40 % ALE Blue Gelato koodilla BLUE2

By Luke Sumpter


Kannabiksen kasvattajat etsivät tiettyjä ominaisuuksia sopivaa lajiketta valitessaan. Joitakin kiinnostavat ennen kaikkea vahvuus ja maku, kun taas toisille kasvatusprojektin nopeus on tärkein tekijä. Molempien ryhmien onneksi Royal Queen Seeds on käyttänyt paljon aikaa kehittäessään huippulaatuisia lajikkeita, jotka suorastaan räjähtävät kasvuun ja tuovat nopean palkkion.

Tiimimme on kehittänyt niin nopeasti kukkivia feminisoituja lajikkeista kuin autoflowereitakin vastatakseen erilaisten kasvattajien tarpeisiin. Ensin mainitut omaavat valoriippuvaisten lajikkeiden hyödyt, mutta kukkivat lyhyemmässä ajassa.

Autoflower-lajikkeemme puolestaan ovat tarjontamme nopeimmin tulosta tuottava vaihtoehto. Näiden lajikkeiden perimä sisältää Cannabis ruderaliksen genetiikkaa, eli ne eivät tarvitse ulkoisia ärsykkeitä kukkiakseen. Nämä kasvit ryntäävät siemenestä valmiiseen budiin vain viikoissa, joten ne tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon diskreetille kotikasvattajalle.

Ottakaamme siis tarkasteluun RQS kannabiksen siemenet kategorioittain. Esittämämme aikajänteet ovat arvioita, mutta tarkkoja sellaisia.

Autoflowering

Autoflowering-lajikkeet voivat olla genetiikaltaan kallellaan yhtä hyvin sativaan kuin indicaankin. Niitä yhdistää kuitenkin se, että niiden perimästä löytyy Cannabis sativan alalajikkeen ruderaliksen geenejä. Tästä syystä nämä lajikkeet aloittavat kukkimisen itsestään ilman valojakson säätämistä noin 2–4 viikon kasvun jälkeen.

Esimerkkejä suosituimmista lajikkeistamme ovat:

  • Quick One

Quick One on planeetan nopeimpia autoflower-lajikkeita. Lajike perustuu ensimmäiseen varsinaiseen autofloweriin, eli legendaariseen Lowryderiin. Lowryder puolestaan on sekoitus William’s Wonderia, Northern Lightsia ja ruderalista. Quick One on tyypillisesti sadonkorjuukunnossa vain 8 viikossa itämisestä. Kasvin huippukorkeus on vain 50–60 cm luokkaa ja se voi parhaassa tapauksessa tuottaa jopa 150 grammaa satoa.

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 6 viikkoa
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100 - 150 gr/plant
60 - 100 cm
9-10 viikkoa itämisen jälkeen
Fyysisesti rentouttava

Osta Quick One

  • Easy Bud

Easy Bud on nimensä ansainnut. Se on paitsi yksi helpoimmista kannabislajikkeista kasvatettavaksi, myös nopeimpien joukossa, mitä elinkaareen tulee. Nopeus ja sitkeä luonne tekevät Easy Budista mainion ehdokkaan niin nopeutta arvostaville kasvattajille kuin aloitteleville viherpeukaloillekin.

Tämä White Indican ja ruderaliksen perillinen tuottaa hartsihuurteisia kukintoja, jotka tarjoavat sitrushedelmäisten ja multaisten terpeenien lisäksi noin 12 THC-prosenttia. Nämä budit eivät räjäytä tajuntaasi, mutta tarjoavat mukavan miedon ja liennyttävän vaikutuksen, joka sopii mihin kellonaikaan tahansa.

Itämisestä laskien Easy Bud ehtii korjuuvalmiiksi budiksi parhaimmillaan jopa 8 viikossa. Satoa tältä ajalta voi sisätiloissa odottaa enintään 325 g/m² edestä. Ulkona sato per kasvi asettuu suunnilleen välille 30–80 grammaa.

Easy Bud

Easy Bud
White Indica x Ruderalis
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 7 viikkoa
THC: 12%
Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
60 - 110 cm
9-10 viikkoa itämisen jälkeen
Fyysisesti rentouttava

Osta Easy Bud

  • Watermelon Automatic

Et ole koskaan nähnyt tällaista autofloweria. Tämä ei ole vitsi. Hedelmäisen terpeeniprofiilin ja korkean THC-pitoisuuden ohella Watermelon Automatic omaa upean syvää purppuraa, kirkasta oranssia ja tummanvihreää yhdistelevän värimaailman. Tästä kauneudesta nauttiakseen ei tarvitse myöskään odottaa, sillä tämä lajike kehittää budia täynnä olevan lehvästön vain 8–9 viikossa itämisestä.

Tämän kovapotkuisen autoflowerin THC-taso nousee jopa 20 %:n tuntumaan ja pilvi lähettää rentoutuksen aallot ympäri kehoa. Lajikkeen terpeeniprofiili antaa kiva lisävivahteen kaiken muun hyvän päälle mehevällä vesimelonia muistuttavalla maullaan. Sisäkasvattaja voi päästä jopa 500 gramman satoon neliömetriltä ja ulkona satoa kertyy 50–90 grammaa kasvilta.

Watermelon Automatic

Watermelon Automatic
Tropicanna Cookies x Lemon OG
450 - 500 gr/m2
80 - 110 cm
6 - 7 viikkoa
THC: 20%
20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
50 - 90 gr
100 - 120 cm
8-9 itämisen jälkeen
Rauhoittava

Osta Watermelon Automatic


Nopeakasvuiset Feminisoidut Lajikkeet

Feminisoidut kannabiksen siemenet on luotu kasvamaan vain naaraskasveiksi, ja ne onnistuvatkin tässä tavoitteessa 99,99 % varmuudella. Uroskasveista ei budia heru, vaan ne ainoastaan hedelmöittävät naaraskasvit, eli tuloksena on kukintojen sijaan siemeniä.

Nopeakasvuiset lajikkeemme ovat hybridejä, joiden genetiikassa on hitunen ruderalista. Nämä lajikkeet tarvitsevat edelleen valojakson säätöä 12–12-asentoon, mutta kukkiminen on normaaleja feminisoituja nopeampaa.

Tämän kategorian suosittuja siemeniä ovat:

  • Candy Kush Express

Candy Kush Express tuo pöydälle paitsi erittäin nopean kukkimisen, myös tuhdin annoksen terpeenejä, joista erityisesti sokerisen makea sitrushedelmä ansaitsee maininnan. Sähäkkä kasvu ja uskomaton maku yhdessä paketissa tekevät tästä lajikkeesta suosikin nopeita tuloksia hakevien viherpeukaloiden keskuudessa. Lajikkeen perimä on kauniisti tasapainossa 60 % ollessa indicaa ja lopun 40 % sativaa. Tämän takia lajike antaa fyysistä helpotusta keholle, mutta säilyttää mielen valppaana ja toimintakykyisenä.

Candy Kush Express on nopea valoriippuvainen lajike, joka valmistuu vain 7–9 viikossa. Laadukkaassa keinovalossa ja hyvissä olosuhteissa lajike voi sisällä tuottaa jopa 525 grammaa neliömetriltä. Ulkona taas kasvia kohti saattaa siunaantua 450–500 grammaa poltettavaa.

Candy Kush Express

Candy Kush Express (Nopeasti kukkiva)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 viikkoa
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Syyskuun alku
Fyysisesti rentouttava, Jumittava

Osta Candy Kush Express (Nopeasti kukkiva)

  • Royal Cheese

Brittiläistä alkuperää oleva lajike on sukua saaren parhaimmille skunkeille. Vuosien saatossa Cheesen genetiikka on levinnyt ympäri maailmaa ja onpa sillä taskussaan myös Cannabis Cupin voitto. Kasville kertyy korkeutta aina 1,5 metriin asti sisäkasvatuksessa. Lajike on äärimmäisen aromaattinen ja tuoksuva. Tuoksu on itse asiassa niin läpitunkeva, että aktiivihiilifiltteri on tarpeen, etteivät naapurit häiriinny. Royal Cheese on valmis vain 6–8 viikon kasvatuksen jälkeen ja voi parhaimmillaan tuottaa 550 g/m². Kypsä budi on nautittuna vahvaa ja aromaattista. Lajikkeen potku on kuitenkin se asia, joka saa polttelijan palaamaan sen pariin uudestaan ja uudestaan.

Royal Cheese

Royal Cheese (Nopeasti kukkiva)
Old School Skunk x Afghani
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 17%
Sativa 40% Indica 60%
550 - 600 gr/plant
130 - 200 cm
Lokakuun alku
Jumittava, Selkeä, Tasapainoinen

Osta Royal Cheese (Nopeasti kukkiva)

  • Speedy Chile

Speedy Chile on suunniteltu niille kasvattajille, jotka haluavat kasvattaa feminisoitua, valoriippuvaista lajiketta lyhimmässä mahdollisessa ajassa. Tämä indica tarjoaa maukasta makua ja rentoutusta. Lajike on risteytys Early Skunkin ja Chile Indican välillä, josta syystä se onkin kannabista terapeuttisista syistä käyttäjien suosikki. Kasvin elinkaari kuuluu kaupallisten lajikkeiden nopeimpiin. Lajike sopii erinomaisesti myös aloitteleville kasvattajille, sillä Speedy Chile vaatii vain vähän huomiota, mutta palkitsee puutarhurin mukavalla sadolla 16 THC-prosentin budia.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
Early Skunk x Skunk x Chile Indica
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 16%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Syyskuun alku
Naurattava, Rauhoittava

Osta Speedy Chile (Fast Flowering)

CBD-Rikkaita Variaatioita

RQS:n valikoimasta löytyy myös kattava kokoelma CBD-rikkaita variaatioita. Jotkut näistä lajikkeista sisältävät ennen kuulumattoman korkeita CBD-pitoisuuksia ja THC:tä vain jäämätasolla, kun taas toisten kannabinoidiprofiili tasapainottelee 1:1 THC:n ja CBD:n osalta.

Feminisoidut CBD-lajikkeemme takaavat 99,9 % varmuudella kasviesi varttuvan naaraiksi, antaen näin kotikasvattajalle mahdollisuuden päästä käsiksi korkealaatuiseen CBD:hen. Tiimimme kehitystyön tuloksena tarjolla on myös autoflowering-geeneillä varustettuja CBD-lajikkeita, jotka palkitsevat puutarhurin liennytystä tarjoavilla kannabinoideilla erittäin lyhyessä ajassa.

  • Royal CBDV Automatic

Tämä jännittävä lajike tarjoaa suuren annoksen kannabidivariinia eli CBDV:tä. Tämä harvinainen kannabinoidi aktivoi osittain samoja reittejä CBD:n kanssa ja lisää päälle omat uniikit vaikutuksensa. Ammattimaisen tiimimme työ auttoi luomaan yhden harvoista markkinoilla olevista lajikkeista, joissa on merkittävän suuri määrä tätä kannabinoidia.

Royal CBDV Automatic sisältää myös noin 5 % CBD:tä ja vain jäämäluokkaa olevan 0,3 % THC:tä. Lajikkeen vaikutus on rauhoittava niin keholle kuin mielellekin, eikä sillä ole päihdyttävää vaikutusta. Multaisilla ja mäntymäisillä aromeilla varustettuja kukintoja voi nauttia vaikka koko päivän ajan, sillä niiden vaikutukset ovat selväpäisiä ja motivoivia.

Sisällä lajike kasvaa noin 80 cm korkuiseksi ja tuottaa parhaimmillaan 450 g/m². Ulkona satoa voi kasvia kohti kertyä jopa 150 grammaa vain 8–9 viikossa itämisestä.

Royal CBDV Automatic
Solomatic x Durban Poison
375 - 450 gr/m2
60 - 80 cm
5 - 6 viikkoa
THC: 0,3%
75% Sativa, 20% indica, 5% Ruderalis
110-150 gr/plant
80 - 100 cm
8-9 itämisen jälkeen
Fyysisesti rentouttava, Selkeä

Osta Royal CBDV Automatic

  • Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD puskee esiin tummanvihreitä budeja, joiden kannabinoidiprofiili tarjoaa reippaan annoksen kannabidiolia ja vain rippeitä THC:stä (aina alle 0,25 %). Näiden kukintojen vaikutus on kirkas ja selväpäinen ilman toimintakykyä tuottavuutta vaarantavia psykotrooppisia sivuvaikutuksia.

Lajike syntyi kasvattajamestariemme risteytettyä menestyksellä Elixir Vitaen Medical CBD:n kanssa. Muutaman sukupolven kestäneen stabilisointiprosessin jälkeen lopputuloksena oli luotettavasti tuloksia tarjoava lajike, joka sopii nautittavaksi milloin tahansa. Maun puolesta makunystyröitä hemmotellaan joka imaisulla makealla ja mausteisella savulla.

Tuottavuuden suhteen Tatanka Pure CBD kerää korkeat pisteet. Sisätiloissa huippusato voi nousta aina 450 g/m² vain 6–8 viikon kukituksen jälkeen. Kasvien korkeus ei ylitä metriä. Ulkona kukkapenkissä tai isossa ruukussa kasvatettu yksilö voi kasvaa jopa 160 cm korkuiseksi ja tuottaa parhaassa tapauksessa 425 grammaa per kasvi.

Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD
Elixir Vitae x Medical CBD
400 - 450 gr/m2
70 - 110 cm
6 - 8 viikkoa
THC: 0,15 - 0,25%
Sativa 30% Indica 70%
400 - 450 gr/plant
100 - 160 cm
Lokakuun alku
Rauhoittava, Selkeä

Osta Tatanka Pure CBD

  • Purplematic CBD

Jos haluat kasvattaa reippaan kokoisen varaston nauttien samalla visuaalisesti näyttävästä showsta, on Purplematic CBD kuin luotu sinulle. Sen budit nimittäin esittelevät kypsyttyään syvän purppuraista kruunua valkovihreän budin nokassa. Näiden budien kaivaminen taskun pohjalta polttelutuokiota piristämään antaa oivan puheenaiheen kavereiden kesken ja auttaa samalla pienentämään session kokonaiskulutusta THC:n osalta.

Kukintojen CBD-pitoisuus on massiivinen 17 %, jonka lisänä THC:tä on vain noin 0,5 %. Kush Rose Auto CBD:n ja Afghan Rose Auto CBD:n jälkikasvu Purplematic CBD yhdistää itseensä molempien sukuhaarojen parhaat puolet. Kannabidiolilla kyllästetyt budit levittävät huumaavaa terpeenien tuoksu, josta tarkkanenäinen voi poimia makeita trooppisia hedelmiä.

Purplematic CBD on helppo ja miellyttävä kasvatettava. Satohuippu asettuu sen kanssa 450 g/m² paikkeille sisätiloissa ja koko elinkaari itämisestä lähtien on ohi noin 8 viikossa. Ulkona lajike suosii hieman lämpöisempää ilmastoa, jossa se voi parhaassa tapauksessa tuottaa aina 110–150 grammaa budia kasvia kohti.

Purplematic CBD

Purplematic CBD
Kush Rose Auto CBD x Afghan Rose Auto CBD
375 - 450 gr/m2
70-120 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 0,5%
5% Sativa 90% Indica 5 Ruderalis
110-150 gr/plant
100 - 140 cm
8-9 itämisen jälkeen
Rauhoittava, Selkeä

Osta Purplematic CBD

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias