Ohjeita Siementen Valitsemiseen

Ohjeita Siementen Valitsemiseen

KAIKENLAISTA KANNABISTA, MUTTA EI TARVITSE HÄMMENTYÄ

Vaikka et ole säännöllinen pössyttelijä, olet todennäköisesti tietoinen nykyään saatavilla olevasta kunnioitusta herättävästä ja huimaavasta määrästä erilaisia kannabis-lajikkeita. Hauskoja ja ainutlaatuisia nimiä, kuten Bubblegum XL, Chocolate Haze ja Royal Jack Automatic, ilmestyy joka päivä. Jotkut saattavat kuitenkin miettiä, onko niissä hassujen nimien lisäksi todella mitään eroa. Lyhyt vastaus: kyllä, ehdottomasti.

Voit nimittäin kertoa erot keskittymällä kolmeen tekijään: vaikutus poltettuna tai syötynä, aromi jonka se lähettää ilmaan ja maku jonka se jättää kielellesi. Ehkä haluat rauhoittavan vartalopilven ja nauttia sitrushedelmien tuoksusta. Ehkä haluat mieluummin stimuloivan vaikutuksen, yhdessä suklaan makeuden kanssa. Jotkut lajikkeet vievät sinulta jalat alta jos otat yhdenkin hitin liikaa ja joitain voit polttaa toistolla murehtimatta jumiutumisesta. Mitä tahansa haluat, meillä on siemenet jotka antavat sinulle juuri sen, mitä etsit.

MAKU

Vaikutuksen lisäksi maku on yksi tärkeimmistä asioista, jotka on otettava huomioon valittaessa kasvatettavaa lajiketta. Maistat sitä joka tapauksessa, joten on tärkeää, että valitset sen, mikä sopii sinulle parhaiten. Oletko enemmänkin sokerihiiri? Fruit Spirit saattaa olla sinulle oikea, tuoden mustikan makua jokaiseen hittiin. Tai ehkä haluat mennä karkkikauppaan Bubblegum XL:n avulla.

Ehkä sinulla ei olekkaan makeannälkä. Tässä tapauksessa haluamme kiinnittää huomionne erittäin suosittuun Green Gelato, joka tuo pehmeän, maanläheisen elementin, joka on yhdistetty hituseen sitrushedelmän makua. Ja onko kukaan koskaan sanonut ei suklaalle? Sinulla on melko paljon vaihtoehtoja, joista valita, mutta jos kysyt meiltä, Chocolate Haze on ihan omaa luokkaansa.

AROMI

Niille, jotka eivät tunne tuoksua, kaikki kannabikset todennäköisesti vain haisevat kannabikselta, eikä siinä ole paljon muuta. Vietä kuitenkin jonkin aikaa erilaisten lajikkeiden parissa ja alat huomata vivahteita. Jotkut pitävät matalaa profiilia, kun taas toiset näyttävät yrittävän kutsua neljä kerrosta alempana asuvia naapureita mukaan hauskanpitoon.

Niille, jotka yrittävät pysyä huomaamattomina, sinun onneksesi muutama vaihtoehto on saatavilla. Saatat ajatella, "Mutta olen aina kuullut, että voimakas tuoksu on se, kuinka tiedät sen olevan hyvää". Jotkut erittäin voimakkaat lajikkeet kantavat rohkeampaa tuoksua, mutta se ei tarkoita, että hiljaisemmat ovat millään tavalla laiskoja. Esimerkiksi Northern Light on kovaa iskevä indica, joka sisältää 18 % THC:tä pitämättä siitä suurta meteliä. Blue Mystic saavuttaa saman päämäärän jättäen ilmaan hennon marjojen ja laventelin tuoksun, mutta ei jää viipymään.

Ehkä et ole niin huolissasi piilottelusta, ja suosit mieluummin tuoksua, joka jää pidemmäksi aikaa paikalle. Esimerkiksi Haze Berry täyttää huoneen hedelmäisen marjan herkullisella tuoksulla. Royal Jack Automatic, sen sijaan iskee käyttäjiin pippurisella ja yrttisellä tuoksulla, joka vetoaa varmasti meissä kaikissa piilevään sisäiseen kokkiin.

 

Part. 1: Choosing Outdoor Seeds To Grow In Your Climate. What kind of cannabis you choose to cultivate and where you sow the seeds will dictate your outdoor crop’s performance.

Part. 2: How To Choose A Strain When Growing Indoors. You need to select a variety that will fit in your grow space, provide a good yield, taste delicious, and be ready to harvest in the desired time frame.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias