Kauppamme ja niiden sijainnit

Royal Queen Seeds on ainoa siemenpankki, jolla on 3 kappaletta fyysisiä brändikauppoja netin tukena, ja tähän on olemassa hyvät perusteet.

Me Royal Queen Seedsillä tähtäämme pelkkien huipputuotteiden tarjontaa korkeammalle. Ajatuksemme on auttaa intohimoisia kasvattajia repimään kaikki potentiaali irti projekteistaan asiantuntevan ja personalisoidun avun kautta tietotaitoamme hyväksi käyttäen. Tästä näkökulmasta kivijalkaliikkeet ovat omiaan täydentämään nettikauppamme tarjontaa. Näin voit tulla pistäytymään ja tapaamaan tiimiämme, joka on valmiina antamaan tuotetukea ja kullanarvoisia vinkkejä.

Ensimmäinen liikkeemme avattiin Amsterdamin Damstraatilla Euroopan kannabiskulttuurin sydämessä. Ensimmäisen kaupan avaamisen jälkeen toimita on laajentunut kattamaan toisen kaupan sekä Barcelonaan. Sittemmin täysin uusi nelikerroksinen RQS-myymälämme on avannut ovensa Bangkokissa, tarjoten tuotteitamme aina yhtä eloisassa ja jännittävässä Thaimaan pääkaupungissa.

Kaikista RQS-kaupoista löydät täyden valikoiman siemeniämme, mutta myös kattavasti erilaista kasvatustavaraa tai kannabiskulttuuriin liittyvää välineistöä. Jokaisen liikkeemme henkilökunta on koulutettu vastaamaan tiedusteluihin liittyen tuotteisiimme tai niiden käyttöön.

Kauppojen osoitteet:

AMSTERDAMIN

- Damstraat 46

BARCELONIE

- Carrer Tallers 1B

BANGKOK

- 8, 8/1-2 Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Subdistrict, Khlong Toei District

Mitkä brändit kuuluvat valikoimaamme?

Kaikki brändikauppamme tarjoavat kattavasti erilaisia tuotteita. Näihin kuuluvat koko kannabiskatalogimme eri tyyppisine siemenineen (lääkekannabis, feminisoitu, autoflowering), polttelutarvikkeet (bongit, vaporisaattorit jne.), kasvatustavarat (kuten ravinnetaulukot) ja paljon muuta.

Kauppamme ja niiden sijainnit

Mitä muuta RQS-brändikauppa tarjoaa?

Työntekijämme ovat intohimoisia kannabiksen suhteen, aivan kuten sinäkin, joten voit jakaa heidän kanssaan kasvattamiseen tai muuten aiheeseen liittyvät kysymyksesi ja saada asiantuntevaa konsultaatiota.

Tiimimme voi auttaa sinua valitsemaan henkilökohtaisiin mieltymyksiisi ja kasvatusparametreihisi soveltuvat siemenet, minkä lisäksi heidän ammattitaitoiset vinkkinsä auttavat sinua ulosmittaamaan kasviesi koko potentiaalin. Kaikessa lyhykäisyydessään haluamme siis tarjota yksilöllistä ja osaavaa palvelua kaikille kannabisharrastajille.

Miten Barcelonan ja Amsterdamin kaupat eroavat toisistaan?

Amsterdamin kannabiskulttuuri on hyvin erilainen verrattuna Barcelonan vastaavaan. Amsterdam oli tällä rintamalla edelläkävijä ja sen asema kannabisturistien keskuudessa on vakiintunut. Barcelonan skene on sitä vastoin tuoreempaa perua.

Tuoreempaa ei tässä yhteydessä kuitenkaan tarkoita huonompaa, sillä Barcelona on kovaa vauhtia vakiinnuttamassa paikkaansa Euroopan toisena kannabispääkaupunkina. Me Royal Queen Seedsillä uskomme vakaasti, että Barcelona tulee näyttelemään suurta osaa kannabiskulttuurin kehityksessä sekä Euroopan mittakaavassa että globaalisti tulevina vuosina.

Kauppamme ja niiden sijainnit

Miten löydän lähimmän kaupan?

Uusi Kauppahaku on nyt toiminnassa, eli voit etsiä helposti tietoa niin virallisista brändikaupoistamme kuin virallisista jälleenmyyjistämmekin. Etsinnän helpottamiseksi voit tutustua jo etukäteen katunäkymiin, sillä Google Maps tarjoaa 360 ° kuvia kaikista sijainneistamme. Tarkista tämä palvelu täältä.

Amsterdam Cannabis Seeds

Barcelona cannabis shop

Bangkok cannabis shop

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias