By Luke Sumpter


Olet nähnyt paljon vaivaa pitääksesi kannabiksen kasvatusoperaatiosi salaisena. Kohtaat kuitenkin kerta toisensa jälkeen saman ongelman kukkimisvaiheen aikana: voimakkaat ja varsin ilmeiset dänkkiaromit. Älä kuitenkaan huoli – meillä on sinulle ratkaisu.

Vähän haisevat lajikkeet auttavat pitämään pilven hajun minimissä. Yhdistettynä muihin huomaamattomiin kasvatustoimenpiteisiin, ne takaavat kasvatusoperaatiosi salassa pysymisen. Vaikka nämä lajikkeet pitävätkin sisällään maukkaita terpeenejä, puuttuu niistä muita kemikaaleja, jotka saavat aikaan pilven tunnusomaisen lemun.

Haihtuvina rikkiyhdisteinä tunnetut molekyylit pitävät sisällään skunkkimaisen, jopa sipulimaisen aromin. Monet kannabislajikkeet ovat pullollaan näitä fytokemikaaleja, mikä saa ne löyhkäämään – ja mahdollisesti paljastamaan prosessisi. Kiitos nerokkaiden risteyttäjien, voit sinäkin nyt saada käsiisi lajikkeita, joissa näitä yhdisteitä ei ole ja tästä syystä ne tuottavat vain vähän hajua, jos sitäkään. Tsekkaa vähän haisevan pilven lajikkeiden parhaimmistoa alta. Jaamme myös vinkkejä siihen, kuinka pitää kasvatusprojektisi niin privaattina kuin mahdollista.

1. Northern Light

Tämän lajikkeen sisäkasvatus on sen ominaispiirteiden ansiosta aloittelevalle kasvattajalle helppoa hommaa.Northern Lights mausteisella ja maanläheisellä aromilla on joskus poltettuna hedelmällisiä vivahteita. Huomaamattomasti kasvattaessasi tulet silti korjaamaan tahmeita, hartsisia budeja sisältävän sadon. THC-pitoisuus ylittää usein 20 %, tarjoten voimakkaan indicavaikutuksen, joka rentouttaa kehon. Sen lisäksi, että se tuottaa vakaita satoja 7–9 viikossa, toimii se myös loistavana emokasvina, helpottaen vähätuoksuisen kasvatuksen jatkamista.

Northern Light
Northern Light Strain

Northern Light
23_genetic background_1 Northern Light S1
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 100 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 9 viikkoa
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 0% Indica 100%
34_yield outdoor_1 575 - 625 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Lokakuun alku
22_Effect_1 Jumittava, Selkeä, Tasapainoinen

Osta Northern Light

Epsilon F1 - hybridisiemenet

Sinun ei tarvitse tinkiä laadusta saadaksesi hajutonta budia. Itse asiassa, pääset joidenkin markkinoiden tehokkaimpiin kuuluvien lajikkeiden äärelle. Yhtenä ensimmäisistä todellisista F1-kannabishybrideistä tekee Epsilon F1 vaikutuksen kasvattajiin vertaansa vailla olevalla tarmollaan, suurilla sadoillaan ja erinomaisella yhdenmukaisuudellaan. Toisin kuin markkinoiden useimmat lajikkeet, eivät F1-hybridit käytännössä katsoen ole "lajikkeita". Sen sijaan ne ovat suoria, kahden puhtaan sisäsiittoisen emolinjan jälkeläisiä. F1-hybridejä itsejään ei jalosteta edelleen. Niiden emolinjoja ylläpidetään, jotta voidaan jatkuvasti luoda uusia F1-jälkeläiseriä.

Vaikka Epsilon F1 sisältääkin runsaasti herkullisia terpeenejä – mukaan lukien myrseeniä, farneseeniä, limoneenia, karyofylleeniä ja osimeeniä – ajatellaan sen sisältävän vähän haihtuvia rikkiyhdisteitä, jotka saisivät kasvatushuoneesi tai puutarhasi lemuamaan.

Lisäksi Epsilon F1 suoriutuu erinomaisesti melkein missä tahansa ympäristössä. F1-lajikkeena sillä on hybrideille ominaista tarmoa, joka tekee siitä sitkeämmän tiettyjä sairauksia ja epäsuotuisia sääolosuhteita vastaan. Jos siis etsit pilveä, joka ei haise, valitse tämä lajike saadaksesi mukavan sadon tehokasta budia nopean, vain 60 päivää kestävän kasvujakson seurauksena. Sen monimutkainen terpeeniprofiili ei pelkästään ilahduta makuhermojasi mustikan ja laventelin vivahteilla, vaan tehostaa myös rankalla kädellä jumittavaa, mutta luovaa pilveä.

Epsilon F1
Epsilon F1 Hybrid Seeds Strain

Epsilon F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
25_flowering time_1 30 - 40 päivää
29_THC_1 THC: Todella korkea
22_Effect_1 Fyysisesti rentouttava, Pitkäkestoinen, Rauhoittava
110_harvest 60 päivää itämisen jälkeen

Osta Epsilon F1

3. Royal Jack Auto

Korjaa sato Royal Jack Auto 70 päivän kuluessa istutuksesta ja nauti sen hyvin miellyttävästä pilvestä. Kyseessä on autoflowering-versio Jack Hereristä, joka sai nimensä kannabisaktivistilta, jonka väsymättömien ponnisteluiden energia kannabiksen laillistamisen puolesta heijastuu sen mieltäylentävään sativapilven pöhinään. Ruderalisgenetiikka tekee tämän lajikkeen kasvattamisesta huomattavasti helpompaa. Myöskään haju ei ole niin vahva muihin lajikkeisiin verrattuna. Se tuottaa hieman makeamman, hedelmäisen ja karamellimaisen rajoilla olevan tuoksun, mutta on siinä hienovarainen. Tämä lajike polveutuu myös häikäisevästä White Widow -sativasta, mikä takaa nautittuna väreilevän kehollisen pilven.

Royal Jack Automatic
Royal Jack Automatic Strain

Royal Jack Auto
23_genetic background_1 Jack Herer x Ruderalis
33_Yield indoors_1 350 - 400 gr/m2
31_plant height outdoor_1 40 - 80 cm
25_flowering time_1 7 - 8 viikkoa
29_THC_1 THC: 16%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 70 - 120 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 80 cm
27_harvest period_1 11 - 12 weeks after sprouting
22_Effect_1 Luova, Motivoiva

Osta Royal Jack Auto

4. Apollo F1 - hybridisiemenet

Apollo F1 on toinen aito alan ensimmäisiin kuuluva F1-kannabishybridi. Royal Queen Seeds loi tämän variaation hyödyntämällä Lemonin, Black Dominan ja Sugar Magnolian genetiikkoja. Näitä esi-isiä käyttäen jalostajat pistivät pystyyn intensiivisen ohjelman saadakseen aikaan hyvin vakaita ja puhtaita sisäsiittoisia linjoja. Saavutettuaan ideaalit emolinjat, he risteyttivät ne ja synnyttivät tämän tarmokkaan jälkeläisen. Epsilon F1:n tapaan sitä ei luokitella perinteiseksi kannabiksen "lajikkeeksi". Tämä F1-autoflowering-hybridi tuottaa harvinaisen tiiviitä ja hartsisia budeja. Ne eivät kuitenkaan haise niin vahvasti, että antaisivat naapureille vihiä projektistasi.

Myöskin vähän haihtuvia rikkiyhdisteitä sisältävän Apollo F1:n kukat ovat hienovaraisempia hajuaistia kohtaan, mutta siitä huolimatta hyvin maukkaita. Korkeat terpeeni karyofylleenin, farneseenin, myrseenin ja terpinoleenin tasot takaavat monimutkaisia makuelämyksiä, jotka eivät tuota pettymystä. Lataa vaporisaattorisi tämän kukilla kokeaksesi vaniljan ja männyn vivahteet vahvimmillaan. Mitä sitten vaikutuksiin tulee, saa Apollo F1 olosi motivoituneeksi ja luovaksi. Korkeat THC-tasot hittaavat kovaa ja nopeasti, joten himmaile, jos toleranssisi on alhainen ja varaa nämä budit iltoihin ja vapaapäiviin välttääksesi ongelmatilanteet.

Vaikuttavalla sitkeydellä varustettu vähän haiseva hybridi kukoistaa niin sisällä kuin ulkonakin. Tarjoile tälle autoflowerille korkealaatuisia orgaanisia ravinteita ja tarpeellinen määrä valoa, niin se palkitsee sinut XXL-kokoisella sadolla 75–80 päivää itämisen jälkeen. Kuivaa nämä budit oikein ja kypsytä sitten useita viikkoja vapauttaaksesi niiden todelliset maut.

Apollo F1
Apollo F1 Hybrid Seeds Strain

Apollo F1
23_genetic background_1 Lemon x Black Domina x Sugar Magnolia
25_flowering time_1 45 - 50 päivää
29_THC_1 THC: Todella korkea
22_Effect_1 Fyysisesti rentouttava, Luova, Motivoiva, Rauhoittava
110_harvest 75 - 80 päivää itämisen jälkeen

Osta Apollo F1

5. Quick One

Quick One on Lowryderin variaatio, joka on kuuluisa sen nopeasta kukkimisajastaan ja hillitystä tuoksustaan. Tämän kasvin ruderalisgenetiikka pitää sen lyhyenä, eli toisin sanoen huomaamattomana ja helposti hallittavana. Se kasvaa harvoin yli 75 cm:n, mikä on melkoisen vähän. Quick One kiitää sadonkorjuun maaliviivalle vaikuttavaa 6–7 viikon vauhtia ja on niin sitkeä, että sitä voidaan kasvattaa jopa viileämmissä ilmastoissa. Sillä on kaiken lisäksi yksi kannabiskasvien miedoimmista tuoksuista – sen epätyypillinen hedelmäinen tuoksu ei paljasta kasvatusprojektiasi. Aloita se pian päästäksesi kokemaan rauhoittava indicapöhinän.

Quick One
Quick One Strain

Vinkkejä vähän haisevien kannabislajikkeiden kasvattamiseen

Muista, että nämä lajikkeet ovat vähän haisevia, eivät täysin hajuttomia. Vaikka ne haisevatkin huomattavasti vähemmän kuin muut kannabislajikkeet, erittyy niistä silti hienoinen aromi. Onneksi on kuitenkin olemassa useita keinoja, joiden avulla voit tehdä kasvatustilastasi melkein kokonaan lemuttoman. Yhdistä alla olevat vinkit edellä luettelemiimme vähän haiseviin lajikkeisiin viedäksesi projektisi huomaamattomuuden uudelle levelille.

Yhdistä aktiivihiilisuodattimet vähän haiseviin lajikkeisiin

Aktiivihiilisuodattimet ovat välttämätön varuste kaikkiin sisäkasvatustiloihin. Tämä osa settiä toimii yhteistyössä imutuulettimen kanssa vieden epäilyttäviä aromaattisia kemikaaleja ilmasta. Käytännössä imutuuletin pakottaa ilmassa leijailevat terpeenit ja muut haihtuvat yhdisteet kulkemaan suodattimen läpi. Kiitos sisällä olevien aktiivihiilten molekyylien suuren pinta-alan, voidaan nämä kemikaalit vangita siten, etteivät ne päädy ulkoilmaan.

Tiivistä kasvatustelttasi

Imutuulettimet toimivat toki hyvin, mutta menettävät tehokkuutensa, jos kasvatusteltassasi on reikiä tai aukkoja. Voit käyttää ilmastointiteippiä tiivistääksesi mahdolliset repeämät ja aukot. Näin estät terpeenien ja haihtuvien rikkiyhdisteiden pääsyn ulkomaailmaan.

Investoi ilmanpuhdistimeen

Ilmanpuhdistimet toimivat suhteellisen hyvin puhdistamalla ilman haisevista molekyyleistä, jotka voisivat mahdollisesti saada sinut vaikeuksiin. Niissä on useimmiten useita kerrostettuja suodattimia, jotka puhdistavat ilman hiukkasista sen liikkuessa niiden lävitse. Ne vähentävät tehokkaasti kasvatustilan hajuja, mutta eivät totisesti ole pomminvarmoja. Jos kuitenkin yhdistät niihin vähän haisevan pilven, olet jo matkalla kohti voittoa!

Valjasta kumppanuuskasvien voima

Jos kasvatat ulkona, voit käyttää muita aromaattisia kasveja peittääksesi haluamiesi vähän haisevien lajikkeiden lemut. Kasvit, kuten basilika, piparminttu, laventeli, rosmariini ja ananassalvia sisältävät runsaasti terpeenejä ja muita haisevia molekyylejä, jotka auttavat peittämään skunkkiset aromit.

Käytä vähän haisevaa pilveä tehdäksesi projektistasi entistäkin salaisemman

Olet tehnyt kaikki mahdolliset toimenpiteet pitääksesi kasvatushuoneesi niin piilossa kuin mahdollista, mutta kukkimisvaiheen törkeän skunkkiset hajut saavat sinut aina kuumottelemaan. Älä huoli. Yhdistä aiemmat toimenpiteesi vähän haiseviin kannabislajikkeisiin ja yllä mainittuihin vinkkeihin, niin olet tehnyt kaiken voitavasi pitääksesi kasvatusprojektisi salassa.

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias