🌔 F1-hybridit: budivallankumous ⏤ Osta täältä ⬇️

 • Orion F1
 • Orion F1
 • Orion F1
 • Orion F1
 • Orion F1

Orion F1

Orion F1 on yksi parhaiten tuottavista F1-lajikkeista, ja tekee takuulla vaikutuksen. Sillä on hybrideille ominaista sisua, mikä tekee siitä voimakkaan, tuotteliaamman ja vastustuskykyisemmän tauteja vastaan. Noin 70 cm:n kokonsa ansiosta se tarjoilee suuria satoja pienissä tiloissa. Kuivaa ja kypsytä nämä budit, jotta pääset nauttimaan jumittavasta pilvestä ja herkullisen makeista mauista.
Siementen määrä:
1x
€ 27.00
3x
€ 64.00
5x
€ 97.00
10x
€ 175.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 64.00

€ 64.00 (-0%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Orion F1: Maukas Ja Jumittava F1-hybridi

Asuitpa missä päin maailmaa tahansa, pystyt näkemään Orionin tähdistön, joka sijaitsee taivaanekvaattorilla. Orion F1 vie tähtienkatseluhetkesi aivan uudelle levelille. Tämä autoflowering-lajike edustaa vallankumousta kannabisalalla onnistuen asettamaan hybridin sisun ja upeuden kaikkien alan harrastajien nähtäville. Sen lyhyt kukkimisaikansa, herkullinen terpeeniprofiilinsa ja voimakkaat vaikutuksensa tuovat sille hyvin ansaitsemansa paikan kasvatushuoneessasi tai puutarhassasi. Tämä lajike ylpeilee vaikuttavalla geneettisellä sukupuullaan, johon kuuluu suuruuksia, kuten Blue Mammoth Automatic, Blue Dream ja Amnesia. Erikoisominaisuutena mainittakoon, että Orion on yksi F1-lajikkeidemme parhaimpia satoja tuottavista lajeista.

Orion F1

Orion F1:n vaikutukset, aromit ja maut: jumittava ja makea

Orion F1:n geenit lahjoittivat tälle lajikkeelle herkullisen terpeeniprofiilin, jota tavataan harvoin missään muualla. Joka kerta, kun nautit näillä kukilla pakatusta jointista tai bongista, pääset kokemaan ainutlaatuisen raikkauden ja makeuden vyöryvän makunystyröidesi ylitse. Tästä makuprofiilista käy kiittäminen myrseenin, osimeenin ja farniseenin suuria pitoisuuksia. Vaikutustensa puolesta Orion F1 tuo euforisen ja rentoutuneen olon. Suuret määrät THC:tä ja pieni pitoisuus CBG:tä toimivat yhteisvaikutuksessa ainutlaatuisen terpeeniseoksen kanssa tarjotakseen jumittavan kehollisen pilven.

Orion F1

Orion F1:n kasvattaminen: kompakteja kasveja suurine satoineen

Orion F1 suoriutuu hyvin sekä sisä- että ulkotiloissa ja on muodoltaan tyypillinen indica. Tämä nopsa autoflower kasvaa 64–80 cm:n korkeuteen, mikä tekee siitä ideaalin valinnan ahtaisiin tiloihin tai ulkotilojen huomaamattomiin kasvatusprojekteihin. Voit odottaa palkitsevaa satoa 40 päivän kukkimiskauden päätteeksi (kokonaiskasvuajan ollessa noin 70 päivää).

Orion F1
Orion F1 data sheet
Lajike: F1-hybridikannabiksen auto
Geneettinen tausta: Blue Mammoth Auto x Blue Dream x Amnesia
THC: Hyvin korkea
Sato: XXL
Korkeus: 65 - 80 cm
Kukkimisaika: 35 - 40 days
Harvest: 65 - 70 days after germination
Major terpenes: Farnesene, Karyofylleeni, Myrseeni, Osimeeni
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Jumittava, Rauhoittava
Maku: Hedelmä, Karkki, Mänty
Ilmasto: Lyhyt kesä
  Nobody has posted a review yet


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias