• Somango XL
 • Somango XL
 • Somango XL
 • Somango XL
 • Somango XL

Somango XL

Somango x Critical 47

Makean maun, miellyttävän pilven ja hedelmäisen tuoksun takia rakastettu Somango tunnetaan myös nimellä ”Peto” sen kerättyä vuosien varrella mainetta ja ylistäviä arvioita internetissä. Lajike ansaitsi kuuluisan nimensä sen hedelmäisen ja tyydytystä tuottavan makumaailman ansiosta, josta voi löytää yhtäläisyyksiä mangoon.
(208) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (2)
 • Arvostelut (177)
 • Asiakkaiden kuvat (5)

Somango XL:n piirteet ovat Somangon ja Critical 47:n perua

Somango XL:n pilvi hyökkää päälle lähes välittömästi ja tuo mukanaan rentouttavan ja rauhallisen kirkkaan fiiliksen. Tämä pilvi ei jätä sinua verkkaiseksi tai väsyneeksi, vaan sen avulla voit sen sijaan auttaa leikkaamaan pois häiriötekijöitä ja keskittymään olennaiseen ajatteluprosessin aikana. Pilvi on voimakas ja 18% THC-pitoisuudella se on myös pitkäkestoinen. Tämä lajike on mainio kandidaatti esimerkiksi inspiroimaan tai auttamaan erilaisissa älyllisissä ponnistuksissa.

Somango XL kehitettiin alun perin tarjoamaan klassisen euforisen pilven ilman usein sivuvaikutuksena tulevaa saamattomuutta ja hitautta. Sen vanhemmat, Somango ja Critical 47 kuuluvat raamikkaisiin ja tuottoisiin lajeihin. Tätä hybridiä on myös testattu massiivisella mittakaavalla. Lajikkeen saatavuuden parantuessa se on voittanut ihailijoita useista sen siemeniä ostaneista hankkineista ja niiden edut todenneista kasvattajista.

Tiivis kasvi vahvoilla budeilla

Feminisoidun Somangon genetiikka on 75-25 sekoitus indican ja sativan välillä. Indican dominoivan roolin voi huomata tämän kasvin nopeasti päähän humahtavasta pilvestä. Kasvi on itsessään hyvin kompakti ja tiivis, mutta säilyttää silti elegantin ulkomuotonsa. Se saavuttaa maksimikorkeutensa noin 100 sentin kohdalla sisäkasvatuksessa, tarjoten näin pätevän vaihtoehdon, mikäli tila asettaa rajoituksia. Mikäli sen annetaan kukoistaa rauhassa ulkona voi tuloksena puolestaan olla huomattavan vaikuttava kahden metrin korkeuteen kurottava pensas. Se levittää sivuhaarojaan ympäriinsä kasvattaen kukkimisen aikana näihin haaroihin tiivisrakenteisia budeja. Varttuneen kasvin lehdistä on mahdollista havaita purppuran häivähdyksiä ja kukinnot puolestaan ovat hienorakenteisen kristallihunnun peittämiä.

Valmis jopa jo 8 kukkimisviikon jälkeen

Kukitusajaksi suositellaan 9 viikkoa sen varmistamiseksi, että kasvi saavuttaa täyden potentiaalinsa. Jotkin kasvattajat ovat tosin korjanneet satoa menestyksellä jo viikon 8 kohdalla. Ulos istutettuna sadonkorjuu ajoittuu syyskuun lopulle.

Oikein ruokittuna ja hoidettuna tämä lajike voi tarjota sinulle jopa 575 gramman sadon neliömetrille hyvissä ja kontrolloiduissa olosuhteissa. Ulkona potentiaalia kasvia kohti on puolestaan jonnekin 600 gramman tienoille.

Soveltuu niin uusille harrastajille kuin eksperteillekin

Somango on saanut tervetulleen vastaanoton ominaisuuksien takia sekä kokeneiden että uusien kasvattajien parissa. Kasvi on melkoisen sitkeä ja sen katsotaan olevan melko helppohoitoinen. Erityishuomiota tulee kuitenkin kiinnittää lehvästöön ja kukintoihin kukkimisen aikana, sillä suuresta koosta ja rakenteesta johtuen ongelmia saattaa ilmetä. Ilmankosteuden kontrolloiminen on tärkeää, jotta saat uuden lajikkeesi pysymään homevapaana ja tuottamaan roppakaupalla mahtavia budeja.

Somango XL data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 18%
CBD: Medium
Sato sisällä: 525 - 575 gr/m2
Sato ulkona: 550 - 600 gr/plant
Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
Korkeus ulkona: 120 - 200 cm
Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Somango x Critical 47
Tyyppi : Sativa 25% Indica 75%
Vaikutus: Jumittava, Voimakas
Ilmasto: Lyhyt kesä
Maku: Hedelmä

  Arvostelija E. M. Päivämäärä 28/Nov/2023 :

  Titteli : All good
  Kommentti : Effect as described really stoned

  Arvostelija C. L. Päivämäärä 28/Nov/2023 :

  Titteli : fein zufrieden
  Kommentti : also ich bin fein zufrieden, gerade den Geruch beim Anbau mag ich. :D ansonsten ist der Ertrag auch gut und Geschmack/Wirkung top ich bin aber sowieso zufrieden mit den Samen von RQS!

  Arvostelija M. W. Päivämäärä 14/Nov/2023 :

  Titteli : IM IMPRESSED
  Kommentti : WOW 👌. OK I won these seeds on a twitter comp. Didn't expect much from them. IM SHOCKED. All seeds spouted. Plants took some serious abuse but somehow managed harvest looking good. Dried n cured 2 in weeks so far n sneeky taster shows they tastes and smell as good as they look. In my top 3 😁 I'll be back. Bank on it.

  Arvostelija K. H. Päivämäärä 13/Nov/2023 :

  Titteli : sosomango
  Kommentti : super good, I recommend it!

  Arvostelija V. D. Päivämäärä 13/Nov/2023 :

  Titteli : Miss weedy
  Kommentti : Coucou la team, Nous arrivons à la 5ème semaines de floraison et je la trouve sublime ! Hâte de la déguster dans plusieurs semaines. Je vous ferais un retour gustatif prochainement.

  Arvostelija M. S. Päivämäärä 06/Nov/2023 :

  Titteli : Somango XL im Garten angebaut
  Kommentti : Auf dem Feld angebauter Somango brachte bei mir dicke, harzige Blüten hervor. Einfache Kultivierung ohne Probleme. Wunderschöner und kraftvoller Raucheffekt. Ich empfehle Samen dieser Sorte von RQS.

  Arvostelija Y. D. Päivämäärä 25/Oct/2023 :

  Titteli : Somango XL
  Kommentti : Nun, ich muss sagen, dass sie die Statistik ändern müssen. Sie hatte 2,6 Meter. Guten Rauch an alle :D LG Yeti

  Arvostelija C. K. Päivämäärä 28/Sep/2023 :

  Titteli : Top
  Kommentti : Alle guten Dinge sind drei und das ist eine davon einer meiner Lieblingssorten top gekeimt der Duft der Geschmack der Hammer einfach nur weiter zu empfehlen der ertrage konnte sich sehen lassen

  Arvostelija B. S. Päivämäärä 12/Sep/2023 :

  Titteli : Trip.Art
  Kommentti : alle samen schnell gekeimt,einfach zu growen, ertragreich ,lecker, gewohnte RQS Qualität 💚💚💚

  Arvostelija A. C. Päivämäärä 03/May/2023 :

  Titteli : Struggles a bit with sprouting
  Kommentti : Could be my fault. Maybe the conditions I gave it were not the best as I have had some starting problems. But once its stable it grows well.

  Arvostelija J. S. Päivämäärä 27/Apr/2023 :

  Titteli : Nice strain!
  Kommentti : Very tasty and aromatic, I love it.

  Arvostelija E. S. Päivämäärä 24/Apr/2023 :

  Titteli : rico
  Kommentti : des années que je suis client et toujours nickel ,les colis toujours arrivés en temps et en heure . Achats les yeux fermés ...

  Arvostelija V. Ž. Päivämäärä 03/Apr/2023 :

  Titteli : GG
  Kommentti : top seeds top growing and TOP everything i recomend it 10/10

  Arvostelija F. O. Päivämäärä 27/Mar/2023 :

  Titteli : Very good
  Kommentti : love this strain

  Arvostelija L. N. Päivämäärä 16/Mar/2023 :

  Titteli : Ottima qualità
  Kommentti : Soddisfatto della resa e del prodotto. Continuate così ;)


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.
Keneltä M. | 2018-05-29 19:09:01

Does the plant have a strong odor while flowering?

Royal Queen Seeds Team

The smell of your plants would depend on several factors If your plants are healthy and happy their smell will be stronger. Some companion plants can serve a masking function for the characteristic Cannabis plant smell. Here is a link with some basic information about it https://www.royalqueenseeds.com/blog-companion-planting-for-cannabis-what-you-need-to-know-n338

Keneltä Pato | 2017-10-13 21:54:14

Esta semilla somango xl es de ciclo completo??

Royal Queen Seeds Team

Esta variedad no es autofloresciente, es fotoperiódica.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 32655 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.