• Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1

Special Kush 1

Kush on indicoille samaa, mitä Haze on sativoille. Pitkälti Skunkin tapaan myös Kush on termi, jota voidaan käyttää kuvaamaan kokonaista kannabiksen sukupuuta. Me käytämme termiä indica kuvaamaan kasvityyppiä, mikä on alunperin kotoisin (kotoperäinen/endeeminen) Intian alueelta.
(857) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 3.00
3x
€ 7.13
5x
€ 11.63
10x
€ 20.25
25x
€ 40.50
On sale! Alennettu hinta!
€ 7.12

€ 9.50 Verollinen hinta (-25%)

Osta ja voita 8 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (3)
 • Arvostelut (728)
 • Asiakkaiden kuvat (13)

Hindukuš-vuoristosta Afganistanin ja Pakistanin rajalta

Kush on indicoille samaa, mitä Haze on sativoille. Pitkälti Skunkin tapaan myös Kush on termi, jota voidaan käyttää kuvaamaan kokonaista kannabiksen sukupuuta. Me käytämme termiä indica kuvaamaan kasvityyppiä, joka on alun perin kotoisin (kotoperäinen/endeeminen) Intian alueelta. Noihin aikoihin kaikkia kannabiksen muotoja kutsuttiin Cannabis Sativaksi, mutta näissä intialaisissa variaatioissa oli jotakin hyvin erilaista, minkä takia ne katsottiin järkeväksi sijoittaa eri kategoriaan, joka sai nimensä niiden luontaisen elinpiirin, Intian, mukaan.

Vaikka nykyään tiedämme, että indicat eivät luonnolliselta levinneisyysalueeltaan rajoitu vain Intian alueella, on tämä termi, ja jopa nimeämiskäytäntö alueiden mukaan jäänyt elämään. Ensimmäiset Kushin nimeä kantaneet kannabislajikkeet saivat nimensä Hindu Kushin, Afganistanin ja Pakistanin rajamailla levittäytyvän vuoriseudun mukaan.

Sopii kaikkiin taskuihin

Me päätimme herättää henkiin yhden näistä vanhan liiton Kush-lajikkeista tuomalla sen nykypäivään feminisoitujen siementen muodossa. Special Kush on kaikista edullisin siemenemme, ja siten täydellinen valinta budjettirajoitteiselle kasvattajalle. Jos etsit hyvää poltettavaa ilman hirmuista hintalappua, niin Special Kush on vastaus rukouksiisi.

Ulkona jopa 3 metriä korkeutta isoilla sadoilla

Special Kush kasvaa villinä kuin Afganistanin vuoristoheinä. Tämä tarkoittaa, että se täyttää minkä tahansa sille annetun tilan. Sisätiloissa kasvattajan tulee kiinnittää huomiota sen korkeuskasvuun ongelmien välttämiseksi, mutta mikäli tilaa on tarpeeksi, kuten ulkona, voi tämä kasvi venyä yli kolmen metrin mittaan.

Special Kushin kukinto valmistuu noin 8-10 viikon kohdalla ja se tuottaa noin 65-150 grammaa sisätiloissa kasvatettuna kasvia kohti, tai noin 475 grammaa neliömetrillä 600W lampun alla. Ulkona se vaatii lämmintä ympäristöä, tyyliin Italia tai Pohjois-Afrikka. Riittävän auringonvalon, ravinteiden ja vesimäärän myötä tämä puumaiseksi venyvä kasvi voi tuottaa jopa 550 grammaa per kasvi.

Hasikselta maistuva lajike

Special Kushin budit ovat kuin ympäri kasvin ripoteltuja pieniä ja tiukkoja huurteen peittämiä paketteja. Makumaailma tuo vahvasti mieleen hasiksen ja pilvikin on tämän suuntainen indicalle tyypillinen fyysinen jumitus. Tämä on simppeli peruskasvi, hyvää poltettavaa ja saatavilla feminisoituna edulliseen hintaan.

Special Kush 1 data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 17%
CBD: Matala
Sato sisällä: 425 - 475 gr/m2
Sato ulkona: 500 - 550 gr/plant
Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
Korkeus ulkona: 200 - 270 cm
Kukkimisaika: 7 - 8 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Afghan x Kush
Tyyppi : Sativa 20% Indica 80%
Vaikutus: Jumittava, fyysisesti ja henkisesti
Ilmasto: Warm
Maku: Maanläheinen, Pistävä, Makea

  Arvostelija J. S. Päivämäärä 26/Nov/2020 :

  Titteli : el pintor
  Kommentti : levering duurde iets langer ( denk door Corona) maar perfect verpakt ontvangen. super start, gewoon alle zaden komen binnen drie dagen op . Ziet er heel hoopvol uit.

  Arvostelija C. E. Päivämäärä 25/Nov/2020 :

  Titteli : O.G
  Kommentti : Versand ging schnell und kam in einer unauffälligen Verpackung. Samen sind alle gekeimt und auch ohne Probleme gewachsen. Man kommt gut mit ihr klar und sie verzeiht auch einige Fehler. Sehr schönes Endprodukt und preis Leistung natürlich klasse. Niedrige Temperaturen hat sie auch gut überstanden.

  Arvostelija V. G. Päivämäärä 25/Nov/2020 :

  Titteli : Top!
  Kommentti : Jamais déçu par RQS, bonne variété. Germination: 3 graines sur 3 et aucun problèmes

  Arvostelija H. B. Päivämäärä 23/Nov/2020 :

  Titteli : Herr
  Kommentti : Abwicklung einfach und schnell. Alle Samen sind aufgegangen, Top. Kleiner Wermutstropfen, die drei Gratis Critical sind nicht aufgegangen, hatte vor einigen Jahren das gleiche mit Royal Dwaft.

  Arvostelija C. B. Päivämäärä 23/Nov/2020 :

  Titteli : Top
  Kommentti : Top quality

  Arvostelija M. M. Päivämäärä 18/Nov/2020 :

  Titteli : Sehr gut
  Kommentti : Alle keimen Ergebnis sehr gut verzeiht einige Fehler. Wirkung sehr klar macht mich sehr glücklich und lustig. Schlaf ist auch sehr gut.

  Arvostelija A. B. Päivämäärä 17/Nov/2020 :

  Titteli : Very good
  Kommentti : Veramente buona costa poco produce tanto ed è veramente buona

  Arvostelija G. V. Päivämäärä 12/Nov/2020 :

  Titteli : Bionissima
  Kommentti : Cresciuta molto bene

  Arvostelija B. P. Päivämäärä 04/Nov/2020 :

  Titteli : Ottimo
  Kommentti : Germinazione 100% gusto pieno

  Arvostelija R. M. Päivämäärä 02/Nov/2020 :

  Titteli : Not sure how will end up
  Kommentti : Seemed ok, but seems that it stopped growing. Other strains next to it, are going in the 3rd branch, and this one stopped in the first. But I´ll keep my faith on it.

  Arvostelija A. S. Päivämäärä 02/Nov/2020 :

  Titteli : Pido
  Kommentti : Alles Top, guter Ertrag

  Arvostelija J. L. Päivämäärä 02/Nov/2020 :

  Titteli : Good
  Kommentti : Very good

  Arvostelija S. C. Päivämäärä 28/Oct/2020 :

  Titteli : Seb
  Kommentti : Nice

  Arvostelija M. L. Päivämäärä 26/Oct/2020 :

  Titteli : Monsieur
  Kommentti : 👍👍👍

  Arvostelija O. C. Päivämäärä 26/Oct/2020 :

  Titteli : o.o
  Kommentti : Très bonne variété, de A à Z.


  You cannot post a review because you have not purchased this product
Keneltä biere | 2017-11-11 13:46:51

Hi folks, what amount of plants you place in a m2 and what of light you use for make a result like those described in the "DATA SHEET" tab of each strain? It's a question that I want to make from a long time. Thanks!

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below link for information on the best lighting for growing. https://www.royalqueenseeds.com/blog-best-lighting-for-growing-cannabis-n103 The amount of plants would depend on the size of the pots normally it should be between 6-12, keeping a good ventilation in the grow room.

Keneltä Cal | 2017-11-11 01:20:30

Hi I’m growing this strain along with white widow, gorilla glue and Shinning silver lemon haze, when would you recommend to flush? I’m 1 day away from starting week 7 of flower. Cheers bro’s

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below entrance from our Cannabis Blog, we think it will be helpful for you: https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-and-when-to-flush-marijuana-plants-n312

Keneltä Tim | 2017-10-14 05:08:21

Hi can you tell me what seeds would grow in a warm conservatory Midland uk thanks

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Strain Family: Kush

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

Strain Family: Kush

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.