• Somango XL
 • Somango XL
 • Somango XL

Somango XL

Makean maun, miellyttävän pilven ja hedelmäisen tuoksun takia rakastettu Somango tunnetaan myös nimellä ”Peto” sen kerättyä vuosien varrella mainetta ja ylistäviä arvioita internetissä. Lajike ansaitsi kuuluisan nimensä sen hedelmäisen ja tyydytystä tuottavan makumaailman ansiosta, josta voi löytää yhtäläisyyksiä mangoon.
(162) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Osta ja voita 25 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (2)
 • Arvostelut (134)
 • Asiakkaiden kuvat (4)

Rotevat ja tuottavat geenit

Somango XL:n pilvi hyökkää päälle lähes välittömästi ja tuo mukanaan rentouttavan ja rauhallisen kirkkaan fiiliksen. Tämä pilvi ei jätä sinua verkkaiseksi tai väsyneeksi, vaan sen avulla voit sen sijaan auttaa leikkaamaan pois häiriötekijöitä ja keskittymään olennaiseen ajatteluprosessin aikana. Pilvi on voimakas ja 18% THC-pitoisuudella se on myös pitkäkestoinen. Tämä lajike on mainio kandidaatti esimerkiksi inspiroimaan tai auttamaan erilaisissa älyllisissä ponnistuksissa.

Somango XL kehitettiin alun perin tarjoamaan klassisen euforisen pilven ilman usein sivuvaikutuksena tulevaa saamattomuutta ja hitautta. Sen vanhemmat, Somango ja Critical 47 kuuluvat raamikkaisiin ja tuottoisiin lajeihin. Tätä hybridiä on myös testattu massiivisella mittakaavalla. Lajikkeen saatavuuden parantuessa se on voittanut ihailijoita useista sen siemeniä ostaneista hankkineista ja niiden edut todenneista kasvattajista.

Tiivis kasvi vahvoilla budeilla

Feminisoidun Somangon genetiikka on 75-25 sekoitus indican ja sativan välillä. Indican dominoivan roolin voi huomata tämän kasvin nopeasti päähän humahtavasta pilvestä. Kasvi on itsessään hyvin kompakti ja tiivis, mutta säilyttää silti elegantin ulkomuotonsa. Se saavuttaa maksimikorkeutensa noin 100 sentin kohdalla sisäkasvatuksessa, tarjoten näin pätevän vaihtoehdon, mikäli tila asettaa rajoituksia. Mikäli sen annetaan kukoistaa rauhassa ulkona voi tuloksena puolestaan olla huomattavan vaikuttava kahden metrin korkeuteen kurottava pensas. Se levittää sivuhaarojaan ympäriinsä kasvattaen kukkimisen aikana näihin haaroihin tiivisrakenteisia budeja. Varttuneen kasvin lehdistä on mahdollista havaita purppuran häivähdyksiä ja kukinnot puolestaan ovat hienorakenteisen kristallihunnun peittämiä.

Valmis jopa jo 8 kukkimisviikon jälkeen

Kukitusajaksi suositellaan 9 viikkoa sen varmistamiseksi, että kasvi saavuttaa täyden potentiaalinsa. Jotkin kasvattajat ovat tosin korjanneet satoa menestyksellä jo viikon 8 kohdalla. Ulos istutettuna sadonkorjuu ajoittuu syyskuun lopulle.

Oikein ruokittuna ja hoidettuna tämä lajike voi tarjota sinulle jopa 575 gramman sadon neliömetrille hyvissä ja kontrolloiduissa olosuhteissa. Ulkona potentiaalia kasvia kohti on puolestaan jonnekin 600 gramman tienoille.

Soveltuu niin uusille harrastajille kuin eksperteillekin

Somango on saanut tervetulleen vastaanoton ominaisuuksien takia sekä kokeneiden että uusien kasvattajien parissa. Kasvi on melkoisen sitkeä ja sen katsotaan olevan melko helppohoitoinen. Erityishuomiota tulee kuitenkin kiinnittää lehvästöön ja kukintoihin kukkimisen aikana, sillä suuresta koosta ja rakenteesta johtuen ongelmia saattaa ilmetä. Ilmankosteuden kontrolloiminen on tärkeää, jotta saat uuden lajikkeesi pysymään homevapaana ja tuottamaan roppakaupalla mahtavia budeja.

Somango XL data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 18%
CBD: Medium
Sato sisällä: 525 - 575 gr/m2
Sato ulkona: 550 - 600 gr/plant
Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
Korkeus ulkona: 120 - 200 cm
Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Somango x Critical 47
Tyyppi : Sativa 25% Indica 75%
Vaikutus: Jumittava, Voimakas
Ilmasto: Lyhyt kesä
Maku: Hedelmä

  Arvostelija T. B. Päivämäärä 27/Sep/2021 :

  Titteli : Somango
  Kommentti : Facile à faire pousser bud énorme et dense avec une odeur sucrée très agréable. Facilite d'entretien Rien à dire sur cette variété

  Arvostelija T. H. Päivämäärä 24/Aug/2021 :

  Titteli : incroyable
  Kommentti : Plantée il y a 3mois elle a poussée a une vitesse incroyable

  Arvostelija R. C. Päivämäärä 24/Aug/2021 :

  Titteli : 1,20 y creciendo
  Kommentti : Tercera semana de floración en interior y dos plantas de más de 1,20m y creciendo… espectaculares!!!!

  Arvostelija F. T. Päivämäärä 23/Aug/2021 :

  Titteli : ottimo come sempre
  Kommentti : ottimi semi, non deludete mai.

  Arvostelija N. I. Päivämäärä 09/Jul/2021 :

  Titteli : Nick
  Kommentti : A pleasure to deal with such a caring business

  Arvostelija J. G. Päivämäärä 30/Jun/2021 :

  Titteli : so good
  Kommentti : must have!

  Arvostelija L. H. Päivämäärä 03/Jun/2021 :

  Titteli : RQS handling & delivery
  Kommentti : Very satisfied. Great products. High quality. Lots of choice. I’m staying with RQS.

  Arvostelija N. G. Päivämäärä 03/May/2021 :

  Titteli : OKKYGROW
  Kommentti : Belle souche part super bien en exté sous un climat BZH. Hâte de tester cette "So-Mango" aux saveurs tropical.

  Arvostelija C. V. Päivämäärä 15/Apr/2021 :

  Titteli : Excellente variété
  Kommentti : Rendement plus que correct et un high motivant ! Cette variété ne vous fera pas rire aux éclats mais vous fera voir la vie du bon côté, un grand soleil et un petit groupe de pote feront ressortir le meilleur de cette weed !! Cela vous rend euphorique et joyeux pour tout et n'importe quoi !! Dans un contexte posé devant une série la défonce est moins prononcé, vous allez fazer sur la télé sans rien comprendre à ce qu'il ce passe x) Attention grosse foncedal !!!

  Arvostelija A. R. Päivämäärä 12/Apr/2021 :

  Titteli : Rico
  Kommentti : Top

  Arvostelija Y. R. Päivämäärä 09/Apr/2021 :

  Titteli : Yo
  Kommentti : Cette variété est excellente, une de mes préférés chez RQS avec la Hulkberry. Les têtes ne font pas des buds compactes mais le rendement est au rdv. Et pour finir le goût, quel régal, cette variété est un délice sucré, tropical et rafraîchissant. Motivante et aide à se concentrer si on en prend pas trop ;) Idéale pour une soirée entre amis

  Arvostelija T. B. Päivämäärä 16/Mar/2021 :

  Titteli : Yellowed and died after four weeks
  Kommentti : Died after a month while my autos plugged along healthy. Don't plant feminized if you're a beginner! Stick with auto until you're at least intermediate!

  Arvostelija S. S. Päivämäärä 12/Mar/2021 :

  Titteli : Top
  Kommentti : Ottima qualità consigliata

  Arvostelija D. M. Päivämäärä 02/Feb/2021 :

  Titteli : Dani
  Kommentti : 3 graines sur 3 ont germé. 3 semaines de croissance et j'ai étêté un plan. Le résultat est vraiment bien pour les trois! Je récolte dans 3 semaines et vu l'odeur fruité j'ai hâte de la gouter!

  Arvostelija A. S. Päivämäärä 01/Feb/2021 :

  Titteli : the best
  Kommentti : paquet bien reçu, merci pour les goodies ! :)


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.
Keneltä M. | 2018-05-29 19:09:01

Does the plant have a strong odor while flowering?

Royal Queen Seeds Team

The smell of your plants would depend on several factors If your plants are healthy and happy their smell will be stronger. Some companion plants can serve a masking function for the characteristic Cannabis plant smell. Here is a link with some basic information about it https://www.royalqueenseeds.com/blog-companion-planting-for-cannabis-what-you-need-to-know-n338

Keneltä Pato | 2017-10-13 21:54:14

Esta semilla somango xl es de ciclo completo??

Royal Queen Seeds Team

Esta variedad no es autofloresciente, es fotoperiódica.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.