• Strawberry Cough

Strawberry Cough

Strawberry Fields x Haze

Kukapa ei rakastaisi Strawberry Coughia, kiitos sen piristävän pilvensä ja makeiden mansikka-aromien? Kyle Kushman popularisoi lajikkeen 2000-luvun ensikymmenellä muuttaessaan New Yorkista Kaliforniaan ja nyt sitä pidetään oikeana kannabisklassikkona. Nyt voit kasvattaa tätä marjaisaa sativakuningatarta kotonasi ostaessasi feminisoituja Strawberry Cough -siemeniä Royal Queen Seedsiltä.
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Strawberry Cough: Kyle Kushmanin suosikki

Strawberry Coughin teki aikoinaan tunnetuksi Kyle Kushman, kiistatta yksi koko maailman rakastetuimmista kannabiksen kasvattajista. Lajin loi Connecticutissa nimetön kasvattaja, jolta Kushman sai ensimmäisen pistokkaansa "The Coughia" – lahjaksi autettuaan kyseistä kasvattajaa parantelemaan puutarhaansa. Tutkiskellessaan pientä pistokastaan kotonaan Brooklynissa, hämmästyi Kyle välittömästi huomattavaa marjaisaa aromia, joka siitä lähti. Muuttaessaan New Yorkista Kaliforniaan vuonna 2004, säilytti Kyle laatikollista Strawberry Coughin pistokkaita vuokraamansa Buickin takakontissa jaellen niitä kasvattajille jokaisessa ylittämässään osavaltiossa. Loppu onkin historiaa.

Strawberry Cough -kannabissiemenet: Strawberry Fields ja Haze, ikuisesti

Strawberry Cough on peräisin mahtavasta Hazesta ja vähemmän tunnetusta (mutta ei yhtään vähemmän vaikuttavasta) Strawberry Fieldsistä. New Yorkin pohjoisosassa jalostettua Strawberry Fieldsiä kasvatettiin mansikkaviljelmien seassa naamioimaan sen dänkkiä aromia. Tämän kannabiskansantarun mukaan kasvit alkoivat jollain tavalla omaksumaan kumppanuuskasviensa aromeja. Vaikka emme voi vahvistaa tai kieltää tätä väitettä, täytyy meidän olla Kyle Kushmanin lausahduksen kanssa samaa mieltä: "Ei missään nimessä omituisin idea, jota on koskaan kuultu!". Yhdistäessään Strawberry Fieldsin indica-genetiikan ja sativaan nojaavat Hazen ominaisuudet tarjoilee Strawberry Coughimme rohkeita aromeja ja 75 % sativa-geenejä – ja kaiken kruunaa piristävä pöhinä.

Strawberry Cough -kannabiksen vaikutukset ja aromit

Kun olet korjannut Strawberry Cough -kukkien sadon, kuivattanut ja kypsyttänyt ne, ovat ne ehtineet kehittää herkullisen aromin, jossa yhdistyvät tuoreiden mansikoiden ja hillon herkulliset maut sekä vanhan koulukunnan Hazen maanläheiset vivahteet. Royal Queen Seedsin Strawberry Cough sisältää runsaat pitoisuudet myrseeniä, pineeniä ja karyofylleeniä sekä 20 % THC:tä ja koliseekin päässä lähes välittömästi – aivan samaan tapaan kuin klassikoita, kuten Neville's Hazea hiisatessa. Minuuttien kuluessa tunnet olosi teräväksi, keskittyneeksi ja sosiaaliseksi. Varsin ideaali ratkaisu päiväkäyttöön, luoviin aktiviteetteihin tai viikonloppusessareihin kavereiden kanssa.

Strawberry Cough -kannabissiementen kasvattaminen

Kylvä Strawberry Cough -siemeniä multaasi, ja pian sieltä kasvaakin vantteria kasveja, joissa on runsain mitoin tervettä lehvistöä ja vahvoja sivuoksia. Pidä vain mielessä, että lajike voi tuplata kokonsa saapuessaan kukkimisvaiheeseensa. Ulkona Strawberry Cough kannattaa kylvää alkukaudesta suuriin tiloihin, joissa se voi täysin hyödyntää kokonsa. Kasvatustyylistäsi riippuen voit odottaa sisällä kasvaneiden Strawberry Cough -kasvien ulottuvan jopa 150 cm:iin saakka ja tarjoilevan erinomaisia, jopa 500 g/m²:n satoja 9–10 viikossa. Ulkokasvit ovat puolestaan tyypillisesti sadonkorjuuvalmiita lokakuun alkuun tultaessa, saavuttaen 200 cm:n mittoja ja tuottaen helposti 650 grammaa kasvia kohden. Tilaa siemenesi RQS:ltä, äläkä missaa tilaisuuttasi kasvattaa Kyle Kushmanin suosikkilajiketta!

Strawberry Cough data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
Geneettinen tausta: Strawberry Fields x Haze
Tyyppi : Sativa 75% Indica 25%
THC: 20%
CBD: Matala
Kukkimisaika: 9 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Korkeus sisällä: 100 - 150 cm
Korkeus ulkona: 160 - 200 cm
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 600 - 650 gr/plant
Vaikutus: Motivoiva, Piristävä, Rauhoittava
Maku: Hedelmä, Karkki, Mustikka
Ilmasto: Pitkä kesä
    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias