• Apollo F1
 • Apollo F1
 • Apollo F1
 • Apollo F1
 • Apollo F1

Apollo F1

Lemon x Black Domina x Sugar Mangolia

Apollo F1 on vahva autoflower-indicalajike, joka on risteytetty valikoidusta puhtaiden hybridien sukupuista. Se ylpeilee herkullisella ja kompleksilla aromillaan, jossa on vahvoja männyn, sitruunan, yrttien ja jopa vaniljan vivahteita. Se tuottaa vaikutuksia, jotka rentouttavat kehon stimuloimalla kuitenkin mieltä – ja tämä kaikki vakaassa F1-siemenessä, joka tuottaa vahvoja ja yhtenäisiä satoja.
(4) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 26.00
3x
€ 62.00
5x
€ 94.00
10x
€ 170.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 62.00

€ 62.00 (--1%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (3)

Apollo F1: Rohkeat Modernit Aromit Ja Tasapainoiset Vaikutukset

Apollo F1 on vahva autoflowering-hybridi, joka voi ylpeillä vahvalla rakenteellaan ja herkullisilla aromeillaan. Apollo F1 on luotu sisäsiittoisista kasvisukupolvista, jotka polveutuvat Lemonista, Black Dominasta ja Sugar Magnoliasta. Se onkin perinyt ensiluokkaisen genetiikkansa kaikilta esi-isiltään. Muistuttaen kreikkalaista jumalatarta, jonka mukaan lajike on nimetty, tuottaa Apollo F1 tasapainoisia ja luovuutta edistäviä vaikutuksia, jotka saattavat inspiroida näkemyksiäsi musiikin, tanssin, runouden ja monen muun osa-alueen saralla!

Apollo F1

Apollo F1:n aromit, maut ja vaikutukset: terpeeniherkku tasapainoisilla hybridivaikutuksilla

Kypsät ja hyvin kuivatut Apollo F1:n kukat tuovat ilmoille selkeän raikkaan aromin, jossa yhdistyvät virkistävän männyn ja yrttien vivahteet sekä kypsän sitruunan kuorien virkistävä vaikutus. Näitä tuoksuja korostaa syvä tumman vaniljan taustatuoksu ripauksella laventelia, jotka muistuttavat meitä moderneista kannabislajikkeista, jotka polveutuvat Cookiesista ja muista amerikkalaisista sukupuista. Apollo F1 tuottaa hartsia, joka on pullollaan kannabinoideja (pääosin THC:tä) sekä monimutkaisen sekoituksen terpeenejä, joihin lukeutuvat muun muassa myrseeni, terpinoleeni, farneseeni, karyofylleeni, osimeeni, limoneeni ja linalooli. Tämän seurauksena Apollo F1 tuottaa tasapainoisen vaikutuksen, joka on hyvin tyypillinen huolella jalostetuille hybrideille. Voit odottaa kokevasi voimakkaan rentouttavan fyysisen tuntemuksen (tyypillistä myrseenille, farneseenille ja linaloolille) yhdistettynä huomattavaan euforian ja motivaation potkuun, jotka terpinoleeni, osimeeni ja limoneeni tuottavat.

Apollo F1

Apollo F1:n kasvattaminen: vankka, yhtenäinen ja runsaasti tuottava

Apollo F1 on vahva lajike, jolla on indicadominantille hybridille ominainen kompakti rakenne. Kasvit saavuttavat keskipituuden monine tiheään kasvaneine oksineen, jotka täyttyvät nopeasti budien kasvukohdilla sekä tuuhealla, tummansinisellä lehdistöllä. Apollo F1 kukkii automaattisesti ja sen koko elinkaari kestää noin 80 päivää. Sadonkorjuun saapuessa Apollo F1 palkitsee sinut suurilla, tiiviillä kukilla, joita koristaa paksu trikomien kerros.

Apollo F1
Apollo F1 data sheet
Tyyppi: F1-hybridi, autoflower
Geneettinen tausta: Lemon x Black Domina x Sugar Mangolia
THC: Todella korkea
Sato: XXL
Korkeus: 55 - 75 cm
Kukkimisaika: 45 - 50 päivää
Sadonkorjuu: 75 - 80 päivää itämisen jälkeen
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Luova, Motivoiva, Rauhoittava
Maku: Laventeli, Mänty, Sitrus, Vanilja, Yrttinen
Tärkeimmät terpeenit : Farneseeni, Karyofylleeni, Myrseeni, Terpinoleeni
Ilmasto: Lyhyt kesä

  Arvostelija E. R. Päivämäärä 07/Jun/2023 :

  Titteli : Fast
  Kommentti : It germinated on the 3 Day and now start growing,really exited to follow this one. My first F1

  Arvostelija J. P. Päivämäärä 09/Mar/2023 :

  Titteli : Apollo F1
  Kommentti : Hyvin kasvaa. Kaikki F1 hybridit kasvamassa ja tätä odotan eniten. Toistaiseksi hyvältä näyttää.

  Arvostelija J. O. Päivämäärä 27/Feb/2023 :

  Titteli : Kalchias
  Kommentti : Awesome, my first F1 and it is really the fastest growing seed I've bought here. Using some minerals and some blowing clay in the earth it got water every second day and is under fresh air conditions, further more, it overtook normal feminized or autoflowering seeds. I am looking forward to see the blunts of this amazing plant.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 24389 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.