• Somango XL
 • Somango XL

Somango XL

Makean maun, miellyttävän pilven ja hedelmäisen tuoksun takia rakastettu Somango tunnetaan myös nimellä ”Peto” sen kerättyä vuosien varrella mainetta ja ylistäviä arvioita internetissä. Lajike ansaitsi kuuluisan nimensä sen hedelmäisen ja tyydytystä tuottavan makumaailman ansiosta, josta voi löytää yhtäläisyyksiä mangoon.
 4.5/5 (102) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
€ 25.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Rotevat ja tuottavat geenit

Somango XL:n pilvi hyökkää päälle lähes välittömästi ja tuo mukanaan rentouttavan ja rauhallisen kirkkaan fiiliksen. Tämä pilvi ei jätä sinua verkkaiseksi tai väsyneeksi, vaan sen avulla voit sen sijaan auttaa leikkaamaan pois häiriötekijöitä ja keskittymään olennaiseen ajatteluprosessin aikana. Pilvi on voimakas ja 18% THC-pitoisuudella se on myös pitkäkestoinen. Tämä lajike on mainio kandidaatti esimerkiksi inspiroimaan tai auttamaan erilaisissa älyllisissä ponnistuksissa.

Somango XL kehitettiin alun perin tarjoamaan klassisen euforisen pilven ilman usein sivuvaikutuksena tulevaa saamattomuutta ja hitautta. Sen vanhemmat, Somango ja Critical 47 kuuluvat raamikkaisiin ja tuottoisiin lajeihin. Tätä hybridiä on myös testattu massiivisella mittakaavalla. Lajikkeen saatavuuden parantuessa se on voittanut ihailijoita useista sen siemeniä ostaneista hankkineista ja niiden edut todenneista kasvattajista.

Tiivis kasvi vahvoilla budeilla

Feminisoidun Somangon genetiikka on 75-25 sekoitus indican ja sativan välillä. Indican dominoivan roolin voi huomata tämän kasvin nopeasti päähän humahtavasta pilvestä. Kasvi on itsessään hyvin kompakti ja tiivis, mutta säilyttää silti elegantin ulkomuotonsa. Se saavuttaa maksimikorkeutensa noin 100 sentin kohdalla sisäkasvatuksessa, tarjoten näin pätevän vaihtoehdon, mikäli tila asettaa rajoituksia. Mikäli sen annetaan kukoistaa rauhassa ulkona voi tuloksena puolestaan olla huomattavan vaikuttava kahden metrin korkeuteen kurottava pensas. Se levittää sivuhaarojaan ympäriinsä kasvattaen kukkimisen aikana näihin haaroihin tiivisrakenteisia budeja. Varttuneen kasvin lehdistä on mahdollista havaita purppuran häivähdyksiä ja kukinnot puolestaan ovat hienorakenteisen kristallihunnun peittämiä.

Valmis jopa jo 8 kukkimisviikon jälkeen

Kukitusajaksi suositellaan 9 viikkoa sen varmistamiseksi, että kasvi saavuttaa täyden potentiaalinsa. Jotkin kasvattajat ovat tosin korjanneet satoa menestyksellä jo viikon 8 kohdalla. Ulos istutettuna sadonkorjuu ajoittuu syyskuun lopulle.

Oikein ruokittuna ja hoidettuna tämä lajike voi tarjota sinulle jopa 575 gramman sadon neliömetrille hyvissä ja kontrolloiduissa olosuhteissa. Ulkona potentiaalia kasvia kohti on puolestaan jonnekin 600 gramman tienoille.

Soveltuu niin uusille harrastajille kuin eksperteillekin

Somango on saanut tervetulleen vastaanoton ominaisuuksien takia sekä kokeneiden että uusien kasvattajien parissa. Kasvi on melkoisen sitkeä ja sen katsotaan olevan melko helppohoitoinen. Erityishuomiota tulee kuitenkin kiinnittää lehvästöön ja kukintoihin kukkimisen aikana, sillä suuresta koosta ja rakenteesta johtuen ongelmia saattaa ilmetä. Ilmankosteuden kontrolloiminen on tärkeää, jotta saat uuden lajikkeesi pysymään homevapaana ja tuottamaan roppakaupalla mahtavia budeja.

 • Siementyyppi: Feminisoidut
 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Sato sisällä: 525 - 575 gr/m2
 • Sato ulkona: 550 - 600 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
 • Korkeus ulkona: 120 - 200 cm
 • Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: Somango x Critical 47
 • Tyyppi : Sativa 25% Indica 75%
 • Vaikutus: Jumittava ja voimakas
 • Ilmasto: Mild
 • Maku: Hedelmäinen

  By S. A. on 31/Mar/2020 :
  (5)

  Title : RB
  Comment : All seeds sprouted and growing well

  By G. B. on 24/Mar/2020 :
  (5)

  Title : De la mangue!
  Comment : Plante de croissance moyenne classique, pareil pour les effets (typiques d'une hybride), ainsi que pour le rendement. Mais ce n'est pas là l’intérêt de cette variété! Le véritable intérêt de ce cultivar, c'est le goût. Oui, c'est bel et bien un goût de mangue! Je dirais même quelque chose entre l'ananas, fruits de la passion et mangue, mais plus proche de la douceur de la mangue quand même. Si la mangue et la weed c'est votre dada, foncez, le descriptif n'est pas mensonger! J'ajouterai que je rêve de voir cette variété déclinée en version médicinale, juste pour pouvoir profiter d'effets modérés, avec ce goût délicieux.

  By M. V. on 13/Mar/2020 :
  (5)

  Title : La mejor del armario
  Comment : Muy contento con el sabor, es una planta facil de cultivar y muy bondadosa, la RECOMIENDO.. desde Chile autocultivando ( indoor en 12semanas desde germinar, poda apical)

  By C. Z. on 10/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Gute Laune
  Comment : Das Zeug ist super=) Es macht total Happy und war sehr pflegeleicht. Keine Probleme auch für Anfänger.

  By C. L. on 10/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Ma commande
  Comment : Produits bien emballé discret Faut maintenant que ca pousse pour tester le produit. La livraison tres rapide meme avec les fetes

  By T. E. on 31/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Nice one
  Comment : Good plant very nice one

  By W. C. on 29/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Bombe
  Comment : Super souche 8 semaine et des bud ossi gros que min point merci rqs

  By M. F. on 22/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Good seed of Somango XL
  Comment : Yes they arrived my beautiful seed Youpy.

  By G. B. on 12/Nov/2019 :
  (5)

  Title : top
  Comment : elle est stable, productive et délicieuse, une valeur sure pour moi

  By E. M. on 07/Nov/2019 :
  (4)

  Title : Sehr guter Geschmack
  Comment : Die Pflanze wächst sehr Indica lästig. Das mir sehr gut gefällt. Der Geschmack ist sehr süß sehr lecker. Alles in allem sehr gute Sorte. Ertrag mittelmäßig

  By T. P. on 11/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Alles bestens!
  Comment : Von A bis Z alles zu meiner besten Zufriedenheit. Gerne wieder

  By C. N. on 23/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Bought recently, it has been one of the best thing in my life
  Comment : I bought this strain and it has just given me her delicious fruits. Easy to grow, great taste, wonderful to smoke. The potency is speechless. Highly recommended.

  By S. B. on 17/Sep/2019 :
  (4)

  Title : Elevada
  Comment : Gran sabor y dulzor, elevada duradera que te lleva al clímax

  By C. D. on 12/Sep/2019 :
  (4)

  Title : Magnifique
  Comment : Tres bonne surprise, tres belle tete, assez compact, beaucoup de trichromes, et bon gout fruité, à réitérer...

  By S. L. on 12/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : La commande est arrivée dans les temps , packaging niquel , petits cadeaux , et 10 seeds de White Widow Gratuites , que demande le peuple ? 10/10


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.