• Pink Mist

Pink Mist

Purple Thai x Black Haze

Etsitkö klassikkogeenejä modernilla viballa? Esittelemme Pink Mistin, Royal Queen Seedsin ammattijalostajien viimeisimmän tuotoksen. Uniikin thai-maatiaislajikkeen ja erityislaatuisen Haze-lajikkeen perillisenä kasvavat feminisoidut Pink Mist -siemenet sativa-dominanteiksi kasveiksi pullollaan THC:tä ja komplekseja maanläheisiä ja marjaisia aromeita. Tarvitseeko sanoa enempää?
Siementen määrä:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Pink Mist: moderni sativa klassikkogeeneillä

Pink Mistiä saa eksklusiivisesti RQS:ltä, joten tätä hybridiä on turha edes yrittää etsiä muualta. Klassisia genetiikkoja käyttämällä asiantuntevat jalostajamme tuottivat uniikin sativan pullollaan eksoottisia makuja ja piristäviä, luovuutta innoittavia vaikutuksia. Mikä parasta, vaikka tämä valtaisaksi kasvava lajike suoriutuu harvinaisen hyvin suurissa ulkotiloissa, kasvaa se aivan yhtä hyvin pienemmissä tiloissa, tinkimättä koostaan tai satojensa laadusta. Joten jos olet etsiskellyt elinvoimaista sativaa kasvatustelttaasi tai -huoneeseesi, voit lopettaa hakemisen – ja hankkia Pink Mist -siemenesi tänään.

Pink Mist -kannabissiemenet: Purple Thain ja Black Hazen jälkeläinen

Maatiaislajikkeet tuovat lyömätöntä sitkeyttä moderneihin hybrideihin ja vain muutama lajike onnistuu todistamaan tämän väittämän todeksi yhtä hyvin kuin Pink Mistin emolajikkeet. Ensimmäinen osa sen geenipoolia koostuu Purple Thaista, joka on Chocolate Thain ja Highland Oaxacan Goldin risteytys. Purple Thai saa puolelleen jopa nirsoimmat pössyttelijät kukkiensa syvänvioleteilla sävyillä ja makeilla, rypäleisen kukkaisilla aromeillaan. Seuraava osa koostuu Black Hazesta, joka on uniikki yhdistelmä kolumbialaisia maatiaisgeenejä ja Purple Hazea, joka tarjoaa pähkinäisiä ja mausteisia aromeja sekä klassisen energisen, Hazeilta tutun päässä kolisevan pilven. Feminisoidut Pink Mist -siemenemme yhdistävät molempien klassikoiden parhaat puolet 70-prosenttiseen sativa-komboon, joka on makea, hedelmäinen ja ekstravahva.

Pink Mist -kannabissiementen maut ja vaikutukset

Pink Mist kasvattaa pitkiä, pehmoisia kukkia, joilla on tiivis rakenne ja erinomainen trikomituotanto. Pink Mistin aromi muistuttaa Purple Thai -emolajikettaan ollessaan makea ja tarjoillessaan hedelmäisiä marjojen, rypäleiden ja kirsikoiden vivahteita. Kuivaamisen ja kypsyttämisen seurauksena pitkänmalliset kukat kehittävät myös kompleksisempia maanläheisiä vivahteita, onnistuen samalla säilyttämään Hazessa ja sativa-maatiaislajikkeissa tavattavan ikonisen pippurisen potkun. Pössytellessäsi tarjoilee Pink Mist samantyyppisiä makuja, jotka upottavat makuhermosi välittömään hedelmäiseen makeuteen (joka muistuttaa kandeerattuja hedelmiä), maanläheisiin vivahteisiin sekä mausteiseen potkuun, joka tulee esiin uloshengittäessäsi. Kiitos 20 %:n THC-pitoisuutensa ja lukuisten terpeeniensä, tarjoaa Pink Mist vaikutuksia, jotka tuntee lähes välittömästi. Voit odottaa kokevasi nopean terävän energian aallon, joka saa olon tuntumaan onnelliselta, sosiaaliselta ja keskittyneeltä. Oikeana annoksena tämä sativakuningatar toimii loistavana päivän piristyksenä sekä täydellisenä lajikkeena jaettavaksi juhlissa ja kavereiden kesken kokoonnuttaessa.

Pink Mist -kannabissiementen kasvattaminen

Aivan kuten Purple Thai- ja Black Haze -emolajikkeensa, on myös Pink Mist sativa-dominantti. Ulkona tämä venyvä yksilö voi saavuttaa 200 cm:n maksimikorkeuden ja olla sadonkorjuuvalmis lokakuun lopussa, tuottaen jopa 400 grammaa kasvia kohden. Sisällä pieni kasvunohjaus on kaikki, mitä tarvitaan pitämään tämä kasvi 80–120 cm:n mitassa. Pienemmästä koostaan huolimatta voivat sisällä kasvatetut Pink Mist -kasvit tuottaa jopa 450–500 g/m² vain 9–10 viikon kukkimisen seurauksena.

Pink Mist data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
Geneettinen tausta: Purple Thai x Black Haze
THC: 20%
CBD: Matala
Kukkimisaika: 9 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun loppu
Tyyppi : Sativa 70% Indica 30%
Korkeus sisällä: 80 - 120 cm
Korkeus ulkona: 160 - 200 cm
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 350-400 gr/plant
Vaikutus: Euforinen, Luova, Piristävä
Maku: Hedelmä, Karkki, Multainen, Mustikka
Ilmasto: Pitkä kesä
    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias