• pH-mittari
 • pH-mittari
 • pH-mittari

pH-mittari

Kasveilla on valoa, vettä ja ravinteita, mutta ovatko pH-lukemat kunnossa? Jos eivät, niin ravinteiden hyödyntäminen vaikeutuu. Käytä Hannan HI-98107 pH-mittaria lukemien tarkkailuun ja varmista optimaaliset olosuhteet.
 5.00/5 (1) Kirjoita arvostelu
€ 60.50
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Mittaa pH-lukemat Tarkasti ja Nopeasti

HI-98107 pHep pH-mittari kertoo pH-lukemat nopeasti ja luotettavasti. Tämä helppokäyttöinen laite on suunniteltu käyttäjille, joilla ei välttämättä ole laajaa teknistä kokemusta. Tätä mittaria käyttävät helposti niin noviisit kuin pidemmällekin ehtineet.

Tarkkailemalla pH-arvoa kasvattaja varmistaa, ettei kasvualustan happamuuden tasapaino häiriinny joka kerta, kun kasveille annetaan vettä. Myös vesiviljelyä käyttävien tulee varmistua vesisäiliön oikeasta pH:sta, sillä muussa tapauksessa kasvien ravinteidenotto voi ja samalla terveys voi vaarantua.

Taskukokoinen mittari istuu hyvin käteen ja sen anturit saa piilotettua suojatulpan alle. Mittarin rakenne on täysin vesitiivis ja se on suunniteltu kelluvaksi, eli sen mahdollinen lipsahtaminen vesisäiliöön ei ole katastrofi. LED-tuplanäyttö kertoo yhdellä vilkaisulla pH-arvon ja veden lämpötilan.

Paina tämän jälkeen ”CAL” nappulaa ja mittari kehottaa laittamaan anturin 7,01 liuokseen. Tämän mittauksen valmistuttua mittari pyytää siirtämään sen 4,01 liuokseen.

Kalibroinnin jälkeen voit siirtyä mittaamaan liuoksia, joiden tarkat lukemat haluat.

Ajan myötä laitteen kankainen referenssiliitos menettää luotettavuutensa. Voit kuitenkin vetää lisää materiaalia ulos liitoksesta ja palauttaa näin laitteen tarkkuuden. Tämä lisää myös laitteen käyttöikää merkittävästi.

Hanna pHep pH-mittari on varustettu litiumionipatterilla, jonka johdosta käyttötunteja voi kertyä jopa huimat 1000! Laitteen toimintalämpötila on välillä 0–50°C.

Kasteluveden pH:n tarkkailu on ylenkatsottu, mutta äärimmäisen tärkeä osa kasvattamista. Optimaalinen pH-lukema takaa kasville ravinteiden maksimaalisen hyväksikäytön. Happamuuden ollessa liian korkea tai matala kasvin juuret eivät voi tehdä työtään kunnolla.

Mullassa kasvatetulle kannabikselle optimaalinen pH-arvo on välillä 6–6,8, kun taas vesiviljelyssä sopiva haarukka on välillä 5,5–6,5.


  By C. V. on 25/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Absolument indispensable
  Comment : Pour éviter les mauvaises surprises, cet appareil permet de vérifier tout les PH, aprés étalonnage , la mesure est extrêmement précise et vous permet de corriger vos erreurs immédiatement pour vous garantir un rendement optimal tant en croissance qu'en floraison. Vraiment indispensable si vous tenez à vos plantations !


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias