• Sherbet Queen
 • Sherbet Queen

Sherbet Queen

Anna mielellesi hedelmällä piristettyä stimulaatiota. Sherbet Queen on indica elämys, joka heittää perinteiset stereotyypit romukoppaan ja hellii yhtä lailla päätä kuin kehoakin. Girl Scout Cookiesin kanssa perimää jakavan yrtin houkuttavat tuoksut, herkullinen maku ja lääkepotentiaali tekevät siitä kokonaisvaltaisen elämyksen.
(73) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 38.50
10x
€ 70.00
€ 25.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (66)
 • Asiakkaiden kuvat (3)

Sherbet Queen: Lempeä Maku Saa Sinut Nauttimaan Joka Hitistä

Sherbet Queen pakkaa yhteen niin ällistyttävän määrän kannabikselta toivottuja ominaisuuksia, että sitä kuvaillessa on vaikea päättää mistä aloittaa. Hyvä ehdotus voisi olla sen herkät metsämarjan aromit, jotka hellivät aistejasi. Tai kenties keskipäivän auringossa kirkkaan oranssina säihkyvät emit ansaitsevat maininnan. Tarina voidaan myös aloittaa taustoittamalla historiaa, jolloin alkupiste voisi olla maailmankuuluksi nousseesta Girl Scout Cookiesista ponnistava geneettinen tausta. Tällä kertaa aloitamme kuitenkin selittämällä miksi Sherbet Queen on niin haluttu viihde- ja lääkekäyttäjien keskuudessa.

HANKKIUDU EROON ARJEN STRESSISTÄ

Intensiivinen pilvi ei ole tyypillistä 85% indicaan painottuvalle hybridille. Normaalisti polttelija odottaisi tällaisen indican jumittavan nauttijansa tehokkaasti sohvan pohjalle loppuillaksi sillä aikaa, kun sedatiiviset vaikutukset tekevät työtään lihasten ja pään kimpussa. Tämäkin puoli on toki läsnä, mutta merkillepantavan tästä lajikkeesta tekee sen piristävät, energiset ja luovuutta parantavat sativalta lainatut vaikutteet. Sherbet Queenin hienouden ymmärtämiseksi tarvitaan kokonainen kiireetön iltapäivä, mutta kaikeksi onneksi tämä pilvi ei sulje tuottavuuttakaan täysin pois.

Mikäli arjen stressi käy voimillesi, on tässä sinulle täydellinen partneri. Hienovarainen kroppaa rauhoittava vaikutus saa tukea psyykkisiltä vaikutuksilta, jotka pyyhkivät ahdistuksen ja huolet pois. Vankan THC-pitoisuuden ansiosta ei tarvita montaakaan henkäystä maanläheistä ja kiehtovaa savua ennen kuin lumipallo lähtee vierimään oikeaan suuntaan.

VASTUSTUSKYKYINEN, SITKEÄ JA HELPPO KASVATTAA

Kenties ainut purnaamisen aihe tämän lajikkeen kohdalla on sen keskikokoiset budit. Kaikeksi onneksi kasvatus on simppeliä niin kasvukaudella kuin kukitettaessakin, joten vaikka sato onkin hieman keskimääräistä pienempi, tulee projekti ainakin maaliin helposti. Sherbet Queen on vastustuskykyinen homeelle, ja mikäli satut asumaan Välimeren tuntumassa, on tämän lajikkeen kasvattaminen yhtä aistien ilotulitusta. Sisäkasvattajat pääsevät nauttimaan myös helposta kasvatuksesta, mutta ilmankosteutta on syytä pitää silmällä. Ulkona satoa voi odotella syyskuun lopusta aikaiseen lokakuuhun. Yhteenvetona, kyseessä on siis fantastinen sivuprojekti kokeneille kasvattajille tai helpohko tutustuminen alaan tuoreille harrastajille.

Sherbet Queen data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 24 %
CBD: Matala
Sato sisällä: 450 - 525 gr/m2
Sato ulkona: 450 - 500 gr/plant
Korkeus sisällä: 80 - 120 cm
Korkeus ulkona: 140-180 cm
Kukkimisaika: 7 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuu
Geneettinen tausta: Pink Panties x Sunset Sherbet
Tyyppi : Sativa 15% Indica 85%
Vaikutus: Päähän kohdistuva ja rentouttava
Ilmasto: Warm
Maku: Makea, Hedelmäinen

  Arvostelija E. M. Päivämäärä 22/Sep/2020 :

  Titteli : oui, oui, je suis très civile
  Kommentti : Assise tranquillement dans mon canapé, à écouter de la musique, le regard perdu dans le vague depuis je ne sais plus combien de temps, soudainement, je me mets à rêvasser et à rigoler comme une vieille folle pour aucune raison. " Mais que se passe-t-il? " me dis-je. " Pourquoi diantre suis-je en train de me gausser comme une morue! ". Et soudainement, je me suis souvenue de ce que j'ai lu en début d'après midi sur cette nouvelle sorte que j'ai fait pousser pour la première fois. C'est elle, c'est Super Sherbet! Donc muchas gracias muchachos. Bon travail! ( et je ne sais même pas si je suis cohérente dans ce que j'écris, tellement je suis ailleurs, si ça se trouve, je suis juste en train de taper n'importe quoi sur mon clavier....)

  Arvostelija R. S. Päivämäärä 14/Sep/2020 :

  Titteli : Sherbet queen
  Kommentti : Good fast growing strain

  Arvostelija F. L. Päivämäärä 02/Sep/2020 :

  Titteli : Excelente
  Kommentti : Nunca a fallado Royal Queen es el único banco que confío y no tengo pensado en cambiarme

  Arvostelija I. W. Päivämäärä 01/Sep/2020 :

  Titteli : Brilliant
  Kommentti : 100% germination rate, a very strong plant that can take a lot and bounces back quick

  Arvostelija M. M. Päivämäärä 27/Aug/2020 :

  Titteli : Nice
  Kommentti : 3/3gekeimt . Alle wachsen sehr stark und gesund . 3 verschiedene Phenotypen , wovon 2 gleich groß wurden , die eine wurde 20cm kleiner . Die kleine Pflanze und die eine größere hatten sehr herrausstechende Terpene und Blütenbildung , wohingegen die letzte Pflanze in Harz und Blütenbildung eher unterdurchschnittlich ist. Geruch erinnert an Sour Patch , ich liebe diesen Strain .

  Arvostelija B. P. Päivämäärä 24/Jul/2020 :

  Titteli : Sherbert herbert
  Kommentti : All round decent no complaints.

  Arvostelija D. S. Päivämäärä 24/Jul/2020 :

  Titteli : Sherbet Queen
  Kommentti : 4 gesetzt, 4 gekeimt, macht 100% Keimrate. Bin aufs Endergebnis gespannt. Nächste Review kommt auch noch.

  Arvostelija A. B. Päivämäärä 17/Jul/2020 :

  Titteli : Top
  Kommentti : 100 pour cent satisfaite merci

  Arvostelija F. R. Päivämäärä 10/Jul/2020 :

  Titteli : J'adore
  Kommentti : Goût agréable. L'effet vient assez lentement mais il emmène finalement dans un monde paradisiaque où tout va bien. Aucun problème, aucune angoisse. De plus, ma créativité d'écrivain est puissamment boostée. C'est ma préférée, je l'adore.

  Arvostelija K. B. Päivämäärä 01/Jul/2020 :

  Titteli : RQS better than all other seed banks
  Kommentti : Perfect cali strain, Top end stuff⭐⭐⭐⭐⭐

  Arvostelija E. K. Päivämäärä 22/Jun/2020 :

  Titteli : Sherbet Queen Outdoor grow.
  Kommentti : 3/3 that's nice. easy grow. 2x wonderfull big plants. 1x smaller plant but already flowering. Strange, as they are all on the same outdoorspot. anyway looks great at the moment. :)

  Arvostelija J. F. Päivämäärä 17/Jun/2020 :

  Titteli : Sherbet queen
  Kommentti : Germination 3/3 superbe rendement, très bonne qualité avec un très bon goût je recommande.

  Arvostelija T. B. Päivämäärä 17/Jun/2020 :

  Titteli : Pink panties x sunset sherbet
  Kommentti : Can’t wait to try these US genetics

  Arvostelija M. B. Päivämäärä 16/Jun/2020 :

  Titteli : patate
  Kommentti : je recommande

  Arvostelija R. R. Päivämäärä 15/Jun/2020 :

  Titteli : Sherbet Queen
  Kommentti : Spedizione ottima. I semi sono germogliati dopo 3-4 giorni, al momento sembra procedere bene. Vi terrò aggiornati ma al momento soddisfatto!


  You cannot post a review because you have not purchased this product

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.