Palautusehdot

Sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi, tai sen osia, 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta antamatta mitään selityksiä.

Tämän ajan sisällä sinun on mahdollista koittaa ja käsitellä tuotteita, aivan kuten kaupassakin. Tämän lisäksi voit avata pakkauksen, mikäli se ei ole sinetöity. Mikäli olet selvästi tehnyt enemmän, kuin tuotteen kunnon ja sopivuuden tarkistamiseksi on välttämätöntä, voidaan sinulta veloittaa arvonalenemasta.

Palautusoikeus päättyy 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun sinä (tai valtuuttamasi muu vastaanottaja) on saanut lähetyksen haltuunsa.

Mikäli olet tilannut useita tuotteita, mutta ne toimitetaan eri aikoina, lasketaan 14 vrk palautusaika viimeisen tuotteen vastaanottamisesta lukien.

Käyttääksesi palautusoikeuttasi sinun tulee ottaa yhteyttä meihin 14 vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta joko sivultamme löytyvällä lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Tämän jälkeen me lähetämme sinulle tiedon miten järjestää palautus. Korvaamme palautuskulut, mikäli otat meihin yhteyttä ennen lähetyksen palauttamista.
Vaihtoehtoisesti voit palauttaa tilauksesi käyttämällä tämän sivun alalaidasta löytyvää lomaketta. Huomaathan, ettemme hyvitä kulujasi, mikäli palautuksesta ei ole sovittu kanssamme etukäteen.

Hyvitys

Kun olet palauttanut tilauksesi asianmukaisesti etukäteen sopimalla, laitamme hyvitysprosessin liikkeelle ja voit odottaa rahojasi 14 päivän sisällä. Mikäli palautus on tehty ilmoittamatta, saatamme edellyttää tilauksen seurantakoodia, ennen kuin käynnistämme hyvitysprosessin.

Hyvitys hoidetaan seuraavasti, riippuen alkuperäisestä maksutavasta:

Pankkisiirto – Pankkisiirto
Luottokortti – Luottokortti (tai tilisiirto, mikäli tilauksen maksamisesta on yli 30 päivää)
Sofortüberweisung – Pankkisiirto
MrCash/Bancontact – Pankkisiirto

Seuraavat tuotteet eivät kuulu palautusoikeuden piiriin:

- Tuotteet, joiden suljettu pakkaus on avattu

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona
[email protected]
t. 34 93 737 98 46 (from 8:00 to 16:00)
VAT: ESB-65812810
Coc Number: B-65812810

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias