• Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK

Royal AK

Royal AK on helppo kasvatettava, mistä johtuen se on kaikkein suosituin valinta kasvatusprojekteille. Tunnettu myös nimellä AK 47, tätä kasvia versioidaan jatkuvasti eri siemenpankkien toimesta. Kalashnikova on risteytys AK:n ja White Widowin välillä. Se tarjoaa uskomattoman puhtaan pilven yhdistäen sen samalla
(136) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale! Alennettu hinta!
€ 21.50

€ 21.50 Verollinen hinta (-0%)

Osta ja voita 22 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (112)
 • Asiakkaiden kuvat (4)

Voimakas ja hedelmäinen tuoksu

Tämä kannabis on keskimittainen, minkä johdosta kyseessä on sopiva valinta pienen tilan sisäkasvatukseen, olettaen että saat sen maineikkaan ja uskomattoman vahvan hajun hallittua jotenkin. Tämän kasvin kukinnon tuoksu on sekoitus marjoja ja dieselin käryyn vivahtavia aromeita. Lajike tunnetaan korkeasta luotettavuudesta, se tahkoaa tasalaatuisesti reiluja satoja kerta kerran jälkeen. Kasvattajien täytyy kuitenkin olla erittäin huolellisia hajunpoistossa, mikäli lähistöllä on naapureita tai muita tahoja joita haju voisi häiritä. Royal AK kasvaa hyvin sekä sisällä että ulkona.

AK:n maku on outo ja uniikki, sokerinen, hieman väljähtänyt kera hienoisen säväyksen mäntyä. Tämä kasvi kuuluu modernin kannabiksen arvostetuimpien lajikkeiden harvalukuiseen joukkoon. Huolimatta sativaan painottuvasta geenikartasta vaikutuksissa on selvästi havaittavaa indicaa. Täten kasvin tunnet kasvin tarjoaman pilven vaikutukset sekä päässä että kropassa.

AK 47 nimen tulisi kertoa jotakin tämän lajikkeen voimakkuudesta. Jos tämä ei vakuuta sinua, niin ensimmäinen hitti saattaa muuttaa mielesi, kyseessä kun on varsinainen ”yhden hitin ihme”. Sen julkaisun jälkeen nimittäin monet Amsterdamin coffee shopeissa vierailleet harrastajat nukahtelivat pöytiin poltettuaan tätä lajiketta. Arvo ilman kompromisseja tekee tästä lajikkeesta sopivan tuottoa etsiville kasvattajille tai kodin viherpeukaloille. Tyypilliseksi sativaksi tämän lajikkeen kukkimisaika on nopeahko. Kasvit tuottavat kiinteitä vähälehtisiä budeja, joiden pinnassa hehkuu kerros hartsikristalleja.

Moneen kertaan palkittu lajike

Lajike tuottaa tummia, keltaiseen taittuvan jaden värisiä kukintoja joissa on ohut karvoitus. Näkyvät karvat ovat tummia, kellanruskean punertavia. Ne näkyvät kunnolla vain kukintoja availlessa. Tämän kasvin meriittilistalta löytyy 16 erilaista palkintoa kannabis cupeista, osoittaen kyseessä olevan arvostettu kasvi sekä kasvattajien että polttajien joukossa. AK:n pilvi on tukeva, pitkäkestoinen ja erittäin miellyttävä. Vuoden 1999 Kannabis Cupin laboratoriotulokset osoittivat, että AK omasi kaikista korkeimman THC-pitoisuuden kaikkien osallistujien joukossa. Se korjasi palkintokaappiinsa myös High Timesin ”vuoden indica” tittelin vuonna 2003. Viimeisin saavutus AK 47:n listalla on 2011 Amsterdamissa pokattu High Times Kannabis Cupin 3. sija kategoriassa hybridit.

Meksikolaisia, kolumbialaisia, thai- ja afgaanigeenejä yhdessä paketissa?

Sen THC-pitoisuus on 18%. Geneettinen tausta on sekoitus geenejä Kolumbiasta, Thaimaasta, Meksikosta ja Afganistanista. Suhde sativan ja indican välillä on 60-40. Sisätiloissa satoa voi odottaa 525-575 grammaa ja ulkona aina 600-650 grammaan asti per kasvi. Kukkimisaika on tyypillisesti noin 8-9 viikkoa.

Sisäkasvatuksessa korkeutta on yleensä välillä 80-140 cm. Ulkona puolestaan kasvi kerää hieman enemmän korkeutta, aina 130-170 sentin välille. Paras aika sadonkorjuulle on ulkona toukokuun alussa. Lajikkeen vaikutus poltettaessa on lyömätön pilven ja jumituksen kombo.

Royal AK data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 19%
CBD: Matala
Sato sisällä: 525 - 575 gr/m2
Sato ulkona: 600 - 650 gr/plant
Korkeus sisällä: 80 - 140 cm
Korkeus ulkona: 130 - 170 cm
Kukkimisaika: 8 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
Tyyppi : Sativa 60% Indica 40%
Vaikutus: Jumittava, Selkeä, Tasapainoinen
Ilmasto: Mild
Maku: Hedelmä, Mänty, Multainen, Skunk

  Arvostelija F. S. Päivämäärä 26/Nov/2020 :

  Titteli : mister gwada
  Kommentti : envois rapide et discret,toute les graines ont germés et grandissent bien ..sans fautes merci rqs

  Arvostelija K. S. Päivämäärä 18/Nov/2020 :

  Titteli : B-K
  Kommentti : Sehr ertragreiche, robuste Sorte mit gutem Turn und geilem, cremigen Rauch!! Immer wieder gern

  Arvostelija R. F. Päivämäärä 04/Nov/2020 :

  Titteli : AK 47
  Kommentti : Boa germinação recomendo a todos growers essa genética maravilhosa...

  Arvostelija A. P. Päivämäärä 26/Oct/2020 :

  Titteli : Ottima
  Kommentti : Buona resa

  Arvostelija V. G. Päivämäärä 29/Sep/2020 :

  Titteli : Royal AK Seed Féminisée
  Kommentti : Parfaite, efficace et entretien simple.

  Arvostelija F. T. Päivämäärä 28/Sep/2020 :

  Titteli : Outdoor
  Kommentti : Muy buena cepa. Un olor genial, sabor y estética también.

  Arvostelija R. I. Päivämäärä 04/Sep/2020 :

  Titteli : Royal ak stets sehr gut
  Kommentti : Ich habe 3. Mal bestellt und immer schnell angekommen und keine Probleme erlebt weder bei der Lieferung noch beim Pflanzen. Es ist sehr gut und schmackhaft ich kann royal ak nur empfehlen es ist unglaublich gut. Und danke an royal queen seeds hat mich nie enttäuscht immer schnell geliefert weiter so 👑👑

  Arvostelija E. M. Päivämäärä 26/Aug/2020 :

  Titteli : Amazing Structure 👏
  Kommentti : Strong plant might be good to cross with i thought as it had a lot of branches 🤞

  Arvostelija M. L. Päivämäärä 07/Aug/2020 :

  Titteli : livraison au top!
  Kommentti : Belle plante robuste et rapide malgré sa plantation tardive. Service rapide et discret. Je recommande!

  Arvostelija G. E. Päivämäärä 07/Aug/2020 :

  Titteli : Dynamite
  Kommentti : I grew an AK plant from RQS alongside Special Queen & Green Gelato. I didn't expect such an amazing result! The plant grew fine, with lots of fat, sparkling buds, which had a divine perfume. The dried yield was 60 grams, more than I usually manage with other strains. AK is a divine weed, ideal for a pipe, but be careful not to consume too much at once! It's dynamite! By the way, I mix AK with Green Gelato for a fantastic high when using a vaporizer. Hence five stars.

  Arvostelija N. S. Päivämäärä 19/Jun/2020 :

  Titteli : Great
  Kommentti : Very Healthy and an awesome taste

  Arvostelija P. H. Päivämäärä 16/Jun/2020 :

  Titteli : Healthy plants with great flavor
  Kommentti : I really enjoyed the taste on this one. Kinda surprised its not named or well known for its flavor . The plants were also the healthiest i ever had. Even in the latest stages the leaves looked lush and remained perfectly green

  Arvostelija A. P. Päivämäärä 03/Jun/2020 :

  Titteli : Perfect
  Kommentti : Promesse mantenute. Sempre al top

  Arvostelija C. B. Päivämäärä 02/Jun/2020 :

  Titteli : Royal AK
  Kommentti : Super graines, 3/3 germes, super rendement intérieur, même 100% naturel, avec un goût exceptionnel, je la recommande

  Arvostelija M. V. Päivämäärä 26/May/2020 :

  Titteli : Buena cálidad de semillas
  Kommentti : Para empezar germinaron muy bien, y ahora están creciendo bien El único motivo por el que no doy 5 estrellas no es por las AK en sí, sino porque la semilla de Critical que me enviaron de regalo no germinó


  You cannot post a review because you have not purchased this product

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.