RQS kannabis Genetiikat - Blueberry

Bleberry

Blueberry aloitti kauniin trendin kannabiksen hybridisoinnissa. Kaikki alkoi aikaan Amerikassa, jossain Kalifornian suunnalla, jossa tehtiin 70-luvulla jalostustyötä erilaisten maatiaisrotujen genetiikoilla. Nykyisin tuntemamme ja rakastamamme Blueberryn syntyyn vaadittiin kolme kantakirjalajiketta ja vuosikausien jalostusprojekti. Highland Thai-, Purple Thai- ja Afgaani-geenejä ei oltu koskaan aiemmin risteytetty.

Tämä ei tarkoittanut vain Blue-perheen syntyä, vaan oli samalla myös valtava harppaus sisäkasvattajille kaikkialla maailmassa. Läpi 80- ja 90-lukujen sativan geenejä sekoitettiin säälimättä indican vastaaviin. Valitettavasti sisäkasvatuksen nopeasta kasvusta seurasi samalla myös puhtaiden sativa-lajikkeiden katoaminen. Sativan ja indican hybridisaatio muutti kannabiskulttuuria pysyvästi.

Makea ja hedelmäinen mustikan aromi ja maku on tehnyt Blueberrystä kannabismaailman kapinallisen. Lajikkeen tyypillinen kasvu on venytetty indica, ja sen budit ovat tiukkoja ja huurteisia. Kasvin nivelväli voi venyä reilustikin kukkimisen aikana. Kukkimistyyli on pikemminkin valtava määrä budirykelmiä perinteisten pitkien haarojen varsia kiipeävien budien sijaan.

Ei ole pienintäkään epäilystä, etteikö Blueberryn menestyksen taustalla olisi sen ainutlaatuinen terpeeniprofiili. Toinen huomionarvoinen kasvuominaisuus on lajikkeen tapa kasvattaa siniseen tai purppuraan vivahtavia sävyjä alemmissa lämpötiloissa, eikä unohtaa sovi myöskään lajikkeen herkullista, rentouttavaa ja pitkäkestoista pilveä, jonka fyysinen puoli ei yllä aivan totaalisesti jumittavalle tasolle. Nämä ominaisuudet tekevät Blueberrystä erittäin halutun niin ammattikasvattajien kuin asiaan perehtyneiden kotikasvattajien keskuudessa. Seuraavaksi tutustumme kouralliseen Royal Queen Seeds siemeniä, joiden jalostuksessa Blueberry on näytellyt roolia.

HAZE BERRY

HAZE BERRY

Haze Berry vie tunnusomaisen, hedelmäisen marjanmaun sativan suuntaan. Jalostustyössä käytettiin menestyksekkäästi erittäin hartsista Shining Silver Hazea, joka risteytettiin originaalin Blueberryn kanssa, luoden täten kenties Royal Queen Seedsin maukkain sativaan kallistuva kasvi.

Lajike kasvaa korkeaksi ja hoikaksi, ja sillä on tapana kasvattaa pitkiä, hartsia tippuja haaroja täynnä tiukkaa budia. Sisätiloissa korkeus voi venähtää aina 1,5 metriin asti, kun taas ulkona ja erityisesti eteläisemmässä ilmastossa mittaa voi kertyä jopa 2 metriä. Aikainen latvominen tai muu muokkaus on siis suositeltavaa. Nämä makeat puut voivat olla erittäin tuottoisia, eikä haaran katkeaminen budien painosta johtuen olekaan mahdoton skenaario. Keinovalon alla ovat parhaat kasvattajat saavuttaneet jopa 675g neliösatoja, eikä vastaava määrä ole ulkona mahdoton tavoite kasvia kohti, mikäli valoa ja lämpöä riittää etelän tyyliin. Jos etsit uutta johtotähteä kasvatustilaasi, on Haze Berry harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

ROYAL BLUEMATIC

ROYAL BLUEMATIC

Royal Bluematic on RQS:n autoflowering versio Blueberrystä. Hienoimman nautiskelukannabiksen risteyttäminen ruderaliksen kanssa oli itsestäänselvyys. Tämän työn tuloksena syntynyt toisen polven autohybridi avaa Blue-perheen salat mikrokasvattajille ja ulkotiloissa toimiville sissikasvattajille.

Herkulliset Blueberrybudit ovat korjuukunnossa vain 8-9 viikossa itämisen jälkeen, joka lienee houkutteleva vaihtoehto laatutietoiselle kasvattajalle. Matalakasvuinen ja helppohoitoinen Royal Bluematic antaa satoa vähällä vaivalla, joten se sopii hyvin kaiken tasoisille kasvattajille. Satoa tältä lajikkeelta on lupa odottaa 50-150g välille kappaletta kohti ja korkeus jää alle yhteen metriin sisäkasvatuksessa ja lämpimässä ilmastossa.

BLUE CHEESE

BLUE CHEESE

Blue Cheese on herkuttelijan kannabishybridi, joka on kenties planeetan maukkain yrtti. Näin ainutlaatuisen lajikkeen luomiseen vaaditaan poikkeukselliset vanhemmat, jotka ovat legendaarinen UK Cheese ja aito ja alkuperäinen Blueberry. Tämän kasvin sato hellii makunystyröitäsi monimutkaisella yhdistelmällä myskiä ja marjoja, sekä Cheesen maanläheisiä aromeja. Savun puhaltaminen ulos jättää kielenpäälle miellyttävän maun, ja raskas fyysinen pilvi iskee tajuntaan vain muutaman henkosen jälkeen.

Kukkimisvaihe ei kestä 9 viikkoa enempää ja satoa voi SOG-menetelmää käyttämällä odottaa aina 500-600 grammaan asti neliömetriltä. Ulkona auringonpaisteessa Blue Cheese venyy sisäkasvatukselle tyypillistä 100-120 senttiä korkeammaksi, aina kahteen metriin asti. Kuumassa ilmastossa kasvatettuna yksittäinen kasvi voi ulkona tuottaa satoa yli 500 grammaa. Tämän kasvin trimmaaminen vaatii enemmän keskittymistä kuin normaalin laatukannabiksen kohdalla, mutta palkkioksi saat herkullisia sokerilehtiä, joista voit valmistaa mainiota hasista.

BLUE MYSTIC

BLUE MYSTIC

Blue Mystic on Blueberryyn pohjaava hybridi mystisellä ripauksella vahvistettuna. RQS kehitti Blue Mysticin näkyvämmin indican geenejä kantavien valikoitujen yksilöiden pohjalta. Tämä Blue-perheen jäsen tunnetaan tunnusomaisesta mehukkaasta mausta ja narkoottisista fyysisistä vaikutuksista – kuten tarkoitus olikin risteytyksessä käytettyjä kasveja valittaessa.

Kasvin rakenne on lyhyt ja kompakti. Tyypillisesti korkeutta on alle metrin, joten tämän puolesta Blue Mystic on erinomainen valinta vaikkapa sisäkasvatukseen Sea Of Green -menetelmää käyttäen. Jopa aloittelijoiden on lupa odottaa noin 400 gramman satoa neliömetriltä vain 8 viikon kukituksen jälkeen. Ulkona kasvaessaan Blue Mystic ottaa puskamaista muotoa ja se saattaakin kavuta aina kahteen metriin asti, tuottaen mahdollisesti jopa 450 grammaa satoa yhtä kasvia kohti.

FRUIT SPIRIT

FRUIT SPIRIT

White- ja Blue-lajikkeita rakastavat, varautukaa hymyilemään, sillä Fruit Spirit on teidän unelmienne tahmainen kannabiscocktail. Tämän hybridi yhdistää Blueberryn veden kielelle herauttavan maun ja hollantilaisten coffee shoppien suosikin White Widown poikkeuksellisen hartsintuotannon yhteen mainioon pakettiin. Älä anna ulkokuoren hämätä, sillä kyseessä on valeasuinen sativa. Fruit Spirit saattaakin yllättää polttajansa miellyttävän mielialaa kohottavalla pilvellään. Kyseessä onkin varsinainen mielialalääke.

Kasvatustilassa kyseessä on klassinen monihaarainen ja raskas indicaan nojaava marihuana. Kyseessä on melkoinen taskuraketti, sillä korkeus ylittää vain harvoin yhden metrin sisätiloissa. Kasvutavastaan johtuen tämän lajikkeen potentiaali SOG-kasvatuksessa ja pienissä tiloissa on huima. Tehokas ulkokasvatus vaatii kuumaa ilmastoa kaiken potentiaalin irti repimiseen. Tällöin on lupa odottaa varsin komeaa puskaa noin 1,5 metrin korkeudella.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk