• Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage

Tropical Mirage

Forbidden Zkittlez x Melonade

Tropical Mirage luotiin luovien ihmisten toimesta luovia ihmisiä varten. RQS:n ja DJ/tuottaja Henry Saizin ainutlaatuisen yhteistyön tuloksena syntynyt lajike on räätälöity viemään sinut luovan energian tilaan. Vapauta itsesi konformismin kahleista Tropical Miragen piristävien, aivoja stimuloivien vaikutusten avulla. Ne rauhoittavat mielen ja sytyttävät mielikuvituksen.
(1) Kirjoita arvostelu
Pack:
Pack 1
€ 55.00
Pack 2
€ 75.00
Pack 3
€ 100.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 55.00

€ 55.00 (--1%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Tropical Mirage (rajoitettu painos): Inspiraation sinfoniaa luovan työn tekijöille.

Haluatko kasvattaa Tropical Miragea kotona? Ole nopea - tämän rajoitetun painoksen siemenet myydään nopeasti. Tilaa omasi jo tänään ja valitse yksi seuraavista pakkauksista:

 • Paketti 1 –– Sisältää 5 siemenen erikoispakkauksen + 2 eksklusiivista julistetta.
 • Pack 2 –– Sisältää 5 siemenen erikoispakkauksen + 2 eksklusiivista julistetta + 1 T-paidan + tarroja + laatikon.
 • Pack 3 –– Sisältää 5 siemenen erikoispakkauksen + 2 eksklusiivista julistetta + 1 T-paidan + tarroja + laatikon + 1 ainutlaatuisen vinyylilevyn DJ Henry Saizin kappaleesta Tropical Mirage, joka on tehty lajikkeen vaikutuksen alaisena.

Tropical Mirage syntyi intohimosta luovuuteen ja vapauteen. Olitpa sitten ammattimuusikko, kuvataiteilija tai vain sisäistä luovuuttasi vapaa-ajallasi toteuttava harrastaja, Tropical Mirage on täydellinen kumppani, sillä se tarjoaa hedelmäisiä trooppisia aromeja ja piristävän, energisen pilven, joka vapauttaa taiteellisen henkesi ja auttaa sinua ylittämään luovuuden rajat.

Video id: 881698258

Millaista on polttaa Tropical Miragea

Forbidden Zkittlezistä ja Melonadesta jalostettu Tropical Mirage on hyvin aromaattinen ja erittäin voimakas lajike. Kiitos ainutlaatuisen sekoituksensa eksoottisia terpeenejä, Tropical Mirage “vie trooppiseen paratiisiin, yhdistäen kypsien hedelmien nuotteja sitruksiseen raikkauteen ja ripaukseen mentolia”, sanoo yksi luojista, DJ Henry Saiz.

24 THC-prosentin ansiosta se on melkoinen isku ja antaa piristävää, aivojen energiaa vain muutamassa minuutissa ensimmäisestä nauttimisesta. Olipa luovuutesi kanava mikä tahansa, Tropical Mirage sytyttää mielikuvituksesi ja antaa sinun nauttia uusista ideoista ja motivaatiosta. "Kannabis on täydellinen kumppani luovan prosessini tueksi", Henry lisää. Tropical Miragen avulla Henry ja RQS:n tiimi kutsuvat sinut vapauttamaan mielesi, olemaan yhteydessä sieluusi ja ilmaisemaan itseäsi aidoimmalla mahdollisella tavalla.

Tropical Miragen kasvattaminen

Tropical Miragea on yhtä suuri ilo kasvattaa kuin polttaa. Tropical Miragea on aivan yhtä mukava kasvattaa kuin poltella. “Se on kasvi, jolla on elegantti rakenne ja joka on pullollaan tiheitä, vehreitä smaragdinvihreitä budeja,” Henry korostaa.

Nämä 60-prosenttisesti indica-dominantit kasvit kasvavat sisätiloissa 60-90 cm:n korkuisiksi, kun taas ulkokasvit nousevat 120-150 cm:n pituisiksi. Voimakkaan vegetatiivisen kasvun ja nopean kukinta-aikansa ansiosta Tropical Mirage tekee vaikutuksen jopa vaativimpiin kasvattajiin. Kasvien kukinta kestää noin 8-9 viikkoa, ennen kuin ne ovat satovalmiita sisätiloissa, kun taas ulkona olevat Tropical Mirage -kasvit ovat yleensä korjuukypsiä lokakuun puoliväliin mennessä. Lisäksi sen kestävyys stressiä, tuholaisia ja epäsuotuisia ympäristöolosuhteita kohtaan tekee Tropical Miragesta täydellisen lajikkeen lauhkeilla alueilla asuville kasvattajille.

Henry haluaa vielä nostaa erään tärkeän asian esiin: “Kasvunsa ja kukkimisensa aikana se erittää lähes havaitsematonta aromia, mikä tekee siitä ideaalin huomaamatonta ja turvallista kasvatusta ajatellen. Sen maksimaalinen aromaattinen potentiaali paljastuu kuitenkin kukkimisvaiheen viimeisinä viikkoina sekä kypsytysprosessin aikana.”

Tropical Mirage (rajattu painos): Saatavilla vain niin kauan kuin varastoa riittää

Tropical Mirage data sheet
CBD: Matala
Ilmasto: Lyhyt kesä
Vaikutus: Euforinen, Luova, Piristävä, Rauhoittava
Maku: Diesel, Mustikka, Sitrus, Yrttinen
Kukkimisaika: 8 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun puoliväli
Korkeus sisällä: 60 - 90 cm
Korkeus ulkona: 120 - 150 cm
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 24 %
Tyyppi : Sativa 40% Indica 60%
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 650-750 gr/plant
Geneettinen tausta: Forbidden Zkittlez x Melonade


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias