🌔 F1-hybridit: budivallankumous ⏤ Osta täältä ⬇️

 • Epsilon F1
 • Epsilon F1
 • Epsilon F1
 • Epsilon F1
 • Epsilon F1

Epsilon F1

Epsilon F1 on yksi ensimmäisistä lajikkeista maailmanluokan F1-kannabissiementen katalogissamme. Lajike yhdistää genetiikkoja sisäsiitosmenetelmällä tuotetuista suvuista, jotka polveutuvat Blue Dreamista, Blueberrystä, Amnesiasta ja Black Dominasta. Lajike tarjoilee yhdenmukaiset kasvatusominaisuudet, herkulliset aromit ja runsaasti kannabinoideja. Ja se on koko F1-valikoimamme nopein autoflower.
Siementen määrä:
1x
€ 26.00
3x
€ 62.00
5x
€ 94.00
10x
€ 170.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 62.00

€ 62.00 (--1%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Epsilon F1: Voimakas, Maukas ja Nopea

Epsilon F1 on nopein kaikista F1-kannabiksensiemenistämme. Se yhdistelee geneettisiä ominaisuuksia joistain viime vuosikymmenten merkittävimpiin kuuluvista kannabislajikkeista, mukaan lukien Blue Dreamistä, Blueberrystä, Amnesia Lemon Hazesta ja Black Dominasta. Se tarjoilee kasvattajilleen herkullisia aromeja, runsaasti kannabinoideja ja – kuten kaikki RQS:n F1-siemenet – vertaa vailla olevan vakauden. Tästä kaikesta seuraa tasalaatuinen lajike, joka kykenee tasalaatuisesti tuottamaan järkähtämättömän laadukasta budia. Lisäksi sen autoflowering-ominaisuutensa sekä ekstranopea kukkimisaikansa tekevät Epsilon F1:stä ideaalin valinnan kasvattajille, joiden päällimmäisenä tavoitteena on päästä korjaamaan satonsa niin pian kuin mahdollista.

Epsilon F1

Epsilon F1:n vaikutukset, maut ja aromit: yrttisiä, sitruksisia ja marjaisia vivahteita rentouttavan pilven saattelemana

Kiitos emokasviensa eloisien ja aromaattisten profiiliensa, tarjoaa Epsilon F1 syvän aromin, jossa yhdistyvät tuoreiden yrttien ja sitruksen sekä täyteläiset maanläheiset sävyt ripauksilla mustikoita ja laventelia. Epsilon F1 on keskivoimakas lajike, joka tuottaa tasaisesti vakaita THC-tasoja sekä terpeeniprofiilin, jota dominoivat myrseeni, farneseeni, osimeeni ja limoneeni. Nämä terpeenit eivät ainoastaan vaikuta Epsilon F1:n herkulliseen aromiin, mutta myös sen vaikutuksiin, suoden käyttäjilleen pitkäkestoisen, fyysisesti rentouttavan pilven, joka rauhoittaa koko kehon (pääosin myrseenin, linaloolin ja farneseenin aikaansaannosta) yhdistettynä iloa ja motivaatiota tuovalla potkulla (limoneenista).

Epsilon F1

Epsilon F1:n kasvattaminen: pienet, tasalaatuiset kasvit pikanopealla kukkimisajalla

Epsilon F1 osoittaa erinomaista puhtia ja sisua. Lajikkeen yksilöt kasvavat tasalaatuisesti pieniksi ja kompakteiksi saavuttaen samantapaisia korkeuksia ja rakenteita (lyhyitä muutamine sivuoksineen), joten tuloksena on hyvin yhdenmukainen sato. Ja kun Epsilon F1 automaattisesti saapuu kukkimisvaiheeseensa, tulet ilahtumaan huomatessasi, että sen kehittyvät budit tuottavat vain vähän, jos lainkaan aromeja aina sadonkorjuuseen asti. Kun tämä yhdistetään lajikkeen nopeaan, 30 päivän kukkimisaikaan (60 päivää itämisestä sadonkorjuuseen), voidaan todeta, että Epsilon F1 on varsin erinomainen valinta salassa kasvattajille.

Epsilon F1
Epsilon F1 data sheet
Lajike: F1-hybridikannabiksen auto
Geneettinen tausta: Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
THC: Hyvin korkea
Sato: XXL
Korkeus: 50 - 70 cm
Kukkimisaika: 30 - 40 days
Harvest: 60 days after germination
Major terpenes: Farnesene, Karyofylleeni, Myrseeni, Pineeni
Maku: Laventeli, Lime, Mustikka, Sitrus, Yrttinen
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Pitkäkestoinen, Rauhoittava
Ilmasto: Lyhyt kesä
  Nobody has posted a review yet


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias