• Tangie

Tangie

California Orange x Skunk

Rakastatko sativoita? Jos vastasit kyllä, pitäisi Tangien olla lajiketoivomuslistasi kärjessä. California Orange- ja Skunk-lajikkeista jalostettu Tangie tuottaa suuria kasveja, jotka suorastaan pursuavat eloisia sitrushedelmien aromeja ja makuja sekä piristäviä vaikutuksia. Kun ostat Tangien siemeniä RQS:ltä, voit odottaa saavasi roppakaupalla aitoja sativaviboja tihkuvia budeja.
Siementen määrä:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Tangie: Klassinen Sativakuningatar

Raikkaita appelsiinien, mandariinien, mandariinien ja sitruunoiden tuoksuja levittävä Tangie on monella tapaa kunnianosoitus 1990-luvun rakastetulle Tangerine Dreamille. Tämä mainio sativa tarjoaa kuitenkin piristävää, luovaa pöhinää ja erinomaisia kasvuominaisuuksia, jotka tekevät siitä täysin ainutlaatuisen lajikkeen, joka ansaitsee paikkansa jokaisen sativoiden ystävän kannabispuutarhassa.

Tangie kannabiksen siemenet: California Orangen ja Skunkin perillisiä

California Orange- ja Skunk-lajikkeiden pohjalta syntyneestä Tangiesta tuli heti hitti hollantilaisissa coffeeshopeissa. Tangien nousu kuuluisuuteen ei kuitenkaan pysähtynyt siihen, ja nykyään Tangiea rakastetaan kaikkialla maailmassa sen tunnusomaisen sativapilven ja eläväisten sitrushedelmien aromien ja makujen vuoksi. Asiantuntevien jalostajiemme ponnistelujen ansiosta tämän mahtavan sativa-kuningattaren kasvattaminen kotona ei voi olla helpompaa kuin feminisoitujen Tangie-siementemme avulla.

Tangien vaikutukset ja maut

Tangie tuottaa nimensä mukaisesti budia, jotka ovat suorastaan täynnä kirpeän sitruksisia aromeja ja makuja. Jo kukinnan alkuvaiheessa tämä lajike loistaa viettelevillä tuoksuilla, joissa yhdistyvät tuoreen appelsiinin, sitruunan ja greipin kuoren sitruksinen purevuus sekä kypsän ananaksen pehmeämmät sävyt ja karkkimainen jälkimaku. Sen maut ovat yhtä herkullisia, ja ne hukuttavat makunystyrät runsaaseen sekoitukseen hedelmäisiä ja karkkisia sävyjä. Yli 20 % THC:tä sisältävä Tangie tuottaa voimakkaan pilven, joka kohottaa mielen välittömästi positiivisuuden, luovuuden ja huolettoman autuuden tilaan. Lajike sopiikin erinomaisesti päiväkäyttöön tai ystävien kanssa nautittavaksi!

Tangie kannabiksen siementen kasvattaminen

Tangie on todellinen klassikko, ja hyvästä syystä. Sitä on herkkua kasvattaa sekä sisällä että ulkona, vaikka suuret ulkotarhat ovatkin tämän korkealle kohoavan sativan suosima kasvupaikka. Tangie-kasvit ovat valmiita lokakuuhun mennessä, ja niiden korkeus ulkona on enimmillään 190 cm. Sen pitkät, raskaat budit tuottavat kukkaa jopa 700 g/kasvi! Sisätiloissa Tangie kasvaa myös korkeaksi, mutta se vastaa toisaalta hyvin koulutustekniikoihin, jotka auttavat hallitsemaan sen venymistä. Tavallisesti se saavuttaa 120 cm:n maksimikorkeuden. Kasvatustiloissa tai teltoissa kasvatettuna Tangie voi olla satovalmis 9-10 viikon kukinnan jälkeen ja tuottaa jopa 550 g/m². Mitä muuta voisit toivoa? Tilaa Tangie kannabiksen siemenet jo tänään ja kasvata huippuluokan sativabudia kotona helposti.

Tangie data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
Geneettinen tausta: California Orange x Skunk
THC: 20%
CBD: Matala
Tyyppi : Sativa 70% Indica 30%
Kukkimisaika: 9 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuu
Korkeus sisällä: 80 - 120 cm
Korkeus ulkona: 150 - 190 cm
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m
Sato ulkona: 650 - 700 gr/plant
Ilmasto: Pitkä kesä
Vaikutus: Keskittynyt, Piristävä
Maku: Ananas, Hedelmä, Karkki, Sitrus
    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias