• Forbidden Fruit

Forbidden Fruit

Cherry Pie x Tangie

Kielletyn hedelmän houkutus on meille kaikille tuttua. Älä kuitenkaan huoli, sillä jos on olemassa jotain herkullisen kiellettyä, jota voit nauttia mielin määrin, on se Forbidden Fruit -kannabislajikkeemme. Royal Queen Seedsin Forbidden Fruit on Cherry Pien ja Tangien rakkauden hedelmä, joka tuoksuu tuoreelle hedelmäsalaatille ja tarjoaa rauhoittavan vaikutuksen, joka on tehty nautittavaksi.
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Forbidden Fruit: houkutus joka budissa

Hankittuasi Forbidden Fruit -siemeniä pääset osalliseksi vastustamattomia herkkuja. Heti siementen idettyä tulet vakuuttumaan näiden kasvien sinnikkyydestä. Kukkiessaan Forbidden Fruit viettelee suurimmatkin skeptikot vankoilla ja tiiviillä pääkukinnoillaan ja herkullisilla hedelmäaromeillaan. Ja projektin päättyessä tulet takuulla ilahtumaan tämän vantteran lajikkeen sadoista täynnä kookasta ja värikästä budia. Mitä muuta voisi enää edes toivoa?

Forbidden Fruit -kannabissiemenet – jalostettu Cherry Piesta ja Tangiesta

Forbidden Fruit on syntisen herkullinen risteytys Cherry Piesta ja Tangiesta, kahdesta rakastetusta lajikkeesta, jotka puolestaan polveutuvat hyvin tykätyistä geenilinjoista. Cherry Pie on yksi Kalifornian Powerzzzup Geneticsin kehittelemistä Pie-lippulaivalajikkeista. Tangie puolestaan on pikantti sativa, joka on jo kauan ollut rakastettu kiinteä osa alankomaalaisten kannabiskahviloiden valikoimaa. Risteyttämällä nämä mahtavat hybridit loivat ammattijalostajamme 70-prosenttisen indica-dominantin taideteoksen.

Forbidden Fruit -lajikkeen vaikutukset ja maut

Kuivatut ja kypsytetyt Forbidden Fruit -budit viettelevät voimakkailla aromeillaan, rohkeilla mauillaan ja erinomaisella vahvuudellaan suurimmankin itsehillinnän omistavat herkuttelijat. Molempia emolajikkeitaan muistuttava Forbidden Fruit yhdistää Tangien tuoreen sitruksen, ananaksen ja kirpeiden karkkien aromit Cherry Pien rohkeisiin luumarjojen ja hedelmäpuun hedelmien vivahteisiin. Sen maut ovat aivan yhtä komplekseja, yhdistellen alun trooppisia nuotteja maanläheiseen taustaan, männyn vivahteisiin ja sitruunahappoiseen karkin makeuteen, joka tulee esille uloshengittäessä. Ollessaan pullollaan monia eksoottisia terpeenejä ja jopa 24 % THC:tä, on Forbidden Fruit hyvin voimakas. Vain minuuttien kuluttua sen makeaa savua tai höyryä hengitettyäsi huomaat ensimmäiset merkit sen hiipivästä, joskin hallitusta kehollisesta jumituksesta. Kehon lisäksi Forbidden Fruit ulottaa hellästi saapuvat vaikutuksensa myös mieleen, tuoden mukanaan huolettoman onnellisuuden tunteen. Nauti tästä lajikkeesta iltapäivisin tai viikonloppuisin hyvässä seurassa tai nauti täysillä hyvin ansaitusta omasta ajasta.

Forbidden Fruit -kannabissiementen kasvattaminen

Kun jalostajamme risteyttivät Cherry Pieta ja Tangieta, huolehtivat he erityisesti siitä, että lopputuloksessa säilyisivät mahtavien aromien lisäksi myös näiden erinomaisten lajikkeiden kasvatusominaisuudet. Ja siinä he myös onnistuivat. Forbidden Fruitia on yhtä miellyttävää kasvattaa kuin polttaakin, kukoistaen monissa eri ympäristöissä ja kasvatustiloissa. Sisällä Forbidden Fruit -kasvit kasvavat keskimäärin 80–120 cm:n mittaan, mikä tekeekin lajikkeesta ideaalin valinnan pienempiin projekteihin. Kukittuaan vain 8–10 viikkoa, ovat nämä vantterat yksilöt valmiita sadonkorjuuseen – pullollaan värikkäitä, hartsisia kukkia kerryttäen 450–500 g/m²:n satoja. Ulkona Forbidden Fruit -kasvit kasvavat 160 cm:n maksimikorkeuteen ja ovat yleensä kypsiä lokakuun alkuun tultaessa tarjoillen runsaita, jopa 550 gramman satoja kasvia kohden.

Forbidden Fruit data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
Geneettinen tausta: Cherry Pie x Tangie
THC: 24 %
CBD: Matala
Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Tyyppi : Sativa 30% Indica 70%
Korkeus sisällä: 80 - 120 cm
Korkeus ulkona: 120 – 160 cm
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 500 - 550 gr/plant
Ilmasto: Lyhyt kesä
Vaikutus: Euforinen, Fyysisesti rentouttava, Piristävä, Rauhoittava
Maku: Hedelmä, Karkki, Mänty, Multainen, Sitrus
    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias