PALAUTUSEHDOT

Sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi (tai osa siitä) 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen saapumisesta ilman ehtoja, mikäli pakkaus on edelleen avaamaton (tarkemmat ehdot alla).

Palautusoikeus raukeaa 14 vuorokautta tilauksen vastaanottamisesta. Tämä aika lasketaan siitä hetkestä, kun asiakas tai hänen valtuuttamansa edustaja kuittaa tilauksen vastaanotetuksi. Mikäli tilaus sisältää useita eri tuotteita, jotka toimitetaan eri aikoina, alkaa palautusoikeuden laskeminen tilauksen viimeisen osan saapumisesta.

Asiakas vastaa tuotteen mahdollisesta arvon alenemisesta vain hänen tuotteen käsittelystä johtuneelta osalta tai sellaisesta käytöstä, joka ylittää tuotteen kunnon tarkistamiseen liittyvät toimenpiteet. Kaikki tilauksen mukana saadut kaupanpäälliset on myös palautettava. Muussa tapauksessa kaupanpäällisten arvo (vähittäismyyntiarvon mukaisesti) vähennetään hyvityksestä.

PALAUTUSPROSESSI

Palauttaaksesi tilaamasi tuotteen täytyy sinun ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeen avulla tai sähköpostilla alta löytyvään osoitteeseen.

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona
[email protected]
Puh: 34 93 737 98 46 (8:00 - 16:00)
ALV: ESB-65812810
Kauppa- ja teollisuuskamaritunnus: B-65812810

Vaihtoehtoisesti palautus onnistuu myös palautuslomaketta käyttäen. Otathan huomioon, että tilauksen palauttamisesta koituneita kuluja ei hyvitetä, mikäli tilaus palautetaan ilman ilmoitusta.

POIKKEUKSET:

Seuraavat tuotteet eivät kuulu palautusoikeuden piiriin:

  • Tuotteet joiden alkuperäinen pakkaus on avattu
  • Palautusoikeuden rauettua palautetut tuotteet
  • Vaporisaattorit tai piiput joiden pakkaus on avattu (hygienia ja terveyssyistä)
  • Vaporisaattorien takuupalautus — kaikki alkuperäispakkauksessa olleet osat tulee palauttaa vaporisaattorin takuupalautuksen yhteydessä
  • Pilaantuvat tuotteet

MAKSUN PALAUTUSPROSESSI

Kaikki tilaukseen liittyvät maksut (sis. toimituskulut) palautetaan kun olet käyttänyt palautusoikeuttasi. Mikäli tuotteet palautetaan ilman asianmukaista ennakkoilmoitusta, ei siihen liittyviä palautuskuluja hyvitetä. Saatamme myös vaatia seurantakoodia todisteeksi ennen palautuspyynnön käsittelyä.

Tilaukseen liittyvät maksut hyvitetään oheisen listan mukaan alkuperäisestä maksutavasta riippuen:

  • Pankkisiirto – Pankkisiirto
  • Luottokortti – Luottokortti (tai pankkisiirto, mikäli alkuperäisestä maksusta on kulunut yli 30 vuorokautta)
  • BitCoin – Pankkisiirto
  • BitCanna – Pankkisiirto

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias