Royal Queen Seedsin Haze -kokoelma

Haze Genetics

Haze: Cloud Eater Cannabis

Hazen eri variaatiot ovat erityislaatuisia kannabislajikkeita, joilla on utuinen ja kiistanalainenkin historia. Sam ”the Skunk Man” kertoo omaa versiotaan Hazen aidosta alkuperästä, kun taas alkuperäinen ”Kannabiksen Kuningas” Nevil Schoenmaker tarjoaa uskottavamman tarinan Hazen genetiikan synnystä ja sitä seuranneesta jalostustyöstä. Hänenkään versiostaan ei kuitenkaan puutu epäloogisuuksia.

Hazen varhaista historiaa tarkasteltaessa on selvää, ettei siitä tiedetä juurikaan mitään varmuudella. Molemmat yllämainitut tahot ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että Yhdysvaltain länsirannikon ”Haze veljekset” jakavat lajikkeen isyyden. Veljesten tiedettiin kasvattavan laajasti erilaisia sativoita maantieteellisen kattavuuden sekoittaessa thaimaalaisia, kolumbialaisia ja jopa meksikolaisia ja eteläintialaisia variaatioita. 60-luvulta alkanut ja läpi 70-luvun jatkunut maatiaisrotujen jalostus tuotti jossain vaiheessa lajikkeen, joka tunnetaan tänä päivänä alkuperäisenä Haze-hybridinä.

Hazen Maailmanvalloitus

1980-luvulle tultaessa tämä genetiikka löysi viimein tiensä Hollantiin. Valikoivan jalostuksen tekniikat ja sisäkasvatukseen totuttaminen johtivat modernien Haze-variaatioiden syntyyn. Useat siemenpankit ja eurooppalaiset kasvattajat viettivät kolmisen vuosikymmentä tämän perinnön parissa sitä kehittäen ja paremmaksi hioen.

Sativan ystävät valitsevat Hazen minkä tahansa muun lajikkeen yli silmää räpäyttämättä. Hazen polttamista voi kuvailla ainutlaatuiseksi tajuntaa laajentavaksi elämykseksi. Haze on melko pitkälti sohvalle jumittavan Kushin vastakohta vaikutusten osalta, sillä sen vaikutukset keskittyvät pääsi sisään ja tarjolla onkin enemmän psykedeelinen kuin fyysinen kokemus. Raskaat indicat tuppaavat sammuttamaan valot, mutta aidon Hazen efekti on pitkälti päinvastainen sen laittaessa mielikuvituksen lentoon. Jos nautit korkeuksissa liitelystä, on Haze kiistaton ykkösvalinta antamaan sinulle siivet.

Mikä Tekee RQS Haze-valikoimasta Erikoisen?

Royal Queen Seeds on sativan ystävien perustama, joten ei lienekään yllätys, että hienoimmat ja poikkeuksellisimmat Haze-versiot löytyvät valikoimastamme. Aitoa Hazea yrittävät kopioida monet, mutta sitä ei lyö kukaan. Huippulaadun Haze tarjoaa psykedeelisiä ja euforisia vivahteita, joita et muista lajikkeista löydä.

Harvat siemenpankit omistavat aitoa Haze-genetiikkaa ja vielä harvemmalta löytyy tietotaitoa ja osaamista sen menestyksekkääseen risteytystyöhön, vaikka genetiikkaan jotenkin pääsisivätkin käsiksi. Royal Queen Seeds ojentaa kuitenkin auttavan kätensä tässä kohtaa, sillä pakkaamme samaan pakettiin tiukat Haze-geenit ja vuosikymmenten kasvatuskokemuksen. Siemenemme ovat feminisoituja ja kuuluvat todennäköisesti hienoimpien joukkoon lajissaan.

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Kokonaisia siemenpankkeja on perustettu Northern Lightista, Skunkista ja Hazen genetiikasta rakentuvan pyhän kolmiyhteyden varaan. Risteyttämällä onnistuneesti kaikki kolme legendaa, tuo Royal Queen Seeds pössyttelijöiden ulottuville viimeisimmän Haze-hybridin, Shining Silver Haze.

Indican risteyttäminen Hazen genetiikkaan on tiukka haaste. Oikean leikkauspisteen löytäminen lyhyen kukkimisajan ja optimaalisten olosuhteiden välillä ei ole helppo nakki. Shining Silver Hazeen on kuitenkin saatu vangittua tunnusomainen päähän tähtäävä pilvi kohtuullisemmalla kukkimisajalla. Tämän myötä on itse asiassa mahdollista leikata paksuja budeja korkealle lennättävää laatukukkaa vain 9-10 kukitusviikossa!

Sisäkasvatuksessa tämä lajike on paljon kompaktimpi ja hallittavampi paketti, sillä latvakorkeus on suunnilleen yhden metrin luokkaa. Ulkona taas saattaa tämä kasvi venähtää yli 2 metrin korkuiseksi budin peittämäksi komistukseksi. Mikäli tähtäimessäsi on korkealaatuinen Haze ilman liian suurta vaivannäköä, emme yksinkertaisesti voi suositella Shining Silver Hazea sopivampaa lajiketta kasvatusprojektisi kulmakiveksi.

Shining Silver Haze
Haze x (Skunk x Northern Light)
600 - 650 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 11 viikkoa
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Lokakuun loppu
Raskas

Osta Shining Silver Haze

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Kiistatta kaikkein suosituin Haze-versio globaalilla tasolla on Amnesia Haze. Tämä lajike on korjannut talteen jokaisen merkittävän kansainvälisen Kannabis Cupin ja onkin kuuminta hottia siementen maailmassa tällä hetkellä.

Amnesia Haze on suorastaan järkyttävän vahva THC-pitoisuuksien kolkutellessa 22%. Aloittelijat ottakoon vinkistä vaariin, Amnesia saattaa ampua pääsi seinälle. Tunnettu ympäri pallon pitkäkestoisesta euforiastaan ja trooppisesta maustaan, tämä lajike on aito 50 kaliiberin tykki.

Sadot voivat olla anteliaita, mikäli jaksat odottaa kärsivällisesti 12 viikon kukkimissyklin ajan. Suosittelemme Amnesia Hazea vahvasti erityisesti kokeneemmille sativan ystäville, jotka etsivät jotain ainutlaatuista. Älä jätä väliin tätä yrttiä.

Amnesia Haze
Original Amnesia Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
10 - 11 viikkoa
THC: 22%
Sativa 70% Indica 30%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Lokakuun loppu
Fyysisesti rentouttava, Pitkäkestoinen, Voimakas

Osta Amnesia Haze

Royal Haze Automatic

Royal Haze Auto

Sallikaa minun esitellä yhtälailla noviiseille kuin sativan metkut tunteville mestareillekin soveltuva laatubudi, joka ei hankaloita elämää kasvatuksen vaativuudella Royal Haze Automatic. Tänä päivänä on mahdollista kasvattaa +15 THC-prosentin sativaa siemenestä lähtien 10-12 viikon kokonaisajalla.

Royal Queen Seedsin uuden sukupolven risteytysohjelman tulos syntynyt autoflowering-lajike, joka haastaa valoriippuvaiset serkkunsa tasapäiseen mittelöön laadun puolesta. Royal Haze Automatic on muotovalio yhdistelmä Amnesia Hazea, Skunkia ja Ruderalista.

Kompakti ja tyypillisesti alle 1 metrin korkuinen Royal Haze on helppo kasvattaa ja tarjoaa tuhdin annoksen kukkaa. Royal Haze Automatic saa ateistinkin uskomaan. Lajike kykenee sisällä jopa 350 gramman huippusatoihin neliömetriä kohti ja ulkona satoa voi saada jopa 180 grammaa kasvilta. Sinulla ei ole yksinkertaisesti mitään syytä olla antamatta saumaa näille ihmepavuille.

Royal Haze Auto
Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
65 - 85 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 15%
Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
130 - 180 gr/plant
120 - 150 cm
12 - 13 after sprouting
Piristävä, Selkeä

Osta Royal Haze Auto

Haze Berry

Haze Berry

Shining Silver Hazen fuusio DJ Short Blueberryn kautta johti tämän makeita makuja ja sitäkin upeampaa pilveä tarjoavan Haze-hybridin syntyyn. Haze Berry Haze Berry ei missään tapauksessa ole perinteinen Haze. Jälleen kerran Royal Queen Seedsin kasvattajamestarit ovat onnistuneet luomistyössä, joka muuttaa käsityksesi Hazen variaatoista.

Visuaalinen tarkastelu osoittaa Haze Berryn yhdistävän hienosti indican ja sativan perinteisiä piirteitä. Pitkät kapeat lehdet ja vähäinen tarve lannoitteille viittaavat klassiseen sativaan, mutta kompakti ulkomuoto ja reilu kattaus tiukkoja budeja taas ovat puhdasta indicaa.

9-11 viikkoa kukitusta ja hieman muokkausta ja voit odottaa jopa 575g/m² huippusatoja sisätiloista. Ulkona tämä lajike voi tuottaa yli 650 grammaa kuivattua budia yhtä kasvia kohti. Viileämmissä ilmanaloissa kasvin väritys saattaa saada kiinnostavia sinisen ja purppuran sävyjä purple/blue colours. 20% THC-pitoisuus ja sekä kehoon että kroppaan tärähtävä pilvi erottavat tämän lajikkeen tavanomaisemmista hampuista. Alun euforinen ryöpsähdys tasaantuu vähä vähältä ja päälle hiipii kropan rentouttava pilvi tekevät tästä versiosta sopivan myös niille, jotka kokevat muiden Haze-versioiden olevan liian intensiivisiä tai pomppuisia.

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 viikkoa
THC: 20%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Lokakuun loppu
Fyysisesti rentouttava, Pitkäkestoinen, Voimakas

Osta Haze Berry

Chocolate Haze

Chocolate Haze

Kaikki rakastava comebackeja. Royal Queen Seeds boottasi ja elvytti klassisten Chocolate Thai OG:n ja Cannalope Hazen genetiikat luodakseen Chocolate Hazen. 1980-luvulla marihuanat, joiden mausta löytyi suklaata ja makeutta kuuluivat halutuimpiin ja palkituimpiin tosiharrastajien keskuudessa. Valitettavasti Chocolate Thain maine tuli ja meni.

Meidän 2000-luvun Chocolate Haze on huippukannabis 20% THC-pitoisuudella. Kiitelty piristävästä ja pitkäkestoisesta pörinästä päässä, tämä moderni klassikkoa on jättänyt taakseen perinteisesti thailajikkeisiin liitetyt negatiiviset aspektit säilyttäen kuitenkin dekadentit suklaan ja kahvin maut.

Sinun on lupa odottaa normaalin sativan sykliin verrattuna kohtuullisempaa aikajännettä noin 9-10 viikon kukituksella. Kasvien korkeus on suunnilleen välillä 90-160 senttiä ja huippusadot hipovat 500g/ m² tasoa. Ulkona lämpimässä ilmastossa kahden metrin ganjapuut yli puolen kilon sadoilla ovat mahdollisuuksien rajoissa. Tämän suklaaherkun sato on maukasta ja potenttia poltettavaa.

Chocolate Haze
OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
475 - 525 gr/m2
90 - 160 cm
9 - 11 viikkoa
THC: 20%
Sativa 95% Indica 5%
450 - 500 gr/plant
150 - 200 cm
Lokakuun loppu
Raskas

Osta Chocolate Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze on sitruksen puraisema Haze. Royal Queen Seeds onnistui yhdistämään trooppisen Amnesia Hazen ja mehukkaimman Lemon Skunkin yhdeksi sativaharrastajia houkuttavaksi paketiksi. Anna tuoreen sitruunan aromien maustaa kasvatusoperaatiotasi. Tuoksun lisäksi tämä makean sitruunainen Haze maistuu yhtä hyvältä kuin tuoksuukin, joten olemme varmoja sinun palaavan lajikkeen pariin uudestaan ja uudestaan.

Lajikkeen vaikutukset painottuvat lähes sataprosenttisesti päähäsi ja voitkin tuntea ne jo ensi imaisulla. Energise, luovuuden puuskat kuuluvat tyypillisiin oireisiin. Saatat siivota makuuhuoneesi tai kenties maalata uuden impressionistisen mestariteoksen. Kaikki riippuu fiiliksestäsi ja annostelemasi sitruunabudin määrästä.

Lemon Shining Silver Haze soveltuu parhaiten varhaisia muokkaustapoja käyttäville. Tuoton maksimoidaksesi valitse Screen of Green (ScrOG) Lajike kasvaa hyvin sisällä tai ulkona eteläisessä ilmastossa. Lajike on moneen kertaan palkittu kannabisteollisuuden toimesta ja kotikasvattajien tulokset vahvistavat palkinnon menneen oikeaan osoitteeseen. Tee siis puutarhaasi tilaa tälle 25% THC-prosenttia pakkaavalle Hazelle.

Lemon Shining Silver Haze
Lemon Skunk x Shining Silver Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 10 viikkoa
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
650 - 700 gr/plant
130 - 170 cm
Lokakuun puoliväli
Jumittava, Selkeä, Tasapainoinen

Osta Lemon Shining Silver Haze

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias