• Pink Gorilla

Pink Gorilla

Gorilla Glue #4 x Pink 2.0

Oletko kaipaillut tuottavaa, hartsista ja kolossaalista lajiketta puutarhaasi? Etsimäsi on löytynyt, sillä bongasit juuri kannabisviidakon kuningattaren. Feminisoidut Pink Gorilla -siemenemme ovat mahtavan GG4:n sukupuuta ja tarjoilevat purevia aromeja, harvinaisen voimakkuuden ja suuria satoja, joista Gorilla-suku tunnetaan. Tilaa siemenesi täältä ja valmistaudu lyömättömiin satoihin.
Siementen määrä:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 30.50

€ 30.50 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Pink Gorilla: uusimmat ja upeimmat Gorilla-geenit

Kuten Haze, Kush ja Skunk, muuttivat myös Gorilla-lajikkeet sitä tapaa, jolla nautimme kannabiksesta. Original Glue (a.k.a. GG4), moderni klassikko, joka synnytti Gorilla-sukupuun vuoden 2010 tietämillä, toi kannabisharrastajien saataville ennenkuulumattomat aromit, maut ja voimakkuustasot. Näin ollen kävi vain järkeen, että jalostajamme jatkoivat mahtavan Gorilla-sukupuun kehittämistä, luoden lajikkeita, jotka tarjoilevat uusia makuja ja aromeja onnistuen samalla säilyttämään kaikki ne klassiset ja tutut Gorilla-ominaisuudet, joita rakastamme. Esittelemme Pink Gorillan, viimeisimmän luomuksemme, joka nostaa minkä tahansa puutarhan uudelle tasolle.

Pink Gorilla -kannabissiemenet: yhdistelmä GG4:ää ja Pink 2.0:aa

Ainutkertaisia aarteita löytääkseen täytyy joskus ajatella vähän laatikon ulkopuolelta. Ja juuri niin jalostajamme tekivät risteyttäessään kaikkien Gorilla-lajikkeiden äidin, GG4:n sekä Pink 2.0:n, joka on vähän tunnettu indica pähkinäisillä ja kukkaisilla aromeillaan sekä lempeällä pilvellään. Lopputulokseksi saatiin ainutkertainen hybridi, joka kasvaa hyvin monissa eri kasvatuspaikoissa ja tuottaa huippulaatuista budia pullollaan karkkisia, sitruksisia, dieselisiä ja hedelmäisiä terpeenejä sekä runsain mitoin THC:tä.

Pink Gorilla -lajikkeen vaikutukset ja maut

GG4 on tunnettu sen rasvaisesta, ruohoisesta ja kirpeästä aromistaan, joka on pullollaan mäntymäisiä, maanläheisiä, skunkkisia ja bensiinisiä vivahteita. Pink 2.0 puolestaan sisältää herkkiä kukka-aromeja mietoine pähkinäisine tuoksuineen sekä hienoisine makeiden marjojen vivahteineen. Yhdistäessään nämä kaksi tarjoilee Royal Queen Seedsin Pink Gorilla uniikin alun makeuden, jota täydentävät marjojen sitruksen ja muiden hedelmien nuotit. Jos murustat budia kädessäsi, tulet kuitenkin huomaamaan viipyileviä dieselin tuoksuja, joille pitävät seuraa klassiset maanläheiset ja mäntymäiset vivahteet, joita voikin Gorilla-lajikkeelta odottaa. Tuoksut antavat osviittaa mauista, yhdistäen alussa tuntuvat sitruunaisen makeuden maanläheiseen ja teemäiseen taustaan sekä uloshengityksellä maistuviin viipyileviin dieselin ja skunkin vivahteisiin. Sisältäessään 20 % THC:tä ja eksoottisia terpeenejä tarjoaa Pink Gorilla vahvat vaikutukset, joissa yhdistyvät hiljaa hiipivä kehollinen jumitus ja henkinen euforia. Ideaali siis rentoihin sessareihin kavereiden kanssa, ajan viettoon kotona tai käveleskelyyn naapurustossa.

Pink Gorilla -kannabissiementen kasvattaminen

Pink Gorilla -siemenet tuottavat erinomaisia satoja, minne ikinä päätitkään ne istuttaa – oli se sitten ulos, sisälle tai välimuotoratkaisuun, kuten kasvihuoneeseen. Kiitos niiden sitkeiden geeniensä, kasvavat feminisoidut Pink Gorilla -siemenet nopeasti tukeviksi kasveiksi, jotka ovat 75-prosenttisesti indica-dominantteja. Teltassa tai kasvatushuoneessa Pink Gorilla saavuttaa yleensä 80–120 cm:n maksimikorkeuksia ja voi olla valmis sadonkorjuuseen vain 8–9 viikon kukkimisen jälkeen. Ulkona voit odottaa saavasi hieman suurempia kasveja, jotka voivat yltää jopa 180 cm:n korkeuteen ja olla sadonkorjuuvalmiita lokakuun alussa. Pidä karsimissaksesi lähellä kasvattaessasi Pink Gorilla -siemeniä, sillä tämä lajike kehittää paljon rehevää lehvistöä, joka reagoi hyvin säännölliseen trimmaamiseen. Sisällä tämä vankka viidakon kuningatar voi tuottaa jopa 500 g/m²:n satoja, kun taas ulkokasvit voivat palkita kasvattajansa jopa 450–500 grammalla kasvia kohti.

Pink Gorilla data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
Geneettinen tausta: Gorilla Glue 4 x Pink 2.0
THC: 20%
CBD: Matala
Tyyppi : Sativa 25% Indica 75%
Kukkimisaika: 8 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Korkeus sisällä: 80 - 120 cm
Korkeus ulkona: 140-180 cm
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 450 - 500 gr/plant
Vaikutus: Euforinen, Fyysisesti rentouttava, Piristävä, Voimakas
Maku: Diesel, Hedelmä, Karkki, Sitrus
    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias