• Tyson x RQS Kangasruukku
  • Tyson x RQS Kangasruukku

Tyson x RQS Kangasruukku

Tyson 2.0 ja Royal Queen Seeds ovat ryhtyneet yhteistyöhön tarjotakseen Tyson x RQS Kangasruukun. Katseenkiinnittävästä designista löytyy värejä ja logoja, jotka lisäävät tyyliä kasvatustilaasi. Käytännöllisistä ja ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistetut ruukut säätelevät kasvatusalustan kosteutta ja ehkäisevät juurten kiertymistä, kiitos optimaalisen ilmanvaihdon. 
Valitse kapasiteetti
  • 11 L
  • 15 L
On sale!
Alennettu hinta!
€ 7.40

€ 7.40 (--1%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Tyson x RQS Kangasruukku: kasvatustaituruuden harmoninen fuusio

Valmistaudu kohottamaan kasvatusgeimisi uudelle tasolle Tyson x RQS Kangasruukun avulla. Tässä harmonisella asiantuntemuksella varustetussa tuotteessa yhdistyvät Tyson 2.0 -brändi ja innovatiivinen RQS Kangasruukku, tuoden kasvattajille vallankumouksellisen kasvatuskokemuksen ja erinomaisia tuloksia joka ikinen kerta. Ympäristöystävällisestä materiaalista valmistettu käytännöllinen ruukku on väritykseltään harmaa – jota vasten Tyson 2.0- ja uusi vihreä RQS-logo todella erottuvat.

Multakasvatukselle ideaali ruukkumateriaali mahdollistaa optimaalisen ilmanvaihdon kasvatusalustan ja ulkomaailman välillä, ehkäisten näin juurten kiertymistä. Kankaan ansiosta multa pysyy paremmin kosteana, samalla valuttaen pois ylimääräisen veden, pitäen näin kasvit turvassa juurimädältä. Kunkin kasvusyklin päätteeksi, pese vain ruukkusi ja laita säilöön odottamaan seuraavaa projektiasi.

Ko'oissa 11 l ja 15 l saatavilla oleva Tyson x RQS Kangasruukku lisää tyyliä kasvatustilaasi samalla edistäen erinomaisia satoja.

Huippusatoja luvassa!

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias