Ohjeita Siementen Valitsemiseen

Ohjeita Siementen Valitsemiseen

KAIKENLAISTA KANNABISTA, MUTTA EI TARVITSE HÄMMENTYÄ

Vaikka et ole säännöllinen pössyttelijä, olet todennäköisesti tietoinen nykyään saatavilla olevasta kunnioitusta herättävästä ja huimaavasta määrästä erilaisia kannabis-lajikkeita. Hauskoja ja ainutlaatuisia nimiä, kuten Bubblegum XL, Chocolate Haze ja Royal Jack Automatic, ilmestyy joka päivä. Jotkut saattavat kuitenkin miettiä, onko niissä hassujen nimien lisäksi todella mitään eroa. Lyhyt vastaus: kyllä, ehdottomasti.

Voit nimittäin kertoa erot keskittymällä kolmeen tekijään: vaikutus poltettuna tai syötynä, aromi jonka se lähettää ilmaan ja maku jonka se jättää kielellesi. Ehkä haluat rauhoittavan vartalopilven ja nauttia sitrushedelmien tuoksusta. Ehkä haluat mieluummin stimuloivan vaikutuksen, yhdessä suklaan makeuden kanssa. Jotkut lajikkeet vievät sinulta jalat alta jos otat yhdenkin hitin liikaa ja joitain voit polttaa toistolla murehtimatta jumiutumisesta. Mitä tahansa haluat, meillä on siemenet jotka antavat sinulle juuri sen, mitä etsit.

MAKU

Vaikutuksen lisäksi maku on yksi tärkeimmistä asioista, jotka on otettava huomioon valittaessa kasvatettavaa lajiketta. Maistat sitä joka tapauksessa, joten on tärkeää, että valitset sen, mikä sopii sinulle parhaiten. Oletko enemmänkin sokerihiiri? Fruit Spirit saattaa olla sinulle oikea, tuoden mustikan makua jokaiseen hittiin. Tai ehkä haluat mennä karkkikauppaan Bubblegum XL:n avulla.

Ehkä sinulla ei olekkaan makeannälkä. Tässä tapauksessa haluamme kiinnittää huomionne erittäin suosittuun Green Gelato, joka tuo pehmeän, maanläheisen elementin, joka on yhdistetty hituseen sitrushedelmän makua. Ja onko kukaan koskaan sanonut ei suklaalle? Sinulla on melko paljon vaihtoehtoja, joista valita, mutta jos kysyt meiltä, Chocolate Haze on ihan omaa luokkaansa.

AROMI

Niille, jotka eivät tunne tuoksua, kaikki kannabikset todennäköisesti vain haisevat kannabikselta, eikä siinä ole paljon muuta. Vietä kuitenkin jonkin aikaa erilaisten lajikkeiden parissa ja alat huomata vivahteita. Jotkut pitävät matalaa profiilia, kun taas toiset näyttävät yrittävän kutsua neljä kerrosta alempana asuvia naapureita mukaan hauskanpitoon.

Niille, jotka yrittävät pysyä huomaamattomina, sinun onneksesi muutama vaihtoehto on saatavilla. Saatat ajatella, "Mutta olen aina kuullut, että voimakas tuoksu on se, kuinka tiedät sen olevan hyvää". Jotkut erittäin voimakkaat lajikkeet kantavat rohkeampaa tuoksua, mutta se ei tarkoita, että hiljaisemmat ovat millään tavalla laiskoja. Esimerkiksi Northern Light on kovaa iskevä indica, joka sisältää 18 % THC:tä pitämättä siitä suurta meteliä. Blue Mystic saavuttaa saman päämäärän jättäen ilmaan hennon marjojen ja laventelin tuoksun, mutta ei jää viipymään.

Ehkä et ole niin huolissasi piilottelusta, ja suosit mieluummin tuoksua, joka jää pidemmäksi aikaa paikalle. Esimerkiksi Haze Berry täyttää huoneen hedelmäisen marjan herkullisella tuoksulla. Royal Jack Automatic, sen sijaan iskee käyttäjiin pippurisella ja yrttisellä tuoksulla, joka vetoaa varmasti meissä kaikissa piilevään sisäiseen kokkiin.

AAMUSAVUIKSI

Lemon Shining Silver Haze ja Sour Diesel ovat loistavia lajikkeita aamusavuiksi. Nämä kaksi kannabislajiketta sopivat niin suolaisen kuin makeankin herkuttelijan aamupalapöytään paremmin kuin hyvin. Molemmat ovat erityisen tehokkaita tarjoten päätä huimaavat tasot THC:tä ja runsaasti makua. Energisoidu ja aloita päiväsi laatupilvellä.

Lemon Shining Silver Haze
Lemon Shining Silver Haze
 
 

HENGAILUUN

Euphoria on varma valita sosiaalisiin polttelusessioihin. Rentoudu ja koe vain hyviä viboja – mielellään hyvässä seurassa. Tämä tasapainoinen hybridi sisältää runsaasti CBD:tä ja itse asiassa lähes vastaavan annoksen THC:tä. Täydellinen mielenkiintoisiin juttutuokioihin jointtien äärellä.

Euphoria
Euphoria
 
 

INSPIRAATION LÄHTEEKSI

Kaikki Hollywoodin uusien kassamagneettien ideat ovat peräisin 1980-luvulta, aivan kuten Chocolate Hazekin. Lienee jopa perusteltua väittää, että alkuperäisen Chocolate Thain mystisesti kadottua – kuten itse vuosikymmenkin – kaikkosi myös luovuus sen mukana. Chocolate Hazen pössyttely on karkkia aivoille ja sopii erinomaisesti luovia hankkeita siivittämään. Lisäksi siinä on makea suklaan maku, jota on vaikeaa päihittää!

Chocolate Haze
Chocolate Haze
 
 

RENTOUTUMISEEN JA NUKAHTAMISEEN

Mikään ei rentouta ja tyynnytä mieltä ja kehoa kuin vanha kunnon Northern Light. Aromikas ja maanläheinen, lähes täysin indica on täydellinen pitkän päivän jälkeiseen rentoutumiseen. Jos olet kuitenkin hankkinut korkean toleranssin ilmiömäisille THC-tasoille ja nautit jumittavasta efektistä, täytyy sinun kokeilla Royal Gorillaa. Nämä tiiviit hopeanmustat budit ovat maailmankuuluja onnistuessaan lähettämään pössyttelijän kuin pössyttelijän unten maille. Parasta illalla nautittuna hyvien yöunien takaamiseksi.

Northern Light
Northern Light
 
 

LÄÄKEKANNABIS

RUOKAHALUN NOSTATTAJAKSI

Pineapple Kush ja Somango XL takaavat suuren luokan mässyt. Niiden eksoottiset hedelmäiset maut saavat ruokahalusi heräämään ja tunnetkin vaikutukset välittömästi. Sekä Pineapple Kush että Somango XL ovat indicadominantteja hybridejä, sisältäen kuitenkin juuri sopivassa suhteessa sativagenetiikkaa päästäkseen eroon indicalle tyypillisestä veteläksi vetävästä vaikutuksesta. Täydellinen kannabiskokkaukseen tai ruokaelämysten inspiroimiseen.

Somango XL
Somango XL
 
 

KIVUNLIEVITYKSEEN

Valikoimistamme löydät kaksi erityistä lajiketta kaikkein tehokkaimpine kipua lievittävine ominaisuuksineen ja vähäisine psykoaktiivisine vaikutuksineen. Molemmat sisältävät CBD:tä ja THC:tä samassa suhteessa. Kenties maukkaimpia lääkinnällisiä kannabislajikkeita ovat Royal Highness ja tämän sukulainen Painkiller XL. Tämä runsaasti CBD:tä sisältävä marihuanaperhe koostuu makeista skunkilla maustetuista hybrideistä. Seuraavan sukupolven koko kasvin hyödyntävää lääkitsemistä, joka ei kuitenkaan saa nuppia täysin sekaisin.

Painkiller XL
Painkiller XL
 
 

AHDISTUKSEEN

Ota rennosti ja anna huoliesi haihtua kahden upean itsekukkivan-lajikkeen, Stress Killer Auton ja Royal Jack Auton avulla. Jos poltat mielellään raikasta sitruksista ja CBD-pitoista lajiketta rauhoittuaksesi, on Stress Killer loistava valinta. Vanhan koulukunnan Jack Herer -fanit puolestaan valitsevat mieluusti pehmeän pippurisen Royal Jackin ja sen korkean THC-pitoisuutensa sekä selkeän aivoja auttavan vaikutuksensa.

Stress Killer CBD
Stress Killer CBD 
 
 

MIGREENIIN

Kauhea päänsärky? Tuntuuko kallossa kireältä? Polta parasta sativaa ja vapauta jännitteet. Amnesia Haze on huikean pilven ja trooppisen makunsa ansiosta erittäin miellyttävä henkinen helpotus. Haze Berry on puolestaan kenties markkinoiden hedelmäisin aivobudi. Kurota taivaisiin ja jätä maiset huolet taaksesi herkullisten lääkitsevien lajikkeidemme avulla.

Amnesia Haze
Amnesia Haze
 
 

KASVI, JOSTA ON MONEKSI

Parhailla kannabislajikkeilla on potentiaali luoda erinomainen pilvi ja saada samalla aikaan seurannaisilmiönä aivojen toimintaa, joka voi sekä helpottaa kipua että ruokkia luovuutta. Ihmisten endokannabinoidijärjestelmä ja se tapa, jolla se reagoi kannabiksesta löytyviin kannabinoideihin ja terpeeneihin, on yhä tutkinnan alla.

Lääkekannabiksen ja runsaasti CBD:tä sisältävien lajikkeiden kasvu on vasta alkua. Koko kasvin hyödyntävä lääkintä vaikuttaa tällä hetkellä alalla lupaavimmalta. 2000-luvun haasteena on ensin päästä perille kaikista kannabiksen yhdisteistä ja sitten muodostaa niistä täydellisiä luonnonmukaisia lääkkeitä.

 

 

Part. 1: Choosing Outdoor Seeds To Grow In Your Climate. What kind of cannabis you choose to cultivate and where you sow the seeds will dictate your outdoor crop’s performance.

Part. 2: How To Choose A Strain When Growing Indoors. You need to select a variety that will fit in your grow space, provide a good yield, taste delicious, and be ready to harvest in the desired time frame.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias