By Luke Sumpter


Siinä missä joitain kannabiksen kasvattajia ei haittaa odotella kuukausia korjatakseen kasviensa sato, haluavat toiset päästä nauttimaan työnsä hedelmistä paljon nopeammin. Onneksemme monet kannabislajikkeistamme kiitävät taimista kypsiksi yksilöiksi vain viikoissa. Nopeasti kasvavat lajikkeet tarjoavat monia etuja: ne ovat valmiita ennen ensimmäisiä pakkasia ulkona, mahdollistavat useita satoja saman kauden aikana, auttavat kasvattajia pitämään projektinsa salaisina ja ovat yksinkertaisesti käteviä. Olitpa sitten pienen skaalan harrastelija, joka kasvattaa vain omaan käyttöön tai kaupallinen viljelijä, joka kaipaa nopeaa tuottoa, käy täysin järkeen valita lajikkeita, jotka käyvät kasvusyklinsä läpi niin nopeasti kuin mahdollista.

Nopeimpien lajikkeiden valitseminen ei tarkoita sitä, että täytyisi kaventaa vaihtoehtojensa valikoimaa muutoin mitäänsanomattomiin lajikkeisiin. Päin vastoin, nopeasti kasvavia lajikkeita löytyy kaikista kategorioistamme, ja niitä on saatavilla valojaksoisina, autoflowering-lajikkeina, runsaasti CBD:tä sisältävinä ja F1-hybridisiemeninä. Tutustu parhaimpiin nopeasti kasvaviin lajikkeisiin alla olevasta valikoimastamme.

F1-hybridikannabiksen siemenet

F1-hybridikannabislajikkeita on saatavilla eri muodoissa, mukaan lukien feminisoituina, autoflowering-muotoisina ja runsaasti CBD:tä sisältävinä lajikkeina. Ne eroavat perinteisistä genetiikoista, sillä ne on luotu käyttäen puhtaasti sisäsiittoisia emolinjoja. Tämä jalostustekniikka tuottaa todellisia F1-hybridejä, jotka voivat ylpeillä erinomaisella yhdenmukaisuudellaan, nopeammalla kasvullaan, suuremmilla sadoillaan, lisääntyneellä kannabinoidi- ja terpeenituotannoillaan sekä vertaansa vailla olevilla tautien vastustuskyvyllään. Kiitos vakautensa, tarjoavat nämä lajikkeet helpomman vaihtoehdon kloonaukselle sekä kaupallisille että kotikasvattajille.

 • Epsilon F1 -hybridi

Epsilon F1 ei ainoastaan ole yksi nopeimmin kasvavista autoflowering-lajikkeistamme, mutta kypsyy lisäksi nopeammin kuin koko muu F1-hybridivalikoimamme. Jos kaipaat vertaansa vailla olevaa laatua ja ehdotonta nopeutta, olet löytänyt etsimäsi. Taidokkaat jalostajamme loivat tämän lajikkeen risteyttämällä kaksi puhdasta emolinjaa. Tuloksena oli elinvoimainen F1-hybridi vaikuttavalla yhdenmukaisuudellaan sekä vastustuskyvyllään tauteja vastaan. Et tule kohtaamaan fenotyyppejä, jotka eivät vastaa mieltymyksiäsi: kaikki yksilöt ovat identtisiä.

Epsilon F1:n korkea THC-pitoisuus ja aromaattiset yhdisteet sekoittuvat luodakseen pitkäkestoisen ja fyysisesti rentouttavan pilven. Hiisasitpa bongia tai pössyttelit jointtia, tulet kokemaan kompleksin, mutta sopusointuisen makuprofiilin, joka koostuu makunystyräsi herättelevistä mustikan ja laventelin sävyistä.

Epsilon F1 säilyttää kompaktin koon koko kasvusyklinsä ajan, mikä tekee siitä sopivan kasvattajille, joille projektin salassa pysyminen on ensiarvoisen tärkeää. Valmistaudu korjaamaan huurteisten kukkien sato vain 60 päivää kylvöhommien jälkeen.

Epsilon F1

Epsilon F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
25_flowering time_1 30 - 40 päivää
29_THC_1 THC: Todella korkea
22_Effect_1 Fyysisesti rentouttava, Pitkäkestoinen, Rauhoittava
110_harvest 60 päivää itämisen jälkeen

Osta Epsilon F1

 • Orion F1 -hybridi

Ymmärrämme kyllä – et jaksa perehtyä monimutkaisiin kasvunohjausmenetelmiin, intensiivisiin kasvualustan hallintatekniikoihin ja kumppanuuskasvien istutukseen. Haluat yksinkertaisesti asettaa siemenet multaan ja saada henkilökohtaisen satosi käyttöösi niin pian kuin mahdollista. Tässä tapauksessa Orion F1 on erinomainen valinta. Kiitos sen hybridille luonteenomaisen elinvoimansa tämä sitkeä lajike – joka on saanut nimensä taivaanekvaattorin kirkkaasta tähtikuviosta – saavuttaa kypsyyden ilman, että sinun täytyy suuremmin kajota sen kasvuun.

Kokonaisuudessaan Orion F1 asettaa tarjolle jumittavan ja kehoa lämmittävän pilven, joka sopii täydellisesti rauhallisiin iltapäiviin ja iltoihin. Mutta kuinka se tekee sen? No, suuret määrät THC:tä, merkittävät pitoisuudet CBG:tä ja kompleksi terpeenien sekoitus – nimittäin myrseeni, osimeeni ja farneseeni – yhdistävät voimansa tarjotakseen tämän miellyttävän lopputuloksen.

Orion F1:n kompakti indicatyypillinen muoto tarkoittaa sitä, että se sopii hyvin kasvatettavaksi pieniin ja piilossa oleviin tiloihin: se kasvaa korkeintaan 80 cm:n mittaiseksi. Valmistaudu korjaamaan tämän autoflowering-lajikkeen sato, joka on pullollaan hartsista budia vain 70 päivää itämisen jälkeen!

Orion F1

Orion F1
23_genetic background_1 Blue Mammoth Auto x Blue Dream x Amnesia
25_flowering time_1 35 - 40 päivää
29_THC_1 THC: Todella korkea
22_Effect_1 Fyysisesti rentouttava, Jumittava, Rauhoittava
110_harvest 65 - 70 päivää itämisen jälkeen

Osta Orion F1

 • Titan F1 -hybridi

Pensasmainen, kompakti, nopea ja pullollaan trikomeja. Mitä muuta autoflowering-lajikkeelta voisi edes kaivata? Asuit sitten alueella, jossa kannabiksen kasvatus on kielletty, tai halusit vain saada käsiisi tuoretta budia niin nopeasti kuin mahdollista, tarjoilee Titan F1 tehokkaan oikotien onneen. Liota siemeniä vesilasissa tai kylvä ne vain niiden lopulliselle kasvatusalustalleen, ja ne kasvavat kypsiksi kasveiksi valmiina prosessoitaviksi vain 73 päivässä.

Kahden puhtaan emolinjan jälkeläisenä on Titan F1:ssä luonnollisesti sellaista hybrideille ominaista sitkeyttä, joka asettaa sen edelle perinteisiä lajikkeita, mitä tulee elinvoimaan, vastustuskykyyn tauteja vastaan sekä yleiseen suorituskykyyn. Päätitpä kasvattaa sitä sisällä tai ulkona, pysyy tämä lajike vahvana niin tuholaisia kuin tautejakin vastaan ollen muodoiltaan pensasmainen ja varsin kompakti.

Mutta mitä voit odottaa tätä budia pössytellessäsi? Miltä kuulostaisi lihakset rentouttava kehollinen pilvi höystettynä mäntymäisillä, sitruksisilla ja sokerisilla mauilla?

Titan F1


Titan F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Sugar Magnolia x Amnesia
25_flowering time_1 40 - 45 päivää
29_THC_1 THC: Äärimmäisen korkea
22_Effect_1 Fyysisesti rentouttava, Keskittynyt, Piristävä, Rauhoittava
110_harvest 70 - 75 päivää itämisen jälkeen

Osta Titan F1

Autoflowering

Autoflowering-lajikkeet voivat olla genetiikaltaan kallellaan yhtä hyvin sativaan kuin indicaankin. Niitä yhdistää kuitenkin se, että niiden perimästä löytyy Cannabis sativan alalajikkeen ruderaliksen geenejä. Tästä syystä nämä lajikkeet aloittavat kukkimisen itsestään ilman valojakson säätämistä noin 2–4 viikon kasvun jälkeen.

Esimerkkejä suosituimmista lajikkeistamme ovat:

 • Quick One

Tämä luotettava piskuinen autoflower on yksi tuotevalikoimamme suosituimmista lajikkeista – ja yksi alan nopeimmista autoflowereista. Tämä lajike on tarjonnut tuhansille kasvattajille sanoinkuvaamattomia määriä budia kokonaisten, vain 9 viikkoa kestäneiden elinkaarien päätteeksi.

Lowryder 1:n ja Old School Indican jälkeläisenä onnistuu **Quick One tuottamaan huomattavia satoja kiinnittämättä paljoakaan huomiota itseensä. Kasvaessaan vain 50–100 cm:n mittaiseksi voit kasvattaa sitä lähes missä tahansa, aina takapihan puutarhasta ylimääräiseen keittiön kaappiin.
**Quick One - https://www.royalqueenseeds.fi/autoflowering-kannabiksen-siemenet/126-quick-one.html?_gl=1*eaz58n*_ga*MTY2ODYxNDY3OS4xNjczMjY4Mjgw*_ga_MFLBPT8N0L*MTY3MzI3ODM0Ni4zLjEuMTY3MzI3ODM3MC4wLjAuMA..

Quick Onen budit ovat ilo silmälle: sävyissä voi havaita tummanvihreää höystettynä violetin, keltaisen ja oranssin vivahteilla. Korjattuasi sadon ja kypsytettyäsi budit pääset nauttimaan ihanasta ja jumittavasta pilvestä, jota täydentävät sitruksiset ja maanläheiset maut.

Quick One

Quick One
23_genetic background_1 Lowryder 1 x Old School Indica
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 6 viikkoa
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 100 - 150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 100 cm
27_harvest period_1 9-10 viikkoa itämisen jälkeen
22_Effect_1 Fyysisesti rentouttava

Osta Quick One

 • Easy Bud

Easy Bud on nimensä ansainnut. Se on paitsi yksi helpoimmista kannabislajikkeista kasvatettavaksi, myös nopeimpien joukossa, mitä elinkaareen tulee. Nopeus ja sitkeä luonne tekevät Easy Budista mainion ehdokkaan niin nopeutta arvostaville kasvattajille kuin aloitteleville viherpeukaloillekin.

Tämä White Indican ja ruderaliksen perillinen tuottaa hartsihuurteisia kukintoja, jotka tarjoavat sitrushedelmäisten ja multaisten terpeenien lisäksi noin 12 THC-prosenttia. Nämä budit eivät räjäytä tajuntaasi, mutta tarjoavat mukavan miedon ja liennyttävän vaikutuksen, joka sopii mihin kellonaikaan tahansa.

Itämisestä laskien Easy Bud ehtii korjuuvalmiiksi budiksi parhaimmillaan jopa 8 viikossa. Satoa tältä ajalta voi sisätiloissa odottaa enintään 325 g/m² edestä. Ulkona sato per kasvi asettuu suunnilleen välille 30–80 grammaa

Easy Bud

Easy Bud
23_genetic background_1 White Indica x Ruderalis
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 7 viikkoa
29_THC_1 THC: 12%
28_Type Blend_1 Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 30 - 80 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 110 cm
27_harvest period_1 9-10 viikkoa itämisen jälkeen
22_Effect_1 Fyysisesti rentouttava

Osta Easy Bud

 • Watermelon Automatic

Et ole koskaan nähnyt tällaista autofloweria. Tämä ei ole vitsi. Hedelmäisen terpeeniprofiilin ja korkean THC-pitoisuuden ohella Watermelon Automatic omaa upean syvää purppuraa, kirkasta oranssia ja tummanvihreää yhdistelevän värimaailman. Tästä kauneudesta nauttiakseen ei tarvitse myöskään odottaa, sillä tämä lajike kehittää budia täynnä olevan lehvästön vain 8–9 viikossa itämisestä.

Tämän kovapotkuisen autoflowerin THC-taso nousee jopa 20 %:n tuntumaan ja pilvi lähettää rentoutuksen aallot ympäri kehoa. Lajikkeen terpeeniprofiili antaa kiva lisävivahteen kaiken muun hyvän päälle mehevällä vesimelonia muistuttavalla maullaan. Sisäkasvattaja voi päästä jopa 500 gramman satoon neliömetriltä ja ulkona satoa kertyy 50–90 grammaa kasvilta./p>

Watermelon Automatic

Watermelon Auto
23_genetic background_1 Tropicanna Cookies x Lemon OG
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 110 cm
25_flowering time_1 6 - 7 viikkoa
29_THC_1 THC: 20%
28_Type Blend_1 20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 50 - 90 gr
32_plant height outdoors_1 100 - 120 cm
27_harvest period_1 8-9 itämisen jälkeen
22_Effect_1 Rauhoittava

Osta Watermelon Auto

Nopeakasvuiset Feminisoidut Lajikkeet

Feminisoidut kannabiksen siemenet on luotu kasvamaan vain naaraskasveiksi, ja ne onnistuvatkin tässä tavoitteessa 99,99 % varmuudella. Uroskasveista ei budia heru, vaan ne ainoastaan hedelmöittävät naaraskasvit, eli tuloksena on kukintojen sijaan siemeniä.

Nopeakasvuiset lajikkeemme ovat hybridejä, joiden genetiikassa on hitunen ruderalista. Nämä lajikkeet tarvitsevat edelleen valojakson säätöä 12–12-asentoon, mutta kukkiminen on normaaleja feminisoituja nopeampaa.

Tämän kategorian suosittuja siemeniä ovat:

 • Candy Kush Express

Candy Kush Express tuo pöydälle paitsi erittäin nopean kukkimisen, myös tuhdin annoksen terpeenejä, joista erityisesti sokerisen makea sitrushedelmä ansaitsee maininnan. Sähäkkä kasvu ja uskomaton maku yhdessä paketissa tekevät tästä lajikkeesta suosikin nopeita tuloksia hakevien viherpeukaloiden keskuudessa. Lajikkeen perimä on kauniisti tasapainossa 60 % ollessa indicaa ja lopun 40 % sativaa. Tämän takia lajike antaa fyysistä helpotusta keholle, mutta säilyttää mielen valppaana ja toimintakykyisenä.

Candy Kush Express on nopea valoriippuvainen lajike, joka valmistuu vain 7–9 viikossa. Laadukkaassa keinovalossa ja hyvissä olosuhteissa lajike voi sisällä tuottaa jopa 525 grammaa neliömetriltä. Ulkona taas kasvia kohti saattaa siunaantua 450–500 grammaa poltettavaa.

Candy Kush Express

Candy Kush Express (Nopeasti kukkiva)
23_genetic background_1 Sweet Special x O.G. Kush
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 9 viikkoa
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 Syyskuun alku
22_Effect_1 Fyysisesti rentouttava, Jumittava

Osta Candy Kush Express (Nopeasti kukkiva)

 • Royal Cheese

Brittiläistä alkuperää oleva lajike on sukua saaren parhaimmille skunkeille. Vuosien saatossa Cheesen genetiikka on levinnyt ympäri maailmaa ja onpa sillä taskussaan myös Cannabis Cupin voitto. Kasville kertyy korkeutta aina 1,5 metriin asti sisäkasvatuksessa. Lajike on äärimmäisen aromaattinen ja tuoksuva. Tuoksu on itse asiassa niin läpitunkeva, että aktiivihiilifiltteri on tarpeen, etteivät naapurit häiriinny. Royal Cheese on valmis vain 6–8 viikon kasvatuksen jälkeen ja voi parhaimmillaan tuottaa 550 g/m². Kypsä budi on nautittuna vahvaa ja aromaattista. Lajikkeen potku on kuitenkin se asia, joka saa polttelijan palaamaan sen pariin uudestaan ja uudestaan.

Royal Cheese

Royal Cheese (Nopeasti kukkiva)
23_genetic background_1 Old School Skunk x Afghani
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 viikkoa
29_THC_1 THC: 17%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 200 cm
27_harvest period_1 Lokakuun alku
22_Effect_1 Jumittava, Selkeä, Tasapainoinen

Osta Royal Cheese (Nopeasti kukkiva)

 • Speedy Chile

Speedy Chile on suunniteltu niille kasvattajille, jotka haluavat kasvattaa feminisoitua, valoriippuvaista lajiketta lyhimmässä mahdollisessa ajassa. Tämä indica tarjoaa maukasta makua ja rentoutusta. Lajike on risteytys Early Skunkin ja Chile Indican välillä, josta syystä se onkin kannabista terapeuttisista syistä käyttäjien suosikki. Kasvin elinkaari kuuluu kaupallisten lajikkeiden nopeimpiin. Lajike sopii erinomaisesti myös aloitteleville kasvattajille, sillä Speedy Chile vaatii vain vähän huomiota, mutta palkitsee puutarhurin mukavalla sadolla 16 THC-prosentin budia.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
23_genetic background_1 Early Skunk x Skunk x Chile Indica
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 viikkoa
29_THC_1 THC: 16%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 Syyskuun alku
22_Effect_1 Naurattava, Rauhoittava

Osta Speedy Chile (Fast Flowering)

CBD-Rikkaita Variaatioita

RQS:n valikoimasta löytyy myös kattava kokoelma CBD-rikkaita variaatioita. Jotkut näistä lajikkeista sisältävät ennen kuulumattoman korkeita CBD-pitoisuuksia ja THC:tä vain jäämätasolla, kun taas toisten kannabinoidiprofiili tasapainottelee 1:1 THC:n ja CBD:n osalta.

Feminisoidut CBD-lajikkeemme takaavat 99,9 % varmuudella kasviesi varttuvan naaraiksi, antaen näin kotikasvattajalle mahdollisuuden päästä käsiksi korkealaatuiseen CBD:hen. Tiimimme kehitystyön tuloksena tarjolla on myös autoflowering-geeneillä varustettuja CBD-lajikkeita, jotka palkitsevat puutarhurin liennytystä tarjoavilla kannabinoideilla erittäin lyhyessä ajassa.

 • Royal CBDV Automatic

Tämä jännittävä lajike tarjoaa suuren annoksen kannabidivariinia eli CBDV:tä. Tämä harvinainen kannabinoidi aktivoi osittain samoja reittejä CBD:n kanssa ja lisää päälle omat uniikit vaikutuksensa. Ammattimaisen tiimimme työ auttoi luomaan yhden harvoista markkinoilla olevista lajikkeista, joissa on merkittävän suuri määrä tätä kannabinoidia.

Royal CBDV Automatic sisältää myös noin 5 % CBD:tä ja vain jäämäluokkaa olevan 0,3 % THC:tä. Lajikkeen vaikutus on rauhoittava niin keholle kuin mielellekin, eikä sillä ole päihdyttävää vaikutusta. Multaisilla ja mäntymäisillä aromeilla varustettuja kukintoja voi nauttia vaikka koko päivän ajan, sillä niiden vaikutukset ovat selväpäisiä ja motivoivia.

Sisällä lajike kasvaa noin 80 cm korkuiseksi ja tuottaa parhaimmillaan 450 g/m². Ulkona satoa voi kasvia kohti kertyä jopa 150 grammaa vain 8–9 viikossa itämisestä.

Royal CBDV Automatic

Royal CBDV Automatic
23_genetic background_1 Solomatic x Durban Poison
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 80 cm
25_flowering time_1 5 - 6 viikkoa
29_THC_1 THC: 0,3%
28_Type Blend_1 75% Sativa, 20% indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 110-150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 100 cm
27_harvest period_1 8-9 itämisen jälkeen
22_Effect_1 Fyysisesti rentouttava, Selkeä

Osta Royal CBDV Automatic

 • Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD puskee esiin tummanvihreitä budeja, joiden kannabinoidiprofiili tarjoaa reippaan annoksen kannabidiolia ja vain rippeitä THC:stä (aina alle 0,25 %). Näiden kukintojen vaikutus on kirkas ja selväpäinen ilman toimintakykyä tuottavuutta vaarantavia psykotrooppisia sivuvaikutuksia.

Lajike syntyi kasvattajamestariemme risteytettyä menestyksellä Elixir Vitaen Medical CBD:n kanssa. Muutaman sukupolven kestäneen stabilisointiprosessin jälkeen lopputuloksena oli luotettavasti tuloksia tarjoava lajike, joka sopii nautittavaksi milloin tahansa. Maun puolesta makunystyröitä hemmotellaan joka imaisulla makealla ja mausteisella savulla.

Tuottavuuden suhteen Tatanka Pure CBD kerää korkeat pisteet. Sisätiloissa huippusato voi nousta aina 450 g/m² vain 6–8 viikon kukituksen jälkeen. Kasvien korkeus ei ylitä metriä. Ulkona kukkapenkissä tai isossa ruukussa kasvatettu yksilö voi kasvaa jopa 160 cm korkuiseksi ja tuottaa parhaassa tapauksessa 425 grammaa per kasvi.

Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD
23_genetic background_1 Elixir Vitae x Medical CBD
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70 - 110 cm
25_flowering time_1 6 - 8 viikkoa
29_THC_1 THC: 0,15 - 0,25%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 400 - 450 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 160 cm
27_harvest period_1 Lokakuun alku
22_Effect_1 Rauhoittava, Selkeä

Osta Tatanka Pure CBD

 • Purplematic CBD

Jos haluat kasvattaa reippaan kokoisen varaston nauttien samalla visuaalisesti näyttävästä showsta, on Purplematic CBD kuin luotu sinulle. Sen budit nimittäin esittelevät kypsyttyään syvän purppuraista kruunua valkovihreän budin nokassa. Näiden budien kaivaminen taskun pohjalta polttelutuokiota piristämään antaa oivan puheenaiheen kavereiden kesken ja auttaa samalla pienentämään session kokonaiskulutusta THC:n osalta.

Kukintojen CBD-pitoisuus on massiivinen 17 %, jonka lisänä THC:tä on vain noin 0,5 %. Kush Rose Auto CBD:n ja Afghan Rose Auto CBD:n jälkikasvu Purplematic CBD yhdistää itseensä molempien sukuhaarojen parhaat puolet. Kannabidiolilla kyllästetyt budit levittävät huumaavaa terpeenien tuoksu, josta tarkkanenäinen voi poimia makeita trooppisia hedelmiä.

Purplematic CBD on helppo ja miellyttävä kasvatettava. Satohuippu asettuu sen kanssa 450 g/m² paikkeille sisätiloissa ja koko elinkaari itämisestä lähtien on ohi noin 8 viikossa. Ulkona lajike suosii hieman lämpöisempää ilmastoa, jossa se voi parhaassa tapauksessa tuottaa aina 110–150 grammaa budia kasvia kohti.

Purplematic CBD

Purplematic CBD
23_genetic background_1 Kush Rose Auto CBD x Afghan Rose Auto CBD
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70-120 cm
25_flowering time_1 7 - 8 viikkoa
29_THC_1 THC: 0,5%
28_Type Blend_1 5% Sativa 90% Indica 5 Ruderalis
34_yield outdoor_1 110-150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 140 cm
27_harvest period_1 8-9 itämisen jälkeen
22_Effect_1 Rauhoittava, Selkeä

Osta Purplematic CBD

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias