• Candy Kush Express (Nopeasti kukkiva)
 • Candy Kush Express (Nopeasti kukkiva)
 • Candy Kush Express (Nopeasti kukkiva)

Candy Kush Express (Nopeasti kukkiva)

Nykypäivänä kuluttajat ovat etenevissä määrin tietoisia eri kannabislajikkeiden eroista, mikä on osaltaan kiinnittänyt ihmisten huomion indican ja sativan tyypillisiin eroihin. Jotkut suosivat toisen vaikutuksia ja ominaisuuksia yli toisen, mutta lisäksi on olemassa myös hyvä nippu erilaisia indica/sativa hybridejä.
 4.5/5 (161) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
€ 23.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Hyvin tasapainoinen indica-sativa -hybridi

Yleisesti ottaen indican ja sativan perimää yhdistävät hybridit tuppaavat nojaamaan jompaankumpaan suuntaan sekä perimän että vaikutusten osalta. Candy Kush Express (nopeasti kukkiva) on kuitenkin tässä suhteessa säännön vahvistava poikkeus. Sen perimästä 40 prosenttia on sativaa ja 60 prosenttia indicaa, mutta tämä Kush on osapuilleen niin tasaisesti miksattu kuin vain suinkin on mahdollista. Täten sen vaikutuksissa yhdistyvät uniikilla tavalla molempien lajien vaikutukset.

Sweet Special on yksi Candy Kushin suorista esi-isistä. Muiden ominaisuuksiensa ohella tämä lajike on tunnettu makesta maustaan ja elinvoimaisista, sitkeistä kasveistaan. Nämä ominaisuudet muodostavat myös osan Candy Kushin pakettia, sillä kasvit ovat jämäköitä soveltuen kasvatettavaksi yhtä hyvin ulkona tai sisällä, ja lisäksi budin maku on aina miellyttävän makea. Legendaarinen Royal Kush on toinen Candy Kushin biologisista vanhemmista. Royal Kush on tunnetusti vahvasti indicaan taittuva lajike ja erittäin voimakkaan Afghani Kushin suora jälkeläinen. Sekä Afghani että Royal Kush ovat arvostettuja univaikeuksista kärsivien parissa niiden rauhoittavien vaikutusten takia, siinä missä viihdekäyttäjät huomaavat näitä lajikkeita poltettuaan helposti sohvajumittelun vievän mielenkiinnon muulta.

Sekoitus fyysistä ja psyykkistä pilveä

Koska tässä lajikkeessa on hitusen enemmän indicaa, on myös indicalle tyypillinen voimakas fyysinen jumi läsnä. Sativan läsnäolosta taas kielii tämän lajikkeen tapa nostaa katsojan pää huiman korkealle pilveen. Sativan osuus auttaa siis tasapainottamaan indican vaikutuksia, antaen sen rauhoittavalle pilvelle kuitenkin energisen säväyksen. Tämä lajike kasvattaa suosiotaan sen yhtä aikaa mielialaa kohottavien, mutta samalla syvästi rauhoittavien vaikutusten takia. Tärkeimmät käyttökohteet lääkekannabiksen näkökulmasta ovat stressin ja kivunlievitys. Alhainen CBD-pitoisuus helpottaa osaltaan hallitsemaan tämän variaation rauhoittavaa puolta, tarkoittaen sitä, että tämän lajikkeen polttelu kyllä rauhoittaa, muttei tyrmää käyttäjäänsä toimintakyvyttömäksi.

On hyvä todeta, että alhainen CBD-pitoisuus ei tarkoita samaa THC:n osalta, vaan mojovat 18% nostavat tämän lajikkeen tarjonnan vahvempaan päähän. Ulkona tämä kasvi tuottaa vähintään 450-500 grammaa ja sisäkasvatuksessa sato asettuu noin 475-525 grammaan neliömetriä kohti. Koska kyseessä on nopeasti kukkiva lajike, voi sadonkorjuuta suunnitella viikon 7 kohdille. Ulkona optimaalinen aika on syyskuun alun paikkeilla. Täysikasvuisella kasvilla on mittaa sisätiloissa 100 senttimetriin saakka ja ulkona puolestaan aina 1,7 metriin asti.

Mainio lajike aloittelijoille

Kuten kaikki nopeasti kukkivat lajikkeet on myös Candy Kush helppo kasvatettava. Jopa aloittelijat huomaavat kuinka helppoa on tuottaa nopealla aikataululla tuuheaa laatubudia yksinkertaisen kasvatusprosessin päätteeksi. Nopeasti kukkiva Candy Kush Express on ideaaliratkaisu kasvattajille, jotka haluavat ominaisuuksiltaan epätavallisen tasapainoisen hybridin joka on helppo ja nopea kasvatettava erilaisissa olosuhteissa.

 • Siementyyppi: Feminisoidut
 • THC: 18%
 • CBD: Matala
 • Sato sisällä: 475 - 525 gr/m2
 • Sato ulkona: 450 - 500 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
 • Korkeus ulkona: 100 - 170 cm
 • Kukkimisaika: 7 - 9 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Syyskuun alku
 • Geneettinen tausta: Sweet Special x O.G. Kush
 • Tyyppi : Sativa 40% Indica 60%
 • Vaikutus: Fyysinen jumitus
 • Ilmasto: Mild
 • Maku: Citrus, Makea

  By J. G. on 03/Apr/2020 :
  (5)

  Title : 5/5
  Comment : Germination en 3 jrs, mise en pot le 29/03/2020 a voir en septembre a la floraison sous serre 😉

  By C. S. on 03/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Graine
  Comment : Top qualité

  By J. C. on 01/Apr/2020 :
  (5)

  Title : 100 %
  Comment : Always good quality

  By C. L. on 23/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Tout a pris merci

  By S. T. on 18/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Strong seeds
  Comment : Strong seeds, germinated really quick, only have now 3 weeks but they seem great!

  By D. C. on 18/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Merci
  Comment : Envoi rapide, colis très bien et merci pour les différents cadeaux. En attente pour plantation fin avril.

  By D. J. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Super quick propagation
  Comment : Amazing growth, healthy plants. ...what's not to love.

  By D. S. on 04/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Strong genetics
  Comment : Simple to grow and clones have a high survival rate. Tasty citrus flavour and a powerful high. Highly recommend.

  By S. B. on 03/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Super shining lemon haze
  Comment : wonderful strain, pleasant smoke, decent yields. I’d 100% purchase these seeds again.

  By P. J. on 03/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Mr Kubik
  Comment : Really nice strain! Good tasting and sparkling trichnomes:)

  By L. M. on 10/Feb/2020 :
  (4)

  Title : Good plant and effect
  Comment : The effect of the strains is perfectly balanced, the only negative thing is that the plant needs a lot of sun to grow properly

  By K. B. on 03/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Candy krush
  Comment : So far so good arrived good and its going so well

  By J. H. on 20/Jan/2020 :
  (4)

  Title : High quality
  Comment : I ordered 3 seeds. All 3 grew well and didn't have much differences. The yield wasnt that big, but quality is really good! Ripe buds have been curing in the jar for about one week now. Flavour is quite good but it will get better with time. The high is well balanced, but goes more in body than head. Really pleasant. Very good high for getting sleep! I would recommend this strain for people who want more quality than yield. 4/5

  By T. W. on 17/Jan/2020 :
  (4)

  Title : Nice
  Comment : Mega Sorte auf jeden fall aber leider nur 7/10 gekeimt. Aber etwas was man ausprobieren muss!

  By A. M. on 16/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Satisfaction
  Comment : Lot of happiness


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Candy Kush Additional info

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Candy Kush Additional info

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.