Thai-kannabislajikkeet

Kaikki Thai-lajikkeemme ovat peräisin energisistä sativa-maatiaisroduista, joita tavataan monimuotoisilla kosteilla, kuumilla ja trooppisilla alueilla. Nämä Thai-risteytykset tuovat pilkettä silmäkulmaasi, hymyn huulillesi ja luovia ideoita mieleesi.

5  Tuotteet
  • Chocolate Haze
  • Royal AK
  • OG Kush
  • Northern Light
  • Blue Mystic

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Thai-lajikkeidemme alkuperän voi jäljittää aina niiden esi-isiin, jotka olivat puhtaita sativa-maatiaislajikkeita. Matkoilta palattuaan lajikkeiden metsästäjät esittelivät nämä genetiikat Yhdysvalloissa 1970-luvulla. Siitä lähtien jalostajat ovat käyttäneet niitä luodakseen monia mieltä ylentäviä lajikkeita, jotka ovat saatavilla tänä päivänä.

Kuinka loimme Thai-lajikkeemme

Luodaksemme Thai-kannabislajikkeemme valjastimme käyttöön alkuperäiset Thai-genetiikat ja yhdistimme ne valikoimaan indica-variaatioita. Tavoitteemme oli luoda kompaktimpia ja tasapainoisempia lajikkeita. Jalostusprojektissamme olivat mukana Thai, Cannalope Haze, Afghan, Mexican, Pakistani Kush, Oregon Blueberry, Northern Light ja Lemon Thai.

Thai-lajikkeidemme hyödyt

Kylvä Thai-lajikkeidemme siemeniä, jos kaipaat budiltasi tuotteliaita ja energisoivia vaikutuksia. Nämä kasvit kasvavat keskimittaisiksi ja tuottavat suuria määriä isoja pääkukintoja. Kypsytettyäsi ne täytä tällä budilla bongi tai jointti, kun kaipaat hyvää "wake and bake" -vaihtoehtoa.