• Pineapple Kush
 • Pineapple Kush
 • Pineapple Kush

Pineapple Kush

Pineapple Kush voi olla sekoitus kahdesta hyvin suositusta lajikkeesta, mutta sen vaalima suosio on seurausta upeasta työstä näiden kahden lajikkeen yhdistämisessä. Joskus se saatetaan sekoittaa Pineapple Expressiin, sillä näiden molempien maku on samantapainen trooppinen, ananasta muistuttava.
 4.5/5 (133) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
€ 25.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Erittäin omintakeisen makuinen lajike

Tämä lajike erottuu edukseen voimakkuudestaan johtuen, sen genetiikka kun on osittain peräisin hyvin tunnetusta OG Kush -lajikkeesta. Vaikkei Pineapple Kush olekaan aivan yhtä tyrmäävä kuin vanhempansa, tarjoaa se siitä huolimatta melkoisen voimakkaan mentaalipuolen pilven.

Indicaan painottuvana ja korkean CBD:THC-suhteen lajikkeena tämä kasvi on erinomainen vaihtoehto niille asiakkaille, jotka etsivät jotakin auttamaan ahdistuksen tai vastaavien ongelmien kanssa, migreeneihin, PMS:n kanssa tai yksinkertaisesti stressin lievitykseen. Lajikkeen on mainittu myös tarjoavan apua ADHD:n oireisiin ja palauttamaan syystä tai toisesta heikentynyttä ruokahalua. Tämän kasvin budin vaikutukset keskittyvät pääasiassa pääsi sisälle, mutta sen pilvessä on myös fyysisiä aspekteja, yksi lajikkeen hyödyistä kun on sen kyky auttaa rentoutumaan. Kun tähän yhdistää trooppisen maku- ja hajumaailman joka kelpaa kaikille kannabisharrastajille, niin tämän lajikkeen voi ajatella olevan sangen mainio osuma moneen eri tarpeeseen.

Yksi lajikkeen valteista on sen makea maku, mikä voimakkaan ananaksen (kuten olettaa sopii) lisäksi tarjoaa kevyitä häivähdyksiä mintusta ja vaniljasta. Polttajat ovat myös kommentoineet löytäneensä trooppisten aromien lisäksi myös karamellin sävyjä, mutta päällimmäinen maku on kuitenkin vahvan hedelmäinen. Kuten aiemmin mainittiin, on OG Kush tunnettu eräänä vahvimmista lajikkeista, eikä tämä kushin hedelmäinen versio ole eri puusta veistetty, vaikkakin fyysisiltä vaikutuksiltaan kyseessä on melkoisesti miedompi versio. Mentaalipuolen vaikutukset sen sijaan ovat hyvinkin läheistä sukua näiden lajikkeiden välillä, mistä johtuen Pineapple Kush on erinomainen vaihtoehto näitä vaikutuksia painottaville kasvattajille.

Isot sadot niin sisällä kuin ulkonakin

Hyvin kasvatettu kasvi venyy sisätiloissa jonnekin 70 ja 120 senttimetrin välille, kun taas ulkona pituutta sopii odotella noin 1,2 metriin asti. Tämä lajike tuottaa tyypillisesti sisällä noin puoli kiloa per neliömetri ja samaa luokkaa voit odotella ulkona yhtä hyvin kasvatettua kasvia kohti. Nämä siemenet ovat feminisoituja, eli kaikki kasvisi tulevat kukkimaan. Normaalioloissa tämä kestää noin 7-8 viikkoa. Ulkona kasvattaville paras sadonkorjuuaika on syyskuun lopussa.

Jos etsimäsi lajikkeen haluttuihin ominaisuuksiin kuuluu mainio maku, makoisa tuoksu ja erittäin rentouttavan päähäsi painottuvan pilvi, voit kohdistaa katseesi Pineapple Kushiin. Tämän lajikkeen fanit antavat taatusti suosituksensa kokeilullesi.

 • Siementyyppi: Feminisoidut
 • THC: 18%
 • CBD: Matala
 • Sato sisällä: 500 - 550 gr/m2
 • Sato ulkona: 500 - 550 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 70-120 cm
 • Korkeus ulkona: 120-180 cm
 • Kukkimisaika: 7 - 8 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: Pineapple x O.G. Kush
 • Tyyppi : Sativa 20% Indica 80%
 • Vaikutus: Rentouttava ja täynnä makua
 • Ilmasto: Mild
 • Maku: Tropical, Makea, Hedelmäinen

  By J. S. on 31/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Pineapple
  Comment : Beautiful flower, easy growing and you get a lot from one plant. Smells and tastes wicked.

  By L. G. on 20/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Pineapple Kush
  Comment : Germination 3/3 mais une a été décapiter par mon chat... mais la plante pousse super bien avec un bon ensoleillement. A faire attention si le climat est super nuageux ça risque de filer direct et de fragiliser le pied . ça serait dommage de foiré juste par ce qu'on étais presser. Je recommande a fond RQS aussi c'est du propre et du pro.

  By C. D. on 23/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Au top
  Comment : 3 sur 3 ont germées j ai hâte

  By O. Z. on 10/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Pinapple Kush
  Comment : keimung nach 48 std, bis jetzt läuft alles wie geschmiert

  By Y. B. on 02/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : 🙈Silence ça pousse🙈

  By A. N. on 25/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Verdammt Nice&Sweet
  Comment : unkompliziert im Anbau und fruchtig süss.... absolut empfehlenswert

  By D. L. on 07/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Nice and sweet
  Comment : Nice and sweet,

  By J. D. on 04/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Pineapple Kush a very recommendable strain from rqs
  Comment : Nice hard sticky solid buds. The taste and smell are amazing. Great strain to amaze people, they want to keep smelling the jar lol. Not the strongest strain but very nice effect. Good for medicinal users and connoisseurs. I feel like this is a strain I want to grow again, to always have some Of this weed. The smell, taste and feeling are just right . If you want a pineapple strain that has great smell but also great taste with a nice high that can help you get a nice rest if you feel like it. Than this is the strain you should try. Definitly worth to grow.

  By S. E. on 16/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Pineapple Kush
  Comment : Easy to grow indoor. Good for begginers.

  By T. M. on 29/Jul/2019 :
  (4)

  Title : Pas mal
  Comment : 8/10 mais 4 jolie specimen

  By M. M. on 24/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Ananas :)
  Comment : top quallity seeds..the best RQS!! thx

  By T. P. on 15/Jul/2019 :
  (5)

  Title : excellent taste and very good effect
  Comment : excellent taste and good effect for kush. I would not recommend this strain for people who smoke for their first time though because it might be too potent (and/or is low in CBD).

  By C. F. on 13/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Pineapple kush
  Comment : Very delicious

  By R. H. on 07/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Great seeds
  Comment : Arrived quickly, true to their description on here. Beautiful.

  By A. K. on 04/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Pinapple Kush
  Comment : This is my favorite in top 5.Beautiful full taste, not really an indica-like sedative, but amazingly inspiring and thought supporting. I litterally cant smoke this in the evening or no chance falling asleep any time soon


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Strain: Pineapple Kush

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Strain: Pineapple Kush

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.