Speedy Chile (Fast Flowering)

Me täällä Royal Queen Seedsillä olemme suunnitelleet upouudet Speedy Chilen feminisoidut kannabiksen siemenet yhdistääksemme parhaat puolet suosikkilajikkeistasi. Nopeasti kukkivat versiomme ovat ideaaliratkaisu autoflowering-lajikkeille, sillä ne ovat voimakkaampia ja lisäksi niiden kukkimisaika on lyhyt.
 4.5/5 (122) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin ja Cash

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (111)
 • Asiakkaiden kuvat (6)

Speedy Chile (Nopeasti kukkiva)

Speedy Chile kehitettiin risteyttämällä kolmannen polven autoflowering kloonin kanssa. Tuloksena tästä sinulle on tarjolla feminisoitu siemen, joka soveltuu mainiosti sekä sisä- että ulkokasvatukseen. Koska jotkin kasvattajat ovat olleet epäileväisiä autoflowering-lajikkeiden kanssa niiden alemmasta THC-pitoisuudesta johtuen, suunnittelimme tämän variaation kasvattamaan uskomattoman korkean pitoisuuden budeja.

Speedy Chile on Green Poisonin ja Chile Indican risteytys, joka tarjoaa erinomaisen maun ja rentouttavan pilven. Green Poison on eliittiklooni, joka on saavuttanut mainetta tuottaen erittäin korkealaatuista marihuanaa lääkekäyttöön. Vahva Green Poison on mainio valinta kipuun tai uniongelmiin, minkä lisäksi se on luontainen ruokahalun lisääjä. Speedy Chile puolestaan on hybridi, jonka geeneistä 30% on sativaa ja loput 70% indicaa, joten voit odottaa sen kasvavan hieman korkeutta ja myöhemmin täyttyvän nätisti kukituksen edetessä. Tämä risteytys tarjoaa myös erittäin korkealaatuisen pilven. Voit tuntea sativan vaikutusten hiipivän hiljalleen päälle. Speedy Chile tarjoamana pilvi soveltuu erityisesti niille, joiden pitää saada jotakin tehdyksi päivän aikana.

Indica lainaa puolestaan Speedy Chilelle kivan rentouttavan fiiliksen budeihin, tehden tästä variaatiosta sopivan erityisesti niille, jotka tykkäävät poltella koko päivän. Speedy Chile feminisoiduilla siemenillä on nopea elinkaari, eli parhaassa tapauksessa vietät sadonkorjuutta jo 8 viikossa. Tämä nopeasti kukkiva lajike on eräs markkinoiden nopeimmista, joten tämä genetiikka soveltuu kasvattajille, joiden tavoitteena on ottaa kaikki irti kasvatuspinta-alasta optimoimalla kasvusyklien nopeus. Meidän Speedy Chile siemenemme toimivat niin sisä- kuin ulkokasvatuksessakin, ja lisäksi ne sopivat eri tasoisille kasvattajille aloittelijasta eksperttiin. Aloittelijat arvostavat Speedy Chilen helppoa kasvatusprosessia, kun taas pidemmälle ehtineet kasvattajat voivat kikkailla ravinteilla ja saada aikaan ihmeitä.

Sisäkasvattajat voivat odottaa tämän lajin kasvien valmistuvan korjattaviksi matalina. Täten esimerkiksi pieneen komeroon tai telttaan jää tilaa. Nämä feminisoidut siemenet ovat kehitetty lyhyttä kukkimisaikaa silmällä pitäen, ja kasvattajat arvostavatkin varmasti tämän tarjoamaa mahdollisuutta tiuhaan sadonkorjuuseen. Speedy Chile kasvaa korkeutta 50 ja 100 sentin välille, ja sen maksimisato on jopa 525 grammaa neliömetriä kohden.

Ulkokasvattajat tulevat myös arvostamaan Speedy Chileä, sillä tämä lajike valmistuu viikkoa-paria ennen muita lajikkeita. Valmista budia voit ruveta korjaamaan aikaisin syyskuussa, eli saat tuotantosi kerättyä ennen syksyn sateita, vähentäen täten homeongelmien todennäköisyyttä. Luonnonvalossa nämä feminisoidut siemenet omaavat potentiaalin fantastiseen satoon, hyvä kasvattaja voi odottaa jopa 500 grammaa valmista kukkaa kasvia kohti. Mainiolla pilvellä ja vahvalla potkulla varustettu Speedy Chile kellottaa THC-pitoisuutta aina 16% asti CBD-pitoisuuden ollessa alhainen. Tämä kustomoitu lajike tarjoaa pilven, jota voi kuvata hellän rauhoittavaksi ja erittäin euforiseksi.

 • THC: 16%
 • CBD: Low
 • Sato sisällä: 475 - 525 gr/m2
 • Sato ulkona: 450 - 500 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
 • Korkeus ulkona: 100 - 170 cm
 • Kukkimisaika: 6 - 8 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Syyskuun alku
 • Geneettinen tausta: Early Skunk x Skunk x Chile Indica
 • Tyyppi : Sativa 30% Indica 70%
 • Vaikutus: Rentouttava ja täynnä makua
 • Maku: Hedelmäinen, Mänty, Mausteet
 • Ilmasto: Warm

  By Y. H. on 14/Aug/2019 :
  (5)

  Title : speedy chile
  Comment : kommen sehr gut bin schon aufs Ergebnis gespannt.

  By T. D. on 05/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Tient ses promesses
  Comment : Effectivement elle est très rapide à pousser et a un bon effet, parfaite pour les débutants

  By G. A. on 10/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Best
  Comment : Amazing 🙌

  By M. M. on 07/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Perfect
  Comment : Fast! Born 3 of 3, in couple of days... growing fast!

  By S. T. on 04/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Excellent
  Comment : Great customer service, excellent product, 100% germination.

  By T. G. on 29/May/2019 :
  (4)

  Title : nice
  Comment : good plant and nice growth

  By A. M. on 23/May/2019 :
  (5)

  Title : Speedy speedy Chile
  Comment : It runs very fast, very nice

  By L. D. on 20/May/2019 :
  (4)

  Title : Porte bien son nom
  Comment : Pousse rapide et abondante,très satisfait

  By J. B. on 03/May/2019 :
  (5)

  Title : Très bien
  Comment : Royal

  By G. V. on 30/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Bonne germination.
  Comment : Toutes les graines ont germées en 3 jours... à suivre :-D

  By A. R. on 22/Apr/2019 :
  (4)

  Title : Ottimo servizio
  Comment : Ottimo servizio, semi ordinati e arrivati con un ottimo packaging insieme ai regali di royal queen, 4 stelle per la spedizione un po' lenta circa due settimane

  By T. H. on 22/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Speedy Chile
  Comment : Sehr gute Sorte und pflegeleicht im Anbau.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Fast Flowering

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Fast Flowering

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.