Kannabiksen kasvatusopas Royal Queen Seedsiltä

By Steven Voser

Yleiskatsaus kannabiksen sisäkasvatukseen


"Pitäiskö kasvattaa omat budit?"

Jos rakastat kannabista, on hyvinkin mahdollista, että olet miettinyt edellistä lausetta tai sanonut sen jopa ääneen kerran tai kaksi. No, jos tunnet vihdoin olevasi valmis upottamaan kätesi multaan ja sukeltamaan kannabiskasvatuksen monipuoliseen maailmaan, on onnen päiväsi.

Alta löydät täydellisen katsauksen kaikista perusjutuista liittyen erinomaisen kannabiksen kasvattamiseen sisätiloissa.

Video id: 810859329

Miksi kasvattaa kannabista sisällä?

Kannabiksen sisäkasvatus tuo mukanaan paljon hyötyjä:

  • Ympärivuotiset sadot
  • Satojen tasalaatuisuus
  • Kasvuympäristön hallinta
  • Kukkimisen hallinta (valojaksoisten lajikkeiden kohdalla)
  • Yksityisyys
  • Vähemmän tuholaisia

Mitä työkaluja ja välineitä tarvitaan kannabiksen sisäkasvattamiseen?

Tarvitset seuraavat kasvattaaksesi hyvää kannabista sisällä:

Kasvatustila

Tämä voi olla vierashuone, tee se itse -teltta, siivouskomero, uudistettu huonekalu tai jopa vanha jääkaappi

DESIGNATED GROW SPACE
Lämpö- ja kosteusmittari

Tulet tarvitsemaan näitä seurataksesi kasvatustilasi lämpötilaa ja kosteutta.

THERMOMETER/HYGROMETER
Talous- ja puutarhasakset

Kannabislajikkeiden latvominen sekä kasvunohjaaminen ja -muokkaaminen voi auttaa niitä kukoistamaan ja tuottamaan suurempia, tiheämpiä ja voimakkaampia kukkia.

THERMOMETER/HYGROMETER
PH- ja PPM-mittarit

Nämä työkalut auttavat pitämään silmällä kasvualustan pH-arvoa ja johtavuutta, jotta voit varmistaa, että kasvisi saavat käyttöönsä kaikki ravinteet, joita niille tarjoat.

THERMOMETER/HYGROMETER
Luksimittari

Kannabiskasvit rakastavat valoa ja luksimittarit auttavat mittaamaan ja optimoimaan kasvatushuoneesi valon määrän.

THERMOMETER/HYGROMETER
Ajastimet

Valosyklin automatisoimiseen.

THERMOMETER/HYGROMETER
Narua

Sitoaksesi kasvejasi kasvunohjaustarkoituksessa. Kannattaa käyttää puutarhalankaa tai jotain vastaavaa, jottet vahingossa vaurioita kasvejasi.

THERMOMETER/HYGROMETER
Sankoja/mittakuppi

Ravinteiden mittaamista varten.

THERMOMETER/HYGROMETER
Luuppi tai suurennuslasi

Tutkiaksesi kasviesi trikomeja niiden kukkiessa sekä lehvistöä tuholaisten ja muiden ongelmien varalta.

THERMOMETER/HYGROMETER
Tukikepit

Tukemaan painavia oksia kukkimisen aikana.

THERMOMETER/HYGROMETER
Ravinteet

Ravinteita on tarjolla monessa eri muodossa. Kasvisi tarvitsevat niitä riittävästi kasvattaakseen tuotteliaita satoja.

THERMOMETER/HYGROMETER
Säiliöt

Valkoiset 11-litraiset muoviruukut tapaavat olla normi sisäkasvattajien keskuudessa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kangasruukkuja ja muita älyruukkuja. Neliömetriä kohden mahtuu noin yhdeksän 11-litraista ruukkua.

THERMOMETER/HYGROMETER
Taimialoituspakkaus

Aloituspakkauksiimme kuuluu feminisoituja tai autoflowering-siemeniä sekä propagaattori, mikä tekee taimillesi täydellisen ympäristön luomisesta helppoa.

THERMOMETER/HYGROMETER

Parhaan kannabiksen sisäkasvatuspaikan valinta

Kasvattajilla on paljon valinnanvaraa, mitä kasvatusalueen pystyttämiseen tulee. Tarkasta seuraavasta parhaat paikat kasvatusprojektisi aloittamiselle, sekä kunkin edut.

  • Kellari

Maan alla sijaitessaan tarjoavat kellarit piilossa olevan turvasataman kannabiksen kasvatusprojektillesi. Usein kellarissa ei ole ikkunoita, mikä tarkoittaa sitä, ettei myöskään valovuotoja ole – tämä tekee niistä ideaaleja paikkoja valojaksoisten lajikkeiden kasvattajille. Kellarit ovat myös yleensä suhteellisen suurikokoisia ja tarjoavatkin enemmän kuin tarpeeksi tilaa runsaiden satojen kasvattamiseen. Lisäksi kellareiden lämpötila pysyy yleensä suhteellisen tasaisena vuoden ympäri. Tämä tekee niiden lämpötilan hallinnasta helppoa, sillä voit käyttää kaudesta riippumatta samoja automaattisia asetuksia.

Useimmissa kellareissa on ilmastointikanavia, jotka kuljettavat ummehtuneen ilman ulos. Kiinnitä huomiota siihen, mihin kanava päättyy – ethän halua terpeenien pöllähtävän naapureidesi ikkunan suuntaan. Jos kohtaat tämän ongelman, poistaa hyvälaatuinen hiilisuodatin epäilyttävät tuoksut.

  • Autotalli

Ellet sitten käytä autotalliasi autosi säilyttämiseen, toimii se mitä todennäköisimmin sattumanvaraisten tavaroiden ja puutarhanhoitovälineiden varastona. Autotallit ovat yleensä viileitä kesällä ja suhteellisen lämpimiä talvella, mikä tekee niiden lämpötilan säätelystä helppoa. Kasvatusteltatkin näyttävät viattomammilta autotallissa verrattuna siihen, että pystyttäisit niitä makuu- tai olohuoneesi täytteeksi.

Autotallit eivät yleensä ole yhtä hyvin ilmastoituja kuin muut osat talosta. Varmista siis, että peität kaikki aukot ja vetävät paikat, jotka voisivat levittää satojesi tuoksua kadulle. Jos et käytä kasvatustelttaa, niin peitä kaikki ikkunat. Vaaleanpunaisten ja sinisten LED-valojen pilkottaminen ulkopuolisille saa takuulla aikaan epäilyksiä.

Parhaan kannabiksen sisäkasvatuspaikan valinta
  • Ullakko

Ullakko on yksi turvallisimmista paikoista kannabiksen kasvattamiselle. Vierailla ei ole syytä mennä sinne ja usein ullakolle pääsee vain tikapuita pitkin. Useimmat ullakot ovat myös täysin pimeitä, eikä valoa pääse vuotamaan (mikä voisi taannuttaa kasvisi takaisin vegetatiiviseen vaiheeseen).

Ullakollasi ei mitä todennäköisimmin ole pistorasioita ja jatkojohdon vetäminen sinne saattaisi vaikuttaa epäilyttävältä, joten kannattaa harkita pistorasioiden asennuttamista – tämä auttaa pitämään projektisi piilossa ja helpottaa sen toteuttamista. Ellet sitten käytä LED-valoja, on tuulettimien käyttö hyvä ajatus, sillä näin pidät huoneen viileänä.

  • Kasvatuslaatikko

Voit kasvattaa kannabista kirjaimellisesti missä tahansa talossasi rakentamalla kasvatuslaatikon. Tarvitset muutamia perusmateriaaleja, kuten PVC-putkea, ilmastointiteippiä, käsisahan, hyvän valon ja tuulettimen. Näin sinulla on kaikki, mitä tarvitset oman kustomoidun kasvatuslaatikkosi rakentamiseen. Voit muokata kasvatuslaatikkosi kokoa sopimaan täydellisesti mihin tahansa nurkkaan kotonasi.

Parhaan kannabiksen sisäkasvatuspaikan valinta

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37825 arvosteluun