• Sundae Driver
 • Sundae Driver
 • Sundae Driver

Sundae Driver

alias Sunday Driver

Fruity Pebbles OG:tä ja Grape Pieta käyttäen jalostettu Sundae Driver -lajike on täydellisen tasapainotettu hybridi. Nopea kukkimisaika, loistavat sadot sekä runsaasti terpeenejä ja THC:tä.
(10)
Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 13.50
3x
€ 32.50
5x
€ 49.50
10x
€ 90.00
25x
€ 180.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 32.50

€ 32.50 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (8)

Sundae Driver: Hedelmäisten Terpeenien ja THC:n Tykittelyä

Kaipaatko superhedelmäistä hybridiä lisättäväksi kannabispuutarhaasi? Olet löytänyt etsimäsi: Sundae Driver on viimeisin luomuksemme, joka tarjoilee upeat geenit, runsaasti THC:tä ja mukavasti superhedelmäisiä terpeenejä.

Sundae Driver: Fruity Pebbles OG:n ja Grape Pien jälkeläinen

Sundae Driverissa yhdistyy täydellinen tasapaino indica- ja sativageenejä. Tämän ansiosta se on lajike, jolla on monipuoliset kasvatusominaisuudet, tiivis budirakenne sekä herkulliset aromit. Jalostajamme loivat tämän hybridin risteyttämällä Fruity Pebbles OG:n (FPOG), joka on tasapainoinen hybridi makeilla aromeillaan, jotka muistuttavat murjoja, joilta se on saanut nimensä, Grape Pien kanssa, joka puolestaan on rohkea indicaan nojaava amerikkalainen suosikki. Sundae Driverimme voi ylpeillä syntisen makeilla hedelmäaromeillaan, erityisen tehokkaalla hartsin tuotannollaan sekä tasapainoisilla vaikutuksillaan.

Sundae Driverin vaikutukset ja maut

Aivan kuten rohkeilla amerikkalaisilla lajikkeilla, joista se polveutuu, myös Sundae Driverilla on täyteläinen aromi, jossa täydellisesti tasapainottuvat karkkimainen makeus ja viinirypäle/marjamaiset aromit perustan muodostavat maanläheiset ja mausteiset vaniljan vivahteet. Sundae Driver sisältää noin 24 % THC:tä. Muutama hitti saa aikaan tyytyväisen, iloisen ja motivoituneen olon. Nauti pieninä annoksina aamulla tai ennen luovia tehtäviä – tai suurempina annoksina illalla, kun on aika rentoutua.

Sundae Driverin kasvatusominaisuudet

Sundae Driver koostuu 50-prosenttisesti indicasta ja 50-prosenttisesti sativasta. Sen kasvit muodostavat kasvaessaan tyypillisen hybridirakenteen ja pitävät sisällään keskikokoiset nivelvälit sekä leveistä lehdistä koostuvan eloisan lehvistön. Sundae Driver kasvaa 90–140 cm korkeuteen sisällä ja jopa 180 cm:n pituiseksi auringon alla. Vakaat geenit takaavat sen, että Sundae Driver kasvaa tarmokkaasti koko vegetatiivisen vaiheensa ajan ennen 8–10 viikon kukkimista. Sadonkorjuun saapuessa se palkitsee kasvattajansa tiiviillä kukilla, jotka kimmeltelevät aromaattista hartsia. Sadot vaihtelevat kasvuolosuhteista ja taidoistasi riippuen, mutta Sundae Driver voi tuottaa jopa 400–450 g/m² sisällä ja jopa 500 g per kasvi ulkona.

Sundae Driver data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 23%
CBD: Matala
Geneettinen tausta: Fruity Pebbles OG x Grape Pie
Tyyppi : Sativa 50% Indica 50%
Sato sisällä: 400 - 450 gr/m2
Sato ulkona: 450 - 500 gr/plant
Korkeus sisällä: 90 – 140 cm
Korkeus ulkona: 130 - 170 cm
Kukkimisaika: 9 - 11 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Ilmasto: Pitkä kesä
Vaikutus: Euforinen, Motivoiva, Tasapainoinen
Maku: Hedelmä, Multainen, Mustikka, Vanilja

  Arvostelija L. V. Päivämäärä 29/Feb/2024 :

  Titteli : nice
  Kommentti : good growing strong and beautiful didn’t get to harvest yet but it’s promising

  Arvostelija B. D. Päivämäärä 22/Nov/2023 :

  Titteli : Very nice first grow ever!
  Kommentti : Wish I could send pics!.....everyone I gave this away to said some of the best they ever had. Feels good that I picked an honest and most advanced seed company.

  Arvostelija S. F. Päivämäärä 21/Sep/2023 :

  Titteli : Wow!
  Kommentti : 5stars all the way around. Easy grow. One of my plants smell like grape welches!

  Arvostelija P. M. Päivämäärä 19/Sep/2023 :

  Titteli : Wonderful plant to grow
  Kommentti : I grew my apple fritter with these wonderful seeds from royal queen. From germination to flower genetics were spot on and grew wonderfully. The harvest and drying was fun and tasty. A must try grow wonderful flavor and aroma.

  Arvostelija D. D. Päivämäärä 21/Aug/2023 :

  Titteli : Insane growth
  Kommentti : The experience with this cultivar has been nothing but pleasant! Super fast growth, found to be a lighter feeder than most strains I've dealt with. In my 4th week of flower and I'm nothing but impressed! Bought a 3 pack and all 3 germinated. Highly recommended.

  Arvostelija L. G. Päivämäärä 10/Jul/2023 :

  Titteli : Fast Germination!
  Kommentti : I used the paper towel method and seed sprouted in 2 days, very happy so far!

  Arvostelija M. R. Päivämäärä 29/May/2023 :

  Titteli : Awesome service!
  Kommentti : Fastest shipping I’ve ever received and I live in NY! Overall great experience and I’m super pleased. Love the gift aswell!

  Arvostelija J. L. Päivämäärä 18/May/2023 :

  Titteli : Monsieur
  Kommentti : Excellente variété . Le parfait mélange entre arôme et puissance . Faire attention néanmoins , je ne recommande pas pour les cultivateurs novice car : La plante est quand même assez sensible à la sur nutrition , sous arrosage / sur arrosage . Ensuite ce n’est clairement pas une plante qui se démarque par la quantité de fleur , mais par la qualité . Donc en gros c’est super intéressant si vous avez la possibilité de la faire pousser dans de bonnes conditions environnementales.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37752 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.