• Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage + 5

Tropical Mirage rajoitettu painos

Forbidden Zkittlez x Melonade

Tropical Mirage luotiin luovien ihmisten toimesta luovia ihmisiä varten. RQS:n ja DJ/tuottaja Henry Saizin ainutlaatuisen yhteistyön tuloksena syntynyt lajike on räätälöity viemään sinut luovan energian tilaan. Vapauta itsesi konformismin kahleista Tropical Miragen piristävien, aivoja stimuloivien vaikutusten avulla. Ne rauhoittavat mielen ja sytyttävät mielikuvituksen.
(11)
Kirjoita arvostelu
Pack:
Pack 1
€ 49.50
Pack 2
€ 67.50
Pack 3
€ 90.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 49.50

€ 55.00 (-9%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (1)
 • Arvostelut (10)

Tropical Mirage (rajoitettu painos): Inspiraation sinfoniaa luovan työn tekijöille.

Haluatko kasvattaa Tropical Miragea kotona? Ole nopea - tämän rajoitetun painoksen siemenet myydään nopeasti. Tilaa omasi jo tänään ja valitse yksi seuraavista pakkauksista:

 • Paketti 1 –– Sisältää 5 siemenen erikoispakkauksen + 2 eksklusiivista julistetta.
 • Pack 2 –– Sisältää 5 siemenen erikoispakkauksen + 2 eksklusiivista julistetta + 1 T-paidan + tarroja + laatikon.
 • Pack 3 –– Sisältää 5 siemenen erikoispakkauksen + 2 eksklusiivista julistetta + 1 T-paidan + tarroja + laatikon + 1 ainutlaatuisen vinyylilevyn DJ Henry Saizin kappaleesta Tropical Mirage, joka on tehty lajikkeen vaikutuksen alaisena.

Tropical Mirage syntyi intohimosta luovuuteen ja vapauteen. Olitpa sitten ammattimuusikko, kuvataiteilija tai vain sisäistä luovuuttasi vapaa-ajallasi toteuttava harrastaja, Tropical Mirage on täydellinen kumppani, sillä se tarjoaa hedelmäisiä trooppisia aromeja ja piristävän, energisen pilven, joka vapauttaa taiteellisen henkesi ja auttaa sinua ylittämään luovuuden rajat.

Video id: 881698258

Millaista on polttaa Tropical Miragea

Forbidden Zkittlezistä ja Melonadesta jalostettu Tropical Mirage on hyvin aromaattinen ja erittäin voimakas lajike. Kiitos ainutlaatuisen sekoituksensa eksoottisia terpeenejä, Tropical Mirage “vie trooppiseen paratiisiin, yhdistäen kypsien hedelmien nuotteja sitruksiseen raikkauteen ja ripaukseen mentolia”, sanoo yksi luojista, DJ Henry Saiz.

24 THC-prosentin ansiosta se on melkoinen isku ja antaa piristävää, aivojen energiaa vain muutamassa minuutissa ensimmäisestä nauttimisesta. Olipa luovuutesi kanava mikä tahansa, Tropical Mirage sytyttää mielikuvituksesi ja antaa sinun nauttia uusista ideoista ja motivaatiosta. "Kannabis on täydellinen kumppani luovan prosessini tueksi", Henry lisää. Tropical Miragen avulla Henry ja RQS:n tiimi kutsuvat sinut vapauttamaan mielesi, olemaan yhteydessä sieluusi ja ilmaisemaan itseäsi aidoimmalla mahdollisella tavalla.

Tropical Miragen kasvattaminen

Tropical Miragea on yhtä suuri ilo kasvattaa kuin polttaa. Tropical Miragea on aivan yhtä mukava kasvattaa kuin poltella. “Se on kasvi, jolla on elegantti rakenne ja joka on pullollaan tiheitä, vehreitä smaragdinvihreitä budeja,” Henry korostaa.

Nämä 60-prosenttisesti indica-dominantit kasvit kasvavat sisätiloissa 60-90 cm:n korkuisiksi, kun taas ulkokasvit nousevat 120-150 cm:n pituisiksi. Voimakkaan vegetatiivisen kasvun ja nopean kukinta-aikansa ansiosta Tropical Mirage tekee vaikutuksen jopa vaativimpiin kasvattajiin. Kasvien kukinta kestää noin 8-9 viikkoa, ennen kuin ne ovat satovalmiita sisätiloissa, kun taas ulkona olevat Tropical Mirage -kasvit ovat yleensä korjuukypsiä lokakuun puoliväliin mennessä. Lisäksi sen kestävyys stressiä, tuholaisia ja epäsuotuisia ympäristöolosuhteita kohtaan tekee Tropical Miragesta täydellisen lajikkeen lauhkeilla alueilla asuville kasvattajille.

Henry haluaa vielä nostaa erään tärkeän asian esiin:

“Kasvunsa ja kukkimisensa aikana se erittää lähes havaitsematonta aromia, mikä tekee siitä ideaalin huomaamatonta ja turvallista kasvatusta ajatellen. Sen maksimaalinen aromaattinen potentiaali paljastuu kuitenkin kukkimisvaiheen viimeisinä viikkoina sekä kypsytysprosessin aikana.”

Tropical Mirage (rajattu painos):Saatavilla vain niin kauan kuin varastoa riittää

Tropical Mirage rajoitettu painos data sheet
CBD: Matala
Ilmasto: Lyhyt kesä
Vaikutus: Euforinen, Luova, Piristävä, Rauhoittava
Maku: Diesel, Mustikka, Sitrus, Yrttinen
Kukkimisaika: 8 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun puoliväli
Korkeus sisällä: 60 - 90 cm
Korkeus ulkona: 120 - 150 cm
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 24 %
Tyyppi : Sativa 40% Indica 60%
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 650-750 gr/plant
Geneettinen tausta: Forbidden Zkittlez x Melonade

  Arvostelija B. Z. Päivämäärä 20/May/2024 :

  Titteli : Ben
  Kommentti : Ich schließe mich meinen Vorrednern an, sowas habe ich noch nicht gesehen. Keimung innerhalb von Stunden. Donnerstag abend angesetzt, Freitag morgen gekeimt vorgefunden und in das Zelt gesetzt, einen Tag später wirft der Keimling schon die Schale ab. Saatgut auf Steroiden. Das habe ich so wirklich noch nie gesehen. Vom auf die Watte legen bis zum ersten Keimblatt in 48 std. hätte ich niemandem geglaubt, aber ich sehe es grade mit eigenen Augen.

  Arvostelija D. C. Päivämäärä 29/Apr/2024 :

  Titteli : Boo ya
  Kommentti : Seed popped in 12 hours that's a first time I've ever seen that ,I have high hopes for this cultivar

  Arvostelija R. S. Päivämäärä 09/Apr/2024 :

  Titteli : Herr Smith
  Kommentti : Der absolute Hammer dieses tropic mirage..hab ja schon viel geerntet aber dieses Pflänzchen dreht ja völlig durch..von oben bis unten christal klarer thc...der Harz läuft tropfenförmig der Blüte herunter..man könnte denken sie schimmert aber nein es ist der pure Wahnsinn.geschmacklig u breitnis überwältigend...i love you tropic mirage...

  Arvostelija T. K. Päivämäärä 21/Mar/2024 :

  Titteli : 🤤
  Kommentti : OMG i Love the odor and taste of These buds 😍 Top 3 ever smoked

  Arvostelija D. B. Päivämäärä 04/Mar/2024 :

  Titteli : 100% Keimquote
  Kommentti : Alle Samen sind perfekt gekeimt und wachsen auch alle super ohne Probleme

  Arvostelija O. R. Päivämäärä 02/Feb/2024 :

  Titteli : Fantastic genetics
  Kommentti : The seeds that germinated for me are absolute monsters, never had fan leaves as large and the end product was exceptionally on point. I did however have 3 seeds that just wouldn't sprout, other than that I would still recommend these beasts.

  Arvostelija N. J. Päivämäärä 20/May/2024 :

  Titteli : Au top
  Kommentti : Super goût plein de résine belle récolte bientôt en refaire

  Arvostelija C. O. Päivämäärä 22/Jan/2024 :

  Titteli : Stron genetic
  Kommentti : Powerful genetics. Full of life in the seedling and vegetative phase. Strong blooming phase with incredible organoleptic (colours and fragrance intense and attractive). Recommended!

  Arvostelija J. S. Päivämäärä 18/Dec/2023 :

  Titteli : Super fast germinating
  Kommentti : I soaked 2 of my 3 seeds for 24 hrs then into peat pellets. 12 hours later the first broke the surface, 6 hours after that the 2nd. Can't wait to see how quickly these girls grow. A1 seed and love the listed effects.

  Arvostelija H. E. Päivämäärä 12/Dec/2023 :

  Titteli : No regrets
  Kommentti : I need more time to germinate seeds bcoz my all pots are busy with sweet skunk seedlings, but people has to see the Pack3.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.
Keneltä Brandon lane | 2024-02-20 22:40:41

How many seeds is in the tropical mirage pack

Royal Queen Seeds Team

The pack includes 5 seeds.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias