By Steven Voser

Joskus kannabikselle ominaisen hajun peittäminen voi olla tarpeen, jotta vältyttäisiin marihuanan kasvattamisen laillisilta tai sosiaalisilta seurauksilta. Vaihtoehtona on käyttää huomaamattomia, hiilisuodattimia hyödyntäviä kasvatusjärjestelmiä, vaikka tämäkään ei ole pomminvarma tapa pitää kasvatushuoneesi salassa uteliaiden katseilta. Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon tilaa ja rahaa sinulla on käytettävänäsi. On myös parasta ohjata suodatettu ja käytetty ilma naapureista poispäin, jos mahdollista. Jos projektisi koostuu vain muutamasta kasvista, voi avattu purkki RQS-ilmanraikastusgeeliä neutraloida hajut 4–6 viikoksi.

Jos aiot kasvattaa kannabista kotonasi, kannattaa valmistautua siihen kuinka paljon se voi tuoksua, erityisesti kukkimisvaiheessaan. Usein tapahtuva kannabiksen lähellä puuhailu epäherkistää sinut sen hajulle. Totut siihen jopa siinä määrin, ettet välttämättä huomaa sitä vaatteissasi tai hiuksissasi. Huolehdi siis säännöllisesti siitä, että pidät koko kotisi raikkaana ja puhtaana sekä kasvatushuoneesi hyvin tuuletettuna. Jos yrität peittää hajua vain toisen alle, saatat luoda kaksi häiritsevää hajua toistensa rinnalle.

Eräs asia, mitä voit tehdä ongelman juurisyylle, on kasvattaa lajikkeita, jotka ovat luonnostaan miedomman tuoksuisia. Tarjolla on yllättävän paljon valinnanvaraa, mitä tulee lajikkeisiin, jotka eivät tuoksu yhtä voimakkaasti. Siitä huolimatta ne saavat aikaan hajua, mikä tulee huomioida kasvatusprosessin aikana. Jos valitset vähemmän tuoksuvia lajikkeita, niin älä silti huoli, sillä niiden vaikutukset eivät ole yhtään sen heikommat – ne vain herättävät vähemmän huomiota kasvatusvaiheessa. Alla olevat 5 lajiketta edustavat RQS-valikoiman vaihtoehtoja, jotka tunnetaan siitä, että ne tuottavat heikomman tuoksun kuin suurin osa muista lajikkeista.

1. Northern Light

Tämän lajikkeen sisäkasvatus on sen ominaispiirteiden ansiosta aloittelevalle kasvattajalle helppoa hommaa. Northern Lights mausteisella ja maanläheisellä aromilla on joskus poltettuna hedelmällisiä vivahteita. Huomaamattomasti kasvattaessasi tulet silti korjaamaan tahmeita, hartsisia budeja sisältävän sadon. THC-pitoisuus ylittää usein 20 %, tarjoten voimakkaan indicavaikutuksen, joka rentouttaa kehon. Sen lisäksi, että se tuottaa vakaita satoja 7–9 viikossa, toimii se myös loistavana emokasvina, helpottaen vähätuoksuisen kasvatuksen jatkamista.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Lokakuun alku
Jumittava, Selkeä, Tasapainoinen

Osta Northern Light

2. Blue Mystic

Tämä upean maanläheinen lajike on mitä todennäköisimmin Northern Lights- ja Blueberry-genetiikkojen hybridi. Blueberryn flavonoidit ja terpeenit ovat paikalla ylellisenmakuisessa Blue Mystic. Sen hedelmäinen marja-aromi ripauksella laventelia on suorastaan taivaallinen yhdistelmä lajikkeen vangitsevan indicapilven kanssa. Tämän kasvin hedelmälliset tuoksut auttavat myös piilottamaan klassisen kannabiksen tuoksun sen viikkojen 8–10 kukkimisvaiheen aikana.

Blue Mystic

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Lokakuu
Jumittava

Osta Blue Mystic

3. Royal Jack Auto

Korjaa sato Royal Jack Auto 70 päivän kuluessa istutuksesta ja nauti sen hyvin miellyttävästä pilvestä. Kyseessä on autoflowering-versio Jack Hereristä, joka sai nimensä kannabisaktivistilta, jonka väsymättömien ponnisteluiden energia kannabiksen laillistamisen puolesta heijastuu sen mieltäylentävään sativapilven pöhinään. Ruderalisgenetiikka tekee tämän lajikkeen kasvattamisesta huomattavasti helpompaa. Myöskään haju ei ole niin vahva muihin lajikkeisiin verrattuna. Se tuottaa hieman makeamman, hedelmäisen ja karamellimaisen rajoilla olevan tuoksun, mutta on siinä hienovarainen. Tämä lajike polveutuu myös häikäisevästä White Widow -sativasta, mikä takaa nautittuna väreilevän kehollisen pilven.

Royal Jack Automatic

Royal Jack Automatic
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Luova, Motivoiva

Osta Royal Jack Automatic

4. Royal Creamatic

Royal Creamatic voidaan pitää kaikin puolin loistavana lajikkeena sisätilojen kasvattajille, ottaen huomioon sen kompaktin luonteen ja hienovaraisen tuoksun. Kiitos White Rhino -genetiikan mukanaolon, tarjoilee tämä lajike makean ja sensaatiomaisen (joskin matalan profiilin) aromin, joka pitää kasvatusprojektisi piilossa. Polttaessa se kuitenkin hellii aisteja. Royal Creamatic on autoflowering-lajike, joka kiiruhtaa siemenestä sadonkorjuuvaiheeseen vain 8 viikossa. Kenties vielä vaikuttavampi on sen kyky tuottaa kunnioitettavat 450 g/m², kun sitä kohdellaan sen ansaitsemalla rakkaudella ja kunnioituksella.

Royal Creamatic

Royal Creamatic
Cream Caramel x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 80 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 15%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
115 - 165 gr/plant
80 - 100 cm
12 - 13 after sprouting
Fyysisesti rentouttava, Rauhoittava

Osta Royal Creamatic

5. Quick One

Quick One on Lowryderin variaatio, joka on kuuluisa sen nopeasta kukkimisajastaan ja hillitystä tuoksustaan. Tämän kasvin ruderalisgenetiikka pitää sen lyhyenä, eli toisin sanoen huomaamattomana ja helposti hallittavana. Se kasvaa harvoin yli 75 cm:n, mikä on melkoisen vähän. Quick One kiitää sadonkorjuun maaliviivalle vaikuttavaa 6–7 viikon vauhtia ja on niin sitkeä, että sitä voidaan kasvattaa jopa viileämmissä ilmastoissa. Sillä on kaiken lisäksi yksi kannabiskasvien miedoimmista tuoksuista – sen epätyypillinen hedelmäinen tuoksu ei paljasta kasvatusprojektiasi. Aloita se pian päästäksesi kokemaan rauhoittava indicapöhinän.

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 6 viikkoa
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100 - 150 gr/plant
60 - 100 cm
9-10 viikkoa itämisen jälkeen
Fyysisesti rentouttava

Osta Quick One

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias