Wedding Gelato

Wedding Gelato on onnellisesti päättyneen kolmiodraaman lopputulos. Dominoivaa lajiketta ei tarvinnut määritellä, sillä Wedding Gelato ottaa vanhempiensa parhaat puolet ja yhdistää ne yhdeksi maukkaaksi ja vahvaksi kokemukseksi. Sisään hengitettäessä maistuu sakkariini ja ulos puhaltaessa puolestaan Wedding Caken pippuriset sävyt.
 4.5/5 (63) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 13.50
3x
€ 32.50
5x
€ 49.50
10x
€ 90.00
€ 32.50 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (46)
 • Asiakkaiden kuvat (8)

Wedding Gelato – Moniulotteinen Ihmelapsi Ihastuttaa Joka Hitillä

Monimutkaisesta mutta lumoavasta sukupuusta ponnistava Wedding Gelato on usean hienon harmonian omaavan lajikkeen jälkikasvua. Jokainen jalostuksessa käytetty lajike tuo keitokseen omat uniikit mausteensa, ja lopputuloksena onkin mitä mahtavin pilvi, joka tarjoaa tasapainoisia vaikutuksia ja hienon makuprofiilin. Tämä kolmiodraama sai alkunsa Triangle Kushin ja Animal Mintsin sekoituksesta, josta syntyi Wedding Cakena tunnettu lajike. Tässä kohtaa kolmanneksi pyöräksi hyppäsi mukaan Gelato 33. 20-25% lukemiin kiipeävästä THC-prosentista on kiittäminen lähinnä Gelato 33, kun taas makuprofiili on peräisin pääosin Wedding Caken puolelta.

HERKULLINEN MAKUJEN SEKOITUS

Wedding Gelato on maultaan “sairaan” makea, mutta siihen yhdistyy myös maanläheisen multaisia sävyjä. Sitruunaa, ripaus minttua, hyppysellinen vaniljaa muodostavat kombon, joka uppoaa herkkusuille kuin kuuma veitsi voihin. Geneettisesti tämä hybridi on kevyesti kallellaan indican suuntaan, mutta pilvi on erittäin tasapainoinen ja pääkopallekin riittää virikettä kivan euforisten fiilisten muodossa. Aallot innostavaa energiaa ja positiivista mieltä voivat kaatua päälle voimakkaina, joten olethan valmis? Kun arjen ahdistus ja stressi on pyyhitty pois, siirtyy pilvi hiljalleen fyysiselle tasolle lihaksia rentouttaen. Lievästi rauhoittavana tämä lajike ei tyrmää sinua sohvan pohjalle, vaan antaa polttajalle mahdollisuuden seikkailla ympäristöönsä tutustuen.

Wedding Gelaton budit kasvavat vahvoiksi ja kompateiksi. Asiaan perehtyneille budeista pilkistävät kirkkaan oranssit haituvat saattavat toimia varoitusmerkkinä voimakkuuden suhteen. Kun näitä tutkiskelee tummanvihreiden budien taustaa vasten voi pikainen trimmaustuokio saattaa muuttua tuntikausia kestäväksi heikon tuottavuuden ihailevaksi puuhasteluksi. Hyvin vahva ja kuninkaallisen tykki maistuu ominaisuuksiensa puolesta koko päivän ajan, mutta täyden kokemuksen saamiseksi suosittelemme tyhjentämään kalenterin pakottavista menoista ja nauttimaan häiriöittä. Oravanpyörässä juoksevalle ei kokonainen tähän tarkoitukseen uhrattu iltapäiväkään ole liikaa, sillä tuota päätöstä tulet tuskin katumaan.

KOVAISKUINEN YRTTI

Ulkona kasvatettaessa tämä hieno kannabis valmistuu lokakuun alussa. Sisäkasvattajan puolestaan kannattaa varata kukkimiseen aikaa noin 60 päivää. Sadon puolesta tämä lajike osuu keskimääräisen tuoton alueelle, pyöreästi 350-400 grammaan neliömetriltä. Tästä huolimatta kyseessä on sangen mainio diili, sillä mitä sadossa menetät, voitat maussa ja kannabinoidien määrässä.

 • Siementyyppi: Feminisoidut
 • THC: 25%
 • CBD: Low
 • Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
 • Sato ulkona: 350-400 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
 • Korkeus ulkona: 130 - 200 cm
 • Kukkimisaika: 8 - 9 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: Wedding Cake x Gelato x Gelato 33
 • Tyyppi : Sativa 40% Indica 60%
 • Vaikutus: Rento ja euforinen
 • Ilmasto: Warm

  By J. P. on 11/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Super semence
  Comment : Bonjour toujours le même plaisir de voir apparaître les plantules encore un sans faute 100% de réussite. Merci

  By D. L. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Wedding g
  Comment : Seed germinated... As always.... I've tried each separately but never tried the two combined can't wait

  By R. K. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Flavours/aromas
  Comment : Great strain, hight thc, great tasting!!

  By L. C. on 18/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Seems good
  Comment : Not tried yet but looks and smells promising

  By A. B. on 14/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : Very very nice

  By C. B. on 16/Sep/2019 :
  (2)

  Title : honest honest review
  Comment : grew one of these alongside 25 plants all from rqs.. first the good news great gelato flavour , standard gelato smell.. i dont really sense any wedding cake influence. it is strong and a good allrounder delivering taste yeild and strength! however.. this was the only plant that full on hermied male parts on every node running top to bottom on the stem, pollinated the royal gorilla next to it got bud rot despite ideal conditions, clearly not stable and dont feel it should have been realeased. no problems with hermies or rot from the 7 other strains some of which had densers buds. very strange. i would only purchase this again after some form of discussion with the guys at rqs and some assurances on its stability.

  By E. D. on 29/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Ottimo prodotto
  Comment : Pianta fantastica, high sorprendente, dimensioni delle cime impressionanti, fumo aromatico e molto piacevole al palato (flush 20gg). La riproverò!

  By Y. H. on 14/Aug/2019 :
  (5)

  Title : weding gelato
  Comment : ein schöner strain

  By M. W. on 12/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Une beauté
  Comment : Vraiment trop content de cette variété. Toute les 3 quasi identique. Stable pour ma part sur 3 seulement. Aspect au top. Odeur et goût aussi. Facile à cultiver avec gamme complète guanodif. Je recommande et en re commande .

  By C. D. on 30/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Always great service
  Comment : Not used the seeds as of yet but there is always a great service from this company.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias