset 7 viikkoa kuluu kukkiessa.

Royal Cheese Auto pysyy korkeuden puolesta hyvin hallittavassa metrissä, vaikka jotkut yksilöt saattavat venähtää hieman korkeammiksi toisten jäädessä mataliksi. Royal Cheese Auto voi palkita kasvattajansa 160 gramman sadolla, joka voi optimaalisissa olosuhteissa nousta aina 210 grammaan saakka.

Royal Cheese Auton mahtava juustoinen maku ja reippaanpuoleinen ja rentouttava potku tekevät tästä erinomaisen vaihtoehdon jokaiselle, kuka haluaa kasvattaa helppohoitoista autofloweria, joka ei jätä polttajaansa kylmäksi.

Royal Cheese Auto

6. WHITE WIDOW AUTO

Kuten valoriippuvainen sisarensa, myös White Widow Auto lehdet ovat leveitä, tummia ja valossa kimaltelevan hartsin kyllästämiä. Kasvattajat arvostavat myös lajikkeen lyhyttä elinkaarta, jonka myös satoa voi korjata vain 75 päivää siemenen kylvämisen jälkeen.

White Widow Auto on matalahko lajike, yleensä vain noin 50 senttiä korkea, vaikka jotkut yksilöt venyvätkin aina metriin asti. Lajike istuukin erityisen hyvin rajallisissa tiloissa kasvatettavaksi, sillä matalasta profiilista huolimatta sen tuotto voi olla huima, jopa 190–240 grammaa budia per kasvi.

Poltettaessa huomaat ensin makeaa ja hapanta sekoittavan maun, jota sitrusmaiset vivahteet täydentävät hienosti. Vaikutukset ovat samantapaisia alkuperäisen version kanssa, mutta pilvi on hieman fyysisempi.

White Widow Auto

7. NORTHERN LIGHT AUTO

Tämä indica-voittoinen lajike on nauttinut suurta suosiota 1970-luvulla tapahtuneesta ensiesiintymisestään lähtien. Kuten muutkin klassiset suosikit, ovat kasvattajat ajan myötä ehostaneet ja kehittäneet Northern Lightia edelleen. Tämä versio on mainio esimerkki siitä, miten vanhan genetiikan parhaat osat voidaan säilyttää ja lisätä niihin uusia ominaisuuksia.

Northern Light Automatic kuuluu niihin lajikkeisiin, joita voi kasvattaa käytännössä missä vain. Lajike pärjää lähes minkälaisessa ilmastossa tahansa, eikä nikottele sisällä tai ulkona kasvattaessa. Northern Light Automaticista erikoisen tekee sen erittäin nopea kukkimisen aloitus. Huolimatta kasvatuksen helppoudesta, kuuluu Northern Light Automatic tänä päivänä markkinoilta löytyvien autoflowerien suuri satoisimpiin lajikkeisiin ja valmistuu kaiken lisäksi vain noin 9–10 viikossa.

Lajike kasvaa korkeutta tyypillisesti noin 90–120 cm, eli hitusen perinteisiä autoflowereita korkeammaksi. Tämä on myös eräs selityksistä suuren sadon taustalla. Optimaalisissa olosuhteissa satoa voi kertyä jopa 200 grammaa, vaikka usein sisällä kasvattaessa sato jääkin kasvia kohti noin 90 grammaan.

Northern Light Automatic tarjoaa ilahduttavan makean maun kera miellyttävän ja rauhoittavan pilven.

Northern Light Automatic

Northern Light Auto
23_genetic background_1 Northern Light x Ruderalis
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 6 - 8 viikkoa
29_THC_1 THC: 14%
28_Type Blend_1 Sativa 0% Indica 80% Ruderalis 20%
34_yield outdoor_1 170 - 220 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 160 cm
27_harvest period_1 10-12 viikkoa itämisen jälkeen
22_Effect_1 Piristävä, Selkeä

Osta Northern Light Auto

8. ROYAL COOKIES AUTO

Uusi kuninkaallinen astuu esiin, tällä kertaa tosin autoflowerien kategoriaan. Tämä lajike tuo pöydälle nimelleen uskollisesti mielenkiintoisia aromeja, joita voi tosiaan kuvailla keksimäisiksi. Näitä täydentävät multaisten sekä makeiden sävyt, ja jälkimausta voi aistia mintun vivahteita. Geneettisesti indicaan painottuva lajike on vaikutuksiltaan rauhoittava ja 18 % THC-pitoisuus on juuri sopivasti painoa iskunsa taakse. Tiukat ja hartsia tippuvat budit eivät ole upeita ilmestyksiä vain autoflowerien mittapuulla, vaan ne ovat sitä millä tahansa mittarilla.

Perinteisiin autoflowereihin verrattuna Royal Cookies Automatic seisoo päätä pidempänä. Sisällä kasviyksilöt saavuttavat usein noin 120 cm mitan ja ulkona tyypillisesti noin 20 cm enemmän. Sisäkasvattajat voi repiä tuottoa neliömetriltä jopa 450 grammaa vain 8–10 viikossa! Ulkona kuumassa ilmastossa kasvaneen yksilön haaroja ja varsia voi vain 8 viikon jälkeen koristaa parhaassa tapauksessa 130–180 gramman budilasti.

Royal Cookies Auto

Royal Cookies Auto
23_genetic background_1 Girl Scout Cookies x Ruderalis
33_Yield indoors_1 325 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60-120cm
25_flowering time_1 7 - 9 viikkoa
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 60% Ruderalis 20%
34_yield outdoor_1 130 - 180 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60-140cm
27_harvest period_1 10-12 viikkoa itämisen jälkeen
22_Effect_1 Euforinen, Rauhoittava

Osta Royal Cookies Auto

TOP PRODUCTIVE CBD CANNABIS STRAINS

9. MEDICAL MASS

Medical Mass on täydellinen lajike sellaisilla käyttäjille, jotka etsivät CBD-rikasta lajiketta, joka on helppo ja vaivaton kasvatettava. Lajike on sekoitus suosittuja Royal Medicia ja Royal Highnessia, jotka takaavat tukevan CBD-annoksen ilman suuren suuria päihdyttäviä ominaisuuksia.

Medical Massia kasvattava voi parhaassa tapauksessa saada 500–550 grammaa tuottoa neliömetriltä sisätiloissa. Ulkona taas ideaali olosuhteet mahdollistavat saman budimäärän saamisen yhdeltä kasvilta! Lajikkeen lyhyt, vain 7–8 viikkoa kestävä kukkiminen on toinen painava etu sen hyviä puolia punnittaessa. Ei ole juurikaan väliä, miten Medical Massia kasvatat, sillä sen elinvoimainen kasvu takaa suuret sadot menetelmistä riippumatta.

Medical Mass ilahduttaa polttajaa monimutkaisella ja erittäin rikkaalla maulla, jossa kättä lyövät makeat ja kukkamaiset vivahteet. Lajike on erinomainen esimerkki siitä, että huippuluokan CBD-lajiketta kasvatettaessa ei ole mikään pakko tehdä kompromisseja.

Medical Mass

Medical Mass
23_genetic background_1 Critical Mass x CBD dominant plant
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 10 - 11 viikkoa
29_THC_1 THC: 10%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Lokakuun alku
22_Effect_1 Fyysisesti rentouttava, Rauhoittava

Osta Medical Mass

10. PAINKILLER XL

Tämä erityislaatuinen lajike sai alkusysäyksen halustamme keskittyä kannabiskasvin terapeuttiseen puoleen. Painkiller XL kuuluu nk. 1:1-lajikkeisiin, eli sen kannabinoiditasapaino THC:n ja CBD:n välillä on tasapainossa (molempia löytyy noin 9 %).

Lajikkeen kukitusaika on vain 8 viikkoa, jonka päätteeksi sisäkasvattajan vaa’an lukemat voivat venyä jopa 500–550 g luokkaan, neliömetriä tai kasvia kohti. Pituudessa on varsin suuri ero sisällä ja ulkona, sillä sisäkasvatuksessa huiput ovat harvoin yli 80 cm, mutta ulkona pituutta voi kertyä jopa noin 135 cm. Jos kasvatat ulkona, on sadonkorjuuta syytä suunnitella syyskuun lopun tienoille.

Painkiller XL

Painkiller XL
23_genetic background_1 Respect 13 x Juanita la Lagrimosa
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 8 - 9 viikkoa
29_THC_1 THC: 9%
28_Type Blend_1 Sativa 75% Indica 25%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Lokakuun alku
22_Effect_1 Fyysisesti rentouttava, Selkeä

Osta Painkiller XL

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias