• Chocolate Haze
 • Chocolate Haze
 • Chocolate Haze
 • Chocolate Haze

Chocolate Haze

Suklaan ystävät tulevat lumoutumaan ja yllättymään kasvattaessaan kannabiksensa käyttäen Chocolate Hazen siemeniä. Kyseessä on Chocolopen fenotyyppi ja tämä sitkeä lajike tuottaa makean ja iloisen pilven jättäen polttajansa hehkumaan hyvästä olosta. Tämän erityislaatuisen lajikkeen valitseminen saa sinut kypsyttämään satoa viikoista 8-10 eteenpäin ja tarjoamaan maistiaisia hieman myöhemmin.
 4.5/5 (123) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
€ 23.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Tämä maukas geneettinen ihme on suunniteltu nopeasti kasvavaksi ja aikaisin korjattavaksi. Kasvattaja tulee ilahtumaan sen nopeasta ja helposta tuotosta. Lajikkeen pohjana on OG Chocolate Thai risteytettynä taidolla Cannalope Hazen kanssa. Nämä hybridit ovat herkkiä homeongelmille, joten ole tarkkana niiden alkukehityksen aikana. Halutun tuotannon takaamiseksi siemenet ovat feminisoituja.

Suosittelemme tätä lajiketta poltettavaksi iltapäivisin. Sen kukintoa nauttimalla saa vaelteleva mieli mukavan kirkkaan ja älyllisen pilven. Chocolopen ostaminen tuo sinulle suuren sadon ja väkevät tulokset. Energeettisen euforinen fiilis kestää tunnin-pari, minkä jälkeen polttelija laskeutuu takaisin, mutta on edelleen tietoinen ja tarkkaavainen ympäristönsä suhteen. Yksin poltettuna tämä lajike voi olla inspiroiva ja auttaa herättelemään kysymyksiä. Hazen eri laadut tunnetaan yleisesti ”vahvimpana marihuanana”.

Lääkekannabiksena tämä lajike tähtää kroonisesta masennuksesta kärsiviin. Chocolate Haze nostaa mielialaa ja kirkastaa oloa, minkä lisäksi siitä on apua useiden erilaisten terveysongelmien kanssa. Nivelreuma, erilaiset tarkkaavaisuushäiriöt kuten ADHD, nivelkivut, stressi ja migreeni ovat vaivoja, johon tämän lajikkeen säännöllinen nauttiminen tuo suurtakin apua.

Kasvin geneettiset juuret ovat Thaimaassa ja se etenee nopeasti kukintaan. Chocolate Hazen siemenet menestyvät sekä vesi- että multaviljelyssä, mutta pidäthän mielessä suuren kasvin asettamat rajoitukset kasvatustilalle. Lajikkeen kukinto voi olla varsinainen yleisömagneetti poltettuna, mutta itse kasvikin on komeaa katseltavaa. Se kasvaa kaikkiin suuntiin ja syö pikkuhiljaa tilan kasvatustilastasi.

Hazen perheenjäsenenä Chocolate Haze on sativaan painottuva siemen. Siinä on vain 5% indicaa ja loput 95% sativaa. Hazen variaatiot ovat lähtöisin 1970-luvun Kaliforniasta, josta ne saapuivat Amsterdamiin ja valloittivat sieltä käsin maailman. Chocolate Haze tarjoaa THC-pitoisuutta aina 20% asti ja sen pilvi on erittäin voimakas, jopa kaikkein kokeneimmille polttelijoille.

Kokeneet kasvattajat pääsevät ulkona kasvia kohti 450-500 gramman kuivattuun satoon. Tämä vastustuskykyinen lajike on helppo kasvattaa ulkona ja se valmistuu loka-marraskuun tienoilla. Sen massiivisen koon takia sitä ei suositella sisätiloihin. Näin suuren kasvin kanssa kasvattajan on syytä olla tehtävän tasalla, sillä puskamaisen kasvin vahtiminen on tarkkaa työtä ja homeen tai infektioiden ilmestyessä ne on kyettävä tunnistamaan nopeasti. Sisätiloissa korkeutta löytyy aina 160 senttiin asti, mutta ulkona kahden metrin rajapyykki voi mennä rikki.

¨Tämän lajikkeen savua on kuvattu hedelmäiseksi, kevyeksi ja runsaan suklaan maun leimaamaksi. Se leijailee hiljakseen ilmaan ja jää tanssimaan ympäri huonetta. Käyttäjät ovat kuvailleet saaneensa nostalgisia tuntemuksia 80-luvulta pehmeän savun täyttäessä heidän keuhkonsa ja suklaisen maun leikkiessä kielen päällä.

 • Siementyyppi: Feminisoidut
 • THC: 20%
 • CBD: Matala
 • Sato sisällä: 475 - 525 gr/m2
 • Sato ulkona: 450 - 500 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 90 - 160 cm
 • Korkeus ulkona: 150 - 200 cm
 • Kukkimisaika: 9 - 10 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun loppu
 • Geneettinen tausta: OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
 • Tyyppi : Sativa 95% Indica 5%
 • Vaikutus: Voimakas pilvi
 • Ilmasto: Mild
 • Maku: Chocolate, Makea, Maanläheinen

  By M. S. on 09/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Strong
  Comment : Strong

  By G. F. on 26/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Je recommande
  Comment : Reçue comme graine gratuite à la base, j'ai été séduit, donc j'en ai commandé l'année dernière et je m'apprête à le faire à nouveau cette année. J'ai vraiment un petit faible pour cette variété, bien mentale. A part ça, taux de germination de 100%, envoi rapide discret et sans souci, p'tit geste commercial qui passe bien, bref, je conseille régulièrement le site à mes potos et personnellement je ne vais plus voir ailleurs.

  By D. G. on 07/Jan/2020 :
  (5)

  Title : veramente buona
  Comment : ottima scelta fatta con questa pianta,è stata un po dura mantenerla bassa ma con qualche piccolo accorgimento si riesce a fare tutto.Ottima resa e un'aroma buonissimo,per sentire il cioccolato devi avere un gran naso, ma l'odore è qualcosa di veramente delizioso,perfetta da fumare durante il giorno per la sua percentuale alta di sativa.

  By F. S. on 30/Dec/2019 :
  (5)

  Title : gran sepa
  Comment : soy un amante del chocolate y de esta planta, muy buena sensaciĂłn y grata satisfaccion

  By V. M. on 03/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Nice flower
  Comment : I really liked growing chocolate. The smell and taste of the buds is very good. I will order it again.

  By T. D. on 23/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Le top
  Comment : Excellent gout de chocolat, bon rendement et séchage vraiment très rapide.

  By R. M. on 09/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Chocolate haze
  Comment : Top quality products

  By G. T. on 07/Oct/2019 :
  (5)

  Title : parfaite
  Comment : récolté en moyenne 65gr par plant sous 320w de led, 3 chocolate et 3 green gelato, facile a cultiver et l'effet et le goût sont top ! je conseil !

  By C. W. on 18/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Einfach nur Lecker
  Comment : Hab mal 3 bestellt und war nur Positiv ĂĽberrascht Keimrate wie immer Top 100%. Ziemlich groĂźer Ertrag unter LED ĂĽber 1g pro W. und eine sehr entspannendes High welches einen in den Stuhl fesselt. Nach einem TĂĽtchen kann ich noch zocken bei dem 2. treff ich nichts mehr :D FĂĽr Sativa Lovers nur zu empfehlen, einer meiner Favorites.

  By M. S. on 12/Sep/2019 :
  (5)

  Title : schnell und diskret
  Comment : schnelle unkomplizierte lieferung die auch sehr diskret erfolgt. die qualität kann ich noch nicht beurteilen, da dieses projekt erst für den winter geplant ist

  By G. A. on 02/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Chocolate Haze Queen
  Comment : Increíble genética que e probado por primera vez este año y que sin duda estará más veces presente por mi pequeño cultivo ya que contiene unos olores suaves con toques de incienso que para mi gusto la hace única y especial!! Enhorabuena por esta genética!

  By T. P. on 30/Aug/2019 :
  (4)

  Title : détendu
  Comment : vraiment surprit par ces gènes rien à dire

  By F. D. on 23/Aug/2019 :
  (3)

  Title : 1/3
  Comment : Nur einer meiner drei Samen hat gekeimt. Doch der gekeimte Samen schaut schon sehr gut aus.

  By L. G. on 07/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Incroyable
  Comment : Je suis à peine à mon 3ème moi et il en reste encore 3 + la flo, ELLE SONT DÉJÀ À 180cm !!! je vais avec des baobabe !

  By N. W. on 05/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Prima
  Comment : Versand Top und Ware auch super


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.