Kannabiksen kasvatusopas Royal Queen Seedsiltä

Kuinka kasvattaa suurimmat sadot autoflowering-kannabiksesta?

Maximum Yield With Autoflowering Cannabis

Näin saat suurempia satoja autoflowering-lajikkeistasi.


Autoflowering-lajikkeet ovat viimeinkin saaneet osakseen ansaitsemaansa kunnioitusta. Mikä tärkeintä, ovat ne ansainneet paikkansa myös kasvatushuoneessasi. Maksimisatojen saavuttamiseen tähtäävän oppaamme avulla tulet niittämään suurimmat mahdolliset sadot autoflowering-lajikkeistasi!

Autoflowering-kannabissatojen kasvatus maksimipotentiaaliinsa

Autoflowering-lajikkeet kasvavat huippunopeasti, eivätkä ne vaadi valotunteja saavuttaakseen kukintovaiheen. Autoflowering-lajikkeet tekevät pilven kasvattamisesta paljon kätevämpää, joten niiden suosio on huimasti noussut korkealaatuisten lajikkeiden ilmestyessä markkinoille.

On olemassa monia asioita, joita kasvattajat voivat ottaa huomioon saadakseen suurempia satoja autoflowering-lajikkeistaan.

Video id: 527684146

1. Istuta autoflowering-lajikkeesi niiden lopullisiin ruukkuihinsa

Autoflowering-lajikkeet pyrähtävät taimista kypsiksi yksilöiksi nopeaa, 60–90 päivän tahtia. Kun nämä lajikkeet joutuvat liiallisen stressin alaisiksi tai niiden kasvu hidastuu muutoin, kukkivat ne silti samaan aikaan. Erona on vain se, että niiden sadot kärsivät.

Maksimoidaksesi satosi, tulisi sinun istuttaa siemenesi suoraan lopullisiin ruukkuihin. Voit myös vaihtoehtoisesti idättää ne käyttäen talouspaperimenetelmää (tai mitä tahansa sinulle mieluisinta idätysmenetelmää) ja asettaa ne suoraan suuriin ruukkuihin. Hyvää juuriston kasvuympäristöä kannattaa vaalia jo aikaisessa vaiheessa.

2. Käytä suurempia ruukkuja

Mitä suurempi ruukku, sitä enemmän juuret kehittyvät ja sitä suurempi kasvistasikin tulee. Jos rajoitat sen ruukkuun, joka on liian pieni, tulevat kasvisi kehitys ja tuotanto heikkenemään. Suosittelemme käyttämään 15–20-litraisia ruukkuja maksimoidaksesi tuloksesi ilman, että ruukut ovat kasveillesi kuitenkaan liian suuret. Liian suuri ruukku on nimittäin sekä kasvualustan että lannoitteen hukkaan heittämistä.

3. Kiinnitä huomiota ruukun materiaaliin

Terve ja vahva juuristo tarkoittaa terveitä kasveja loistavine satoineen. Harkitse "älyruukkujen", kuten RQS-kangasruukkujen hankkimista taataksesi, että tämä kasvatuksen osa-alue on kunnossa. Kangasruukut ovat parempia kasvien yleiselle kehitykselle, kiitos niiden kykynsä estää juuriston kietoutuminen toisiinsa.

Lisäksi kangasruukkuja käyttämällä on kannabiksesi liikakastelun mahdollisuus lähes olematon, sillä ne helpottavat erinomaista veden kiertoa.

Germination

4. Käytä ilmavaa kasvualustaa

Autoflowering-lajikkeet kasvavat nopeasti ja tarmokkaasti ja niillä on siihen vain rajallinen aika käytettävissä. Sen vuoksi kannattaa niiden kasvua tukea jokaisella mahdollisella tavalla. Irtonainen ja ilmava kasvualusta edesauttaa autoflowering-lajikkeiden vahvan juuriston kehittymistä.

Jos kasvualusta on liian tiivis, voit tehdä siitä autoflowering-lajikkeille sopivan lisäämällä joukkoon perliittiä ja kookoskuitua. 

5. Lisää juuriravinteita

Toinen tapa tukea juurten kehitystä on lisätä juuriravinteita. Yksi erinomainen tapa tehdä tämä, on lisätä hyödyllisiä sieniä kasvualustaan. Sienijuuret lisäävät ravinteiden ja vedenottoa, suojaavat kasveja sairauksilta ja yleisesti parantavat optimaalista kasvuympäristöä.

6. Aloita taimien kasvatus sisätiloissa

Aioitpa sitten kasvattaa kannabiksesi ulkona tai sisällä, aloita taimien kasvatus joka tapauksessa sisätiloista.

Sinulla ja kasveillasi on kiireinen kasvuaikataulu aina ensimmäisestä päivästä alkaen, joten haluat varmasti varmistaa taimiesi hyvän juurtumisen. Viileänvaalea loisteputkilamppu, sopiva LED-valaistus tai jopa aurinkoinen ikkunalauta ovat riittäviä paikkoja valonsaannin kannalta. Varmista vain, että vegetatiivisen kasvun vaihe onnistuu sujuvasti, sillä olitpa valmis tai et, tulevat autoflowering-lajikkeesi kukkimaan aikataulun mukaisesti.

Nutrients

7. Tue kasvin rakennetta

Tukikepit tai jonkinlaiset muut kasvituet voivat olla tarpeen pitämään kasvisi pystyssä ja niiden budit terveinä.

Kasveja voi tukea monella eri tavalla. Bambukepit ja -narut, tukiverkot tai tomaattisäleiköt ovat kaikki apuvälineitä, joita käytetään auttamaan kasvia sen painavan lastinsa kannattelussa. Jos haluat lisävinkkejä, lue tämä artikkeli viidestä tavasta, joiden avulla tukea painavia budeja.

8. Valitse 18 tuntia valoa

Mielipiteet vaihtelevat siitä, onko kasvien pitäminen jatkuvan, 24 tunnin valosyklin alla hyödyllistä vai ei. 18/6-valosykli on yhä yleisin ja säästää energiakustannuksissa.

Voisit mahdollisesti kasvattaa lajikkeesi vähäisemmällä valolla, mutta silloin, kun tarkoituksena on valtava sato, kannattaa kasveille tarjota niin paljon lumeneita kuin mahdollista. Enemmän valoa tarkoittaa enemmän budeja – näin yksinkertaista se on.

Ulkotiloissa kasvatettuna kukoistavat autoflowering-lajikkeesi hyvässä kesäilmassa. 18 tunnin auringonvalo ei edes ole tarpeen, sillä luontoäidin kasvatuslamppu on huomattavasti tehokkaampi kuin mikään keinotekoinen valonlähde.

9. Käytä käänteisosmoosivettä, jos tarpeen

Vetesi saattaa sisältää fluoria tai klooria tai muita epäpuhtauksia, jotka saattavat hidastaa mullan tervettä mikrobikasvustoa. Lyhyesti sanottuna, jos kodin vesi on juomakelvotonta, ei se sovellu myöskään kannabiskasveille. Tämän ongelman voi ratkaista käyttämällä käänteisosmoosivettä.

Yksinkertaistettuna on käänteisosmoosi suodatusmenetelmä, jolla saadaan puhdasta, ultra-suodatettua vettä. Sen myötä hallitset veden mineraalipitoisuutta täydellisesti, mistä voi olla hyötyä kasviesi kasvulle ja sadollesi.

Osmosis

10. Säädä ravinteet ja pH sopiviksi

Autoflowering-lajikkeet ovat yleensä pienempiä verrattuna valojaksoisiin kasveihin, joten ne myös tarvitsevat vähemmän vettä ja ravinteita. Jos käytät perinteisiä kannabisravinteita, on hyvä idea aloittaa 50 %:lla tai jopa 25 %:lla suositellusta annoksesta.

Mullassa kasvattajille suositellaan kevyesti lannoitettuja multia autoflowering-kannabikselle. Runsaasti lannoitetut multavaihtoehdot ovat liikaa näille yksilöille. Lisäravinteiden, kuten entsyymien, B-vitamiinin ja hyödyllisten sienien lisäksi eivät autoflowering-lajikkeet juuri tarvitse suuria annoksia perusravinteita niiden lyhyiden vegetatiivisten vaiheidensa aikana. Itse asiassa, pärjäävät kasvisi aivan hyvin pelkällä hyvälaatuisella mullalla ilman lisäravinteita aina sadonkorjuuseen saakka.

Jos sinun kuitenkin täytyy lisätä ravinteita multaan aikaisessa vaiheessa, tee se säästeliäästi. Yleisesti ottaen kukkimisvaiheen ravinteet ja boosterit ovat kaikki, mitä niiden elinkaaren aikana tullaan tarvitsemaan. Jopa kukkimisen aikana riittävät pienet tai keskikokoiset annokset ravinteita. Kasvien liikalannoittaminen on yleinen satoja typistävä virhe, jonka autoflowering-lajikkeiden kasvattajat usein tekevät.

Jos pH ei ole oikea, eivät kasvisi voi hyödyntää ravinteita, vaikka niitä mullassa olisikin. Kun kasvatat mullassa, on oikea veden pH-arvo 6,0–7,0. Kykenet säätämään veden pH:n oikeaan raja-arvoon lisäämällä siihen muutamia pH-tippoja tai käyttämällä pH-tasoa laskevia tuotteita.

11. Priorisoi ilmastointi

Taimet ja nuoret kasvit kukoistavat kosteammassa ympäristössä, kun taas kukkivat kasvit vaativat huomattavasti vähemmän kosteutta välttääkseen homeen muodostumisen ja mädäntymisen.

Joskus yksinkertainen lattiatuuletin tai ikkunan auki jättäminen on kaikki, mitä tarvitaan optimaalisen kasvuympäristön luomiseen. Jos se ei kuitenkaan riitä, tutustu vaihtoehtoihin, kuten pattereiden tai ilmastoinnin lisäämiseen kasvatushuoneeseesi.


12. Käytä hiilidioksidia

On tieteellisesti todistettu, että kasvit käyttävät hiilidioksidia fotosynteesinsä polttoaineena ja mitä enemmän CO₂:ta kasvatustilastasi löytyy, sitä nopeampi kasvunopeus ja koko kasveillasi tulee olemaan.

On kuitenkin järkevää tarjota kasveillesi hiilidioksidia vain, jos kaikki muut kasvatushuoneesi olosuhteet ovat jo optimaaliset. Jos sinulla on ongelmia lämpötilan, kosteuden, kastelun tai ravinteiden kanssa, etsi näihin ensin ratkaisut, ennen kuin tutustut yksityiskohtaisempaan (ja kalliimpaan) CO₂-järjestelmään.

Humidity

13. Käytä LST-kasvunohjausta

Alhaisen stressin muokkaus (low-stress training, LST) on kasvin rakennetta rikkomaton kasvunohjaustekniikka, jossa jopa aloittelijat onnistuvat. Kuten nimi antaa olettaa, on se vain hieman kasvia häiritsevä tekniikka, joka ei aiheuta suuria vaurioita kasveille.

Kaikki, mitä sinun täytyy tehdä, on huolellisesti taivuttaa ja sitoa varsi ja oksia kannustaaksesi sivusuuntaista kasvua. Tällä tavoin yhä useampi budi altistuu kasvatusvalollesi, mistä puolestaan seuraa lihavammat budit ja suuremmat sadot.

Jos olet jo kokenut kasvattaja, etkä pelkää tarttua veitseen, voit miettiä myös, missä tapauksissa latvominen voisi edesauttaa satoja. Varmista vain, että kaikki muut osa-alueet ovat ensin kunnossa, ennen kuin tutustut näihin edistyneempiin kasvunohjaustekniikoihin.

14. Käytä sea of green (SOG) -kasvatustekniikkaa

Sea of green- eli SOG-menetelmässä kasvatetaan monia pieniä kasveja toistensa läheisyydessä tarkoituksena maksimoida tilankäyttö ja sato. Tämä on erityisen tehokasta muutoin pienissä kasvatusprojekteissa, eikä hommaan ole parempaa kandidaattia kuin autoflowering-lajikkeet. Niiden nopea kasvuvauhti ja pieni kasvukorkeus tekevät käytännössä kaiken sinun puolestasi. Karsimista tai liiallista käsittelyä ei myöskään tarvita!

15. Ota käyttöön progressiivinen sadonkorjuutaktiikka

Normaalisti käy niin, että latvuston yläosan kukat kypsyvät nopeammin kuin pohjalla olevat. Leikkaa vain yksinkertaisesti yksittäiset valmiit budit irti ja odota loppujen kypsymistä. Odota 1–2 viikkoa kunkin sadonkorjuun välillä ja tarkkaile merkkejä, joista huomaat budien olevan valmiita. Useimpien autoflowering-lajikkeiden tapauksessa tarvitaan vain kaksi progressiivisen sadonkorjuutaktiikan sykliä, mutta suuremmat kasvit saattavat tarvita enemmän.

Harvest techniques

16. Dokumentoi, hienosäädä ja toista

Kukaan ei ole syntyjään mestari kannabiksenkaan kasvatuksessa. Ammattilaiseksi tulemiseen tarvitaan paljon panostusta ja kunkin kasvatuksessa käytetyn prosessin muistiin kirjaamista. Näin huomaat, mitkä tekniikat tuottavat parhaat sadot.

Jokin voi aina mennä pieleen kannabista kasvattaessa. Avain suuriin satoihin on ongelmien nopea ja tehokas tunnistaminen niiden ilmetessä. Kun hienosäädät prosessejasi, tulevat kasviesi terveydentila ja sadot paranemaan ajan mittaan.

Vuoden 2020 viisi parasta RQS-autoflowering-lajiketta

Genetiikalla on kenties kaikista yllä listatuista tekijöistä eniten vaikutusta kunkin lajikkeen tuotantopotentiaaliin. Joten ennen kuin päätämme oppaamme siitä, kuinka saavuttaa maksimaaliset sadot autoflowering-lajikkeista, listaamme Royal Queen Seedsin suurimmat sadot tuottavat autoflowering-lajikkeet.

1. Northern Light Automatic

Northern Light on legendaarinen, afgaani-indica-suvusta polveutuva kannabislajike. Se jalostettiin ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa 1970-luvulla ja Eurooppaan se saapui 80-luvulla – tämä indica on yhä monen kannabisharrastajan suosikki. Autoflowering-variaatio Northern Light Automatic loistaa esi-isänsä herkuilla vaarantamatta kuitenkaan makua tai tehoa. Se on lisäksi yksi markkinoiden eniten tuottavista autoflowering-lajikkeista huimalla 550 g/m²:n sisätilasadollaan. Se miellyttää makealla, maanläheisellä ja mäntymäisellä maulla sekä henkisellä, iloisella ja mieltä ylentävällä vaikutuksellaan.

NORTHERN LIGHT AUTOMATIC

Northern Light Auto
Northern Light x Ruderalis
500 - 550 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 8 viikkoa
THC: 14%
Sativa 0% Indica 80% Ruderalis 20%
170 - 220 gr/plant
130 - 160 cm
10-12 viikkoa itämisen jälkeen
Piristävä, Selkeä

Osta Northern Light Auto

2. White Widow Automatic

White Widow Automatic on toinen upea autoflowering-variaatio kannabiksen klassikosta, White Widow'sta. Lajike on saanut nimensä ulkonäöstään sen massiivisen trikomien tuotannon peittäessä koko kasvin sakeaan valkoiseen hartsikerrokseen. RQS:n autoflowering-versiolla on puumainen, maanläheinen aromi ja sen maku muistuttaa feminisoitua valojaksoversiotaan olematta kuitenkaan niin vahva. Se tuo myös hieman jumittavamman vaikutuksen. Voit odottaa upeaa 450 g/m²:n satoa tältä kompaktikokoiselta leidiltä!

WHITE WIDOW AUTOMATIC

White Widow Auto
White Widow x ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 14%
Sativa 40% Indica 40% Ruderalis 20%
190 - 240 gr/plant
50 - 110 cm
10-12 viikkoa itämisen jälkeen
Fyysisesti rentouttava, Jumittava

Osta White Widow Auto

3. Royal Cheese Automatic

Royal Cheese Automatic on legendaarisen UK Cheese -lajikkeen autoflowering-versio. Sillä on sama ikoninen aromi kuin alkuperäiselläkin, mutta se tarjoaa myös kaikki nopeakasvuisen autoflowering-lajikkeen edut. Valmistaudu korjaamaan huippulaatuiset budit vain 10 viikkoa siementen istuttamisen jälkeen. Royal Cheese Automatic ilahduttaa polttelijoita vahvalla maanläheisellä hapanmaitojuuston ja mausteiden maullaan sekä vahvalla fyysisellä vaikutuksellaan iloa ja euforiaa tuottavine vivahteineen. Jopa 475 g/m²:n kokoiset sadot ovat vaikuttavia kasvilta, joka saavuttaa hädin tuskin metrin korkeuden.

ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Fyysisesti rentouttava, Jumittava

Osta Royal Cheese Auto

4. HulkBerry Automatic

RQS:n HulkBerry Automatic on yksi vahvimmista autoflowering-lajikkeista, joita voit saada käsiisi. Tämä sativadominantti hybridi on HulkBerryn ja Diesel Auton risteytys ja tarjoaa jopa 21 %:n THC-tasot. Tämän avulla jopa kokeneet pössyttelijät pääsevät nauttimaan päräyttävästä kokemuksesta. Lajike saa aikaan vaikutuksen, jossa yhdistyvät euforiset, luovat ja mieltä ylentävät ominaisuudet, joten se on loistava polteltava erilaisten päiväaktiviteettien lomassa. Savun seasta löytyy mausteisia, maanläheisiä ja hedelmäisen mansikkaisia aromeja ja parhaimmat yksilöt voivat saavuttaa jopa 400–500 g/m²:n äärimmäisen voimakkaita budeja sisältävät sadot kaikkien kasvatusolosuhteiden ollessa kohdallaan.

HULKBERRY AUTOMATIC

HulkBerry Auto
Hulkberry x Diesel Auto
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 7 viikkoa
THC: 21%
Sativa 65% Indica 30% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
80 - 120 cm
8-9 itämisen jälkeen
Piristävä, Selkeä

Osta HulkBerry Auto

5. Royal AK Automatic

Royal AK Automatic on monivivahteinen autoflowering-lajike. Tämä kuuluisan AK-47:n variaatio sekoittaa kolumbialaisia, meksikolaisia, thaimaalaisia ja afganistanilaisia genetiikkoja lajikkeeksi, joka erottuu joukosta voimallisella vaikutuksellaan ja hyvillä sadoillaan. Hieman indikadominantti hybridi (40 % indica, 35 % sativa, 25 % ruderalis) saa aikaan iloisen ja aktiivisen vaikutuksen, joka tekee siitä päiväsaikaan sopivan. Savuun sekoittuvat hasiksiset, mausteiset ja makeat vivahteet, jotka muistuttavat meitä suitsukkeista. Vaikka kasvi ei kasvakaan 80–100 senttiä korkeammaksi, voi se tuottaa jopa 475 g/m².

ROYAL AK AUTOMATIC

Royal AK Auto
AK 47 x Ruderalis
275 gr - 350 gr
60 - 70 cm
6 - 8 viikkoa
THC: 15%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
110 - 160 gr/plant
70 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Motivoiva, Naurattava

Osta Royal AK Auto

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Kasvatusopas Aihehaku

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37800 arvosteluun