• Pink Mist Auto

Pink Mist Auto

Pink Mist x Royal Haze Auto

Pink Mist -autoflower polveutuu Pink Mististä ja Royal Haze Autosta. Tämä feminisoitu autoflower-hybridi tarjoaa palkitsevia satoja viemättä paljoakaan tilaa, mikä tekee siitä mahtavan pieniin kasvatustelttoihin ja puutarhan piilonurkkauksiin. Osta Pink Mist -autoflower-siemeniä ja nauti euforisesta ja piristävästä pilvestä laventelin, mustikoiden ja maanläheisten makujen säestämänä.
(1) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 20.00

€ 20.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Pink Mist Auto: euforiaa luvassa

Pink Mist -autoflower tarjoaa makuja ja aromeja, joita tapaa harvoin muissa kannabislajikkeissa. Tämän lisäksi sen euforiset vaikutukset tekevät siitä täydellisen savun nautittavaksi mihin tahansa aikaan vuorokaudesta. Ja mikä parasta, Pink Mist -autoflowerin runsaat sanot ja helposti kasvatettava luonne tekevät siitä sopivan vaihtoehdon kaikentasoisille kasvattajille.

Pink Mist Auto -kannabissiemenet: Pink Mistin Royal Haze Auton jälkeläinen

Jalostajat täällä Royal Queen Seedsillä loivat tämän lajikkeen vangitakseen Pink Mistin mahtavat ominaisuudet nopean ja sähäkän autoflowerin muotoon. Black Hazen ja Purple Thain jälkeläisenä Pink Mist a.k.a. Pink OG tuottaa tiiviitä, tahmeita budeja ruokahalua herättävällä ja rentouttavalla pilvellä. Tuomalla yhtälöön vielä Royal Haze Auton, lisäsivät kasvattajamme jälkeläiseen maanläheisiä ja kukkamaisia makuja ja autoflower-ominaisuudet.

Pink Mist Auto -kannabislajikkeen maut ja vaikutukset

Pink Mist -autoflowerissa yhdistyvät 17 %:n THC-pitoisuus sekä valikoima maanläheisiä, hedelmäisiä ja kukkaisia terpeenejä. Yhdessä nämä fytokemikaalit luovat pilven, joka nostaa mielialan aina euforiaan asti, samalla fyysisesti rentouttaen kehoa. Nautiskele tästä täydellisen tasapainoisesta pilvestä aina, kun kaipaat pientä piristystä päivääsi. Harvinaiset laventelin vivahteet täydentävät joka hittiä ja maanläheiset ja mustikkaiset vivahteet viimeistelevät tasapainoisen ja hienostuneen makukokemuksen.

Pink Mist Auto -siementen kasvatusominaisuudet

Pink Mist -autoflower-lajike houkuttelee kasvattajia, jotka haluavat saavuttaa kookkaita satoja pienessä tilassa. Sisällä kasvit kohoavat vain 70–100 cm:n korkeuteen ilman kasvunohjausta ja tuottavat 350–400 g/m² käytyään koko kasvusyklinsä läpi vain 12–13 viikossa. Ulkona kasvavat yksilöt voivat yltää korkeintaan 150 cm:n korkeuteen ja tarjota 110–160 gramman tuottoja kasvia kohden. Joten jos haluat saavuttaa loistavia satoja kasvattamalla pieniä ja nopeita yksilöitä, hanki Pink Mist -autoflower-siemenesi RQS:ltä ja koe tämä mahtava lajike omakätisesti!

Pink Mist Auto data sheet
Siementyyppi: Autoflowering
Geneettinen tausta: Pink Mist x Royal Haze Auto
THC: 17%
CBD: Matala
Tyyppi : Sativa 60% Indica 35% Ruderalis 5%
Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: 12 - 13 after sprouting
Korkeus sisällä: 60-120cm
Korkeus ulkona: 120 - 150 cm
Sato sisällä: 350 - 400 gr/m2
Sato ulkona: 110 - 160 gr/plant
Vaikutus: Euforinen, Fyysisesti rentouttava, Piristävä
Maku: Laventeli, Multainen, Mustikka


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias