Autoflowering kannabiksen siemenet

Autoflowering kannabiksen siemenet ovat siemeniä, joiden kukkiminen alkaa itsestään noin 2-4 viikon iässä. Tavanomaisella genetiikalla varustettu feminisoitu indica tai sativa tarvitsee 12 tunnin valojakson kukkiakseen. Esimerkiksi ulkona kasvattaminen on mahdotonta valomäärän vähentyessä vuoden loppua kohti.

Autoflowering -lajikkeet ovat perimältään indicaa tai sativaa risteytettynä ruderaliksen kanssa. Tämä on kannabiksen alalaji, joka kasvaa niillä alueilla, joissa kesä on lyhyt, mutta kasvukauden aikainen valojakso pitkä, jopa 22-24 tuntia päivässä. Ruderalis aloittaa kukkimisen itsestään hyvin nopeasti, yleensä noin 2-4 viikossa.

Ruderalista esiintyy luontaisesti Pohjois-Euroopassa, Venäjällä ja sen naapurimaissa, kuten Kiinassa ja Mongoliassa. Ruderaliksen maatiaisversion THC-pitoisuus on hyvin alhainen verrattuna indicaan tai sativaan.

Ruderaliksesta tiedetään olevan variaatioita, jotka voivat käydä koko kukkimiskauden läpi vain 5 viikossa. Valitettavasti näissä kasveissa on lähes olematon THC-pitoisuus ja latvakasvu, joten ne eivät sovellu kannabiksen viljelyyn sellaisinaan.

Risteyttämällä ruderalis indican tai sativan kanssa saadaan kuitenkin aikaan variaatio, jonka THC-pitoisuus on korkeampi ja latvan muotokin muistuttaa indicaa ja sativaa.

Royal Queen Seedsin feminisoidun autoflowering kannabiksen edut:

  • Kasvit pysyvät matalina (30-60cm).
  • Kasvit siirtyvät kukkimisvaiheeseen automaattisesti noin 2-4 viikon kasvun jälkeen.
  • Keskimääräinen aika siemenen idättämisestä sadonkorjuuseen on vain 10 viikkoa.
  • Haju on paljon miedompi verrattuna normaaleihin lajikkeisiin.
  • Voit korjata satoa useaan kertaan kasvukauden aikana.
  • Meidän autoflowering -siemenemme ovat myös feminisoituja.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias