• Lemon Skunk

Lemon Skunk

aka Lemon Skunk OG

Vuosikymmeniä ensi esiintymisensä jälkeenkin Lemon Skunk on edelleen kannabismaailman titaani. Lyömättömän raikkaan sitruuna-arominsa, tasapainoisten vaikutustensa ja loistavien kasvuominaisuuksiensa ansiosta ei ole mikään ihme, miksi näin on. Osta Lemon Skunkin siemeniä RQS:ltä ja aloita alkuperäisen Skunk-budin kasvattaminen kotona jo tänään.
(1) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 23.00

€ 23.00 (--1%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Lemon Skunk: Maailmankuulu Hybridilajike

Harva nimi kannabismaailmassa kääntää päitä niinkuin Skunk. Skunk-genetiikka on peräisin 1970-luvulta, ja se on lunastanut ikuisen paikan viljelijöiden sydämissä - ja syystäkin! Sen voimakkaat aromit, tuhti vahvuus ja poikkeuksellisen vankka genetiikka, miten tätä voisi olla rakastamatta? Kiitos kasvattajamestariemme, voit kasvattaa nyt Lemon Skunk siementemme avulla tätä kirpeän raikasta Skunk-kukkaa kotona pienellä vaivalla.

Skunk #1:n ja Citralin erinomainen risteytys

Lemon Skunk yhdistää klassista genetiikkaa kaikkivaltiaasta Skunk #1:stä (jonka loi edesmennyt kannabismaailman legenda, Neville Schoenmaker) ja Citralista - rakastetusta hollantilaishybridistä, jolla on tänäkin päivänä vakipaikka legendaaristen kahviloiden ruokalistoilla. Tuloksena on tasapainoinen hybridi, jossa indica- ja sativa-geenit jakautuvat tasaisesti, ja joka tarjoaa monimutkaisia aromeja ja rauhoittavan, mielen jokaiseen kolkkaan ja kehon kaikkiin lihaksiin ulottuvan pilven.

Lemon Skunkin vaikutukset ja maut

Kun hajotat Lemon Skunkin pitkänomaiset, tiheät kukat, sinua tervehtivät aluksi tuoreen limonadin ja sitrushedelmäkarkkien sävyt, joita seuraavat välittömästi sitruunankukkien, kostean maan, sammaleen ja mustapippurin hienovaraiset sävyt. Lemon Skunk sisältää noin 19 % THC:tä ja eksoottisen terpeeniprofiilin, jota hallitsevat limoneeni, karyofylleeni ja myrseeni, ja se tarjoaa paljon muutakin kuin vain upeita aromeja ja makuja. Jo muutamassa minuutissa ensimmäisestä hitistä huomaat, että tämä voimakas hybridi saavuttaa niin mielesi ja kehosikin kaukaisimmat kolkat ja saa aikaan rauhoittavan onnellisuuden ja autuuden tilan. Nauti lajiketta töiden jälkeen, sosiaalisissa tilaisuuksissa tai laiskoina viikonloppuina - Lemon Skunkin aromit ja maut eivät petä koskaan.

Feminisoitujen Lemon Skunk siementen kasvattaminen

Perinnölleen uskollisena Lemon Skunk on sitkeä ja helppo kasvattaa. Sisätiloissa voit odottaa, että näistä elinvoimaisista siemenistä kasvaa jopa 120 cm:n pituisia vankkoja kasveja, jotka saavuttavat korjuukypsyyden vain 8-9 viikon kukinnan jälkeen ja tuottavat jopa 650 g/m²:n painoisia satoja. Lemon Skunkimme kukoistaa myös ulkona, ja niistä kasvaa tukevia kasveja, jotka voivat kohota jopa 150 cm korkeuteen. Odotettavissa on ulkona jopa 675 g/kasvi, nopea kasvu ja hyvä vastustuskyky tuholaisia vastaan riippumatta siitä, missä kasvatat sitä. Mitä siis odotat? Aloita alkuperäisen Lemon Skunkin kasvatus jo nyt!

Lemon Skunk data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
Geneettinen tausta: Skunk 1 x Citral
THC: 19%
CBD: Matala
Kukkimisaika: 8 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Tyyppi : Sativa 50% Indica 50%
Korkeus sisällä: 80 - 120 cm
Korkeus ulkona: 120 - 150 cm
Sato sisällä: 600 - 650 gr/m2
Sato ulkona: 625 - 675 gr/plant
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Luova, Pitkäkestoinen, Rauhoittava
Maku: Hedelmä, Lime, Sitrus, Skunk
Ilmasto: Lyhyt kesä


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias