RQS Haarlemstraat Shop

Kannabiksen Siemenkauppamme Amsterdamissa

Royal Queen Seeds avasi virallisen kaupan Amsterdamiin muutama vuosi sitten. Pieni, mutta erittäin ammattitaitoisesti hoidettu kauppa on ollut täynnä siitä lähtien.

Tämä ei johdu pelkästään erinomaisesta sijainnista, vaan myös erittäin kattavasta ja laadukkaasta valikoimasta, edullisia hintoja unohtamatta. Olemme todistaneet tuhansien turistien virran ovistamme ja tänä päivänä Royal Queen Seedsin kauppaa voikin pitää eräänlaisena referenssinä kasvattajille ympäri Eurooppaa.

Kaupan tarjonta istuu mukavasti sen kansainväliseen näkemykseen. Johtuen feminisoitujen siementen jatkuvasti kasvavasta suosiosta ne ovat valikoiman suosituin ja halutuin artikkeli. Royal Queen Seeds, kaupan omien siementen nimikkobrändi, kuuluu markkinoiden tärkeimpiin. Kaupasta löydät maailmankuuluja klassikoita tyyliin White Widow ja Northern Lights, mutta myös espanjalaisen suosikin, Criticalin, ja perinteisen Amnesia Hazen siemeniä.

Kaikki siemenemme on kehitetty, kasvatettu, stabilisoitu ja feminisoitu espanjalaisten kasvatuseksperttien toimesta vain ja ainoastaan Royal Queen Seedsin yksinoikeudella myytäviksi.

Kansainvälinen Tarjonta

Royal Queen Seedsin kaupasta löydät omien tuotteiden lisäksi myös hyvän valikoiman parhaista ja suosituimmista hollantilaisista merkeistä, kuten Sensi Seeds, Serious Seeds, High Quality Seeds, Black Label, Paradise Seeds ja tietysti Dutch Passion. Näiden lisäksi kaupan valikoimiin on lisätty muutamia erinomaisia tuotteita myös kansainvälisiltä kollegoiltamme. Tarjonnasta löytyy Kannabia Seeds (Espanja) ja uutuutena Joint Doctorin feminisoidut autoflowering Lowryredit Italiasta.

Ylimääräisenä palveluna asiakkaita silmällä pitäen Royal Queen Seedsin kauppa aloitti hiljattain myymään kaikkia katalogin tuotteita myös internetin välityksellä. Helppokäyttöisen nettisivun kautta voit tutkia ja halutessasi myös ostaa tuotteet netin kautta.

DAMSTRAAT: RQS FIRST SHOP, Pakkopysähdys

Voidaan sanoa, että Royal Queen Seedsin kauppa on pakkopysähdys siementen ostajille kaikkialta maailmasta. Kutsumme sinut tutustumaan kauppaan, mikäli satut olemaan kaupungissa. Pätevä henkilökuntamme auttaa sinua mielellään ja kielitaitoakin löytyy parhaimmillaan viiteen eri kieleen asti. Kauppamme on paitsi helppo löytää, myös sopuhintainen.

BrandStores Amsterdam_Damstraat

Miten meidät löytää? Käänny Dam Squarelta kohti Hotelli Krasnapolskya, jatka pitkin Damstraatia (ostoskatu hotellin oikealla puolella) kunnes saavut ensimmäiselle sillalle ”de Wallen” suuntaan. Näet kaupan oikealla juuri ennen siltaa. Onneksi olkoon, olet perillä!

RQS Damstraat Shop
Royal Queen Siemenet Store on todella must see pysähtyä siemeniä ostajia eri puolilta maailmaa.

Haarlemmerstraat: UUSI BRÄNDIKAUPPA AMSTERDAMISSA

Meillä on ilo ja kunnia julistaa lajissaan toinen Amsterdamin Royal Queen brändikauppa avatuksi. Mikäli haluat nostaa itsesi Royal Queen taivaaseen, jos harrastelijakasvattajan kaikki tarpeet tulevat huomioiduiksi, sinun kannattaa pistäytyä tutustumassa uuteen liikkeeseemme Amsterdamin Haarlemmerstraatilla. Täältä löydät kaiken vaporisaattoreista bongeihin ja grindereista siemeniin, asiantuntevalla palvelulla.

BrandStores Amsterdam_Haarlemmerstraat

Miten meidät löytää? Lähde liikkeelle Keskusasemalta kohti ”Albert-Heijnia” (Prins-Hendrikkade 20), jatka pitkin “Prins-Hendrikkade” -katua katunumeroiden kivutessa ylöspäin aina kadun loppuun asti. Ylitä kanaali ja käänny vasemmalle kohti ”Singel”ia, jatka suoraan ja ota ensimmäinen käännös oikealle ja olet saapunut Haarlemmerstraatille. Nyt sinun tulee jatkaa aina numeron 66B kohdalle, josta löydät uuden brändikauppamme.
Toivotamme sinulle miellyttävää shoppailukokemusta!

 

AMSTERDAM RQS Stores

RQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google Maps LinkRQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google 360º Tour
RQS Haarlemmerstraat 66B, 1013 ET Amsterdam Google Maps LinkRQS Haarlemmerstraat 66B, 1013 ET Amsterdam

More RQS Brand Stores

RQS Barcelona

Store Locator

  • Discover more RQS brand stores
  • Find Our Resellers & Partners

Find an RQS store

 

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias