• Trainwreck Auto
 • Trainwreck Auto

Trainwreck Auto

Trainwreck x Big Skunk Auto

Pääosin sativa, Trainwreck Auto on erinomainen piristävä lajike, joka tekee käyttäjistä iloisia ja motivoituneita. Ainutlaatuisen aromisekoituksen ansiosta näitä kukkia on vaikea unohtaa, ja tuletkin luultavasti kaipaamaan niitä uudelleen. Trainwreck Auto sopii kaikille kasvattajille, ja sitä voidaan kasvattaa sekä sisällä että ulkona, sillä sen tulokset ovat erinomaiset molemmissa ympäristöissä.
(11) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (5)

Osta Trainwreck Auton Siemeniä: Unohtumaton Terpeenisekoitus

Trainwreck Auton alkuperä

Trainwreck Auto on yksinkertaisesti rakastettu Trainwreck, joka on risteytetty Big Skunk Auto -genetiikan kanssa. Tämän yhdistelmän tuloksena syntyi geneettinen profiili, jossa on 85 % sativaa, 15 % indicaa ja 5 % ruderalista,sekä noin 19 % THC:tä. Tämä lajike ei ehkä ole markkinoiden nopein auto, mutta sen potentiaali erinomaisiin satoihin ja sen elinvoimaisuus korvaavat ylimääräisen odottelun, jota tämän supertähden kasvattaminen edellyttää.

Trainwreck Autoflowerin aromit ja maut

Aivan kuten feminisoitu edeltäjänsä, Trainwreck Autoflower tarjoaa houkuttelevan yhdistelmän aromeja ja makuja. Sen tuottama savu on paksua ja tuoksuvaa, jossa makeus tanssii mullan ja männyn kanssa. Harjaantunut makuhermo havaitsee myös mausteisen pippurisia vivahteita, ja terpeeniprofiili onkin hienosti tasapainossa. Muutama henkonen ja Trainwreck Autoflower saa sinut ajattelemaan iloisia ajatuksia samalla kun tunnet olon motivoituneeksi ja energiseksi. Lajike on ihanteellinen nautittava silloin, kun haluat tehdä jotain, jota olet lykännyt.

Trainwreck Auto Seedsin kasvatusominaisuudet

Kun valitset Trainwreck Autoflower -siemeniä seuraavaan kasvatusprojektiisi, voit odottaa kasveja, jotka sopivat mihin tahansa kasvatustyyliin tai ympäristöön. Ne pysyvät hyvin hallittavissa olevassa 80-130 cm:n korkeudessa sisätiloissa ja hieman suurempina, 130-160 cm:n paikkeilla ulkona. Ajan suhteen tämä autoflower vaatii hieman enemmän kärsivällisyyttä kuin useimmat muut. Trainwreck Autoflowerista saa nimittäin satoa noin 12-13 viikkoa siementen itämisen jälkeen. Odottaminen on kuitenkin sen arvoista, sillä tämä lajike voi tuottaa 450-500 g/m² sisätiloissa ja jopa 175 g kasvia kohti ulkona.

Trainwreck Auto data sheet
Siementyyppi: Autoflowering
Geneettinen tausta: Trainwreck x Big Skunk Auto
THC: 19%
CBD: Matala
Tyyppi : Sativa 80% Indica 15% Ruderalis 5%
Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: 12 - 13 after sprouting
Korkeus sisällä: 80 - 130 cm
Korkeus ulkona: 130 - 160 cm
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 90 - 175g/plant
Ilmasto: Pitkä kesä
Vaikutus: Motivoiva, Piristävä, Selkeä
Maku: Karkki, Mänty, Multainen, Pippurinen

  Arvostelija C. B. Päivämäärä 11/Jun/2024 :

  Titteli : Not harvested yet, but so far so good!
  Kommentti : Trainwreck auto is my 4th grow and first outdoor grow. It has impressed me so far. I’ve done nothing but stick the seed in dirt and watch it grow. No nutes or watering. It’s about 3.5ft tall and hardly any gaps between nuggets. Just long, solid spear-shaped colas that fill the yard with odor. I could only imagine what an experienced grower could do with proper nutrients/waterings.

  Arvostelija P. D. Päivämäärä 04/Jun/2024 :

  Titteli : Top
  Kommentti : Ich bin sehr zufrieden von 3 Samen sind 3 gekeimt und wachsen super. 2 hab ich nach ca. 8 Wochen ins Gewächshaus gepflanzt und diese haben bereits eine Höhe von 150cm und der Geruch ist schon sehr einladend. Jederzeit eine Empfehlung

  Arvostelija A. N. Päivämäärä 21/May/2024 :

  Titteli : Great strain
  Kommentti : I'm reaching the end of week 7 and the buds are really building. The plant also stretched about a foot on week 6. Using live earthworms and avocado as well as organic nutes and earthworm castings

  Arvostelija E. C. Päivämäärä 21/May/2024 :

  Titteli : I am not sure yet about how stable it is, I would try growing this one again
  Kommentti : I grew 2 plants. One stretched way to much although the conditions in veg where right. It took her 8 weeks to bloom and that after I switched the lights on 12/12 . The second one grew very nicely and bloomed on time, the buds where so dense and beautiful but very close to end of flowering she developed bud rot after we had a fre cold and rainy days outside and was hard to control the humidity in the tend. I had to throw away the buds starting be damaged and make her all 66 dry buds into butter

  Arvostelija S. L. Päivämäärä 25/Apr/2024 :

  Titteli : Herr
  Kommentti : Versand eine 10/10 Schnell, schön verpackt und einige extras kostenlos dazu. 3/5 sind gekeimt und wachsen prächtig weiter. Sehen alle drei sehr gut aus. Der Geruch ist grade zu einladend und bietet mir schon jetzt eine Riesen Vorfreude auf deren Geschmack. Wenn noch eine mehr gekeimt wäre gäb es 5 Sterne ansonsten klar Kaufempfehlung!


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias