• Chocolate Haze
 • Chocolate Haze
 • Chocolate Haze
 • Chocolate Haze

Chocolate Haze

Suklaan ystävät tulevat lumoutumaan ja yllättymään kasvattaessaan kannabiksensa käyttäen Chocolate Hazen siemeniä. Kyseessä on Chocolopen fenotyyppi ja tämä sitkeä lajike tuottaa makean ja iloisen pilven jättäen polttajansa hehkumaan hyvästä olosta. Tämän erityislaatuisen lajikkeen valitseminen saa sinut kypsyttämään satoa viikoista 8-10 eteenpäin ja tarjoamaan maistiaisia hieman myöhemmin.
(151) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
€ 23.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (4)
 • Arvostelut (130)
 • Asiakkaiden kuvat (10)

Tämä maukas geneettinen ihme on suunniteltu nopeasti kasvavaksi ja aikaisin korjattavaksi. Kasvattaja tulee ilahtumaan sen nopeasta ja helposta tuotosta. Lajikkeen pohjana on OG Chocolate Thai risteytettynä taidolla Cannalope Hazen kanssa. Nämä hybridit ovat herkkiä homeongelmille, joten ole tarkkana niiden alkukehityksen aikana. Halutun tuotannon takaamiseksi siemenet ovat feminisoituja.

Suosittelemme tätä lajiketta poltettavaksi iltapäivisin. Sen kukintoa nauttimalla saa vaelteleva mieli mukavan kirkkaan ja älyllisen pilven. Chocolopen ostaminen tuo sinulle suuren sadon ja väkevät tulokset. Energeettisen euforinen fiilis kestää tunnin-pari, minkä jälkeen polttelija laskeutuu takaisin, mutta on edelleen tietoinen ja tarkkaavainen ympäristönsä suhteen. Yksin poltettuna tämä lajike voi olla inspiroiva ja auttaa herättelemään kysymyksiä. Hazen eri laadut tunnetaan yleisesti ”vahvimpana marihuanana”.

Lääkekannabiksena tämä lajike tähtää kroonisesta masennuksesta kärsiviin. Chocolate Haze nostaa mielialaa ja kirkastaa oloa, minkä lisäksi siitä on apua useiden erilaisten terveysongelmien kanssa. Nivelreuma, erilaiset tarkkaavaisuushäiriöt kuten ADHD, nivelkivut, stressi ja migreeni ovat vaivoja, johon tämän lajikkeen säännöllinen nauttiminen tuo suurtakin apua.

Kasvin geneettiset juuret ovat Thaimaassa ja se etenee nopeasti kukintaan. Chocolate Hazen siemenet menestyvät sekä vesi- että multaviljelyssä, mutta pidäthän mielessä suuren kasvin asettamat rajoitukset kasvatustilalle. Lajikkeen kukinto voi olla varsinainen yleisömagneetti poltettuna, mutta itse kasvikin on komeaa katseltavaa. Se kasvaa kaikkiin suuntiin ja syö pikkuhiljaa tilan kasvatustilastasi.

Hazen perheenjäsenenä Chocolate Haze on sativaan painottuva siemen. Siinä on vain 5% indicaa ja loput 95% sativaa. Hazen variaatiot ovat lähtöisin 1970-luvun Kaliforniasta, josta ne saapuivat Amsterdamiin ja valloittivat sieltä käsin maailman. Chocolate Haze tarjoaa THC-pitoisuutta aina 20% asti ja sen pilvi on erittäin voimakas, jopa kaikkein kokeneimmille polttelijoille.

Kokeneet kasvattajat pääsevät ulkona kasvia kohti 450-500 gramman kuivattuun satoon. Tämä vastustuskykyinen lajike on helppo kasvattaa ulkona ja se valmistuu loka-marraskuun tienoilla. Sen massiivisen koon takia sitä ei suositella sisätiloihin. Näin suuren kasvin kanssa kasvattajan on syytä olla tehtävän tasalla, sillä puskamaisen kasvin vahtiminen on tarkkaa työtä ja homeen tai infektioiden ilmestyessä ne on kyettävä tunnistamaan nopeasti. Sisätiloissa korkeutta löytyy aina 160 senttiin asti, mutta ulkona kahden metrin rajapyykki voi mennä rikki.

¨Tämän lajikkeen savua on kuvattu hedelmäiseksi, kevyeksi ja runsaan suklaan maun leimaamaksi. Se leijailee hiljakseen ilmaan ja jää tanssimaan ympäri huonetta. Käyttäjät ovat kuvailleet saaneensa nostalgisia tuntemuksia 80-luvulta pehmeän savun täyttäessä heidän keuhkonsa ja suklaisen maun leikkiessä kielen päällä.

Chocolate Haze data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 20%
CBD: Matala
Sato sisällä: 475 - 525 gr/m2
Sato ulkona: 450 - 500 gr/plant
Korkeus sisällä: 90 - 160 cm
Korkeus ulkona: 150 - 200 cm
Kukkimisaika: 9 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun loppu
Geneettinen tausta: OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
Tyyppi : Sativa 95% Indica 5%
Vaikutus: Voimakas pilvi
Ilmasto: Mild
Maku: Chocolate, Makea, Maanläheinen

  Arvostelija M. A. Päivämäärä 09/Sep/2020 :

  Titteli : Bon high
  Kommentti : 100% de germination, j’ai eu des graines sur certains bourgeons. Malgré cela super high et détente qui dure longtemps.

  Arvostelija M. P. Päivämäärä 20/Jul/2020 :

  Titteli : Chocolope
  Kommentti : Love the chocolope flavour!

  Arvostelija N. J. Päivämäärä 03/Jul/2020 :

  Titteli : Elle tue
  Kommentti : Propre

  Arvostelija T. P. Päivämäärä 29/Jun/2020 :

  Titteli : My favourite so far
  Kommentti : Just finished a 4 month grow and tried it before fully curing. Even slightly damp it has produced one of the most clear highs I have had in my life. Long lasting, uplifting and calm with a few unobtrusive giggles here and there it it was perfect for midsummer. Thank you RQS for your prompt delivery and for producing these seeds on the market. I have had one hermaphrodite from 4 feminised seeds, everything so far was perfect.

  Arvostelija H. P. Päivämäärä 25/Jun/2020 :

  Titteli : Schlee diskret
  Kommentti : Super schnelle Lieferung und in der CD Hülle, top sicher

  Arvostelija A. P. Päivämäärä 25/Jun/2020 :

  Titteli : 🌻🌻🌻🌻
  Kommentti : Amazing product!

  Arvostelija C. S. Päivämäärä 18/Jun/2020 :

  Titteli : Opinión
  Kommentti : me encanta lo haze

  Arvostelija L. A. Päivämäärä 11/Jun/2020 :

  Titteli : choco
  Kommentti : Nickel

  Arvostelija C. Z. Päivämäärä 08/Jun/2020 :

  Titteli : ottimo prodotto
  Kommentti : si raccomanda

  Arvostelija M. C. Päivämäärä 08/Jun/2020 :

  Titteli : Great seeds planted 2 weeks ago no problem germinating growing well
  Kommentti : Easy to germinate growing fast 3 inch tall already only 2 weeks old nó supplimenst very surprised can't wait to see the yield

  Arvostelija M. D. Päivämäärä 08/Jun/2020 :

  Titteli : chocolate haze, un regalo de los dioses
  Kommentti : especie muy energitica con fortaleza que da un buen rendimiento en exterior o balcon. Es facil de crecer y la cosecha AMAZING.

  Arvostelija L. A. Päivämäärä 03/Jun/2020 :

  Titteli : Exellent
  Kommentti : Gout super je recommande

  Arvostelija F. M. Päivämäärä 25/May/2020 :

  Titteli : C. H.
  Kommentti : Excellente !! Un régal !!

  Arvostelija C. S. Päivämäärä 25/May/2020 :

  Titteli : RQS
  Kommentti : First time ordering and everything went smoothly with good customer service communication. Delivery was within 2 days. Will check back to let you know how they grow. Thanks RQS

  Arvostelija A. H. Päivämäärä 25/May/2020 :

  Titteli : Top seed
  Kommentti : This seed is top easy to germinate in 2 days


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole kirjautunut sisään asiakkaana

  Log in / sign up
Keneltä Emil | 2018-05-25 18:30:04

Hallo, Ich wollte mal fragen wie es ausschaut ob ich die Pflanze in Bayern (also Deutschland) selber blühen lassen kann? Weil sie für Mildes Klima gemacht ist ? Oder wird es Ende Oktober zu kalt für sie ?

Royal Queen Seeds Team

Hey!, please check out the following article for information about the perfect strain for your climate: https://www.royalqueenseeds.com/content/175-selecting-the-best-outdoor-marijuana-seeds-for-your-climate

Keneltä Fanon | 2018-05-18 14:49:32

Hi, how much time does it spend in the vegetative stage before flowering stage?

Royal Queen Seeds Team

Please note that this will depend on the type of setting you are using and the light schedule, for more information please read the following article: https://www.royalqueenseeds.com/content/43-the-growth-or-veg-phase

Keneltä Obi | 2018-02-07 10:05:28

Hey, wie sehr steckt sich die Chokolate Haze im Durchschnitt bei Einleitung der Blüte? Wollte sie gern in nem Scrog ziehen und weiß nicht ob der platz reicht.

Royal Queen Seeds Team

You can check this information the product Data Sheet. Height Indoor: 90 - 160 cm Height Outdoor: 150 - 200 cm

Keneltä AirMel | 2017-10-30 17:08:48

On the data sheet it says flowering is 9-10 weeks. Does that include vegetative?

Royal Queen Seeds Team

No, this is after vegetative stage.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.