RQS Haarlemstraat Shop

Amsterdamin kannabissiemenmyymälät

Royal Queen Seeds Store avattiin Amsterdamiin muutamia vuosia sitten. Kyseessä on pieni, mutta erikoistunut myymälä, joka on ollut täynnä asiakkaita sen avajaisista alkaen, eikä pelkästään johtuen sen erinomaisesta sijainnistaan, vaan myös sen monipuolisesta ja korkealaatuisesta tuotevalikoimastaan, edullisista hinnoista puhumattakaan. Royal Queen Seeds Store on avannut ovensa tuhansille asiakkaille ja ulkomaalaisille turisteille ja siitä onkin tullut tukikohta kasvattajille ympäri Euroopan.

Myymälän valikoima on täydellinen sen kansainvälistä visiota ajatellen. Johtuen niiden jatkuvasti kasvavasta suosiostaan, ovat feminisoidut siemenet yleisin siemenlaji. Royal Queen Seeds on kaupan oma siemenbrändi ja muodostunut markkinoiden tärkeimmäksi ja kätevimmäksi sellaiseksi. Löytyypä joukosta tietenkin tunnettuja laatuja, kuten White Widow tai Northern Lights, mutta myös espanjalaismenestys Critical ja perinteisempi alankomaalainen Amnesia Haze.

Kaikki siemenemme ovat asiantuntevien espanjalaisten, ainoastaan Royal Queen Seedsille työskentelevien kasvattajien kasvattamia, parantelemia, tasapainottamia ja feminisoimia!

DAMSTRAAT: RQS:N ENSIMMÄINEN MYYMÄLÄ, JOKA ON NÄHTÄVÄ

Royal Queen Seeds Storea ei voi jättää välistä Amsterdamissa vieraillessaan. Jos satut olemaan alueella, niin pistäydy myymälään ja rupattele ammattitaitoisten myyjiemme kanssa – yksi heistä puhuu viittä eri kieltä! Eurooppalainen siemenpankkimme ei ole pelkästään helposti löydettävin siemenkauppa Amsterdamissa... vaan ehdottomasti myös edullisin sellainen.

Royal Queen Seeds Store

Kuinka löydät meidät? Suuntaa Dam-aukiolta kohti Hotel Krasnapolskya kävellen pitkin Damstraatia (hotellin oikealla puolella olevaa ostoskatua), kunnes saavut ensimmäisen sillan kohdalle De Wallenin suuntaan. Huomaat kauppamme oikealla puolellasi, hieman ennen siltaa. Astu sisään!

RQS Damstraat Shop
Royal Queen Seeds Store on pakollinen nähtävyys kaikille siementen ostajille ympäri maailman.
 

AMSTERDAMIN RQS-myymälät

RQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google Maps LinkRQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google 360º Tour

Lisää RQS-Brändikauppoja

RQS Barcelona

Kauppahaku

  • Etsi lisää RQS-brändikauppoja
  • Etsi jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita

Etsi RQS-kauppoja

 

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias