Miksi ostaa RQS:ltä?

Miksi ostaa kaikki kannabiksen kasvattamiseen tarvitsemasi Royal Queen Seedsiltä? No miksipä ei? Me olemme Euroopan paras siemenpankki ja valikoimamme kattaa paljon muutakin kuin pelkät siemenet! 

Kaupanpäällisiä joka tilaukseen: Lähetämme kaikkien tilauksiemme mukana ilmaisia siemeniä. Voit myös valita kaupanpäälliset laajasta ekologisten lahjojen valikoimastamme.


Ilmainen toimitus: Huomaamaton ja ilmainen toimitus 3–5 päivän kuluessa. Ilmainen osittainen tai koko tilauksen kattava palautusoikeus saatavilla 14 päivän sisällä – syytäkään ei tarvitse kertoa.


VIP-asiakaspalvelu: Ota yhteyttä asiantuntijatiimiimme sähköpostitse tai puhelimitse, niin autamme sinua kasvatusprosessissasi. Tuhannet asiakaspalautteet puhuvat puolestamme!

Edistyneet genetiikat: Olemme Euroopan pääsiemenpankki. Tarjoamme korkealaatuisia genetiikkoja ja uusia lajikejulkaisuja, jotka näyttävät suuntaa koko alalla.


RQS Growers Club: Liity osaksi kasvattajien yhteisöämme ja pääse käsiksi vain sivullamme saatavilla oleviin lahjoihin ja kampanjoihin.

Kannabisasioiden tiedonlähteesi: Olemme kannabiksen ja sen kasvatuksen johtavia asiantuntijoita. Löydä uusia artikkeleita joka päivä 17 kielellä ja tilaa uutiskirje saadaksesi mielenkiinnonkohteidesi mukaan räätälöityä viestintää.

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias